Anlatilcak şeyler var anlatilmicak şeyler ben herseyi anlatmam eşimle olan şeyleride ailemle paylaşmam .insan oglu ufak bir kavgada yüzünede vurabilirKızlar merhaba dert midir bilemedim o yüzden bu baslıkta actim… Bazı zamanlar yeri geliyor aile ile ilgili konuları esimle paylaşıyorum yani paylaşmazsam patlicak gibi oluyorum anlatıp rahatlamamam gerekiyor… sag olsun beni anlar bir güzel de dinler… şöyle ki genelde eşinize aile ile alakalı seyleri anlatmayın vs vs derler ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce anlatılmalı mı yoksa sizde mi kalmalı?
Kızlar merhaba dert midir bilemedim o yüzden bu baslıkta actim… Bazı zamanlar yeri geliyor aile ile ilgili konuları esimle paylaşıyorum yani paylaşmazsam patlicak gibi oluyorum anlatıp rahatlamamam gerekiyor… sag olsun beni anlar bir güzel de dinler… şöyle ki genelde eşinize aile ile alakalı seyleri anlatmayın vs vs derler ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce anlatılmalı mı yoksa sizde mi kalmalı?
Aynen öyle kimseye bişey anlatmamak lazımLan biz kimeeee güveneceğiz kime??
Eşini ailene anlatma. Aileni eşine anlatma. Arkadaşlarına zaten hiç bir şeyini anlatma. BDV ye yazma yüzüne vuruyorlar.
Nereye dökeceğiz içimizi... Seansı bilmem kaç para olan dert dinleyicilere mi?
Katiliyorumm.anlatsan bir dert anlatmasan maalesef kime güvencegimizi şaşiriyoruzLan biz kimeeee güveneceğiz kime??
Eşini ailene anlatma. Aileni eşine anlatma. Arkadaşlarına zaten hiç bir şeyini anlatma. BDV ye yazma yüzüne vuruyorlar.
Nereye dökeceğiz içimizi... Seansı bilmem kaç para olan dert dinleyicilere mi?
Bence çoğu şey anlatılır dertleşilir eşle. Ki zaten doğru bi insansa sonradan bunları yüzüne vurmaz. Ama bazı şeyler varki hani erkek beyni bazı şeyleri kadınlar gibi algılayamıyor. Hani spesifik olarak şu şu diyemem ama biraz zamanla bazı şeyleri de kendine saklamayı öğreniyor insan. Hani anlatsanız size kızmaz ya da yüzünüze vurmaz ama tam idrak edemedikleri noktalar oluyorKızlar merhaba dert midir bilemedim o yüzden bu baslıkta actim… Bazı zamanlar yeri geliyor aile ile ilgili konuları esimle paylaşıyorum yani paylaşmazsam patlicak gibi oluyorum anlatıp rahatlamamam gerekiyor… sag olsun beni anlar bir güzel de dinler… şöyle ki genelde eşinize aile ile alakalı seyleri anlatmayın vs vs derler ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce anlatılmalı mı yoksa sizde mi kalmalı?
İşte bu yüzden eşinin neyi senin karşına çıkarıp laf söyleyeceğini az çok kestirirsen ona göre anlatirsinBende gecen anlattım annemle ablamla atısmıstım sonra ertesi gün esimle atıştım ve bana dedi ki beni ablan annenle karıştırma… zoruma gitti bilmiyorum bir sey anlatmak istemiyorum bugün küçük bir seyler sıyrıldım ama yarın ya daha büyük bir şeyi yüzüme vurursa
ders oldu banada işte… o da anlatır her şeyini detaylıca aslında ama arkadasların dediği gibi insanoğlu çiğ süt emmişİşte bu yüzden eşinin neyi senin karşına çıkarıp laf söyleyeceğini az çok kestirirsen ona göre anlatirsin
Mesela kardeşimin eşi bir keresinde biz onlara gidecektik gelinle kardeşim tartışmislar başka sebepten
Önce kardeşim aradı başka zaman gelin diye ..gitmeyecektim ben ..sonra gelin aradı illaki gelin abla sizlik bı durum yok diye ..eşimin bu meseleden hala haberi yok .
Valla hayatımda bilmediği birsey yok be hep orta yolu bulmaya çalışır eşim. Ailemle tartışmalarımın hepsini bilir. İlerde ne olur bilmiyorum ama bu hayatta kimse için “kemalim yapmaz” demek istemiyorum. Umarım yanıltmaz :)Kızlar merhaba dert midir bilemedim o yüzden bu baslıkta actim… Bazı zamanlar yeri geliyor aile ile ilgili konuları esimle paylaşıyorum yani paylaşmazsam patlicak gibi oluyorum anlatıp rahatlamamam gerekiyor… sag olsun beni anlar bir güzel de dinler… şöyle ki genelde eşinize aile ile alakalı seyleri anlatmayın vs vs derler ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce anlatılmalı mı yoksa sizde mi kalmalı?
Anlatılmaz gün olur yüzüne vururlar. Ailenle de iyi değilsin olur. Gidemezsin sanırlar. Her haltı yaşatırlar. Bir noktada akıllandım ama olan oldu. Biten bitti. Siz siz olun anlatmayın. Üzüntüden sıkıntıda olan patlayın ama anlatmayın eşinizeKızlar merhaba dert midir bilemedim o yüzden bu baslıkta actim… Bazı zamanlar yeri geliyor aile ile ilgili konuları esimle paylaşıyorum yani paylaşmazsam patlicak gibi oluyorum anlatıp rahatlamamam gerekiyor… sag olsun beni anlar bir güzel de dinler… şöyle ki genelde eşinize aile ile alakalı seyleri anlatmayın vs vs derler ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce anlatılmalı mı yoksa sizde mi kalmalı?
Ben de anlatırım normalde ama bilemedim instagram da karsıma cok video cıkıyor yok şöyle anlatmayın yok böyle dedim bi ben mi anlatıyorum ahahhsValla hayatımda bilmediği birsey yok be hep orta yolu bulmaya çalışır eşim. Ailemle tartışmalarımın hepsini bilir. İlerde ne olur bilmiyorum ama bu hayatta kimse için “kemalim yapmaz” demek istemiyorum. Umarım yanıltmaz :)