Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay canıııııımmmmmmmmm kıyamam yaa çok kötü. her defasında kocişinin hatırlatması daha kötü. sanki kendisi hiç pırtlatmıyor

yok canım her fırsatta hatırlatamaz başının etini yerim yoksa
ama nezaman karnım ağrısa o gün aklına geliyor ve o dayanılmaz utancı tekrar yaşatıyor bana

O kadar pırtlatma hikayesi okuyunca benim de pırtlattığım aklıma geldi
Eşimle nişanlıyız. Bize oturmaya gelmişti, birlikte oturduk yemek yiyoruz. Ama sadece nişanlımla ben. Annemler kalkmıştı sofradan.
Bir taraftan da tv ye bakıyoruz. üşütmüş müyüm nedir Bende bir gaz var ki zor tutuyorum.
üzerine bastırıyorum, ayağımı popomun altına koyup baskı uyguluyorum çıkmasın diye falan derken; akacak kan damarda durmuyor tabii,
kocaman bir "ZORT" sesi geldi :78::78::78::78: kısa ama güçlü bi sesti.
Bu sesin benden çıktığına ben bile inanamadım.Aman Allah'ım!!!! öyle utandım ki, yer yarılsa da içine girsem dedim.
Nişanlım bana baktı Bi ses geldi duydun mu dedi???
Ne sesi? dedim
Bilmem değişik bi ses geldi, dedi.
Artık ben utanmıyım diye mi öyle dedi, yoksa gerçekten ne olduğunu anlayamadı mı? ben de anlamadım.

canım senin durum daha vahimmiş demek bu utancı nişanlıyken yaşadın kıyamam yaaaa...
enişte insaflıymış ama seni daha da utandırmamak için açık etmemiş

çok tatlısın ya gülmekten koptum

Koptum kızlar yaa
Hazır konu pırtlara zortlara gelmişken bende çok var çakıyım bi tane

Yeni evliyiz daha o zamanlar 6 aylık falan. Azcık oynaşıcaz gittik odaya kıkırdaya kıkırdaya Öpmeler falan (Hayret kayınvalidem zile basmamıştı o gün)
Saçlarımı falan okşuyor benim herif gördüğüm en güzel kadınsın aşkım meleğim derken zorrrt diye bir ses. Hemde benden. Akabinde bir koku bir koku sanırsınız lağım patlamış Benim herifi bir gülme aldı yerlere yatıyor ben utancımdan kıpkırmızı 1 sene dalgasını geçmişti tam kıkırdarız aman çok gülme der

Bu bolum harıkaymısssss Oldum gulmekten

Evlı degılım ama cıddı bı ılıskım var henuz yasamadım boyle bısey...

Oyle ya da boyle bı sekılde herkes yasıyor sanırım bu tıp seylerı

Bır de bu ıfadeler bende neden cıkmıyor bılen bırı varsa yazabılır mı bende ıfade ıstıyorummm ((

canım senin durum daha vahimmiş demek bu utancı nişanlıyken yaşadın kıyamam yaaaa...
enişte insaflıymış ama seni daha da utandırmamak için açık etmemiş

ama hiç bi ifade yoktu yüzünde sadece sesi anlamaya çalışır gibiydi. hiç gülmedi de.
gerçekten saf galiba kocacımiyi ki de anlamamış. hayatımın en zor anlarından biriydi çünkü

canım yaaa senin herif "gördüğüm en güzel kadınsın" diyordu demek. cnm sen de tam yerinde pırtlatmışsın. bari o cümlenin üstünden biraz geçseydi

canım yaaa senin herif "gördüğüm en güzel kadınsın" diyordu demek. cnm sen de tam yerinde pırtlatmışsın. bari o cümlenin üstünden biraz geçseydi

Adam o günden beri demedi zaten aah aah Bende anlamadım ki canım kıkır kıkır ederken bi anda zort diye

valla koptum gülmekten lağımmı patladı hahah
ya bendende al bitane
hamileliğim çok gazlı geçti
ben zaten normaldede soğanlı bişey yesem hazımsızlık olur
sen eşim bişeyler salmış oh bigüzel indirdik mideye ayranda uykumu getirdi
o etrafı topluyo bende uzandım yatıyom
ayaklarım acayip şişmiş
dedi yastık koyalım yüksektetut olur dedim
tam kocişim yastığı getird koyacak
aman biredn zort
ay dedim benden değil senden yok be dşyo
benden değil
a ddedim anladım bizim velet yaptı içerden sesi dışarı geldi
haha sen yap yap bebişime at suçu dedi ne gülmüştük

Bende de hazımsızlık çok olur canım,siz yine bebeğe atmışsınız ya ben napsaydım adam tam meleğim güzelim gel acık yanı yanıbaşıma derken bir ses bir koku

demek lağım patlamış gibiydi haaa tam yerinde patlatmışsın ama

arkadaşlar sevgili ve aşk ile alakalı degıl ama işyerinde gecen bir olayı anlatayım sıze... bızım burası cıddı bır ısyerıdır. gelen gecen bıle hafıf bakar merhaba gunaydın der sadece baska sohbet edılmez..(cok daral degıl mı?) velhasılı... lavaboya gıreceğim.. kapıyı açtım ne göreyim.. lavaboda kocaman bir ayak... yanlış duymadınız çorapsız kıllı bir ayak...dış ticaret müdürnü hiç öyle görmemiştim güleceğim zor tuttum kendimi.. tamam siz işinizi halledın dedim ben daha sonra geleyım.. odama kadar içten içe patlıyorum yaa... adam sonra odama geldı abtest alıyordum dedı, erkekler tuvaletınde su az gelıyor....sorun yok dedım olur boyle seyler

düşünsenize ellerinizi yıkadıgınız lavaboda boyle kıllar pislikler ıykkkk cok iğrenıyorum artık o olaydan sonra tuvalete gıtmek felaket yaaaa....

aferdersin arkadsım ama bunun neresı komık neresı iğrenç,bi çogumuz ellerımızı yıkadıgımız lavobalarda hem abdest alıyoruz,hem dişimizi fırçalıyoruz,adamcagzn yaptgı gayet normal,mutfak lavobası değil ya orası ,tek abes olan hareketı hanımların kullandıgı bölümü kullanması o kdar

1 numaraydı. koptum bunaa:):):):):)

benimde aklıma eşimle şehirlerarası yolculuğumuz geldi kulağımda mp3 son ses müziğin ahengine kaptırmışım kendimi eşime usulca sokulup aşkım koltuğu yatırırmısın dememle bütün koltuklardaki yolcuların kafalarının bana çevrilmesina şaşırmış bi durumda daha herkes neden bize bakıyor demememe kalmadı eşimin kızgınlıkla karışık mahcubiyetle kızarmış yüzü kulağımdan kulaklığı çekerek manyakmısın niye bağırıyorsun yaaa demesiyle anladım usulca değil haykırarak aşkıııımmm koltuğu yatırırmısıııııınnnnn diye çığlık attığımı çok utandım sonra ama şimdi aklıma insanların ve eşimin o anki yüz ifadeleri gelince çok gülüyorum

kusuruma bakmayın ama her zaman takım elbiseyle gordugum bır adamı bayanlar tuvaletınde bacagı yukarda bır halde görmek gerçekten komıgıme gıttı.... ustelık sunu da belırteyım.. abdesti ben dişimi fırçaladığım lavaboda almam... hijyen önemlidir....

Merhaba kızlar

Bu topiği bir kaç gündür aralıksız okuyorum ve benimde çok tazecik rezillik bir durumum oldu

Benim sevgilim askerdeEki Görüntüle 289285 daha telde kullanamıyor o sebebden hep ankesör arıyorum tabı kontur dayanmamaya başladı her gün her gün almak da olmuyor neyse başka faturalı bir tarife bulduk boyle ew telefonlarına sınırsız ankesör de ew telefonu olarak geçıyor zaten bende hiç faturalı hat kullanmadım işte telde konusuyoruz erkek arkadasım ıstersen bir bayii ara belki bir şeyler isterler dıyor bende cok bılmıslık taslıyorum ay ne ıstıcekler altı usttu hat alcam sankı ikametgah mı isticekler diyip telde gülüp dalga geçiyorum.. Nesie dun aksam gittim adam diyo tamam işte kımlıgınızı verın falan asıl soru gelıyor üstünüze ait fatura varmı yookk dıyorum ee ozman ikametgah gerekıyor demez mı kendımı saf gıbı hıssettım gerçekten tabi ben alamadan çıktım aksam konusuyoruz aşkımla ee dıyor naptın aldın mı ay ne desem şimdi şeyy falan filan derken anlattım bu seferde o katıla katıla güldü bana ya buda bana çok bilmişlik yapmamam gerektigini hatırlattı.

Eklentiler

• $mafoldumben.gif
    13,2 KB · Görüntüleme: 86
  • $14be1998085792dee7443eea6426cf07.gif
    7,7 KB · Görüntüleme: 66
abdest genellikle lavabolarda alınır (camide değilsen)... yani mutfak lavabosunda alınamayacağına göre haliyle yüzünü yıkadığın, dişini fırçaladığın banyo lavabolarında alınır.. sürekli namaz kılan insanlar günde en az 3-4 defa abdest alıp ayaklarınıda yıkadığı için zaten ayakları kirlide olmaz.. bunda iğrenecek durum hatta hijyenik olmayan bir durum bende göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…