Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bitane daha geldi aklıma yaklaşık 3 ay önce falan cumartesi günü h.içi işe erken kalkıp gittiğim için c.tesi 11e kdr uyurum.Sonra da kalkar temizlik yaparım.Havalarda leş gibi sıcak üstümde kalça altına inen sıfır kol derin göğüs dekolteli bi t-shirt var altımda da o t-shirtn hizasını geçmeyen bi şort var ama şortun olup olmadığı belli olmuyo neyse kalktım ben tam temizlik yapcam baktım görümcem arıyo açtım işte eltimi aramış ama teli kapalıymış bi yukarı çıkıp teli ona versene bşy sölicem dedi.Tmm dedim çıkıyorum yukarı bi yandan da telde konuşuyorum.Normalde c.tesi binada erkek olmaz herkesin eşi akşama kadar çalışır.O yüzden o kıyafetle çıktım yukarı.Kapıyı açtım vildannn diye eltime seslene seslene odaya girdim.Girmemle aaaaa diye çığlık atıp odadan çıkmam bir oldu.meğersem kaynımın o gün evde olduğunu düşünerek amcasının oğluyla eşi gelmiş ve amcaoğlu direk bana dönüktü resmen gördü o 2 sn. bnm ömrümden ömür götürdü ve arakama bakmadan aşağı kaçtım.(Bu arada kapalıyım.)

heheheh cok güldüm yaaa. .. bu arada geçmiş olsun

saol canım valla o bir hafta nasıl geçti bilmem
bir taraftan eşimin ve kaynımın her fırsatta hatırlatıp kahkaha atmaları
bi taraftan totomun ve belimin acısı
neyse ki ucuz atlattım tepsiyi düşürmedim
onlar güldükçe tatlıyı tek başıma yedim

Son düzenleme:
ay gercekten aynıymış yaaaa bende az daha gel dıcektım uzatsaydım:)
oy oy oy canım yaa... derinim sen de mi takılmaya başladın buralara iyi oldu seninle burda karşılaşmak özlemiştim valla:)
esmacım topıce neden hıc ugramıyorsn cnm,bende bunu merak edıyodum.nasılsn?

Kızlar son anlatılanları hep okudum hepsı cok komik ya...kardeşim sözluyken eniştecik bize oturmaya gelmişti.gece eve gtcek.kardesimde ugurlamaya iniyo 5 katı deli:)bunlar inerken eniştecik bi düş ve düştügü anda bi salll poff:)kardeşimde halıyle kopmus gülmekten..eniştecik zavallım tabi:)
ay kac gundur moralım bozuk buraya gulmek icin moralım duzelsn dıye giriyorum.Allah razı olsun.he merak edenler için;aşılamam tutmadı

inanmıyorum yaa eşinize KENDİNİZE ALDIĞINIZ parfümü hediye mi ettiniz
çok güldümmm buna yaa
mutluluğnuz daim olsun

nihayet enn sevdiğim topiğe anlatacak şeylerim var :)))
Sevgilimin evinde kalmayı sevmiyorum çünkü beraberken hayatta uyuyamıyorum.Sağa dön olmuyoo sola dön olmuyoo,bi de nefes darlığı eklenince eziyet gibi geçiyo zaman
Geçenlerde çok ısrar etti,benden önce uyumayacağına yenminler etti,gittim orda kalmaya.Ama saat 12 olmadan uyudu bizimki..
Gece su içmeye kalktı,baktı ben hala uyanığım,saat de olmuş üç,halime çok acıdı niniler falan söyleyip uyutmaya çalıştı.yine olmayınca salona taşındık biz,çekyatı açtık,battaniyeleri serdik - TV karşısında belki uyurum diye,ama yine olmuyo,kibar feyzodaki adile naşit gibi açık gözler...
Bizimki yine uyku aleminde,üstelik koltuktan dolayı sanırım horlamaya başladı.Kafasını çeviriyorum,yastığı değiştiriyorum,sinirden vuruyorum..yok,uyanmıyo. Ben de söylenmeye başladım; sana da,horuldayan ağzına da ****
Ben büyük bi sitemle sayıp dökerken açtı gözlerini
'nereme s.çıyomuşsun bakim benim???' dedi.

o utançla yumdum gözlerimi hemen uyudum :)))

cok iyi yaaaaaaa turkce bu cek saga cek sola turkcem turcem canim turkcem

Merhaba kizlar super bir baslik birkac gundur yarila yarila okuyorum garibim oglumda niye guluyorum diye gelip telefonuma bakip kikirdiyor daha 2 yasinda :). Bende dun bir rezillik yasadim.

Bir hafta kadar once telefonuma internetten begendigim sexy gecelik resimleri download etmistim onlardan alipta benimkine surpriz yapacam aklimca. Neyse dun esim telefon icin yeni bir program bulmus tutturdum tabi benim telimede at diye esimin telefonu pc ye baglamasiyla resimler sak diye karsisina cikmasin mi bir anlik sessizlik esimin" SAPIIIK " demesiyle son buldu ben tabi kipkirmizi kekeliyorum "sey..kem..küm alicaktimda ondan se ettim... Niye oyle bakiyorsun..AMAN İYİLİKTE YARAMİYOR.."

Birde bir tanidigin bize rezilligi var esimin kuzeniyle arkadasi gelmisti arkadasinida ilk defa goruyoruz. Caylar icildi tatlilar yendi kalktilar kapida ugurluyoruz cocuk giderken "ellerinize saglik afiyet olsun " dedi. hepimiz donup kaldik herkes birbirine bakti ben saklandim esimin arkasina koptum tabi kendisi soyleyip kendisi cevapladi akilli :))))

hehhe adamın tepki çok şirinmiş :) kıyamam az kalsın düşüyormuş

çoook iyiymiş :)

banyoda pedimi unutmuştum ne oldugunu kavrayamamış.. seslendi bu ne yaa dedi :S
çok utanmışıtm...

Son düzenleme:

bu nedir ya ben böyle olay görmedim inşallah da görmem

koptum çok rezillik yaaaa

Öldüm öldüm gülmekten ahahah.

Daha benim basıma benzeri gelmedi, bi sarhoş olmuştum nişanlımla o da garibim kahrımı çekmişti, kusmuşum fln, temizlemiş adamcağız o zaman çok utanmıştım anlatırken, vaaaaaaaay beee önümde böyle böyle yaptın fln diyordu, tabi ben zerre kadar hatırlamıyorum, amaaaaa öldüm utancımdann hala aklıma gelir, deli gibi kendi kendime kıp kırmızı olurum...

Şimdi şom ağzımı actım ya kesin basıma türlü türlü şeyler de gelir

ah canım ya kapalı olupta böyle bir rezillik yaşamak çok kötü. Çok iyi bilirim ben de benzeri bişi yaşamıştım. günlerce aklımdan çıkmamıştı. :85:Beni gören kişinin yüzüne bakamıyordum.Yaptığımdan çok utandım:78:

of of of of rezilliğe bak!! Sözlüsünün yanında hem düşüyor hem de salıyor!! Aman Allah'ım! Kendini pencereden at kurtul! Çooookk zor bir durum:111:

bakmaz mı hiçç bakmaz mı böyle güzel bir fırsatı bulmuş.
cnm bu arada merak ettim etek başına yapışmışmıydı? neden o kadar zor çıkardınız. etek te sevgilinden yanaymış:97:

lise son sinifda oldu bu olay bizim bir biyoloji kadin hocamiz vardi biz ona ruhsar derdik cunku gercekden oykeydi ruh gibi bir kadindi konulari aynen soyle anlatirdi mitozlar keeeeendi keeeeeendineeeeeeeee bolununurleeeeeeeeeer keendi keeeendineeeeee diye konusma sitili olan bir hocamizdi anlasilan
lafin kisasi iste bu hocamiz bir resmi bayramda toren alaninda biz siradayken ogrencilere nobetcilik yapiyordu bu esnada kendi eski moda siyah gunes gozlugu takiyordu sen bu guness gozlugunun caminin tek dus bu hala farkinda degil bi ayar ogrencileri kontrol ediyor biz bu sirada arkadaslarla kirildik tabi yarim saat gulmekden olduk kadin hala farkinda degil artik karnimiza sancilar girdi dayanamayip hocaya
-hocam gozlugunuzun caminin biri dusmus
-aa oylemi ben hic farketmemisim dedi bizde gine ayar koptu tabi .......

Bi gece eşimle uyuyoruz. Eşimin kolumdan nazikçe tuttuğunu hissettim. Uyandım baktım ki yumuşak yumuşak kolumdan tutmuş.
Ayyy çok hoşuma gitti. Heralde yanında olduğumu hissetmek istiyor dedm. Sevindirik oldum kendimce.
Bir süre sonra eşim kolumu sıkmaya başladı, dozu iyice arttı kolum acımaya başladı.
N'oluyo demeye kalmadı eşim boğazıma bir sarıldı!! Neye uğradığımı şaşırdım. Öldürecekti beni. Öyle bir bağırdım ki uyansın diye.
Uyandı, boğazımı bıraktı, ne olduğunu bile anlamadı, geri uyudu.:99:
Ben çok korktum. Bi de yeni evliyiz. Acaba yanlış bir karar mı verdim diye düşünmeden edemedim:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…