• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay bende sevgilimle olan bi hikayemi anlatiyim..:9::9::9:
çok gülmüştük yaa:1::1::1:
bigün sinemaya gittik en arkaya geçtik yayıldık böyle el ele filmin başlamasını bekliyoruz:1::1:
arkada bitane küçük cam gibi bişey var ordan bitane boru uzandı yavaaaşca..
dın dın dın diye bi ses..ve içinden bi müzik yüksek sesle..
güverciin uçuverdiiiiii....kanadıııın açıverdii..ben yandım amaannn..ayrılamamm..:24::24::24:
tüm romantizmin koptuğu an..tabi bizde koptuk o an
işçiler tamirat ederken dinlidu heralde ama o boru ne anlayamamıştık:27::9::9::9:

kızlar önceki gün alışverişmerkezine gittik kayınvalidemle avm deki bi mağazada bi tanıdıklarının kızı çalışıyo hadi uğrayalım geçerken dedi iyi tamam dedim gittik selam sabah hoş beş derken kız (dibimde yani 1 adım var aramazda) birden;
:" AAAAAA SEN LENS Mİ TAKTIN ???":52::52::52:
ben bi an böyleyim :53::53::53::53::53::53:
diye bi bağırış bağırdı ama ne bağırmak sesini ayarlayamadı ve o an mağazada ne kadar müşteri , çalışan varsa bana baktı:14: yani nerdeyse vitrindeki mankenler dahi dönecekti o derece sonra ben tabii kafamı eğdim hee filan diyip geçiştirmeye çalıştım :26:gözlerimi kıstım bi pıstım böle bişler oldu :75:utandım yakuu ne diye bağırıyosun be güzelim ne güzel doğal duruyodu kimsecikler anlamıyodu maviş maviş geziyodumm :) aklıma gelmedi yoksa dicektim yok ben lensleri çıkarttım bu kendimin diye bozcaktım zaten hiç sevmiyorum ben o kızı yaa 3-5 defa gördüm şimdiye kadar deli beni rezil etti ..:37::37::37:

Buna benzerde benim başıma geldi. Ön dişlerimi yaptırdım.Sabah işe gitmek için Otobüs durağına doğru ilerliyorum. Bir akrabamızda duraktaymış. Ben durağa doğru yaklaştım, yüksek bir sesle '' rozcum dişlerini yaptırmışsın, hayırlı olsun hayırlı:1:'' duraktaki herkes benim ağzıma baktı:1: ben ise nasıl utandım, hemde nasıl:30: insanlar çok boşboğaz yaw:37:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir rezillik de kuzenimden geliyooor:

Her dinlediğimde gülerim:9:

Şimdi hikayemizin başrolü nişanlısıyla beraber dolmuşa biner. Dolmuş da tam dolmuş yani... Tıka basa. Nişanlısıyla biraz uzak düşmüşler. Bizimki de dolmuşta bulduğu yere tutunmuş. Sonradan bindiğim halde tutunacak yer buldum diye kendi kendine gurur kabartıp ölesiye tutunuyor bulunduğu yere..
Sonra hemen yanındaki adam "Müsait bi yerde inebilir miyim" demiş. Dolmuş durmuş, ama adamda tık yok, inmiyor, kıza bakıyor dik dik. Kuzenim de hiç bozuntuya vermiyor nişanlısının da yanında olmasının verdiği artistlikle. Sonra adamdan gelen cümle kuzenimin tüm karizmasını, artistliğini alıyor götürüyor.
"Hanımefendi pardon borumu alabilir miyim":53:
Meğer kuzenimin tutunduğu şey adamın dik bi şekilde tuttuğu pimapen borusuymuş:26::53::27:
Nişanlısının yüzüne bakamamış uzunca bi süre:9:

:60::60::60::60: tam rezillik yaaa çok komiğime gitti :66::66::66:

aşık olduğum sevgilime aşık değilim deyip kendimi ağırdan satmaya çalışıyordum o sıralar.
birgün sevgilimle gezerken birden durdurdu beni ve öptü.
ilk öpücüğümdü 18 yaşımdaydım. çok etkilendiğimi belli etmedim ona.
o gece de kız arkadasımda kalacaktım. arkadasımın evine geldim.
sevgilim aradı o sırada. uzun uzun konuştuk kapattık:27:
tabi ben durur muyum kız arkadasıma anlatıyorum "yaa çok güzeldi harikaydı öptü beni. aşığım ona. onu istiyorum. evlenmek 15 tane çocuk yapmak istiyorum" falan diyorum. arkadasımla gülüşüyoruz konuşuyoruz.
o sırada telefonumdan gelen "aşşşkkkıııııımmmm 15 az 21 tane olsun" sesiyle irkildimm:78::78:

o gün bugündür dalga geçer hala 21ime gircem 2.5senedir unutmadı :78:

ayyyy koptummmmmmm işte bu hepsinden farklıydıııı :52::66::1::1::1:

ay evet ama yaa.. yok mudur kızlar onun bi çaresi filan :52: kendimi sıkıyorum yine hava giriyo yine ses yine ses... doğrulup otururken gaz çıkmasın diye iki büklüm hareketler yapıyorum :)))

yok yaaa malesef olmuyo...ben ilk evlendiğimiz zaman çıkınca o malum ses noluyo yaa demiştim şoklanmış vaziyette bir birimize bakıyoduk....vallla ben yapmıyorum nasıl oluyor anlamadım ayyyy tutamıyorum diye banyoya kaçmıştım...eşim de sen yapıyorsun diyo bana...ama sonra anladım ben nolduğunu ona da anlattım:1::1::1:

bizde gecenlerde eşimle atıştık bıraz kusduk etesi gün oldu bu eve gelcek konusmuyoruz ya bu eve gelince sofrayı hazrılayıp yatak odasına gittim karanlıkta kalorifer peteğine sırtımı verdim oturdum yere çömeldim yani bu evde dolandı felan ben arıyo belli yatakodasına girdi şöle bektı çıktı sonra tekrar geldi karanlıkta beni arıyo yaklasınca farketti napyorsun sen burda kedi gibi felan gülüyor.gel bakıyım diyo bende kustum konusmuyorum git felan diyorum nesse aldı bu beni götürdü içeri. diyoki gelip almazsam o petekde kalacaktın sabaha kadar diyip gülüyo.nezaman azcık atşsak hadi bakıym kalk git peteğe yaslan kustuk diyo.gecen de ben biraz cıkıştım ben sana kustum gidip peteğe yaslancam dedi.iyki bir diline düştük yani....

heheheh çokk hoşşşşş :1::1::1::1:

ay bende sevgilimle olan bi hikayemi anlatiyim..:9::9::9:
çok gülmüştük yaa:1::1::1:
bigün sinemaya gittik en arkaya geçtik yayıldık böyle el ele filmin başlamasını bekliyoruz:1::1:
arkada bitane küçük cam gibi bişey var ordan bitane boru uzandı yavaaaşca..
dın dın dın diye bi ses..ve içinden bi müzik yüksek sesle..
güverciin uçuverdiiiiii....kanadıııın açıverdii..ben yandım amaannn..ayrılamamm..:24::24::24:
tüm romantizmin koptuğu an..tabi bizde koptuk o an
işçiler tamirat ederken dinlidu heralde ama o boru ne anlayamamıştık:27::9::9::9:

süper yaaa... bence adamlar baktılar siz romatik romantik oturuyosunuz,şunlaarın romantizmine katkıda bulunalım dediler, ee onların romantizm anlayışı da bu olsa gerek ki siz de dinleyin diye borudan ses vermişler :9::9::9:

süper yaaa... bence adamlar baktılar siz romatik romantik oturuyosunuz,şunlaarın romantizmine katkıda bulunalım dediler, ee onların romantizm anlayışı da bu olsa gerek ki siz de dinleyin diye borudan ses vermişler :9::9::9:

aynen canım ya bide ses yüksek film başlayana kadar devam etti :9::9:
film başladıktan sonra sessiz sessiz gülcez diye bi hal olmuştuk:9::9::9:

evet kızlar başlıyrum bu birincisi 35 haftalık hamileyim akşam saat 11 de belimde b ir ağrı başladı her yarım saatte bir geliyor.artık dayanamıyorum.benimkine hastaneye götür beni dedim.gece ssat 1 omuş ben zorla binanın önüne indim benimkide taksi çağırmya gitti ben orda bir yere oturrdum bekliyorum.biraz sonra ne görüyüm önümden bir taksi geçti içinde benim herif.bakakaldım sesimde çıkmıyor.eee arkalarındanda koşamam.oturdum oraya başladım beklemeye beni ututuğunu erken farketsin diye dua etmeye neyseki 5 dakika sonra geldi.3 km ğitmişler.taksici abi yenge nerde demese daha benimki hatırlamayacak beni.neyseki yalancı sancıymış hastaneye ğittik ama zorda olsa.:49::49:

işte buna gülmekten öldüm hahahhah eşin baya paniklemiş galiba baksana hastaneye niye gittiğini bile unutmuş :1::1::1::1::1::1:

gözlerim acıyo artık açmakta zorlanıyorum ama okumaktanda kendimi alamıyorumm... çok şükür bitti de rahatladım.. artık huzurla uyuyabilirim....:9:

Back
X