- 12 Ekim 2022
- 1.687
- 4.215
- 63
O zaman senin için bir mesaj olabilirBen de anlatırım normalde ama bilemedim instagram da karsıma cok video cıkıyor yok şöyle anlatmayın yok böyle dedim bi ben mi anlatıyorum ahahhs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman senin için bir mesaj olabilirBen de anlatırım normalde ama bilemedim instagram da karsıma cok video cıkıyor yok şöyle anlatmayın yok böyle dedim bi ben mi anlatıyorum ahahhs
O kadar çok haklısın ki… benim babam vefat etti ben küçükken abimler var ve aramaz sormazlar… esim dedi ki “abinlerin araması lazım seni, küçük kız kardessin sonucta el evindesin niye gelmiyorlar baban yok onlar sahip çıkar sandım”… bu gerceği zaten biliyordum ama ondan duymak yıktıAnlatılmaz gün olur yüzüne vururlar. Ailenle de iyi değilsin olur. Gidemezsin sanırlar. Her haltı yaşatırlar. Bir noktada akıllandım ama olan oldu. Biten bitti. Siz siz olun anlatmayın. Üzüntüden sıkıntıda olan patlayın ama anlatmayın eşinize
İşte o yüzden ailenle kötü bile olsan iyi göstereceksin. Arkanda bir aile var sanması gerek ki senin arkan yok diye düşünüp ezmesin.O kadar çok haklısın ki… benim babam vefat etti ben küçükken abimler var ve aramaz sormazlar… esim dedi ki “abinlerin araması lazım seni, küçük kız kardessin sonucta el evindesin niye gelmiyorlar baban yok onlar sahip çıkar sandım”… bu gerceği zaten biliyordum ama ondan duymak yıktı
Cok haklısın..İşte o yüzden ailenle kötü bile olsan iyi göstereceksin. Arkanda bir aile var sanması gerek ki senin arkan yok diye düşünüp ezmesin.