Eşinize hediye gelse....

Esin tam bir leş.
Yurtdısına da gidecek.
Kızı engellemeden kıza durumu bildirdiğine de emınım.

Bu kişiyle siz tanışıyor musunuz, muhabbetiniz var mı?
Ben olanları yanlış buldum açıkçası. Eşinizle aranızda bir sorun olsa, diğer kadın ona sizden daha iyi ve anlayışlı davransa, eşinizin aklı karışır, belki de yanlış şeyler olabilir. Bunu illa ki böyle olacak diye demiyorum, olmayabilir. Ama yine de tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Eşinizin iş arkadaşı olan bu kadınla yüz yüze tanışabilirsiniz, en azından mesafeyi koruması gerektiğini ona üstü kapalı bir şekilde gösterebilirsiniz diye düşünüyorum. Eşinizle de konuşmanız, rahatsız olduğunuzu söylemeniz iyi olmuş. Belki artık eşiniz de daha dikkatli olur

Hicç abartmiyor hatta yavas ilerlemissin o hediyeyi benimkinin dìiiiiiiittttttttt dìiiiiiiiiiiitt yani neyse gece 11 de ne konusmasi ne surekli esinin odasindan resim atmalar bunlar hic hayra alamet degil

Bana iki tarafta masum gibi gelmedi bence takipte kalın burnuma aldatma kokusu geldi. Kız baya dönüyor etrafta gidin iş yerine endamızını gösterin derim.

Evet bu kizi taniyorum malesef ama cok da samimiyetimiz yoktu oyle merhaba merhaba modunda

Hediyeyi yediririm muhtemelen onlara. Ne alaka video ne alaka gece mesajlaşma

Hayır onun dışında kimseye teşekkür mesaji atmamis.Neden benden sakladin dedim senin böyle kiskanip gereksz arıza cikaracagini biliyordum dedi .

Gereksiz arıza denmez buna, tam yerinde arıza denir.

Size böyle bir şey yapılsa hoş mu karsilayacakmis yani ?

Saklanan bir durum varsa şüphe uyandırır ve şüphe uyandıran kişi her zaman hatalıdır, Arıza çıkaran kişi değil.

Hayır onun dışında kimseye teşekkür mesaji atmamis.Neden benden sakladin dedim senin böyle kiskanip gereksz arıza cikaracagini biliyordum dedi .

Gereksiz arıza denmez buna, tam yerinde arıza denir.

Size böyle bir şey yapılsa hoş mu karsilayacakmis yani ?

Saklanan bir durum varsa şüphe uyandırır ve şüphe uyandıran kişi her zaman hatalıdır, Arıza çıkaran kişi değil.

Is arkadaslari toplanip almissa hepsine teşekkür mesaji atmaliydi sonucta hepsi katilmis hediyenin içine. Özellikle tek bir kisiye mesaj atmasi garip bir hamle... Ama kızı tanimadan da yargilayici konusmak dogru gelmiyor tabi siz bu isten rahatsiz iseniz eşinizle bu kizla arasina mesafe koymasini isteyebilirsiniz. Sonuçta iliskiye zarar verebilecek olan bir durum bu. Ayrıca esinizle tartismaktan da kacinin iyi bir sekilde oturup konusup aranizdaki sorunu iyi bir sekilde çözmeye çalışın.

Hiç abartmıyorsunuz. Ayrıca normal görüyorsan bana da böyle bir şey olsa sen de normal mi karşılarsın diyin. Empati yapsın yani. Kesinlikle önüne geçin

toplu alınan hediyede katılan herkesin ismi olur. o kısmı epey bir sallamış eşiniz.
kızın amacı ilişki mi yoksa misal eşiniz iyi bir pozisyondaysa ona yalakalık yaparak iş yerinde birşeyler mi elde etmeye çalışıyor bilemedim. yine de samimiyetlerini gereksiz buldum.
alakasız saatlerde mesajlaşmalar falan bana da itici ve düşündürücü gelirdi.
bence olayı biraz geri çekip sessizce izleme moduna geçin.
imkanınız varsa eşinizi iş yerinde ziyaret edin - ama kesinlikle neşeli bir tavır ile - ve kıza kendinizi gösterin.

Bence haklı bi tepkide bulunuyosun. Yani iş arkadaşları toplanıp aldıysa neden kıza mesaj atsın ve de notta ismi yazsın ki ? Ben sahsen evli bi iş arkadaşıma böyle bişey göndermeye çekinirim. Ayrıca geceleri mesajlaşmak falan sanki ileriye gitmiş. Ben olsam bu olayı önemsememiş gibi yapar duruma uzaktan izlerdim. Biz bayanların hisleri kuvvetli oluyo siz de bişeyler hissetmişsiniz demek ki..

suclu oldugunu biliyor ki ondan saklamıs, siz cok haklısınız bence abartmıyorsunuz da. cok gereksiz samimi geldiler, erkeklerin su yakın kız arkadaslarını korumalarına asırı sinir oluyorum ya. kız da duzgun bir kız olsa gece 11de mesaj atan evli bir adama cevap verip sohbete girmezdi.

Bir insan karşı cins olan birine gecenin 11 inde neden cocugunun videosunu yollar ki?
Hediye kartinada nerde calisiyorsa ... İs arkadaşlarını ya da .. ailesi vs gibi bir şey yazılır. Arada bir şeylar var bence

İşle ilgili arkadaşımla mesajlaşırım gece gündüz fark etmez. Çünkü müsait değilse yazmaz, ben de aynı şekilde. O da evli ama bana hiç evle ilgili bir şeyin fotoğrafını atmamıştır. Bende ona daha özel doğum günü hediyesi almadım , zaten doğum gününü bilmem. Doğum gününü kişisel olarak kutlamazdım bilsem de, mutlaka eşiyle iletişimde olurdum. İş ortamında da genelde böyle olur zaten.
Eşinizle o kız flörtleşiyor üzgünüm, yakın arkadaş olsalar siz de o kızla arkadaş olurdunuz çoktan. Sizden gizli flörtleşiyorlar. Durumunuz çok zor üzüldüm , eşiniz kandırmaya çalışıyor sizi ve o kıza karşı da küçük düşürüyor. Gidip neden eşim rahatsız oluyor diyor ki daha da batırıyor durumu? Gerçekten zor, sineye çekecekseniz bari biraz süründürün de aklı başına gelsin, gelirse tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…