Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayy gözümün önüne geldi ve şu an feci karnıma ağrı girrdi gülmektenn
kubilaylaylayyyy

ay çok güldüm ya:)) bununla ilgili arkadaşımın başından geçen bir olay var. arkadaşım (eski erkek arkadaşım olur kendileri) daha yeni atanmış türkçe öğretmeni. derste yapım eklerini işliyor. örnek olarak da yaprak kelimesinin kökünü soruyor. veee sonra örneği tahtaya yazıyor. sınıfa döndüğünde sınıfta bir uğultu bir gülüşme. ilk başta anlayamıyor ama tahtaya dönüp baktığında ne görsün bomboş tahtanın ortasına yazılmış kocaman bir "ya....k" :26:

daha az önce yaşadığım rezilliğimi anlatmaktan kıvanç duyarım:78:

tam banyoya girecektim başım da bir ağrıyor ki.. annem de o sırada banyonun arkasından geçiyormuş.. annem sordu başın nasıl oldu diye? o sırada da aklımdan bugünlerde beni heyecanlandıran biri geçiyordu... "ilaç içsem geçer" diyeceğime "aşık olsam geçer" demişim

annemin surat bu başına mı vurdu derlerdi de inanmazdım cidden doğruymuş dedi

kafamın zonklamasından beynimi tuta tuta nası güleceğimi bilemedim

bu anlatıcağım benim değil ama teyzemin kızının eşine rezilliği:)
teyzemin kızı görücü usuluyle evlendi.Kocasıyla nişanlılık dönemindede pek görüştürülmedi.Teyzemin kocası baya sorunludur da.Neyse evlendiler ilk gece teyzemin kızının karnı ağrıyomuş ama bizim enişteye diyemiyormuş.Eniştede yüklendikçe yüklenmiş kıza.Zorlamış ısrarla yapmaya çalışmış.derkennnn kızzzz çarçafa içinde ne varsa salmış. veee her taraf kokmuş kız ağlıyo eniştem ondan tiksiniyor,kızıyor derken kayınvalidesi gelip temizliyor heryeri camları açıyor.çookk rezil ya
şimdi beni görünce altına s... ablan der:)

Aman Allahhhh düşmanımın başına vermesin Allah hem güldüm hem üzüldüm

rezillik ötesi yaaaa...gülsem mi ağlasammı bilemedimm :))))

bu rezillik değil bence çok tatlı sevgilinde pek romantikmişAllah bozmasın mutluluğunuzu

Allah bilir sen konuşurken oda uyuyordur arada benim gibi:)
artık uyuyorum o derece ama bir güzelde dinlemiş gibi devam ediyorum konuşmaya

hiç sorma ya bi defa telde uyuyakalmışdı o günü hiç unutmam o da unutmaz çünkü burnundan getirmiştim bi daha uyumaya yeltenemiyoama çok mahmurlaşıyo böyle konuşurken her dediğime hııı,evet,hıhıı,ne zart zurt diye konuşmaya başlayınca
-aşkım senin uykun mu var?diyorum
o da;
-evet aşkım ya senin
diyo,bende
-benim yok ama yatalım o zman diyorum
o da;
-senin yoksa yatmayalım o zaman diyo
ama sonuda yok ya yatalım dememle hemen kabul ediyosonuç iyi geceler bilmem ne o uyuyo ben daha uyuyamıyorum tabi

ben çok cırcırım yaaa amaaa onuda çok konuştuğu zamanlar oluyor yani mesela bi inatlaşmaya başlasın o inatlaştığı şeye beni inandırmak için bissürü istatislik söylüyo bana ayyy o zman var ya gıcık oluyorum yaaa

bir tane daha anlatayım:)
abim nişanlı evlenicek nişanlısı geldi eve yengemin annesi ablasıda geldi bunlar kavga etmeye başladılar.abim yengemi odaya götürdü herkese karşı ayıp oluyo diye orda sorunumuzu halledelim dedi.tamam dedik onları rahat bıraktık.1 saat sonra ben durur muyum merak ettim abiiiiii diyorum nefes nefese ses iyi misin diyorum evet kavga ediyoruz diyo git diyo tamam diyorum 10 dakika sonra tekrar geliyorum abiiiiii diyorum yine gelen ses nefes nefese:)öldürüyor diye düşünüyorum ve bağırmaya başlıyorum ne yaptın kıza cem garipoğlu aç kapıyı diye korkuyorum çok o an.derkennnnn kapıyı sertçe itiyorum ve kilit açılıyor:) aman ALLAH ım ne göreyim abimle nişanlısı iş üstündeler:))) abim toparlanmaya çalışıyor ben donup kalıyorum anlatamam o anı:) abim mos mor çekiyo beni odama döverim seni birşey dersen gebertirim seni diyor yüzsüzce bende annemlere söylerim bana iyi davran diyorum:) saolsun abimi melek etmiştim yengem sayesinde:))))

ay çok güldüm yaa
beğen butonu nerede ya kalkmış gitmiş sanki

ohaaaaa yaaa kaynana evindede yapılacak şey mi bu Allah aşkına ya azmışlar heraldekıza da şaştım kaldım yani hemde kendi annesi bilmem ne side vaar abinin de ikna şekli de çok şaşırtıcı yani

ohaaaaa yaaa kaynana evindede yapılacak şey mi bu Allah aşkına ya azmışlar heraldekıza da şaştım kaldım yani hemde kendi annesi bilmem ne side vaar abinin de ikna şekli de çok şaşırtıcı yani

abim beni hep dövmekle korkutmuştur.bazen sıkıştırırdı beni baaabaaaaa diye bağırırdım babamda onu sıkıştırırdı:)bende çok şaşırmıştım canım ailesi içeride oturuyor kız ne peşinde bize hep geliyorlardı zaten ama hiç düşünmemiştim böyle şeyler yaptıklarını

canım ben abinin seni ikna etmesinden bahsetmiyorum ki hani kavga ediyolarmışda oda da halledelim sorunu demiş ya yengeni ikna etmesinden bahsediyorum sorunları nasıl çözüyo demek istedimkız da çok azgınmış yani böyle bişiye izin vermiş yakalanma korkusu mu yok nedir cıkcık ne kızlar var ya

o kadar rezilliklere şahit oldum ki annemle babamı bile yakaladım o anı hiç unutamıyorum ama yemin ederim soğumuştum onlardan.insanın başına herşey meraktan geliyor arkadaşlar

canım bunlar pek bir rahattı zaten kimse karışmazdı bunlara yengemin tarafından neyse biz erkek tarafıyızda kız tarafı dikkat etmeliydi bizim için sorun yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…