Kızlar bir rezillikte benden
Üniversite son sınıftayım çok zor bir dersimiz var ve dersin hocası da bölüm başkanı,hocanın adı da KUBİLAY.Ders cuma günü öğleden sonra,ben uflaya puflaya derse geldim hem zor ders hem de cuma günü hiç çekilmiyorSınıfa girdim,herkes kendimden geçmiş.En ön sıraya bir arkadaşın yanına oturdum ve arkamı dönüp yüksek sesle dedim ki;hey millet şimdi sizi güzide bir eserle canlandıracağım.Ben rezili ellerim havada kubilaylaylayyyyyy kubilaylaylayyyyyyy diye tempo tutarak şarkı söylüyorum bağıra bağıra.Arkamdan gelen gür bir sesle irkildim;sesinde çok güzelmiş diye.Arkamı dönmemle hocanın fal taşı gibi açılmış gözleriyle karşı karşıya geldim O kadar utandım ki,yerin dibine girmenin yollarını aradım:78::78:Allahtan hoca takmadı bana ama sene sonuna kadar sınıfın dilinden düşmedim ve hocanın yüzüne bakamadım
benim aklıma bi tane daha geldii
şimdik o zamanlar ben küçüktüm kuzenlerimde kalıyodum kuzenim benden biyaş küçük bi de onun ablası var
neyse biz aldık elimize bebeklerimizi oynıcaz
yan koltukta da halamla eniştem oturuyo
işte ne oynasak diye düşünürken biz dedik ki kuaförcülük oynayalım
ben dedim ki benim bebeğimin adı yaprak olsun kuzeniminki ne olsun diye düşünürken
benden o muhteşem fikir geliyo"tamam seninkinin adı da yaprak isminden p harfini atın he işte o olsun
nasıl bir aklım varsa nerden geldiyse aklıma hiiç bilmiyorum neyse biz başladık oynamaya
ben işte bebeğimin kolunu tutmuşum y...k hanııım kapıyı açarmısınız saçımı yaptırcam diyorum
bu sırada kuzenimin ablası gülme krizlerine giriyo arkadaaa
ben kendimi oyuna kaptırmışım kuzenimin ablası ordan bişeyler söylemeye çalışıyo anlamıyoruz
neyse bu gitti halamın kulağına fısıldadı halamla gülmeye başladılar
evde sesler bir arttı bir arttı tv izlemeye çalışan eniştemin "noluyo yaa"diye bağırmasıyla
evin çok bilmiş küçük misafiri ben anlatmaya başlıyorum
"amaaan enişte bişey olduğu yok biz oyun oynuyoduk işte benim bebeğimin adı yaprak seninki de y...k olsun dedik ona gülüyolar sanki ne varsa çok mu garip allah allah"
sonrasını da tahmin edin artık
ayy gözümün önüne geldi ve şu an feci karnıma ağrı girrdi gülmektenn
kubilaylaylayyyy
bu anlatıcağım benim değil ama teyzemin kızının eşine rezilliği:)
teyzemin kızı görücü usuluyle evlendi.Kocasıyla nişanlılık dönemindede pek görüştürülmedi.Teyzemin kocası baya sorunludur da.Neyse evlendiler ilk gece teyzemin kızının karnı ağrıyomuş ama bizim enişteye diyemiyormuş.Eniştede yüklendikçe yüklenmiş kıza.Zorlamış ısrarla yapmaya çalışmış.derkennnn kızzzz çarçafa içinde ne varsa salmış.veee her taraf kokmuş kız ağlıyo eniştem ondan tiksiniyor,kızıyor derken kayınvalidesi gelip temizliyor heryeri camları açıyor.çookk rezil ya
şimdi beni görünce altına s... ablan der:)
bu anlatıcağım benim değil ama teyzemin kızının eşine rezilliği:)
teyzemin kızı görücü usuluyle evlendi.Kocasıyla nişanlılık dönemindede pek görüştürülmedi.Teyzemin kocası baya sorunludur da.Neyse evlendiler ilk gece teyzemin kızının karnı ağrıyomuş ama bizim enişteye diyemiyormuş.Eniştede yüklendikçe yüklenmiş kıza.Zorlamış ısrarla yapmaya çalışmış.derkennnn kızzzz çarçafa içinde ne varsa salmış.veee her taraf kokmuş kız ağlıyo eniştem ondan tiksiniyor,kızıyor derken kayınvalidesi gelip temizliyor heryeri camları açıyor.çookk rezil ya
şimdi beni görünce altına s... ablan der:)
bu rezillik değil bence çok tatlı sevgilinde pek romantikmişbenim sevgilimle tanışmam tam bir rezalet
ben bunalım dönemimdeyim acayip sıkıntılıydım bi de final dönemi atlatmışım sormayın yani
ev arkadaşım dedi ki benim sevgilim gelicek arkadaşıyla bişeyler alıcaklar falan dedi.
çocuklar elinde birayla geldiler. ben de pek içmem yani bi birayla çakır olurum o derece
bi tane bira içtim neyse dolapta viski varmış nerden girdiyse oraya zıkkım
sadece bi kahve fincanı içirdiler bana tadına bakmam için
ama ben sarhoş oldum tabi
çocuğun omzunda ağlıyorum salya sümük
eski sevgilimin beni nasıl aldattığını falan hakkımda herşeyi anlatmışım.
çocuk beni odama götürmüş ben odaya kusmuşum falan heryere kusmuşum
beni yatırmış, yerleri temizlemiş, o pis kokan odada başımda beklemiş
sabah uyandığımda gözlerime bakıp saçlarımı okşuyodu
bi daha da hiç birakmadı peşimi 4 yıl oldu beraberiz
Allah bilir sen konuşurken oda uyuyordur arada benim gibi:)
artık uyuyorum o derece ama bir güzelde dinlemiş gibi devam ediyorum konuşmaya
çok ya biz bile duyunca önce 1 saat güldük sonra üzüldükrezillik ötesi yaaaa...gülsem mi ağlasammı bilemedimm :))))
bir tane daha anlatayım:)
abim nişanlı evlenicek nişanlısı geldi eve yengemin annesi ablasıda geldi bunlar kavga etmeye başladılar.abim yengemi odaya götürdü herkese karşı ayıp oluyo diye orda sorunumuzu halledelim dedi.tamam dedik onları rahat bıraktık.1 saat sonra ben durur muyum merak ettim abiiiiii diyorum nefes nefese ses iyi misin diyorum evet kavga ediyoruz diyo git diyo tamam diyorum 10 dakika sonra tekrar geliyorum abiiiiii diyorum yine gelen ses nefes nefese:)öldürüyor diye düşünüyorum ve bağırmaya başlıyorum ne yaptın kıza cem garipoğlu aç kapıyı diye korkuyorum çok o an.derkennnnn kapıyı sertçe itiyorum ve kilit açılıyor:) aman ALLAH ım ne göreyim abimle nişanlısı iş üstündeler:))) abim toparlanmaya çalışıyor ben donup kalıyorum anlatamam o anı:) abim mos mor çekiyo beni odama döverim seni birşey dersen gebertirim seni diyor yüzsüzce bende annemlere söylerim bana iyi davran diyorum:) saolsun abimi melek etmiştim yengem sayesinde:))))
bir tane daha anlatayım:)
abim nişanlı evlenicek nişanlısı geldi eve yengemin annesi ablasıda geldi bunlar kavga etmeye başladılar.abim yengemi odaya götürdü herkese karşı ayıp oluyo diye orda sorunumuzu halledelim dedi.tamam dedik onları rahat bıraktık.1 saat sonra ben durur muyum merak ettim abiiiiii diyorum nefes nefese ses iyi misin diyorum evet kavga ediyoruz diyo git diyo tamam diyorum 10 dakika sonra tekrar geliyorum abiiiiii diyorum yine gelen ses nefes nefese:)öldürüyor diye düşünüyorum ve bağırmaya başlıyorum ne yaptın kıza cem garipoğlu aç kapıyı diye korkuyorum çok o an.derkennnnn kapıyı sertçe itiyorum ve kilit açılıyor:) aman ALLAH ım ne göreyim abimle nişanlısı iş üstündeler:))) abim toparlanmaya çalışıyor ben donup kalıyorum anlatamam o anı:) abim mos mor çekiyo beni odama döverim seni birşey dersen gebertirim seni diyor yüzsüzce bende annemlere söylerim bana iyi davran diyorum:) saolsun abimi melek etmiştim yengem sayesinde:))))
ay çok güldüm yaa
beğen butonu nerede ya kalkmış gitmiş sanki
ohaaaaa yaaa kaynana evindede yapılacak şey mi bu Allah aşkına ya azmışlar heraldekıza da şaştım kaldım yani hemde kendi annesi bilmem ne side vaar abinin de ikna şekli de çok şaşırtıcı yani
abim beni hep dövmekle korkutmuştur.bazen sıkıştırırdı beni baaabaaaaa diye bağırırdım babamda onu sıkıştırırdı:)bende çok şaşırmıştım canım ailesi içeride oturuyor kız ne peşinde bize hep geliyorlardı zaten ama hiç düşünmemiştim böyle şeyler yaptıklarını
canım ben abinin seni ikna etmesinden bahsetmiyorum ki hani kavga ediyolarmışda oda da halledelim sorunu demiş ya yengeni ikna etmesinden bahsediyorum sorunları nasıl çözüyo demek istedimkız da çok azgınmış yani böyle bişiye izin vermiş yakalanma korkusu mu yok nedir cıkcık ne kızlar var ya
o kadar rezilliklere şahit oldum ki annemle babamı bile yakaladım o anı hiç unutamıyorum ama yemin ederim soğumuştum onlardan.insanın başına herşey meraktan geliyor arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?