Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bi gece eşimle uyuyoruz. Eşimin kolumdan nazikçe tuttuğunu hissettim. Uyandım baktım ki yumuşak yumuşak kolumdan tutmuş.
Ayyy çok hoşuma gitti. Heralde yanında olduğumu hissetmek istiyor dedm. Sevindirik oldum kendimce.:KK16:
Bir süre sonra eşim kolumu sıkmaya başladı, dozu iyice arttı kolum acımaya başladı.
N'oluyo demeye kalmadı eşim boğazıma bir sarıldı!! Neye uğradığımı şaşırdım. Öldürecekti beni. Öyle bir bağırdım ki uyansın diye.
Uyandı, boğazımı bıraktı, ne olduğunu bile anlamadı, geri uyudu.:99:
Ben çok korktum. Bi de yeni evliyiz. Acaba yanlış bir karar mı verdim diye düşünmeden edemedim:106:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: ay hiç gülceğim yoktu. uyanıp hiçbi şey olmamış gibi geri uyuması falan :KK60::KK60::KK60:

sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...

baştan okumaya başladım ama şuana kadar yok artık dediğim bu oldu..
çok güldüm...:KK60:

merhaba kızlar bende size bir anımı anlatayım.Birgün alış veriş merkezine gittik arkadaşlarımla dışarıda sular seller gibi yağmur yağıyor.bende şemsiyemi açtım ıslanmıyayım diye neyse alış veriş merkezinin içine girdik .bende kızlarla konuşunca kendimi unutmuşum bana bakıp kıkır kıkır gülen amcayla eşini görünce bende garipsedim .neyse bende arkama bakıyorum halen bana bakıp gülüyorlar .sonra kendimde olan garipliği merak ederek enteresan bir şey aradım üstüme başıma bakıyorum bir şey yok herşey yolunda .açıkta bir yerim yok .ama elimdeki şemsiyem gözümden kaçmıştı.arkadaşım bir ara konuşmasını keserek artık şemsiyeni kapatsan diyorum demez mi o anda hepimiz koptuk :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bende anlatayım 17 yıllık evliliğim var malum anı rezillik bol :KK70::KK70:

İlk bebeğime hamileyim o zamanlar. kayınvalidem kayınpederim görümcem eşim ben yazlığa gittik. Hamileyim falan tamam ama insan eşiyle acık oynaşmak istiyor arada bi. Bide hormonlar falan fırlamış tabi. Kıkırdaşıp gülüyoruz içerde. Bişey yaptığımızda yok yani :KK70:
Kayınvalidemle kayınpederim komşuya gitmişlerdi görümcem de plaja inmişti yalnızız. Bende bikini deniyorum hamileyken nasıl duruyor diye benim herif beni öyle görünce adama bi hal geldi arkadan sarıldı omuzlarımı falan öpüyor tam o sırada kayınvalidem görünmesin mi :KK70::KK70: Karpuz kestim gelin melin dedi ama biz kıpkırmızı :KK70: Benimki eşe değil azcık kayınvalideye rezillik oldu ama aklıma geldikçe yazarım :)

bir anı daha....

lise son sınıftayım.. tenefus ama ne tenefüs.. herkes sınıfta oss stresı herkes kavga edıyor .. tebeşirler kagıtlar havada bagrışmalar.... zıl calmıs haberımız yok.. gelen cevre hocası 80 kilo hantal bişi.. oturdu masaya... masanın önünü kırıp geçmişler tenefüste... platform yok... kadın etek giymiş... bacakları bi o yana bi bu yana... ooo görsel show sınıfa... herkes guluyor ama hoca anlamıyor... kımse de soleyemedı...

lise son sınıf yıne o hoca.. yıne gurultulu kavgadar tenefus sonrası... hantal hoca oturdu masaya suratı asık.... kavga gurultu cok rahatsız olmus anlasılan. konuya gırdı .. anlatıyor tüm dunyada barıs olsa, herkes bırbırıyle gecınse vsvs.. derken kadının azından su cümle çıkıyor "savaşmayın, sevişin" :KK4::KK4::KK54::KK54: herkes kırılıp gecıyor... anlatamam ya fenaydı......

yine lise son sınıf muhafazakar bır sınıfta okuyordum bu arada.. o zamanlar cinselliği bilgilendirme amaçlı doktorlar liseleri dolaşıyorlar.. bır doktor gırdı uzun boylu yaklasık 2m .. kanlı canlı anlatıyor dersı.. ama ne anlatma... herkes sus pus.. kızlar bası asagda.. erkekler bı garip... adam cebinden bişe çıkarıp demez mı her an bunu yanınızda tasıcaksınız.. cebınızde olacak... hafifce sınıfa baktım... herkes kıpkırmızı anlatamam ya...:KK30: :KK30: :30 :

Bi gece eşimle uyuyoruz. Eşimin kolumdan nazikçe tuttuğunu hissettim. Uyandım baktım ki yumuşak yumuşak kolumdan tutmuş.
Ayyy çok hoşuma gitti. Heralde yanında olduğumu hissetmek istiyor dedm. Sevindirik oldum kendimce.:KK16:
Bir süre sonra eşim kolumu sıkmaya başladı, dozu iyice arttı kolum acımaya başladı.
N'oluyo demeye kalmadı eşim boğazıma bir sarıldı!! Neye uğradığımı şaşırdım. Öldürecekti beni. Öyle bir bağırdım ki uyansın diye.
Uyandı, boğazımı bıraktı, ne olduğunu bile anlamadı, geri uyudu.:99:
Ben çok korktum. Bi de yeni evliyiz. Acaba yanlış bir karar mı verdim diye düşünmeden edemedim:106:

ahahahahahahah bu topikte bunun gibi çok okudum en çok da bunlara bayılıyorum yaa :KK60: çok gülmiim evli deilim inş sevdiceğimde de böle şeyler yoktur anlatınca gülüyoruz ama korkulası bişey :18:

bir anı daha....

lise son sınıftayım.. tenefus ama ne tenefüs.. herkes sınıfta oss stresı herkes kavga edıyor .. tebeşirler kagıtlar havada bagrışmalar.... zıl calmıs haberımız yok.. gelen cevre hocası 80 kilo hantal bişi.. oturdu masaya... masanın önünü kırıp geçmişler tenefüste... platform yok... kadın etek giymiş... bacakları bi o yana bi bu yana... ooo görsel show sınıfa... herkes guluyor ama hoca anlamıyor... kımse de soleyemedı...

lise son sınıf yıne o hoca.. yıne gurultulu kavgadar tenefus sonrası... hantal hoca oturdu masaya suratı asık.... kavga gurultu cok rahatsız olmus anlasılan. konuya gırdı .. anlatıyor tüm dunyada barıs olsa, herkes bırbırıyle gecınse vsvs.. derken kadının azından su cümle çıkıyor "savaşmayın, sevişin" :KK4::KK4::KK54::KK54: herkes kırılıp gecıyor... anlatamam ya fenaydı......

yine lise son sınıf muhafazakar bır sınıfta okuyordum bu arada.. o zamanlar cinselliği bilgilendirme amaçlı doktorlar liseleri dolaşıyorlar.. bır doktor gırdı uzun boylu yaklasık 2m .. kanlı canlı anlatıyor dersı.. ama ne anlatma... herkes sus pus.. kızlar bası asagda.. erkekler bı garip... adam cebinden bişe çıkarıp demez mı her an bunu yanınızda tasıcaksınız.. cebınızde olacak... hafifce sınıfa baktım... herkes kıpkırmızı anlatamam ya...:KK30: :KK30: :30 :
sonuncusuna yok artık . cebinden çıkarıp göstermesi ne dengesizlik :KK19:

sonunda benim de aklıma bi hikaye geldi anlatayım bari:
yeni evliyim kayınvalide,kayınpeder eşim hepberaber sofraya oturduk yemek yiyoruz artık az kaldı sofradan kalkmak üzereyiz tabi hoş sohbetler espriler falan...espriler eşimden tabi...ama benim de bir gazım var bir yandan gülüyorum,sus diyorum eşime yeter artık,bir yandan sıkıyorum kendimi...tabi sonunda olan oldu benden bir zort sesi :KK1::KK1: ama nasıl utandım anlatamam :KK30::KK30::KK30: kayınpederim de garibim ben utanmayım diye kalktı sofradan...Allahım ya bi de sofradayız olan oldu işte.

bir anı daha....

ne var mış cebinde ne varmış ne varmış.:KK52: ben anlamdım saf mıyım neyim:44::44::44::44:

yeni evliyim kayınvalide,kayınpeder eşim hepberaber sofraya oturduk yemek yiyoruz artık az kaldı sofradan kalkmak üzereyiz tabi hoş sohbetler espriler falan...espriler eşimden tabi...ama benim de bir gazım var bir yandan gülüyorum,sus diyorum eşime yeter artık,bir yandan sıkıyorum kendimi...tabi sonunda olan oldu benden bir zort sesi :KK1::KK1: ama nasıl utandım anlatamam :KK30::KK30::KK30: kayınpederim de garibim ben utanmayım diye kalktı sofradan...Allahım ya bi de sofradayız olan oldu işte.

ah cnm yaaa çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın:KK19::KK19::KK19:

ah canım ya kapalı olupta böyle bir rezillik yaşamak çok kötü. Çok iyi bilirim ben de benzeri bişi yaşamıştım. günlerce aklımdan çıkmamıştı. :85:Beni gören kişinin yüzüne bakamıyordum.Yaptığımdan çok utandım:78:

İlk zamanlar köşe bucak kaçtım.Ama artık unutuldu.:KK1:

nursencim canım yıkıldım gülmekten yaaa :KK60::KK60::KK60::KK60:
demek herkesin içinde zortlattın kıyamam :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
kaç gün kendine gelememişsindir sen :KK52:

kızlar benden bi rezillik daha :KK1:
bi gece yattık zaten regliyim feci ağrım var kıvranıyorum resmen...
dönüp duruyorum uyumak ne mümkün...
kociş "karnına masaj yapıyım iyi gelir rahatlarsın" dedi...
belki faydası olur dedim kabul ettim...
kociş başladı karnımı ovmaya...
baya rahatladığımı hissettim ve o rahatlığın arkasından bi zorttt sesi geldi :KK53:
ama öyle bi ses ki ben resmen utancımdan dondum kaldım :KK17::KK17::KK17::KK17:
kociş tabi gülmekten neredeyse kendini yerlere atacak :KK60::KK60::KK60:
o kahkaların arasında bana "aşkım resmen avize sallandı bu kaç şiddetindeydi acaba, komşular kesin ben yaptım sanmıştır" demesin mi :78:
evliliğimizin 2. senesindeydik ve ben daha önce böyle bi pırtlatma rezilliği yaşamamıştım...
hala nezaman karnım ağrısa "aşkım volüme dikkat et" diyor :78:

baya rahatladığımı hissettim ve o rahatlığın arkasından bi zorttt sesi geldi :KK53:
o kahkaların arasında bana "aşkım resmen avize sallandı bu kaç şiddetindeydi acaba, komşular kesin ben yaptım sanmıştır" demesin mi :78:
evliliğimizin 2. senesindeydik ve ben daha önce böyle bi pırtlatma rezilliği yaşamamıştım...

:KK60: hahaha ay inanmıyorum yaaa en cekindigim seylerden biridir offf

ay canıııııımmmmmmmmm kıyamam yaa çok kötü. her defasında kocişinin hatırlatması daha kötü. sanki kendisi hiç pırtlatmıyor:63::63::63::63:

X