malesef biraz öyle oldu yada bizim aile biraz azgın karar veremedimSende hep +18 üzeri yakalamisin canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef biraz öyle oldu yada bizim aile biraz azgın karar veremedimSende hep +18 üzeri yakalamisin canim![]()
bencede ya hep +18 yakalamalaarı sex dedektifi gibi![]()
:) kavga ediyorlardı öldürdü sandım kızı zaten o an cem garipoğlu olayı var herkes birbirinden korkuyor:) nerden bileyim kavga ediyoruz diye o işi yapıcaklarını:)
bir tane daha anlatayım:)
abim nişanlı evlenicek nişanlısı geldi eve yengemin annesi ablasıda geldi bunlar kavga etmeye başladılar.abim yengemi odaya götürdü herkese karşı ayıp oluyo diye orda sorunumuzu halledelim dedi.tamam dedik onları rahat bıraktık.1 saat sonra ben durur muyum merak ettim abiiiiii diyorum nefes nefese ses iyi misin diyorum evet kavga ediyoruz diyo git diyo tamam diyorum 10 dakika sonra tekrar geliyorum abiiiiii diyorum yine gelen ses nefes nefese:)öldürüyor diye düşünüyorum ve bağırmaya başlıyorum ne yaptın kıza cem garipoğlu aç kapıyı diye korkuyorum çok o an.derkennnnn kapıyı sertçe itiyorum ve kilit açılıyor:) aman ALLAH ım ne göreyim abimle nişanlısı iş üstündeler:))) abim toparlanmaya çalışıyor ben donup kalıyorum anlatamam o anı:) abim mos mor çekiyo beni odama döverim seni birşey dersen gebertirim seni diyor yüzsüzce bende annemlere söylerim bana iyi davran diyorum:) saolsun abimi melek etmiştim yengem sayesinde:))))
İnanmıyorummm
Nasıl bir rezillik ya
Yengene baktıkça aklına gelmiyor mu?
olaydan sonra 1 yıl falan geldi ama şimdi alıştım sanırım:)şimdi gelmez ama rezillik denince geliyor:)bu arada yengem beni pek sevmez
Ben olsam, ben de sevmezdim o halde yakalandığım birini ..![]()
gecen gun banyodayım gusul abdestı alıcam dalgınım bıraz nıyetlenıcem yerde elhamdurullah yarabbı sukur ALLAHIM KESEMIZE BEREKET VER AMIN YAPIP YUZUME GOTURUNCE FARKETTIM BUTUR YANLISLIKLAR BEN HEP YAPARIM NEYAZIKKI AKLIMIN BASKA SEYLERE TAKILI OLMASINDAN BIKERE ARKADASLARIN EVINDE YEMEK YEMISTIK SOFRADAN KALKARKEN ALLAH RAGMET EYLESIN DEMISTIM HALA SOFRADA OLAN BIKAC KISI YA KENDI TUKRUKLERIYLE YADA AGIZLARINDAKI LOKMALARLA BOGULMUSLARDI SANIRIM IŞIN EN CAN ALICI NOKTASI BENIM O KELIMELERI COK ICTEN VE FARKINDA OLMAYARAK SOYLUYO OLMAMDI![]()
yengem saygısız sorun bu aileme karşı saygı göstermez gelmez gitmez muhattap olmamaya çalışır ve benim anneciğim çok üzülür buna.dayanamadım anlattım anneme birkaç ay önce yakaladığımı annemden gelen cevap''o azgınlıkla aklını aldı benim oğlumun'' yoksa benim oğlum annesinini korurdu diyor garibim işte umut fakirin ekmeği
Evlilik iyi birşey mi? bu zamanda evlenilir mi? mutlu bir evlilik varmıdırki kızlar ya cok merak ediyorumm.. :18:
Evlilik iyi birşey mi? bu zamanda evlenilir mi? mutlu bir evlilik varmıdırki kızlar ya cok merak ediyorumm.. :18:[/QUOTE
canım ben nişanlıyım sevdiğim insanla çokk mutluyum evlenince değişmez inşallah bu tamamen sana ve karşındakine bağlı bence.tabiki hergün mutlu olamazsın ama yaşlanınca 80 yaşına gelince yanında kimsen kalmıycak tek o olcak bu bile evlenmek için yeterli bence![]()