Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

nişanlıydık. annem sigara içtiğimi bilmiyodu. nişanlım bize geldi. annem de mutfağa gitti bişeyler hazırlayayım diye. ben de fırsattan istifade yaktım bi sigara. evimiz de sobalı. sigarayı içime çekip dumanını sobanın deliğinden içeri üflüyorum ki belli olmasın. derken mutfağın kapısının kapandığını duydum. hemen sigarayı attım. içime çektiğim dumanı da üfledim tam kafamı kaldırıyordum ki sobanın ızgara gibi olan kapağı kafama düştü. burnum sobanın deliğine girdi:) bi de durumu kurtarmak için anne sobayı iyi yakamamışsın tutuşsun diye üflerken oldu dedim. canım annemse gülerek sigarayla saygı olmaz dedi. hem eşime rezil oldum hem de annem sigara içtiğimi zaten biliyomuş bunu öğrendim:))

:KK1: :KK1: Benimkiler değilmi imla hatala,devrik cümleli olanlar.Bazen okadar zor şartlarda yazıyorumki eşimle iç savaş çıkıyo evde canla,başla yazıyorum yinede yılmadan. :KK9: laptop'u tv olarakta kullanıyoruz onun için ....Bu arada slm Flocke nasılsın?

Hevukcum ne olursa olsun ben senin anılarının takipçisiyim hoşuma gidiyor anlatım tarzın şiven hikayelerin......:79:

enem enem, ben cvp yazana kadar doluşmuşsunuz.du bi bakiim neler yazdınız:KK9:

kıslar birtane de benden biraz müstehcen olcek ama :KK69:
eşimle evlendiğimizin 2.günü uyanmışız kahvaltı edicez falan ben eğile büğüle oturuyorum sandalyede bütün gün eşim böyle takip etmiş akşam yemeğinde yine ben aynı şekilde oturuyorum malum canım acıyor :KK69:eşim aşkım bi sorunmu var neden öyle oturuyorsun kırılmana gerek yok karşımda der ve ben ağlamaya başlarım :KK43:
hayır canımı acıttın canım çooook acıyor nolur bi bak içinde kalmış olmasın nolur bi bakkk:KK69::KK60:eşim ne kalmışmı aşkım :KK60:ben hala ağlarım nolur ya çok acıyor oturamıyorum bi bak kalmış olmasın eşim durumu anlamış yerlerde tabi gülmektenn :KK60: konuşamıyor tabi bunun böyle olmayacağını anlayan ben hem utanarak hem ağlamakla gülmek arasında bişey krize giriyorum:KK60::KK60::KK60::KK60:

Cok rezil hareketler bunlar
Rezillik dukkan
Şizofrenik reziller
Aklima bunlar geldi yine aklima gelirse koyarim:2:

benimkileri begenmedinmi flocke ? :18::18:

ayrıca bence en son bir anket açarsın o şekilde seçilir bütün site oy kullanır

:KK1: :KK1: Benimkiler değilmi imla hatala,devrik cümleli olanlar.Bazen okadar zor şartlarda yazıyorumki eşimle iç savaş çıkıyo evde canla,başla yazıyorum yinede yılmadan. :KK9: laptop'u tv olarakta kullanıyoruz onun için ....Bu arada slm Flocke nasılsın?
senin şu kocanı kemerle kovalama hikayen var ya...öldürdü beni be hevuk! hani tek solukta okuyunca anlıyos da,bazı yerlerinde oynama yapmam gerekti.suyu bardakla birlikte attığını anlatırken tarzına sadık kalcam diye kabız oldum resmen!ayrıca aynı action bizde de oluyor.benim de kız tepemde hep:KK9:

benimkileri begenmedinmi flocke ? :18::18:

ayrıca bence en son bir anket açarsın o şekilde seçilir bütün site oy kullanır
aldım aldım onları da.diyom ya hep beraber karar kılcas.yoksam ben de 'kişisel gelişim kitabı olarak rezil olmanın ince hatları' ya da 'the secret,rezaleti nasıl kendinize çekersiniz?!' gibi düşünceler içersindeyim...sizlere kalmış yani.

bu arada kitabın ana hatları hakkında ne düşünüyonuz?iyi etmiş miyim bööle yaparak?

hepsi çok komik baya bir zamandır ara ara okuyorum yazılarınızı çok gülüyorum hatta bazen krizlere bile girdiğim oluyor balıklama dalıyorum:KK64::KK64::KK64::KK64:bi tanede benden daha çok taze bu sabah olan bişey.....6 yaşında bir oğlum var anaokuluna gidiyor sabah kalmış anne anne beni çağırıyor efendim dedim bugün okul varmı dedi bende saate baktım veeee aman allahım yine geç kalmışız şimdi servis gelecek diye evin içinde koşuşturmaya başladım tabi saç baş bir yerde oğlumda ben bugün gitmiycem diyor bir taraftan onunla tartışıyorum bi taraftan çocuğu ite kaka giydirmeye çalışyorum eşimde tabi gürültülere uyandı ne var ne oluyo yine dedi ne olacak herşeyi benden bekle sen ben kalkmayınca yine geç kalmışız diye bu sefer ona laf yetiştirmeye başladım o zavallımda uykulu gözlerle birazda kızgın bi ses tonuyla oğlum gel yanıma yat saat dokuza değil yediye geliyo annene söyle dedi tabi ben elimde eşyalarla kalakaldım rezil oldum:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

kizlar devamli okuyorum sizleri supersiniz ya 1 tanede benden
bir gece erkek kardesim hastalanmis saat gecenin 2 si ben kalkdim kardesimi doktora goturuyoruz esimde yatiyordu sabahda 6 da ise gitmesi lazim neyse ben gittim kardesimle hastaneye serum falan takildi kardesime geri saat 4 de geldik eve bi geldim esim evde yok odalara bakiyorum banyoya bakiyorum yok gitmis saat 4 daha allahim nereye gitti bu adam ben cikarken yatiryordu disdardada bir yagmur yagiyo nasil bi bakdim esim otobus duraginda otobus bekliyo ay cok komikdi yaa hemen telefon ettim sen napiyorsun orda diye oda otobus bekliyorum dedi. dedim saat 4 daha ne otobusu artik geldi eve siril siklam bi vaziyette cokda sinirli gulemiyorumda kizacak belli oda diyormuski he rgun gecen otobusler arabalar neden gecmiyor saati yanlis gormus gec kaldim ise diye hemen cikmis garibim allahtan erken geldim eve yoksa durakda bekler dururdu. esim eve gelene kadar catladik gulmekden cok komikdi hali

bi tane daha yine benzer sabah rutin kalktım eşimi işe oğluşumu okula gönderdim ve daynamadım yine yattım 1 saat sonra (komşuya gelen bi minübüsün) korna sesiyle uyandım evin içinde nasıl dönüp duruyorum bir yandan oğumu bir yandan eşimi arıyorum bide bulamayınca ağlamaya başlamıştım tabi 5 dak. sonra kendime gelince kendimden çok utandım valla:KK60::KK60::KK60:

bu arada kitabın ana hatları hakkında ne düşünüyonuz?iyi etmiş miyim bööle yaparak?

Bence çok başarılı.. İyi düşünmüşsünüz. Çok uğraştığınız belli..

O ortalara sakladığınız bölüm için '' Ses bombası, '' diye bir başlık atılabilir. :KK66: Çok mu açık olur ? :))

eşimle evlendiğimizin 2.günü uyanmışız kahvaltı edicez falan ben eğile büğüle oturuyorum sandalyede bütün gün eşim böyle takip etmiş akşam yemeğinde yine ben aynı şekilde oturuyorum malum canım acıyor :KK69:eşim aşkım bi sorunmu var neden öyle oturuyorsun kırılmana gerek yok karşımda der ve ben ağlamaya başlarım :KK43:
hayır canımı acıttın canım çooook acıyor nolur bi bak içinde kalmış olmasın nolur bi bakkk:KK69::KK60:eşim ne kalmışmı aşkım :KK60:ben hala ağlarım nolur ya çok acıyor oturamıyorum bi bak kalmış olmasın eşim durumu anlamış yerlerde tabi gülmektenn :KK60: konuşamıyor tabi bunun böyle olmayacağını anlayan ben hem utanarak hem ağlamakla gülmek arasında bişey krize giriyorum:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

tam karşımda kamera var genel müdürüm görüyor.. bu kikirdemeleride görüyorsa kesin delirdi bizim kız dicek :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

:KK60: :KK60: içinde mi kalmış :KK60: :KK60:

sayenizde baya güldüm bu saatte,bi tane de ben anlatayım,çok eski bir olay değil bu..
hamileliğim dolayısıyla malesef ciddi şekilde gaz problemim var,belay isimli arkadaş da bahsetmiş zaten..
bu gaz problemine uyku problemleri de eklendi,çıt sesinden etkilenir oldum.eşimden önce yattım bi gün,o tv izliyordu,uyumuşum.sonra yatak odasının kapısını açmasıyla beraber irkilip doğruldum.boş bulunmuşum herhalde,doğrulmamle beraber 'zort' sesi yankılandı odada:KK53:.eşim bi kahkaha atarak 'hoşbulduk hayatım' dedi:KK60:.donup kaldım ,çok utandım..:KK69:
hayır kapıyı açınca doğrulmasam uyku numarasına devam ederdim ama o da olmadı böyle garip bi karşılama oldu...

allah ne yapmaya gülmekten gözlerimden yaş geldi kızlar ya

:KK53:
çok güldüm hepsi züper bende anlatym gece su içmek için kalktm tam odadan çikcm kapiya yapiştim ve ağlamaya başladm eşim yataktan kalkip beni kapidan ayirdi 1hafta brnum mor bi şekilde dolandm eşim 1hafta bynca kapiya gariban sumugu gbi yapisti gelp almsm kapida sbhlicktn:)

komikmiş...bende buluşmaya giderken vücuduma bronzlaştırıcı krem sürdüm sanki başka zaman süremezmişim gibi neyse buluşma yerine varıyorum şimdiki eşimle vakit geçiriyoruz kafede bayağı oturduk tabi sarıldık falan filan biz ayrıldık ben otobüse bindimeve gidiyorum bizimkiler bana sen ne kadar iğrenç kokuyosun demezlermi ben de kremden olduğunu anladım arayıp neden söylemedin bana sadece sana değil gelip geçtiğim herkese rezil oldum diyebenimkine iyi bi fırça çektim:KK53:

Benimki pek bişey olmadı doğrusu . Hatırlamak istemem . :kk77:
Evliyiz .
O günde 14 Şubat'tı .
Ben ona hediyemi aldım . Oda bana almıs aslnda ama ben bilmiyormusum .
Bana süpriz yapacakmıs .
Sabah uyanır uyanmaz ilk adımı ondan bekledim .
Bekledim . Akşam olmaya baslamıstı .
Artık umudumu kesmiştim .
Artık sabrım kalmadı . Gittim " Bugün ne aşkım ? " ,
"15 Şubat ,hayatım" deyiverdi .
Sinirli biriyimdir . Yada sadece ogün öyleydi . :KK47:
Sinirlenip "BUGÜN 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ HAYATIM, ben sana hediye almıştım ama sen odunsun . Bana almamışsın . Günleri bile yanlış biliyorsun!!" diye bağırdım . :KK53:
Koltuktan ayağa kalkıp ; cebinden hediye çıkardı Kahkahayla . "Korktum be . Al şunu . :KK53:
Dedi . Çok Utanmıstım :78:

benimki pek bişey olmadı doğrusu . Hatırlamak istemem . :kk77:
Evliyiz .
O günde 14 şubat'tı .
Ben ona hediyemi aldım . Oda bana almıs aslnda ama ben bilmiyormusum .
Bana süpriz yapacakmıs .
Sabah uyanır uyanmaz ilk adımı ondan bekledim .
Bekledim . Akşam olmaya baslamıstı .
Artık umudumu kesmiştim .
Artık sabrım kalmadı . Gittim " bugün ne aşkım ? " ,
"15 şubat ,hayatım" deyiverdi .
Sinirli biriyimdir . Yada sadece ogün öyleydi . :KK47:
Sinirlenip "bugün 14 şubat sevgililer günü hayatım, ben sana hediye almıştım ama sen odunsun . Bana almamışsın . Günleri bile yanlış biliyorsun!!" diye bağırdım . :KK53:
Koltuktan ayağa kalkıp ; cebinden hediye çıkardı kahkahayla . "korktum be . Al şunu . :KK53:
Dedi . çok utanmıstım :78:
güzelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:90:

X