- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
-
- Konu Sahibi Welldone20
Esin tam bir leş.Güya kıza söylemiş bir daha yanıma gelme istemiyorum diye eşim rahatsz oluyor hediye konusunda da cok rahatsz oldu diye o da ne var ki bunda ben dostane yaklaşmistim cok abartmis demis aptal kiz esim de sosyal medyadan her yerden engelledi ama ayni yerde olduklari icin icim icimi yiyor esimi sevmesem inanin dakika durmam ayrica proje ekibinde beraberlerdi yurtdisina gideceklerdi beraber ekipten de cikti gitmiycem hicbir yere dedi
Bu kişiyle siz tanışıyor musunuz, muhabbetiniz var mı?Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Hicç abartmiyor hatta yavas ilerlemissin o hediyeyi benimkinin dìiiiiiiittttttttt dìiiiiiiiiiiitt yani neyse gece 11 de ne konusmasi ne surekli esinin odasindan resim atmalar bunlar hic hayra alamet degilHerkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Evet bu kizi taniyorum malesef ama cok da samimiyetimiz yoktu oyle merhaba merhaba modundaBu kişiyle siz tanışıyor musunuz, muhabbetiniz var mı?
Ben olanları yanlış buldum açıkçası. Eşinizle aranızda bir sorun olsa, diğer kadın ona sizden daha iyi ve anlayışlı davransa, eşinizin aklı karışır, belki de yanlış şeyler olabilir. Bunu illa ki böyle olacak diye demiyorum, olmayabilir. Ama yine de tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Eşinizin iş arkadaşı olan bu kadınla yüz yüze tanışabilirsiniz, en azından mesafeyi koruması gerektiğini ona üstü kapalı bir şekilde gösterebilirsiniz diye düşünüyorum. Eşinizle de konuşmanız, rahatsız olduğunuzu söylemeniz iyi olmuş. Belki artık eşiniz de daha dikkatli olur
Hediyeyi yediririm muhtemelen onlara. Ne alaka video ne alaka gece mesajlaşmaHerkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Hayır onun dışında kimseye teşekkür mesaji atmamis.Neden benden sakladin dedim senin böyle kiskanip gereksz arıza cikaracagini biliyordum dedi .
Hayır onun dışında kimseye teşekkür mesaji atmamis.Neden benden sakladin dedim senin böyle kiskanip gereksz arıza cikaracagini biliyordum dedi .
Çok suizanli bir konuşma tarzı ama bende sizin gibi düşünüyorumEsin tam bir leş.
Yurtdısına da gidecek.
Kızı engellemeden kıza durumu bildirdiğine de emınım.
Boyle adama suızanlı yazarken hic vicdan azabı cekmıyorum, allah affetsin.Çok suizanli bir konuşma tarzı ama bende sizin gibi düşünüyorum
Allah o adam ve kadına vicdan ve akıl versinBoyle adama suızanlı yazarken hic vicdan azabı cekmıyorum, allah affetsin.
Is arkadaslari toplanip almissa hepsine teşekkür mesaji atmaliydi sonucta hepsi katilmis hediyenin içine. Özellikle tek bir kisiye mesaj atmasi garip bir hamle... Ama kızı tanimadan da yargilayici konusmak dogru gelmiyor tabi siz bu isten rahatsiz iseniz eşinizle bu kizla arasina mesafe koymasini isteyebilirsiniz. Sonuçta iliskiye zarar verebilecek olan bir durum bu. Ayrıca esinizle tartismaktan da kacinin iyi bir sekilde oturup konusup aranizdaki sorunu iyi bir sekilde çözmeye çalışın.Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Hiç abartmıyorsunuz. Ayrıca normal görüyorsan bana da böyle bir şey olsa sen de normal mi karşılarsın diyin. Empati yapsın yani. Kesinlikle önüne geçinHayır onun dışında kimseye teşekkür mesaji atmamis.Neden benden sakladin dedim senin böyle kiskanip gereksz arıza cikaracagini biliyordum dedi .
Bence haklı bi tepkide bulunuyosun. Yani iş arkadaşları toplanıp aldıysa neden kıza mesaj atsın ve de notta ismi yazsın ki ? Ben sahsen evli bi iş arkadaşıma böyle bişey göndermeye çekinirim. Ayrıca geceleri mesajlaşmak falan sanki ileriye gitmiş. Ben olsam bu olayı önemsememiş gibi yapar duruma uzaktan izlerdim. Biz bayanların hisleri kuvvetli oluyo siz de bişeyler hissetmişsiniz demek ki..Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
suclu oldugunu biliyor ki ondan saklamıs, siz cok haklısınız bence abartmıyorsunuz da. cok gereksiz samimi geldiler, erkeklerin su yakın kız arkadaslarını korumalarına asırı sinir oluyorum ya. kız da duzgun bir kız olsa gece 11de mesaj atan evli bir adama cevap verip sohbete girmezdi.Hayır onun dışında kimseye teşekkür mesaji atmamis.Neden benden sakladin dedim senin böyle kiskanip gereksz arıza cikaracagini biliyordum dedi .