ay canıııııımmmmmmmmm kıyamam yaa çok kötü. her defasında kocişinin hatırlatması daha kötü. sanki kendisi hiç pırtlatmıyor
O kadar pırtlatma hikayesi okuyunca benim de pırtlattığım aklıma geldi
Eşimle nişanlıyız. Bize oturmaya gelmişti, birlikte oturduk yemek yiyoruz. Ama sadece nişanlımla ben. Annemler kalkmıştı sofradan.
Bir taraftan da tv ye bakıyoruz. üşütmüş müyüm nedir Bende bir gaz var ki zor tutuyorum.
üzerine bastırıyorum, ayağımı popomun altına koyup baskı uyguluyorum çıkmasın diye falan derken; akacak kan damarda durmuyor tabii,
kocaman bir "ZORT" sesi geldi :78::78::78::78: kısa ama güçlü bi sesti.
Bu sesin benden çıktığına ben bile inanamadım.Aman Allah'ım!!!! öyle utandım ki, yer yarılsa da içine girsem dedim.
Nişanlım bana baktıBi ses geldi duydun mu dedi???
Ne sesi? dedim
Bilmem değişik bi ses geldi, dedi.
Artık ben utanmıyım diye mi öyle dedi, yoksa gerçekten ne olduğunu anlayamadı mı? ben de anlamadım.
çok tatlısın ya gülmekten koptumO kadar pırtlatma hikayesi okuyunca benim de pırtlattığım aklıma geldi
Eşimle nişanlıyız. Bize oturmaya gelmişti, birlikte oturduk yemek yiyoruz. Ama sadece nişanlımla ben. Annemler kalkmıştı sofradan.
Bir taraftan da tv ye bakıyoruz. üşütmüş müyüm nedir Bende bir gaz var ki zor tutuyorum.
üzerine bastırıyorum, ayağımı popomun altına koyup baskı uyguluyorum çıkmasın diye falan derken; akacak kan damarda durmuyor tabii,
kocaman bir "ZORT" sesi geldi :78::78::78::78: kısa ama güçlü bi sesti.
Bu sesin benden çıktığına ben bile inanamadım.Aman Allah'ım!!!! öyle utandım ki, yer yarılsa da içine girsem dedim.
Nişanlım bana baktıBi ses geldi duydun mu dedi???
Ne sesi? dedim
Bilmem değişik bi ses geldi, dedi.
Artık ben utanmıyım diye mi öyle dedi, yoksa gerçekten ne olduğunu anlayamadı mı? ben de anlamadım.
canım senin durum daha vahimmişdemek bu utancı nişanlıyken yaşadın kıyamam yaaaa...
enişte insaflıymış ama seni daha da utandırmamak için açık etmemiş
Koptum kızlar yaa
Hazır konu pırtlara zortlara gelmişken bende çok var çakıyım bi tane
Yeni evliyiz daha o zamanlar 6 aylık falan. Azcık oynaşıcaz gittik odaya kıkırdaya kıkırdayaÖpmeler falan (Hayret kayınvalidem zile basmamıştı o gün)
Saçlarımı falan okşuyor benim herif gördüğüm en güzel kadınsın aşkım meleğim derken zorrrt diye bir ses. Hemde benden.Akabinde bir koku bir koku sanırsınız lağım patlamış Benim herifi bir gülme aldı yerlere yatıyor ben utancımdan kıpkırmızı 1 sene dalgasını geçmişti tam kıkırdarız aman çok gülme der
canım yaaa senin herif "gördüğüm en güzel kadınsın" diyordu demek. cnm sen de tam yerinde pırtlatmışsın. bari o cümlenin üstünden biraz geçseydi
Koptum kızlar yaa
Yeni evliyiz daha o zamanlar 6 aylık falan. Azcık oynaşıcaz gittik odaya kıkırdaya kıkırdayaÖpmeler falan (Hayret kayınvalidem zile basmamıştı o gün)
Saçlarımı falan okşuyor benim herif gördüğüm en güzel kadınsın aşkım meleğim derken zorrrt diye bir ses. Hemde benden.Akabinde bir koku bir koku sanırsınız lağım patlamış Benim herifi bir gülme aldı yerlere yatıyor ben utancımdan kıpkırmızı 1 sene dalgasını geçmişti tam kıkırdarız aman çok gülme der
valla koptum gülmekten lağımmı patladı hahah
ya bendende al bitane
hamileliğim çok gazlı geçti
ben zaten normaldede soğanlı bişey yesem hazımsızlık olur
sen eşim bişeyler salmış oh bigüzel indirdik mideye ayranda uykumu getirdi
o etrafı topluyo bende uzandım yatıyom
ayaklarım acayip şişmiş
dedi yastık koyalım yüksektetut olur dedim
tam kocişim yastığı getird koyacak
aman biredn zort
ay dedim benden değil senden yok be dşyo
benden değil
a ddedim anladım bizim velet yaptı içerden sesi dışarı geldi
haha sen yap yap bebişime at suçu dedi ne gülmüştük
Koptum kızlar yaa
arkadaşlar sevgili ve aşk ile alakalı degıl ama işyerinde gecen bir olayı anlatayım sıze... bızım burası cıddı bır ısyerıdır. gelen gecen bıle hafıf bakar merhaba gunaydın der sadece baska sohbet edılmez..(cok daral degıl mı?) velhasılı... lavaboya gıreceğim.. kapıyı açtım ne göreyim.. lavaboda kocaman bir ayak... yanlış duymadınız çorapsız kıllı bir ayak...dış ticaret müdürnü hiç öyle görmemiştim güleceğim zor tuttum kendimi.. tamam siz işinizi halledın dedim ben daha sonra geleyım.. odama kadar içten içe patlıyorum yaa... adam sonra odama geldı abtest alıyordum dedı, erkekler tuvaletınde su az gelıyor....sorun yok dedım olur boyle seyler
düşünsenize ellerinizi yıkadıgınız lavaboda boyle kıllar pislikler ıykkkk cok iğrenıyorum artık o olaydan sonra tuvalete gıtmek felaket yaaaa....
ilk doğum...başıma neler geleceğini bilmediğimden hastane yoluna kadar gergin ve endişeliyim.ama doğum vakti gelip de beni doğumhaneye aldıklarından sancıdan uçuyorum....herşey olup bittikten sonra uyanıyorum bi bakıyorum ki eşim yanımda saçımı okşuyor.bebek iyimi diye soruyorum evet diyor sonra da gülümseyerek bombayı patlatıyo:'aşkım küfür lügatının bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum açıkcası..' 'ne,nasıl yani?'diyorum sersemlikle. gülmeye başlıyo:'içeride canın yandıkça ebe,hemşire doktor önüne kim geldiyse...'diyo.
aferdersin arkadsım ama bunun neresı komık neresı iğrenç,bi çogumuz ellerımızı yıkadıgımız lavobalarda hem abdest alıyoruz,hem dişimizi fırçalıyoruz,adamcagzn yaptgı gayet normal,mutfak lavobası değil ya orası ,tek abes olan hareketı hanımların kullandıgı bölümü kullanması o kdar
aferdersin arkadsım ama bunun neresı komık neresı iğrenç,bi çogumuz ellerımızı yıkadıgımız lavobalarda hem abdest alıyoruz,hem dişimizi fırçalıyoruz,adamcagzn yaptgı gayet normal,mutfak lavobası değil ya orası ,tek abes olan hareketı hanımların kullandıgı bölümü kullanması o kdar