• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ben evli degilim ama aklima gelen bir kac komik olayi anlatayim sizlere. Lisedeydim, kis mevsimiydi. Beden dersi vardi, giymisim spor ayakkabilari, arkadasa diyorum gel disari cikalim. Daha cikista bi defa kaydim, ayakkabilarim cok kayiyodu, bir de yerler buz olunca, ne giysen kayarsin tabii :9: Arkadas da diyo gir koluma bak dusersin, bir yerini kirarsin, bende hava atiyorum yok ya ben mi dusucem, bir sey olmaz diye, ama yine de koluna giriyorum. Sozumu bitir bitimrez oyle bi kaydim ki, arkadasi da dusurdum, bende ustune yumusacik yere inis yaptim :1::1:. Kiz yerlerde olduguna mi yansin uzerine benim dusmeme mi bilemedi. kalktik bi de millet bize bakiyo noldu diye :1:. Ertesi gun kizcagizin her yeri mos mor olmustu. E normal o zamanlar da biraz kilolu sayilirdim :1::1::1:

bi defa erkek arkadasimla bi magazaya girdik, bir seyler bakiyodum ama tam hatirlamiyorum, orda calisan kiza bir seyler sormustum, konustuk bitti, konu kapandi yani, bende magazadan cikicam, tam kapinin yanina gelmisken kiz yine bir seyler konusmaya basladi, bende dondum cvp veriyorum ama hala yuruyorum, kapiya oyle bi carptim ki, bir kac saniye kendime gelemedim. Erkek arkadasim diyo kapiyi gormedin mi ya, bende cam kapi hem yuruyup hem ona mi bakicam diyorum, nasil rezil oldum, millet bana bakip guluyo, bende erkek arkadasima bagiriyorum hadi yurusene niye oyalaniyosun diye:1:

bir de arkadasimin basina gelen komik bi olay anlatiyim sizlere. Ortaokuldayiz, sinav var, ders ingilizceydi. Yan sirada benim en iyi arkadasim oturuyodu, ilk defa kopya cekicek, cok korkardi. Ingilizce ogretmeni de benim arkadasin onundeki kiza elindeki kopyayi getir diyo. Benim arkadas da yakalandigini sanip elindeki kopya kagidini vermez mi :1: Hoca baka kaldi, sonradan da gulme krizlerine girdi

bi tane de benden sevgilimin adı ali olsun annem diğer odadan bana bağırıyordu nerdesin gelde yardım et diye bende duysun diye yükses sesle dur anne ali kuşunu gösteriyor dedim aman yarabbim annemin bir gelişi var sanırsınız olimpiyatlarda koşuyor düşecek sandım geldi ne gösteriyor ne gösteriyor diye dedim kuşunu bak dedim ne kadar tatlı yazık kadın görünce rahatladı benim annem biraz fesat sanırım biz uslu uslu kuşunu seviyorduk oysa:26:

bu arada kamerada görüşüyorduk

Allahımm kuşunu demek :D :D :D

dimple0 kullanıcısından alıntı
bi tane de benden sevgilimin adı ali olsun annem diğer odadan bana bağırıyordu nerdesin gelde yardım et diye bende duysun diye yükses sesle dur anne ali kuşunu gösteriyor dedim aman yarabbim annemin bir gelişi var sanırsınız olimpiyatlarda koşuyor düşecek sandım geldi ne gösteriyor ne gösteriyor diye dedim kuşunu bak dedim ne kadar tatlı yazık kadın görünce rahatladı benim annem biraz fesat sanırım biz uslu uslu kuşunu seviyorduk oysa

koptum resmen :9::9::9::9::9::9::9:

dimple0 kullanıcısından alıntı
bi tane de benden sevgilimin adı ali olsun annem diğer odadan bana bağırıyordu nerdesin gelde yardım et diye bende duysun diye yükses sesle dur anne ali kuşunu gösteriyor dedim aman yarabbim annemin bir gelişi var sanırsınız olimpiyatlarda koşuyor düşecek sandım geldi ne gösteriyor ne gösteriyor diye dedim kuşunu bak dedim ne kadar tatlı yazık kadın görünce rahatladı benim annem biraz fesat sanırım biz uslu uslu kuşunu seviyorduk oysa

koptum resmen :9::9::9::9::9::9::9:

canııım süper yaaa gülmekten öldüm :46: bugün hastayım,üzgünüm ama saolasın güldürdün beni :1:

ay ne güldüm ne güldümmm:90::9::9::9:bendede var buna benzer aklıma geldi buna çok benziyor ama:D

Nişanlımla bizde bi keresinde dolmuşa binmiştk o da aynı tabir yani dolmuşta tam dolmuş:66:baya gidiyoruz hemen önümdeki bayan kalkıyo inmek için benimkide inen bayanın yerini bana tutuyor sen otur hayatım bende sana tutunayım diye.yanından oturacağım kişide tombiş bir bayan ben koltuğun hafiften ucuna oturuyorum benimkide benim hemen yanımda.:64:

dolmuş ilerledikçe bi sağ bi sol ben bi sağa kayıyorum bi sola .sağa kayarken iyide sola kayarken kadında bana doğru kayıyo :50:bende koltuktan aşağı doğru.:91:

bu böyle olmucak dedim kendi kendime havada nasıl sıcak ha bayıldım ha bayılıcam bi ara benimkine baktım gülmekten dişlerini ısırıyo bende ona bakıp gülüyorum arkamdaki teyzenin kafama çantasını geçirmesiyle seni edepsiz bak ki bir araba insan minsan var demeden neler yapıyolar sizi terbiyesizler inin çabuk arabadan utanmaz arlanmazlar aile terbiyesi almamışlar sizi vay saygı kalmamışki''diye feryat figan etmesiyle ben büyük bir şoka giriyorum o sırada benimki hala gülüyo dişlerini ısırır bi şekilde bende heralde teyze bana söylemiyor diyorum o sırada çanta hala ikidebir kafama kafama geçiyor ben artık aldığım darbelerle fenalaşırken şoför olaya son noktayı koyuyor inin çabuk edepsizler diye.tam inmek için manevra yapıcam tuttuğum şeyi bırakmamla neden öye tepki aldığım konusunda net bir fikir ediniyorum sonuç çok kötü bir talihsizlik meğerim nişanlımın borusu:63:ve ben düğünümü iple çekiyorum hala büyük bir utanç içerisindeyim.benimki de sana söylücem ama gülmekten söyleyemiyorum deyip durdu o gün yolda:17:off ya çok kötü rezil olmuştum.nişanlımda bana ''herşeyin bir ilki var kısmette dolmuşta tutamkata varmış''demişti.

zaten utanmışım,rezil olmuşum benimki pişmiş kelle gibi sırıttı durdu gün boyunca yollarda:19:

Koptum.... Yerlerdeyim hahahaha :D:D

Ay ya tesadüf eserı baktım iyikide bakmısım koptum:)yani eşime rezil oldugum bşy şuan aklıma gelmıyor kızlar ama ablamdayken bigun basıma gelen bsyı anlatim.ay bak gene utandım aklıma gelınce...şmdı ablamda kalıyoduk kızkardeşımle,o zaman kardeşımde bende bekarız.ablişimin de kızı 1yaşnda fln.bundan 11yıl öncesı.mısafırler vardı.eniştemin amcasının oglu(osman)annelerı kızkardeslerı amca kızları falan...bizim ufaklıgı yanı ablamın kızını kucagına aldı osman abi.aramızda cok yas yok ama abı derdık yınede...bende uzaktan sevıyorum hesapta gülcanımı...o an nasıl bır dalgınlıksa;"gülcaaaan"diyecegım yerde hemde acaip bı ses tonuyla;"OOOOSSSMAAANNNNN"demez miyimmmm!toparlanck bı yanıda yok.o ankı durumu siz dusunun.gülmekten kafasını devekusu gibi koltuga yapıstıran amcasının kızına mı yanayım,benım basımdan aşagı kaynar sular dökulmesıne mı,yoksa osman abinin gülmemek için ve ben utanmıyayım dıye kendını zor tutan ifadesıne mı.he bıde ablam şoka gırmıs gıbıydı snradan herkes patladı tabı:60:

bu yaşanılan olayın aynısı hatta daha kötüsü teyzemin başına da gelmiş.benim 4 tane teyzem vardır.bundan 25 yıl kadar önce bütün kardeşler,yiğenler vs bir teyzemin evinde toplanıyorlar.teyzemin bekar olan kaynıda gelmiş.o zamanlar bekar olan teyzem ablasının kaynının kucağında olan yiğenine ''GEL METE GEL METE'' diyeceğine ''GEL MURAT GEL MURAT'' demiş :)) (teyzemin kaynının adı murat) hem ikiside bekarmış o zaman. hem yakın yaştalar,bütün aile birarada gerisini siz düşünün:)))

ay ne güldüm ne güldümmm:90::9::9::9:bendede var buna benzer aklıma geldi buna çok benziyor ama:D

Nişanlımla bizde bi keresinde dolmuşa binmiştk o da aynı tabir yani dolmuşta tam dolmuş:66:baya gidiyoruz hemen önümdeki bayan kalkıyo inmek için benimkide inen bayanın yerini bana tutuyor sen otur hayatım bende sana tutunayım diye.yanından oturacağım kişide tombiş bir bayan ben koltuğun hafiften ucuna oturuyorum benimkide benim hemen yanımda.:64:

dolmuş ilerledikçe bi sağ bi sol ben bi sağa kayıyorum bi sola .sağa kayarken iyide sola kayarken kadında bana doğru kayıyo :50:bende koltuktan aşağı doğru.:91:

bu böyle olmucak dedim kendi kendime havada nasıl sıcak ha bayıldım ha bayılıcam bi ara benimkine baktım gülmekten dişlerini ısırıyo bende ona bakıp gülüyorum arkamdaki teyzenin kafama çantasını geçirmesiyle seni edepsiz bak ki bir araba insan minsan var demeden neler yapıyolar sizi terbiyesizler inin çabuk arabadan utanmaz arlanmazlar aile terbiyesi almamışlar sizi vay saygı kalmamışki''diye feryat figan etmesiyle ben büyük bir şoka giriyorum o sırada benimki hala gülüyo dişlerini ısırır bi şekilde bende heralde teyze bana söylemiyor diyorum o sırada çanta hala ikidebir kafama kafama geçiyor ben artık aldığım darbelerle fenalaşırken şoför olaya son noktayı koyuyor inin çabuk edepsizler diye.tam inmek için manevra yapıcam tuttuğum şeyi bırakmamla neden öye tepki aldığım konusunda net bir fikir ediniyorum sonuç çok kötü bir talihsizlik meğerim nişanlımın borusu:63:ve ben düğünümü iple çekiyorum hala büyük bir utanç içerisindeyim.benimki de sana söylücem ama gülmekten söyleyemiyorum deyip durdu o gün yolda:17:off ya çok kötü rezil olmuştum.nişanlımda bana ''herşeyin bir ilki var kısmette dolmuşta tutamkata varmış''demişti.

zaten utanmışım,rezil olmuşum benimki pişmiş kelle gibi sırıttı durdu gün boyunca yollarda:19:

Ahahahahh yok artık gerçek mi bu! :1:
Şaka gibi resmen geçmiş olsun arkadaşım =))

ay gercekten senınkıde kötu olmus ya.anlamayan koca anlamaz...ıyıkı de aranızdakı iliski saglammış ki işkillenmemis boş yere Allah korusun.
Ya bıde bu konu eşlere rezil olmanın dısına cıkmıs ama olsun daha eglencelı olmus...bende cok vahim bır durum anlatıyım...evlendıgımız gece dugun salonunda cok rahatszlandım.habıre wc ye gidip istifra edıyodum...dugun bıttı yengem kayınbabama dedı ki;derini size göturmeyın cok hasta iyi dgl...neyse ben bıde salondan eve gtmeden önce anneanneme gtcem benı gelınlıkle gormek ıstıyo dıye tutturdum.tmm dedıler goturduler.bu arada anne annem dısarı cıkamayan biri herdaım hasta:(snra teyzem dedı kı kızım evde ekmegnız var mı?vardır teyze ben alısverıs etmedm dugunden önce ama eşım yada ailesı dolaba bsyler koymustr.olsn olsn dedı yarım ekmek verdı...eve gttk,dolabı bı actm 1litre sudan baska bsymız yok.o anda haşlandım.midemde fena bastrmam gerek...e be manyak derın ne dıye guvenıyosn baskalarına,gıt dugunden önce kocişle doldur dolabı.bırazda unutkanlktan oldu ikimızde unuttk...ah o geceyı kuru ekmekle suyla gecırdık...snra banyo etcez şampuan koymayı unutmusum hep sinirden ama.ceyız serme esnasnda anneleryle ılgılı bsy olmustu herseyı unuttum sinirden.bıde sade suyla yıkandık mıı!saçlar kazık gibi delırcektm...sabah oldu kahvaltı edıcez esimin cebıne para bıle vermemısler garıbım hepsını fotoculara ve calgıcılara harcamıs.sagolsn ailesıde bı dusuncelı bı dusuncelı zaten...salonda toplanan paralarn yüzünu görmeden aldılar bızden tam takır kalmısık megerse.hasta olmasam sorardm da hesabını neyse...sabah dogru annesıne gttk aaaa dıyo ne ısınız var ılk gunden.snra ayırdıgı 3-5 altını verdı de bı tanesını bozup alısverıs etmıstk.he bıde ondan önce benımkılerede gttk kahvaltıya:)hepsı sok olmustu dayanamadın mı hasretımıze dıye:)ya anlycgnız cok rezil bi durumdu bana göre.hala dusundukce sinir olurum.

oy oy oy canım yaa... derinim sen de mi takılmaya başladın buralara iyi oldu seninle burda karşılaşmak özlemiştim valla:)

bi tane daha aklıma geldi ama bu eşime değil arkadaşlara rezil olduğum bir andı... öğretmenler odasında 3 erkek 2 bayan arkadaş oturuyoruz öğle tatilindeyiz konu evlilik... ben dedim ki evlilik aslında erkeklere yarayan bişeydir yemek derdi çamaşır bulaşık ütü tüm işleri eşlerine yığıyorlar kendileri de bilmiyorum ayağına yatıp gel keyfim gel yatıyolar dedim... şakayla karışık tabii.. buna karşılık bir erkek arkadaş da dedi ki asıl erkekler eşlerinin istekleri altında eziliyolar kaprislerini çekiyolar o saydığın işleri temizlikçi tutsam o da yapar dedi tabii ben bu lafın altında kalmamak istemenin de hışmıyla ne desem beğenirsiniz... ''tamam da arkadaşım temizlikçiyle yapamıyacağın şeyler de var'':26::26::26::26::26:
o anda büyük bir sessizlik oldu ve konu anında orda kapandı... hatırladıkça gülerim nasıl da herkes sus pus oldu:27::27::27::27:

bi tane daha aklıma geldi ama bu eşime değil arkadaşlara rezil olduğum bir andı... öğretmenler odasında 3 erkek 2 bayan arkadaş oturuyoruz öğle tatilindeyiz konu evlilik... ben dedim ki evlilik aslında erkeklere yarayan bişeydir yemek derdi çamaşır bulaşık ütü tüm işleri eşlerine yığıyorlar kendileri de bilmiyorum ayağına yatıp gel keyfim gel yatıyolar dedim... şakayla karışık tabii.. buna karşılık bir erkek arkadaş da dedi ki asıl erkekler eşlerinin istekleri altında eziliyolar kaprislerini çekiyolar o saydığın işleri temizlikçi tutsam o da yapar dedi tabii ben bu lafın altında kalmamak istemenin de hışmıyla ne desem beğenirsiniz... ''tamam da arkadaşım temizlikçiyle yapamıyacağın şeyler de var'':26::26::26::26::26:
o anda büyük bir sessizlik oldu ve konu anında orda kapandı... hatırladıkça gülerim nasıl da herkes sus pus oldu:27::27::27::27:

Ayy hahaha hahaha :60: :60:
Çok doğru demişsiniz ama yer ve zamanlama hatası var :60:

Ayy hahaha hahaha :60: :60:
Çok doğru demişsiniz ama yer ve zamanlama hatası var :60:

Ay tam bi bomba ya bunu 3 defa okumuşumdur heralde denk gelip hepsindede güldüm kotum ya :60: :60:

bir rezillikte ben anlatayım kızlar :1: gerçi eşime değil hoşlandığım çocuğa rezil oldum ben ama olsun rezillik sonuçta :33:
şimdi ben bir gün bıyıklarımı aldırmaya gitmiştim kuaföre neyse aldırdım fln benim de cildim hassastır biraz kıpkırmızı olur dokunsan bile... ben de bi 10 dk. fln bekledim kuafördeki kızarıklık geçsen diye ama nafile tabi...
neyse mecbur kuaförden ayrıldım dersim vardı ona yetişmem gerekiyordu fakülteye girdim, binaların arka taraflarından öğrencilerin geçmediği yerlerden kimseye görünmeden sınıfa gitmekti amacım güyya... sonra bir de baktım ne göreyim? karşıdan hoşlandığım çocuk geliyor ve o yol üstünde bi tek ikimiz varız hani gördü beni geri dönüp kaçma şansım fln da yok :53: yanından geçip çok yakınından slm vermemek de olmaz mecbur konuştuk :43:
ben elimde dudağımın üstünü kapatmaya çalışıyorum fln ama anladı tabi pis pis sırıtmaya başladı gıcık :33: ben herhalde utancımdan sadece bıyık bölgem değil o anda yüzümün her tarafı kıpkırmızı kesilmiştir diye tahmin ediyorum :17: :17:
bi de bana sırıtarak ne dese beğenirsiniz???
''YANMIŞSIN''
ben de artık bozuntuya vermemek için evet evet yandım havalar çok sıcak güneş fln dedim artık ama yerin dibine girdim :17: devekuşu olsam da kafamı gömsem istedim o an yaniii...
şimdi aklıma geldikçe gülerim bu olayı :1: :1: :1: ama fena utanmıştım o zaman :17:

Ahh Ahh İlk Evlendiğim Zamanlardaki Rezilliklerimin Haddi Hesabı Yok..:27:

Kuzenlerle balkonda sabahladığımız birgün serdik altımıza koca halıyı neyse sabah oldu sabaha kadar dökmedik şey bırakmadığımız halıyı çırpalım bari dedik salladık aşağı halıyı bi çırptık iki çırptık üçte koca halı bi arabanın üstüne öyle bir düştüki sanırsınız araba patladı öyle bi ses çıktı herkes yukarı bakıyor dedik şimdi kim alacak bu halıyı neyse ben salak atladım tamam ben alıyım diye aşağı inmemle milletin bana yiyecek gibi bakması bir oldu meğerse halıyı düşürdüğümüz arabanın içinde bir adam uyuyormuş o sesle kendini arabadan atmış sonrada baygınlık geçirmiş millet onu sakinleştirmeye çalışıyormuş adama amca kusura bakma deyip hemen halımı alıp kaçtım ordan :4:
eşe falan değil ben topluca mahalleye rezil olmuştumm :19:

Back