ay gercekten senınkıde kötu olmus ya.anlamayan koca anlamaz...ıyıkı de aranızdakı iliski saglammış ki işkillenmemis boş yere Allah korusun.
Ya bıde bu konu eşlere rezil olmanın dısına cıkmıs ama olsun daha eglencelı olmus...bende cok vahim bır durum anlatıyım...evlendıgımız gece dugun salonunda cok rahatszlandım.habıre wc ye gidip istifra edıyodum...dugun bıttı yengem kayınbabama dedı ki;derini size göturmeyın cok hasta iyi dgl...neyse ben bıde salondan eve gtmeden önce anneanneme gtcem benı gelınlıkle gormek ıstıyo dıye tutturdum.tmm dedıler goturduler.bu arada anne annem dısarı cıkamayan biri herdaım hasta

snra teyzem dedı kı kızım evde ekmegnız var mı?vardır teyze ben alısverıs etmedm dugunden önce ama eşım yada ailesı dolaba bsyler koymustr.olsn olsn dedı yarım ekmek verdı...eve gttk,dolabı bı actm 1litre sudan baska bsymız yok.o anda haşlandım.midemde fena bastrmam gerek...e be manyak derın ne dıye guvenıyosn baskalarına,gıt dugunden önce kocişle doldur dolabı.bırazda unutkanlktan oldu ikimızde unuttk...ah o geceyı kuru ekmekle suyla gecırdık...snra banyo etcez şampuan koymayı unutmusum hep sinirden ama.ceyız serme esnasnda anneleryle ılgılı bsy olmustu herseyı unuttum sinirden.bıde sade suyla yıkandık mıı!saçlar kazık gibi delırcektm...sabah oldu kahvaltı edıcez esimin cebıne para bıle vermemısler garıbım hepsını fotoculara ve calgıcılara harcamıs.sagolsn ailesıde bı dusuncelı bı dusuncelı zaten...salonda toplanan paralarn yüzünu görmeden aldılar bızden tam takır kalmısık megerse.hasta olmasam sorardm da hesabını neyse...sabah dogru annesıne gttk aaaa dıyo ne ısınız var ılk gunden.snra ayırdıgı 3-5 altını verdı de bı tanesını bozup alısverıs etmıstk.he bıde ondan önce benımkılerede gttk kahvaltıya:)hepsı sok olmustu dayanamadın mı hasretımıze dıye:)ya anlycgnız cok rezil bi durumdu bana göre.hala dusundukce sinir olurum.