Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derincim çok güldüm ya çok yaşayın valla:) senin yaptığını benim de eşim yapmıştı nikahta:) nikah memuru lafı uzattıkça uzattı, eşim de o sırada sabırsızlıktan ayağını vuruyormuş yere, sonra memur durdu dedi ki neyse ben mevzuya geliyim damat bey ayağıma basıp duruyor:) millet yarılmıştı gülmekten
Hadi bir tane daha:) evliliğimiz 1.5 ayındaydık,bayram dönüşüydü,memleketten gelmiştik, bu arada biz eşimle ayrı şehirlerde yaşayacaktık 5 ay falan iş-tayin durumlarından dolayı,neyse ben de okuldan 1 hafta rapor aldım,bir hafta daha geç gidecektim işe, baş başa kalabilmek için Çünkü doğru dürüst bir araya gelemeyecektik:) Neyse akşam oldu,yatıcaz artık eşimi odaya yolladım ben üstüme bişeyler takıp geliyorum dedim ateşli ateşli:) eşimde boşver falan diyor,tabi kim dinler...Gittim banyoya geceliklerden giydim:) Bi de altına tüylü topuklu bi terlik giydim Tam hazırım yani tam kapıya yöneldim kütttt diye bir ses geldi ben yerlerde Eşim geldi hemen kolum kalkmıyor benim:) acile gidicez halim hal değil üst baş değiştirdik,Doktora gittik tabi,ben kolumu kırmışım...o haftada öylece yalan olmuştu:) Ben gene eşime rezil olmuştum:)
Hadi bir tane daha:) evliliğimiz 1.5 ayındaydık,bayram dönüşüydü,memleketten gelmiştik, bu arada biz eşimle ayrı şehirlerde yaşayacaktık 5 ay falan iş-tayin durumlarından dolayı,neyse ben de okuldan 1 hafta rapor aldım,bir hafta daha geç gidecektim işe, baş başa kalabilmek için Çünkü doğru dürüst bir araya gelemeyecektik:) Neyse akşam oldu,yatıcaz artık eşimi odaya yolladım ben üstüme bişeyler takıp geliyorum dedim ateşli ateşli:) eşimde boşver falan diyor,tabi kim dinler...Gittim banyoya geceliklerden giydim:) Bi de altına tüylü topuklu bi terlik giydim Tam hazırım yani tam kapıya yöneldim kütttt diye bir ses geldi ben yerlerde Eşim geldi hemen kolum kalkmıyor benim:) acile gidicez halim hal değil üst baş değiştirdik,Doktora gittik tabi,ben kolumu kırmışım...o haftada öylece yalan olmuştu:) Ben gene eşime rezil olmuştum:)
hoşgeldiiiin.....allahım harika yaaa bayıldım gülmekten artık takipcisiyim ben buranınn
benim arşivde daha var 3-5tane,ama o kadar absürd şeyler ki inandırıcılığım kalır mı acep diye tartıp duruyorum kafamda....şunu da biliyorum,anlatırsam burası hepten kopar ama ben tümden soytarı durumuna düşerim....
hoşgeldiiiin.....
Sağol canım.Denedim,gördüm yürümek yetenek işi valla:)ayy canım geçmiş olsun ya fena düşmüşsün demek ki, ama o terliklerle de yürünmüyo gerçekten:)
Hemde tüylü topuklu terlik haaa onlarlada yürünmez bee iyi kurtarmısın ama
bu anlatacağım olay çok ta eski sayılmaz. eşimin yine çok yoğun çalıştığı zamanlardı. alışverişten dönmüşüm posta kutusuna baktım. yine sadık dostlarımız orda bizi bekliyordu kadim dostlarımız elektrik idaresi, su işletmesi ve bizi öpmeye doyamayan banka ekstreleri hepsi de sevgi saygı ve bağlılıklarını iletip son ödeme tarihlerini hatırlatıyorlardı. eve geldim poşetleri yere bıraktım kart ekstrelerini incelemek istedim. yalnız bi tanesi dikkatimi çok çekti bayağı satır vardı üstünde. odaklanınca hiç gitmediğimiz barların, cafelerin ve alışveriş merkezlerinin ödemeleri gözlerimi faltaşı gibi açtı... tabikii o mutlulukla cebime sarılıp eşimi aradım. eşim işim var sonra görüşsek demesine kalmadan ben ahizenin içinden elimi sokup gırtlağına yapıştım bile. ben içimde biriktirdiğim o güzel nefret sözcüklerini aklımda yarattığım kadına sıfat takarak birleştirirken eşim sadece ama ama bi hata olması gerek demeye çalışyodu. konuşma ulan diyip cebi suratına kapatarak elimdeki faturaya tekrar bakınca gözlerimde sayın ...... ifadesi şimşek gibi çaktı. evettttttt o sayın ....... tabiki eşim değil üst komşumdu. eeee bundan sonra eşim eve gelince yaşananları ben hatırlamak istemiyorumki anlatayım bildiğim tek şey benim eşimin de ağzından köpükler çıkabiliyomuş:78::78::78: