• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

nişanlımla ben farklı ama yakın şehirlerde çalışıyoruz. nişanlımın ailesi de farklı bir şehirde yaşıyor. babası ve annesi çok kaliteli çok güzel çok iyi ve benim için çok değerli insanlar gerçekten onlara saygım sonsuz. neyse. babasının bu taraflara yakın bir şehirde işi çıktı birgün, gelmişken oğlumu da kızımı da (beni) göreyim öyle döneyim demiş. işi bitince nişanlımın çalıştığı şehire gidiyor, bekliyor, ama nişanlımın toplantısı çıkıyor görüşemiyorlar. baba da kalkıyor kızımı bari görmeden dönmicem diye benim yanıma geliyor zaten 1 saat yol. ben onu karşılamak için giderken nişanlım anca çıktı toplantıdan, ben metrodayım telde konuşuyoruz. 'olaya bak ya ben oğluyum babam dibime kadar geliyor ben göremiyorum ama sen görebiliyorsun' falan diye şakayla kıskançlık yapıyor takılıyor falan. be de 'ee ne sandın pabuç damda alışacaksın artık' falan diye takılıyorum. neyse babamız geldi, ben işten çıktım o da yol geldi ya, yemek yiyelim dedik girdik bir yere, babam aldı telefon açtı 'kıskan bak sen göremedin ben gördüm eksik kaldın' falan daha neler neler diyor ben de 'kıskan kıskan bak senin değil benim yanımda çatla' diye gülüp bağırdım telefona doğru, ben öyle dedikçe baba gülüyor ama dur işareti yapıyor telefonu uzaklaştırmaya çalışıyor derken bana demez mi 'kızım al annen (kayınvalidem)' ama anlatamam kızlar anlatamam o rezilliği o utancı o yerin dibini anlatamam :17: neyse ki çok anlayışlılar anlamış sonra nişanlım sandığımı ama 'bana desen de ne olacak kızım' falan dedi nezaketinden ama çok ayıp oldu ya şuraya yazarken bile hem sırıtıyorum hem kızarıyorum :78: :1:

nişanlımla ben farklı ama yakın şehirlerde çalışıyoruz. nişanlımın ailesi de farklı bir şehirde yaşıyor. babası ve annesi çok kaliteli çok güzel çok iyi ve benim için çok değerli insanlar gerçekten onlara saygım sonsuz. neyse. babasının bu taraflara yakın bir şehirde işi çıktı birgün, gelmişken oğlumu da kızımı da (beni) göreyim öyle döneyim demiş. işi bitince nişanlımın çalıştığı şehire gidiyor, bekliyor, ama nişanlımın toplantısı çıkıyor görüşemiyorlar. baba da kalkıyor kızımı bari görmeden dönmicem diye benim yanıma geliyor zaten 1 saat yol. ben onu karşılamak için giderken nişanlım anca çıktı toplantıdan, ben metrodayım telde konuşuyoruz. 'olaya bak ya ben oğluyum babam dibime kadar geliyor ben göremiyorum ama sen görebiliyorsun' falan diye şakayla kıskançlık yapıyor takılıyor falan. be de 'ee ne sandın pabuç damda alışacaksın artık' falan diye takılıyorum. neyse babamız geldi, ben işten çıktım o da yol geldi ya, yemek yiyelim dedik girdik bir yere, babam aldı telefon açtı 'kıskan bak sen göremedin ben gördüm eksik kaldın' falan daha neler neler diyor ben de 'kıskan kıskan bak senin değil benim yanımda çatla' diye gülüp bağırdım telefona doğru, ben öyle dedikçe baba gülüyor ama dur işareti yapıyor telefonu uzaklaştırmaya çalışıyor derken bana demez mi 'kızım al annen (kayınvalidem)' ama anlatamam kızlar anlatamam o rezilliği o utancı o yerin dibini anlatamam :17: neyse ki çok anlayışlılar anlamış sonra nişanlım sandığımı ama 'bana desen de ne olacak kızım' falan dedi nezaketinden ama çok ayıp oldu ya şuraya yazarken bile hem sırıtıyorum hem kızarıyorum :78: :1:

allah iyiliğini versin çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kıskan kıskan bak senin değil benim yanımda çatla
:52::52::52:
ama maşallah muhabbetinize de hayran oldum annenizle-babanızın (bu durumda onlara kayınvalide-kayınpeder bile denmez herhalde :16::34:)

allah iyiliğini versin çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:) ya cadı biri olsaydı karşımda, anlasa bile anlamazlığa gelirdi gelin bana neler dedi derdi ama demez mi ne demek ya 'kıskan bak senin değil benim yanımda çatla' demek ne demek kolay mı :60:

kıskan kıskan bak senin değil benim yanımda çatla
:52::52::52:
ama maşallah muhabbetinize de hayran oldum annenizle-babanızın (bu durumda onlara kayınvalide-kayınpeder bile denmez herhalde :16::34:)

inanki denmez. benim dilim varmıyor. onlardan bahsederken karışıklık olmasın diye kullanıyorum bazen işte. allah bozmasın hem saygılıyız hem sevgiliyiz. darısı sizlerin, yüreği temiz olan herkesin başına. :34:

al bendende bir rezillik;

sevgilimle ilk dışarda görüşmemiz tabi sevgilide değiliz henüz.. neyse üninin orda stada kadar bir yol var bayağı güzel orda yürüyoruz konuşup gülüyoruz hafif yağmur var tek şemsiye bayağı romantik bir hava yani herşey güzel... neyse durağa kadar öle devam ettik durağın orda yol ikiye ayrılıyor bizde aşağıki tarafta duruyoruz " ya gel yukarıya geçelim burda durmaz otobüs" dedim "eminmisin?" dedi gayet kendimden emin bi şekilde "ewet" dedim. yukarıya geçtik neyse otobüs geliyor ve yüzümüze bile bakmadan aşağı ki taraftan yolcuları alıp gidiyor tabi ben :53: :53: :53: :37: çocuk zavallım aynı şekilde bişeyde diyemedi ama :69: :69:

yine aynı günün akşamındayız karanlık çökmüş.. patronun eşine imzalatmam gereken evraklar var.. onların evin ordan geçiyoz "şunları imzalatayım "dedim. "evdemidir "diye sordu "ewet" dedim "baksana araba burda 25 ... 900 "diye plakayı söledim arkamı döndüm bu eğilmiş plakaya bakıyor "gıcıkcadı bunun neresinde 25 ... 900 yazıyor":53: :53: ben tabi rezillerde yine :50: :50: " :63: ne olacak canım modeli aynı ben plakaya bakmadım bile" dedim ama yermi halen dalga geçiyor. " aşkım başkasının arabasına binme diye plakaya bak diyecem ama sen onuda yanlış görmüyon" die :63: :63: :63: :50: :50:

al bendende bir rezillik;

sevgilimle ilk dışarda görüşmemiz tabi sevgilide değiliz henüz.. neyse üninin orda stada kadar bir yol var bayağı güzel orda yürüyoruz konuşup gülüyoruz hafif yağmur var tek şemsiye bayağı romantik bir hava yani herşey güzel... neyse durağa kadar öle devam ettik durağın orda yol ikiye ayrılıyor bizde aşağıki tarafta duruyoruz " ya gel yukarıya geçelim burda durmaz otobüs" dedim "eminmisin?" dedi gayet kendimden emin bi şekilde "ewet" dedim. yukarıya geçtik neyse otobüs geliyor ve yüzümüze bile bakmadan aşağı ki taraftan yolcuları alıp gidiyor tabi ben :53: :53: :53: :37: çocuk zavallım aynı şekilde bişeyde diyemedi ama :69: :69:

yine aynı günün akşamındayız karanlık çökmüş.. patronun eşine imzalatmam gereken evraklar var.. onların evin ordan geçiyoz "şunları imzalatayım "dedim. "evdemidir "diye sordu "ewet" dedim "baksana araba burda 25 ... 900 "diye plakayı söledim arkamı döndüm bu eğilmiş plakaya bakıyor "gıcıkcadı bunun neresinde 25 ... 900 yazıyor":53: :53: ben tabi rezillerde yine :50: :50: " :63: ne olacak canım modeli aynı ben plakaya bakmadım bile" dedim ama yermi halen dalga geçiyor. " aşkım başkasının arabasına binme diye plakaya bak diyecem ama sen onuda yanlış görmüyon" die :63: :63: :63: :50: :50:

ben pek anlamadım bunu,hem üni, hem patron...
hem daha sevgili değilsiniz hem de sana "aşkım" diyor :6::6:

ben pek anlamadım bunu,hem üni, hem patron...
Hem daha sevgili değilsiniz hem de sana "aşkım" diyor :6::6:

cnm yürüdüğümüz yol üniversitenin orda ben öğrenci deilim yani.. çalıştığım için patron kelimesi geçiyor. Aşkımı ise sevgili olduktan sonra sölüyor ve benle dalga geçiyor haklısın biraz hızlı yazmak zorunda kaldığım için açıklayıcı olamamış olabilirim.. Artık idare edeceksiniz :26: :2: :59:

ahahaha çatla da patla lilililili :60:

ooy kız kıyamam kııız, kıyamayınca da çekemem, çekemeyince de sonu nolur bilmiyom
:37::37:
vallahi ben hiiiiiiiiiiiç acımam cart diye çekerim :63:
bizim yolunmadık yerimiz kalmıyo onlarında minnacıcıcık yeri yolunsun oooooooh :63::63:
benim planlarım var zaten ola ki evlenirsek doğumda falan canım çok yanarsa acımı paylaşsın diye yatırıp ağda yapcam her yerine :24::23::23::23::23::23::23:
inanki denmez. benim dilim varmıyor. onlardan bahsederken karışıklık olmasın diye kullanıyorum bazen işte. allah bozmasın hem saygılıyız hem sevgiliyiz. darısı sizlerin, yüreği temiz olan herkesin başına. :34:

amin amin inşallah size de nazar değmesin maşallah :nazar:

Bende aklıma geleni anlatayım hemen kaçmasın:52:
Kocişimle bir gün tartışmıştık, küstük -niye küstüysek hatırlamıyorum-.
Cevahire gidecektik galiba, onlara çok yakındır, osmanbeye kadar yürüyüp metroya bincez.
Neyseciğğme, ben yürüyorum bi önde bi arkada havaya baka baka kendi kendime takılıyorum, derken yolda topla paslaşarak yürüyen iki tane ufaklık sağolsun adımımı atarken topun üstüne bastım ve yere yatay geçiş yaptım:25::25::25:
sevdiceğim o sırada benden bir kaç adım öndeydi, bi süre beni yanında göremeyince arkasını dönüp baktığında yerde namaz kılarken gördü:25::25::25: o sırada çocuklara kızdı ama, mallık bende niye havaya baka baka yürür ki insan:37:
Beni kaldırdıktan sonra bizimki bi güldü bi güldü ağlıcaktım nerdeyse:25:
Fena rezil olmuştum:14:
Yaaaaa dedi, allahın sopası yok:2:

ay gülmekten bi hal oldum burayı okuyunca :60:
onca sıkıntıma iyi geldi doğrusu :34:
evli değilim ama sevdiğimle rezil olduğumuz bi anımızı anlatayım :17:
bizim sevdiğimle komik bi diyoloğumuz vardır...eski türk filmlerinden kareler alır onu birbiriize söylerdik :9:
bunlardan en meşhur olanı davaro muydu neydi :44:
orda bi konuşma karesi var,şabanla müjde ar oynaşıyor :60:
şabanda diyorki:'cilvelenme gız şırfıntı!' :52:
sevdiğimle biz bu sahneyi alır canlandırır gülerdik hep :27:
bi gün piknik yapmya gittik,masaya erzaklarımızı serdik,etraf insan kaynıyor,herkes mangal derdinde...
bizde birbirimize ellerimizle yemek yediriyoruz,romantiğiz ya :69:
o sırada sevdiğim kocaman bi lokmayı zorla tepiştirdi ağzıma :39:
bende her zamanki gibi küsme numarası yaptım :19:
yanaşıyor,gıdıklıyor,ormantik laflar ediyor ama yok ben aynen böyle :63:
naz yapıyorum ya anladı tabi,iyice sokuldu,tek koluyla dirsek atıp ittirdi:'cilvelenme gız şıprıntı! dedi :92:
meğersem arkada bi çift sevgili daha varmış bizi izliyormuş :30:
bunlar aynen böyle :53: :53: :53:
bizi bi utanma sardıki :17:
pikniğin mekanını değiştirdik :60:
arkamızdan neler demişlerdir Allah bilir :60:

lise yıllarıbdayım sanırım ilk sınıf. benimde regl günüm gelmiş haberim yok. tam çıkacağım ki bişiy hissettim wc ye gittim ki regl olmuşum. kız lisesiydi kızlara sordum kimsede pedyok. dedim zaten eve gidiyom bi selpak koyayım. arkadaşım sağolsun selpak verdi. neyse koyuldum yola ben nasıl yanıyom ama varya ateş fışkırıyo sanki bi yerlerimden. kendimi yiyecem o derece. meğerse selpak mentollüymüş. eve gittiğimde bitmiş bi haldeydim:)))

ahahahah mentol faciası :27: aynısı başıma geldiiiii :10:
bende okulda regli dönemimde pedimi değiştirdim üstüne de selpak koydum ne hikmetse :27: ama yanıyorum sonradan bi baktım pakete mentollüymüş :82:

neyse aynı paket hala çantamda duruyo . derste arkadaşın biri kalktı wc ye gidicem selpağı olan var mı dedi ben çıkardım verdim tam kız kapıdan çıkıcak aklıma geldi 'ama o mentollü ' dedim :32: sınıf gülmeye başladı :60: bu zavallım anlamadı gitti :27: wc den bi geldi yanıyo :60: ' lan koyu mavi ne vardı bu selpakta mentol bişey dedin ama anlamadım oofffffff yanıyom ' :57: diyo :60:

artık bizim sınıfta moda oldu biri selpak istese mentollü var istermisin diyorum :60:

Son düzenleme:
vallahi ben hiiiiiiiiiiiç acımam cart diye çekerim :63:
bizim yolunmadık yerimiz kalmıyo onlarında minnacıcıcık yeri yolunsun oooooooh :63::63:
benim planlarım var zaten ola ki evlenirsek doğumda falan canım çok yanarsa acımı paylaşsın diye yatırıp ağda yapcam her yerine :24::23::23::23::23::23::23:

kız suss,yerin kulağı var,kaçırcan adamı, çocuk yapmazsa görürsün :27::27: :1::1:

Back
X