Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Geçen akşam benim kocişle tartıştık, sinirden napsam napsam derken; evdeki herşeyi ütüledim...
Saolsun, tshirtlerinden tutun eşofmanı nerdeyse iç çamaşırlarına kadar ütülü ister ..
Ütüledim bitti ama 3-4 saatimi aldı .. Uykum geldi ve yattım ..
Rüyamda kavga ediyormuşuz kocişle ayrılıomuşuz.. Ben salya sümük ağlıyorum ..
Ama niye ağlıyorum ?
Ütülerini keşke yapmasaydım diye ağlıyorum .. Ve bütün çamaşırları yere atıp çiğniyorum ..
Bi yandan yine ağlıyorum yaptığım ütü boşa gitti diye ..
Rüyadan uyandığımda hala sinirli, hala kızgın ve hala ağlamaklıydım ..
Ama kendime geldiğimde yazıklar olsun benim gibi karıya dedim :KK3:
Nasıl bozmuşsa artık ütüler psikolojimiii:KK36:

hahaha çok güzel ya.... :KK60:

flockecum yaaa haklısın yoğunsun ama bizide boşlama senin paylaşımlarının tadı bir başka özletme arkadaşım kendini :KK43:
ya aklım burda aslında,hele dün akşam hiç giremedim resmen.ama huyum pis,tez canlıyım.bir şeye başladıysam anında görüntü olmalı! önsözü bitirdim birinci bölümün de bitmesine çok az kaldı.manyak derecede devrik cümle ve yanlış yazılım kullanmışız!:KK20: keşke konuşma stilim gibi geliyom''lu gidiyom'lu gari'li filan yazabilsek işte...ama o zaman da baştan kaybederiz herhal:KK9:!herkesin anlatış tarzı kendine has olduğu için,imla hatalarını düzeltirken sizin doğal ifade tarzınıza dokunmadan cümleleri tamir etmeye çalışıyorum.hele ki bazı yerler oluyo,orda da smiley'ler anlam katmış oluyo.şimdi rönk diye bi smiley'yi çıkarınca,paylaşım bi yavan kalıyo sanki.bu sefer de flocke smiley'siz sizin ifade ediş tarzınıza cümleyi adapte etmeye çalışıyor ve aynı effekti verecem diye pc başında resmen kabız oluyo.TDK kendimi nası parçaladığımı bi görse,madalya filan verirdi bana herhal:KK60:!arada bakıyom ben size,asayiş berkemal mi diye,kızlarımı kaçıran hain alçolar ortalıkta dolaşıyor mu diye :KK4:...sizler bu yüzden ben varmışım gibi devam edin.YAZIVERİN GARİ :KK9:....

Şimdiden böyleyse , kitap çıktığında ünlü olunca imza bile vermez.. :KK19: :KK66:
kız olur mu heç?! ben bu işi sadece çok hafife almışım,düşünüldüğü gibi kolay bişey değilmiş.hayırlısınla şu işi bi bitiriim,eskisi gibi geyiğe devam ederiz...ama burda,ama başka bi topic'te....

gunaydınnn sayfalarca okudumm gulmekten kırıldımmm sımdı rezıllık sırası bende

evlılıgımızn ılk haftası esımın arkadası yemege gelıcek sabah kahvaltısında esıme soruyorum askım aksama ne yapsam acaba dıye sıfır yemek bılgım oldugunun farkında degıl sevgılı kocam

sak dıye c evap verıyor bezelye ve pılav canım sıtıyordu onu yap tamam dıyorum esımı ıse ugurluyorum
markete gıdıyorum 1 kutu konserve bezelye alıp gelıyorum tencereye bol salcalı su suzdugum bezellyelerı kaynayan suya attt oldu ıste bezelye yemegı
aksam esımle arkadsım sofraya oturduklarında suyun ıcındekı hop layan zıplayan bezelyelerı gorunce yuzume bakıyolar tabaklara dolduruyorm askım nasıl olmus esım sadece guluyo yeerlerdee arkadası ıse ellerıne saglık yenge deyıp ymek zorunda kaldı esımın kalkıp 2 yumurta kırmasıyla son buldu bezelye yemegımızzz

Dün eşimle yunanista çekilmmiş bi flim izlioruz bizm yöresl herşeyimizi taklit etmişler bnde söyleniorum o da bizim bu da bizim die snra hacivatla karagözüde çalmışlar söyleniyorum tbi ama asıl kurduğum cümle hacivatla karavatida:KK1: çalmışlar eşimin kahkahi patlatmasiyla bnde jeton düştü tabi :KK17:

FLOCKE
*Kitabin ilk rezilligi hangisi olucak?hangisini sectin?birde demissin ya konusma stili diye.bence burda herkes nasil anlatmissa öyle yaZ. yazim kurallarina dikkat edilirse komikligi kalmaz bence.herkesin yazdigi siveye göre yaz smileyleride aslinda ilk sen yapabilirsin burdaki gibi sari kafali olmasada parantezli noktali olur :) kitap icin bende bir isim buldum belki yanlis anlasilabilir baska anlamlarada geliyor ama konunun isimiyle ilgili diye nese-kk rezilhanesi
-rezilhanemize hosgeldiniz
-rezil rüsva ettin beni yada rezil rüsva ettim kendimi
-her insan rezil olabilir
*ahh bak birtane intte buldum
-BENIM ISIM REZIL OLMAK GALIBA :KK1:*nasil???
*flocke kitab hakkinda nasil planlarin var?yani kapagi ic tasarimi vs?
*birde ya konu basligi esinize ne zaman rezil oldunuz tamam hernekadar güzel paylasimlarda gelse yinede sadece esinize rezil oldugunuz anlari anlatin.baska rezillikleri ayri bir topice yazin .daha iyi olur bence

Dün eşimle yunanista çekilmmiş bi flim izlioruz bizm yöresl herşeyimizi taklit etmişler bnde söyleniorum o da bizim bu da bizim die snra hacivatla karagözüde çalmışlar söyleniyorum tbi ama asıl kurduğum cümle hacivatla karavatida:KK1: çalmışlar eşimin kahkahi patlatmasiyla bnde jeton düştü tabi :KK17:

karagöz-karavati baya da fark var sanki canım yaaa:KK1:

ya aklım burda aslında,hele dün akşam hiç giremedim resmen.ama huyum pis,tez canlıyım.bir şeye başladıysam anında görüntü olmalı! önsözü bitirdim birinci bölümün de bitmesine çok az kaldı.manyak derecede devrik cümle ve yanlış yazılım kullanmışız!:KK20: keşke konuşma stilim gibi geliyom''lu gidiyom'lu gari'li filan yazabilsek işte...ama o zaman da baştan kaybederiz herhal:KK9:!herkesin anlatış tarzı kendine has olduğu için,imla hatalarını düzeltirken sizin doğal ifade tarzınıza dokunmadan cümleleri tamir etmeye çalışıyorum.hele ki bazı yerler oluyo,orda da smiley'ler anlam katmış oluyo.şimdi rönk diye bi smiley'yi çıkarınca,paylaşım bi yavan kalıyo sanki.bu sefer de flocke smiley'siz sizin ifade ediş tarzınıza cümleyi adapte etmeye çalışıyor ve aynı effekti verecem diye pc başında resmen kabız oluyo.TDK kendimi nası parçaladığımı bi görse,madalya filan verirdi bana herhal:KK60:!arada bakıyom ben size,asayiş berkemal mi diye,kızlarımı kaçıran hain alçolar ortalıkta dolaşıyor mu diye :KK4:...sizler bu yüzden ben varmışım gibi devam edin.YAZIVERİN GARİ :KK9:....

:KK1: :KK1: Benimkiler değilmi imla hatala,devrik cümleli olanlar.Bazen okadar zor şartlarda yazıyorumki eşimle iç savaş çıkıyo evde canla,başla yazıyorum yinede yılmadan. :KK9: laptop'u tv olarakta kullanıyoruz onun için ....Bu arada slm Flocke nasılsın?

Oh beeeee sonuna ulaştım sonunda.. Günlerdir deli gibi oturup okuyorum... Harikasınız kızlar....
Bende düşünüyorum nasıl rezil oldum diye? Daha aklıma gelmedi ama ablamın bir rezilliğini paylaşmak istiyorum...

Ablam teknik konusunda biraz kıtdır... (Buralardadır kesin okuyunca öldürecek beni :)) Birgün MSN'den hafif bir flört durumu yaşadığı kişi ile konuşuyor.. Birden karşıdaki arkadaşı MSN'yi kapattı. Tabi ablamın suratı asıldı. İki dakika geçmeden açıldı tekrar oturum... Diyalog aynen bu....

X: Ya kusura bakma düştüm....
Ablam: aaaaaaaaa inanmıyorum. Birşey oldu mu? İncitmedin değil mi bir tarafını???
Tabi biz yerlerde.....
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ayyy o filmi izliyodum elektrikler gitti çok üzüldüm vallaaaaaaaa:KK60::KK60:

FLOCKE
*Kitabin ilk rezilligi hangisi olucak?hangisini sectin?birde demissin ya konusma stili diye.bence burda herkes nasil anlatmissa öyle yaZ. yazim kurallarina dikkat edilirse komikligi kalmaz bence.herkesin yazdigi siveye göre yaz smileyleride aslinda ilk sen yapabilirsin burdaki gibi sari kafali olmasada parantezli noktali olur :) kitap icin bende bir isim buldum belki yanlis anlasilabilir baska anlamlarada geliyor ama konunun isimiyle ilgili diye nese-kk rezilhanesi
-rezilhanemize hosgeldiniz
-rezil rüsva ettin beni yada rezil rüsva ettim kendimi
-her insan rezil olabilir*ahh bak birtane intte buldum
-BENIM ISIM REZIL OLMAK GALIBA :KK1:*nasil???
*flocke kitab hakkinda nasil planlarin var?yani kapagi ic tasarimi vs?
*birde ya konu basligi esinize ne zaman rezil oldunuz tamam hernekadar güzel paylasimlarda gelse yinede sadece esinize rezil oldugunuz anlari anlatin.baska rezillikleri ayri bir topice yazin .daha iyi olur bence
canım öncelikle kitap ismi konusunda sunduğun fikirler için teşekkürler.hepsini yazdım kenara.ancak ben istiyorum ki,isme hep beraber karar kılalım.seninkilerle birlikte şu an tam 34 isim fikri sunuldu.önde giden şu an birsen82'nin sunduğu fikir:KALABALIKTA OKUMA BENİ.toplam 3oy aldı.gene ben bunun listesini yapıp size tekrar suncam.kitabın yazılış biçimine gelince, kitabevinin bu konuda katı olacağını düşünüyorum ve ilk paylaşımları okuyup hemen bi kenara fırlatıp atmasından endişeleniyorum.bu yüzden türkçe gramere çok önem veriyorum.ama dediğim gibi,hepinizin,ben dahil bir anlatış ve ifade tarzımız var.ben sizlerin stiline çok dokunmadan sadece grameri düzeltip cümleleri düzenliyorum.örneyin;ben yazarken genelde geliyom gidiyom diye yazarım kitapta bunu geliyorum gidiyorum tarzında düzeltiyorum.kitabın tasarımını henüz düşünmedim.şu an paylaşımlarınızı ayırmakla meşgulüm.kitabı genel olarak 5 bölüme ayırmayı düşünüyorum.buna önsöz de dahil.ilk bölümü az evvel bitirdim.bu bölüm düşmelerve çarpmalarla ilgili. 2.bölüm uyku halleri,yanlış anlaşılmalar ve anlık boşluklarla alakalı olacak.3.bölümü hala nasıl sunacağım hakkında kafa patlatmadım ama alta kaçırmadan gaz vakalarına kadar hepsi bu bölümde yer alacak.bu bölümü özellikle ilk tarafa almadım ki,hani en başta imaj fiyaskosu yapmayayım diye.adam ilk iki bölümü ilgiyle okursa,bu bölümü de kabullenecektir.ama en başa atarsam,o da bunu kapı arkasındaki çöp kovasına basket yapabilir :KK9:.kitabın yapısına uygun olarak diğer arkadaşların verdiği tavsiyeler üzerine 'İntikamı illa soğuk mu yersiniz'diye bir topiğim var.ordan da alıntı yapcam çünkü eş-sevgili üzerine kurulu o topic de.ve burada yapılan bazı geyikler var karşılıklı.5. bölüme de bunu almayı düşünüyorum.ayrıca sana katılıyorum,arkadaşlar,hepinizin paylaşımlarını büyük bir ilgiyle okuyorum ama sizden ricam konun özüne sadık kalmanız.çocukluk anılarınız için benim diğer topiğe uğrayabilirsiniz 'küçükken annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız?'diye...

X