• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bir tane daha anlatayım:)
abim nişanlı evlenicek nişanlısı geldi eve yengemin annesi ablasıda geldi bunlar kavga etmeye başladılar.abim yengemi odaya götürdü herkese karşı ayıp oluyo diye orda sorunumuzu halledelim dedi.tamam dedik onları rahat bıraktık.1 saat sonra ben durur muyum merak ettim abiiiiii diyorum nefes nefese ses iyi misin diyorum evet kavga ediyoruz diyo git diyo tamam diyorum 10 dakika sonra tekrar geliyorum abiiiiii diyorum yine gelen ses nefes nefese:)öldürüyor diye düşünüyorum ve bağırmaya başlıyorum ne yaptın kıza cem garipoğlu aç kapıyı diye korkuyorum çok o an.derkennnnn kapıyı sertçe itiyorum ve kilit açılıyor:) aman ALLAH ım ne göreyim abimle nişanlısı iş üstündeler:))) abim toparlanmaya çalışıyor ben donup kalıyorum anlatamam o anı:) abim mos mor çekiyo beni odama döverim seni birşey dersen gebertirim seni diyor yüzsüzce bende annemlere söylerim bana iyi davran diyorum:) saolsun abimi melek etmiştim yengem sayesinde:))))

İnanmıyorummm :53::53:
Nasıl bir rezillik ya :17:
Yengene baktıkça aklına gelmiyor mu?

gecen gun banyodayım gusul abdestı alıcam dalgınım bıraz nıyetlenıcem yerde elhamdurullah yarabbı sukur ALLAHIM KESEMIZE BEREKET VER AMIN YAPIP YUZUME GOTURUNCE FARKETTIM BUTUR YANLISLIKLAR BEN HEP YAPARIM NEYAZIKKI AKLIMIN BASKA SEYLERE TAKILI OLMASINDAN BIKERE ARKADASLARIN EVINDE YEMEK YEMISTIK SOFRADAN KALKARKEN ALLAH RAGMET EYLESIN DEMISTIM HALA SOFRADA OLAN BIKAC KISI YA KENDI TUKRUKLERIYLE YADA AGIZLARINDAKI LOKMALARLA BOGULMUSLARDI SANIRIM IŞIN EN CAN ALICI NOKTASI BENIM O KELIMELERI COK ICTEN VE FARKINDA OLMAYARAK SOYLUYO OLMAMDI :9::9::9::9::16::16::68::6:

Ben olsam, ben de sevmezdim o halde yakalandığım birini .. :1::1::1:

yengem saygısız sorun bu aileme karşı saygı göstermez gelmez gitmez muhattap olmamaya çalışır ve benim anneciğim çok üzülür buna.dayanamadım anlattım anneme birkaç ay önce yakaladığımı annemden gelen cevap''o azgınlıkla aklını aldı benim oğlumun'' yoksa benim oğlum annesinini korurdu diyor garibim işte umut fakirin ekmeği

gecen gun banyodayım gusul abdestı alıcam dalgınım bıraz nıyetlenıcem yerde elhamdurullah yarabbı sukur ALLAHIM KESEMIZE BEREKET VER AMIN YAPIP YUZUME GOTURUNCE FARKETTIM BUTUR YANLISLIKLAR BEN HEP YAPARIM NEYAZIKKI AKLIMIN BASKA SEYLERE TAKILI OLMASINDAN BIKERE ARKADASLARIN EVINDE YEMEK YEMISTIK SOFRADAN KALKARKEN ALLAH RAGMET EYLESIN DEMISTIM HALA SOFRADA OLAN BIKAC KISI YA KENDI TUKRUKLERIYLE YADA AGIZLARINDAKI LOKMALARLA BOGULMUSLARDI SANIRIM IŞIN EN CAN ALICI NOKTASI BENIM O KELIMELERI COK ICTEN VE FARKINDA OLMAYARAK SOYLUYO OLMAMDI :9::9::9::9::16::16::68::6:

ha ha ha çok güldüm ya koptum ben de oruçken dua edip "Allahım bugün verdiğin nimetler için şükürler olsun" dedim kaç kere halbuki bişey yemed,im yani doğal olarak ama işte alışkanlık ve dalgınlık yaptırıyor böyle insana :)

yengem saygısız sorun bu aileme karşı saygı göstermez gelmez gitmez muhattap olmamaya çalışır ve benim anneciğim çok üzülür buna.dayanamadım anlattım anneme birkaç ay önce yakaladığımı annemden gelen cevap''o azgınlıkla aklını aldı benim oğlumun'' yoksa benim oğlum annesinini korurdu diyor garibim işte umut fakirin ekmeği

azgınlığıyla aklını mı aldı diyo ay koptum ya :52: kaynana da az değil yani bütün kaynanalarda bunu düşünüyo illa yani :92:

Evlilik iyi birşey mi? bu zamanda evlenilir mi? mutlu bir evlilik varmıdırki kızlar ya cok merak ediyorumm.. :18:

Evlilik iyi birşey mi? bu zamanda evlenilir mi? mutlu bir evlilik varmıdırki kızlar ya cok merak ediyorumm.. :18:[/QUOTE

canım ben nişanlıyım sevdiğim insanla çokk mutluyum evlenince değişmez inşallah bu tamamen sana ve karşındakine bağlı bence.tabiki hergün mutlu olamazsın ama yaşlanınca 80 yaşına gelince yanında kimsen kalmıycak tek o olcak bu bile evlenmek için yeterli bence:nazar:

oylesıne takıldım bakım nelerden konusuyorlar diye. birkac sayfa okudum.. dehset komiksiniz yaa.. süpersiniz. iyi ki acmıssınız bu sayfayı.. insanın kafası dagılıyor.. "begen" butonu kayboluvermıs yaa.. begenecem begenemedimmmm bir türlü... cok tatlısınız yaaaa..

Bu arada hepinize İyi Bayramlar....

kocacıgımlaa boludan izmire geliyoruz otobusle...otobus yolculugunda uyuyamayan ben o gun nasıl olduysa uyu senn..adapazarında mola veren otobusten uykulu uykulu ınıp tuvalete dogru yol alan ben kapıyı acıp ıcerıdekı adamları gorunce gerı cıkıp yıne uyku semesı dıger kapıyı acıp tuvaletımı yaptıktan sonra kapının onunde bekleyen kocama askımm yaa bu adamlar yanlıs yere gırıolar dedıgım an rezıl oldugum andı:))))kafamı kaldırıp erkek tuvaletıne asıl benım gırdıgımı ogrenınce eşimle koptugumuz andı.....

kızlar bir tane daha geldi aklıma benimle ilgili bu:)
geçen sene kasımdayız ve babanneciğim ani bir şekilde öldüm ALLAH RAHMET EYLESİN neyse mezarlıktayız ben nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum üzülüyrm falan sonra bizimkiler ilerde kalmış ben geride gittim mezarına defnediliyor nasıl ağlıyorum babanneeeee nedennnnn diye defnedildi kapatıldı kafamı kaldırdım herkes bana bakıyor kimse bizimkilerden değil kimseyi tanımyorum herkes bana bakıyor sonra bir baktım ki 2 yandaymış babannemin mezarı çoookk çookkk rezil olmuştum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım işin en kötü tarafı babannemin defnedilmesin kaçırmıştım:(

ahahahaha:60:
birtane de benden olsun
eşim değil sevgilimle bir anı...
satjdan çıkmışız ben önden gidiyorum işi vardı durakta buluşacaktık bu arada da ayrı kalmıcaz ya aradık telefonda konuşuyoruz
yoldan geçerken bi tane sinir hiç tanımadığım birisi arabadan bana el salladı :47:
tabi sinir oldum sevgilime de kıskansın diye anlaatıyorum hemen olayı :6: biz kıslar yok muyuz napalım yaa tadında kıskanılmak kimin hoşuna gitmez ki dimi :1:
işte anlattım böyle böyle oldu diye sinirlendi tabi kim o plakasını gördün mü dedi bende napcak sanki dedim döndüm plakayı verdim sonra da çok sinirlenmesin diye saydırıyorum şu kelimeleri:
*balım önemli değil ya belki birine benzetmiştir.
*cvp yok
*tatlım tamam sinirlenme ya belki tanıdığımızdır da ben o an çıkaramamışımdır.
*yine cvp yok
*birtanem tamam ama benimle neden konuşmuyorsun ben mi el salladım ona sanki :63:
*ay yine cvp yok
artık sinir oluyorum bağıra bağıra ya konuşsana benimle ben naptım sana diye sesimi yoldan geçen bütün millete duyururken olay esnasında telefonum bas bas melodisiyle çalıyor irkiliyorum arayan aşkım :17:

tabi etraftaki herkes bana bakıp rezillik ya telefonuyla konuşup hava atacak sanki edalarıyla bakış atıyorlar.ay nasıl utandım iki saat kendi kendime konuşuyormuşum.Hani vardır ya yeni telefon alanlar hava atmak için telefon çalmasa da konuşup hava atan gıcık tipler:18: işte onlardan birisi sanıldım
:((

meğer yakınımdaymış ben ona plaka verirken o da telefonu kapatıp plakanın peşine düşmüş sen kime el sallıyorsun diye çıkışacakmış.:69:
pislik ama rezil etti:37:.

Son düzenleme:
buda benden olsun,
bu yaz memlekete arabayla gitmeye karar verdik, baska bir aileyle birlikte ama yol coook uzun ,neyse her 5 saatte bir mola veriyoruz yorgunluk ,bitkinlik hic uyamadik falan durduk dinlenme tesislerinde biraz kestirelim arabada dedik cocuklar esim ben,bizim arabada yattik diger ailede kendi arabalarinda,sonra ben uyumusum ne kadar uyuduysam bi uyandim kimse yok kapilar ustumden kilitli,cildiriyorum havasiz kaldim olecegim diye ,etrafa bakiyorum kimse yok bizimkilerden,camlara kapilara saldiriyorum (arabanin icinde dugme var normalde acmak icin ama aklima hic gelmedi)kaldim,onlar kimbilir ne zaman gelir ben olurum havasizliktan onlar gelene kadar diyorum agliyorum tirnaklarimla ellerimi falan yirtmisim 10 dk debelendim,sonra orda bi cocuk gordum cama vurdum cocuk beni gordu imdat rabada kaldim diye bagirdim esimi bulurmusun dedim,zar zor anladi babanimi dedi evet evet dedim ,o sirada esim arabann yanina hirsiz geldi diye uzaktan gorup gelmis,ama nasil saydiriyorum ,nasil kizdim neden ustumden klitleyim gittiniz nerdesiniz,uyumusum ben diye ,madembenden baska kimseyi uyku tutmamis cocuklarda durmams onlarda biseyler yiyip icmek icin gitmisler,arabadan bi indim herkes bana bakiyor guluyorlar,ben perperisan vaziyette konusamiyorum bile :50:

Back