Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

resmen saatlerdir bıkmadan okudum nasıl güldüm anlatamam ben de dayanamadım paylaşayım dedim ama okumayı bırakamadım bi türlü:) ben evli değilim ama üniversitedeyken eskişehirdeki erkek arkadaşımın yanına gitmiştim. regl oluyordum ve neden utanıyorsam işte çaktırmamak için elimden geleni yapıyordum ta kiii erkek arkadaşım şakalaşırken popoma bi şaplak atana kadar iyi idare etmiştim ama o hışırdayan naylon sesi nasıl çıktı hala anlayabilmiş değilim:)
tabi rezilliğim bununla kalmadı 2 gün sonra beni sabah erkenden otogara getirdi artık dönüş vakti gelmişti otobüsü kaçırmamak için birşey yemeden evden çıkmıştık sonra ben yola çıkmadan simit falan yiyeyim dedim ama yanına içecek bişi almayınca o kupkuru gevrek simit benim boğazımda düğümlenip aşağı doğru inmekte inat edince önce boğuluyorum diye tuhaf hareketler yapıp ardından öyle bir hıçkırdım ki sabahın o saatinde eskişehir otogarı resmen inledi:) millet aynı anda dönüp bana tuhaf tuhaf bakmaya başladılar tabi benim afyonu patlamayan sevgilimn de gözleri pörtlemiş şekilde o sesin benden nasıl çıktığını anlamaya çalışan ifadesini hala unutamıyorum...

bi de şu geldi aklıma şimdi 2 ay önce gelmişti işyerine giderken o gün yüksek belli eteğimin üzerine kocaman tokalı önden kopçalı bi kemer takmıştım. aslında daha o sabah giyerken fark etmiştim kopçasının zayıfladığını ve en ufak bi harekette çıktığını ama işe geç kaldığım için kıyafetimi değiştirmeden hemen atmıştım kendimi dışarı. sonra iş arkadaşlarımdan birinin odasına çay içmeye gittim(arkadaşım erkek tabi) tam odasının kapısının önünde beni uğurlarken kemeriin kopçası çıkıp kemerimin iki kulağı yanlarda sallanmaz mı!!!tabi koridorda bekleyen bir sürü personel ve vatandaş bu durumu gördü ben kendimi çıktığım odaya tekrar atana kadar kmbilir aklıllarndan neler geçti:) en kötüsü de iş arkadaşımın güya durumu kurtamak isterken bana sanırım bu aralar biraz kilo aldınız kemerler belinize sığmıyor demesi cabası oldu tüm bunların:)

flocke özelden mesaj nasıl gönderiliyor???

özel mesaj göndere girdim,mesajımı yazdım uyarı geldi ''yeni konu açabilmek için vs'' yazıyordu.
ben de yeni bir topiğ başlığı olur dedim iptal ettim..
ben anlamadım yaw yardım edermisin??

baslik yazmayinca cikiyo bu genelde canim:KK34:

bir de aklıma kız kardeşimin bi hikayesi geldi işe giderken akıllı başka pantolon yokmuş gibi çamaşır askısından aldığı nemli pantolonu ütülemeden kurutmadan giyerek gitmiş ve kış günü otobüs tıklım tıklım o oturacak biryer bulmuş bi süre sonra otobüste ısındıkça pantolonundan dumanlar çıkmaya başlamış tabi önce kardeşimin yanında oturan adam kalkmış yanından daha sonra kardeşim buharlaştıkça oturduğu koltuğun etrafı boşalmış:)))hey allaım aklıma geldikçe gülerim hala sizle de paylaşaym dedim gerçi bu topic eşinizle başınıza gelenlerle ilgili ama ben yine de paylaştım

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 2 ziyaretçi)
Grimsi_ flocke mefss niyyan altamiano arapsabunu MLSFB PemPEM nur_dan kimse yarenay dilber kbra90 BuTTeRfLy86 mercanakik
:KK52: :KK53:
:KK9::KK55:

ben bu topiği hiç boş görmedim ki... süper yaa.. geçen gece görümcemle gece 4e kadar okuyup güldük:KK53::KK53:. sonunda baktık sonu yok sonra devam ederik diip yattık nihayet. sonuç ertesi gün 1e kadar uyuduk. oğlum aç kaldı sizin yüzünüzden:KK52::KK52::KK52: kahvaltı yaptırmaya uyanamadım da :KK37::KK37:

Valla süpersiniz kizlar gül gül öldüm :KK60:

Bitanede ben anlatiyim, ben evli degilim ama sevgilimle bir ara gezmeye gitmistik, kol kola geziyoruz bana dediki surda oturup birseyler icelim dedi, bende olur dedim. Aradan 5 dk gecmeden tuvalete gittim, onuda ne biliyim cikamiyacagimi, masallah bi girdim aradan 30 saat gecmis ben daha icerde oturuyorum tuvalette.. :KK60: Bide deli gibi sarki söyluyorum.. Vayy ben öleydim diiye :KK60: Disarda herkes beni dinliyormus :KK60: Bari en son geldide kapiya vurdu bitanem ordamisin diye, ama nasil utanmistim. :26: Salakligima doymayim :KK60: :KK60:

Bende anlatıcam konuyla alakalı değil ama olsun:KK70::KK70:

Ben ve kuzenim komşuya bayramda oturmaya gittik..Onlar balkonda kahve içiyolar bende kuzenime wc'ye gidiyorum dedim..O ara çıktım wc için bizim eve geldim..Kuzenimde salak:)){{biz bazen wc de iken birbirimizden izin almadan kapıyı açar içeri gireriz}}}
Neyse bizim salak kuzen komşuda durmuş lamba açık hala wc de bu kız napıyor diye kapıyı açmış hiç vurmadan; açmasıyla donup kalmış..
Evin babası wc'de :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Bizim kız kala kalmış ama ucuz yırtmış adam Allah'tan traş oluyormuş:KK52::KK52::KK52::KK52:

Bende anlatıcam konuyla alakalı değil ama olsun:KK70::KK70:

Ben ve kuzenim komşuya bayramda oturmaya gittik..Onlar balkonda kahve içiyolar bende kuzenime wc'ye gidiyorum dedim..O ara çıktım wc için bizim eve geldim..Kuzenimde salak:)){{biz bazen wc de iken birbirimizden izin almadan kapıyı açar içeri gireriz}}}
Neyse bizim salak kuzen komşuda durmuş lamba açık hala wc de bu kız napıyor diye kapıyı açmış hiç vurmadan; açmasıyla donup kalmış..
Evin babası wc'de :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Bizim kız kala kalmış ama ucuz yırtmış adam Allah'tan traş oluyormuş:KK52::KK52::KK52::KK52:

Allahtan baska birseyle karsilasmamis :KK60::KK60:

bütün mesajları okudum. hay çok yaşayın siz emi! ama şöyle bir acı gerçeği fark ettim bütün evliliklerde bir ossuruktan teyyare muhabbeti oluyormuş

bütün mesajları okudum. hay çok yaşayın siz emi! ama şöyle bir acı gerçeği fark ettim bütün evliliklerde bir ossuruktan teyyare muhabbeti oluyormuş

ben de ona dikkat ettim ama olmaması mümkün değil gibi geliyor artık çünkü mutlaka insan hali olacak ve o da buna şahit olacak gibi geliyor eninde sonunda şimdiden kendimi bu düşünceye alıştırayım bari . :KK37:

ben de ona dikkat ettim ama olmaması mümkün değil gibi geliyor artık çünkü mutlaka insan hali olacak ve o da buna şahit olacak gibi geliyor eninde sonunda şimdiden kendimi bu düşünceye alıştırayım bari . :KK37:

evet kesinlikle katılıyorum. Doğal. Fakat benim ailem ki eşimize bile olmadığımız doğal hallerimizle onların yanındayız böyle birşeye hiç şahit olmadı. Doğallığın ardına sığınıp da ipin ucunu kaçırmak pek hoş olmaz herhalde

en kısa zamanda oturup düşünüp bir anımı anlatacağım gözlerimden yaşlar aktı gülmekten hepiniz çok yaşayın :)

evet kesinlikle katılıyorum. Doğal. Fakat benim ailem ki eşimize bile olmadığımız doğal hallerimizle onların yanındayız böyle birşeye hiç şahit olmadı. Doğallığın ardına sığınıp da ipin ucunu kaçırmak pek hoş olmaz herhalde

Elbette kasıtlı yapılması hoş değil gibi ama arada kaçırmalar da çok sorun olmaz herhalde iki taraf için de. :kk77:

kızlar, daha ilkokul 1yada 2ye gidiyodum. annem beni kasap a yolladı, gitmeden 1kilo kıyma al, en fazla 10lira tutar dedi ve parayı verip beni kasap a yolladı.. tabi benim aklım nerdeyse artık:KK1:
kasapa girdim, amca ben 10 kilo kıyma alıcam dedim. tabi adam şok, hayırdır kızım sünnet düğün mevlüt filan mı var dedi.. bende yoo annem biber dolması yapıcak amca demiştim :KK1: :KK1: neyse amca hazırladı kıymaları tabi 10 kilo kıymayı ben nasıl taşiyim, kasapdaki çalışanlarla beraber eve kıymaları getirdik :KK1: :KK1: annem şok oldu tabi,sonra olay aydınlğa kavuştu allahtan kıymaları geri aldılar :KK1:

eveet hatırladım bitanesini :) eşimle daha çıkmaya başlayalı 3-4 ay olmuştu arabayla bol bol geziyorduk o zamanlar neyse arabayı geri geri parkediyordu benden tarafta da direk vardı ben de güya yardım edeceğim ya kafayı camdan çıkardım gel gel diyordum ki kafam camın arasına sıkıştı ayyy napıyosuunnn diye can hıraş bağırdım meğer adam arabayı park etmiş camları kapatıyor. tabi benden haberi yok benim kafa sıkıştığıyla kaldı mı yookk bir güzel fırçaladım eşimi de insan bakar camları kapatmadan bu kız ne yapıyor diyerek. tabii herkes kafasını camdan çıkararak gezer ya kontrol edilmesi lazım ama değil mi ?:21::21:

madem çocukluğa döndük bitane de bnden aslen izmirliyim izmire aile ziyaretine gittiğimde kkuzenimde kalıorduk yaş 15 ailesi gezmeğe gitti biz ikimiz evdeyiz akşam dışarı çıkmamızda yasak kuzenimin sevgilisi geldi kavga etmişler çocuk yanında 8 kişi il apt nın önüne geldi kuzenimi çağırdı bahçede kavga ediorlar ama 8 adam kuzenimi dövdü dövcek tabi cengaver melis dururmu gittim mutfağa kaptım bıçağııı heeeeyyyyttt diye daldım aralarınaaa sonra millet yerlere yattı gülmekten meğersem elimdeki çay kaşığıymış artık hangi kafadaysammm offf berbattıı

ayy bu cok süper.:KK60::KK60::KK60: harikasiniz bayanlar
buraya gelince bütün dertleri unutuyom.

süper, süper ötesi çenem ağrıdı vallahi. Aklıma doğru dürüst hiçbirşey gelmiyor :KK59:

kadıköydeyim, mehmet efendi ve mahdumlarından kahve aldım acelemde var hızla geri döndüm çıkacağım 2 adım atım donnkkk camlı kapıya tosladım kafa göz dağıldı sandım, hızla geri döndüm sert bir tonla bu camı bu kadar temiz silmeye gerek var mıydı dedim ve gittim.

Arkamdan ne dediler bilmek isterdim.

X