Eşinize hediye gelse....

Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?

Ben o kadar umursamazdım hediyeyi sanırım, eşim de kıvırmaya çalışmazdı herhalde. Mesajlaşmada da flört havası yoksa 11 o kadar absürt bir saat değil benim için. Ama size göre abartıysa abartıdır, herkesin sınırları farklı oluyor.

Güya kıza söylemiş bir daha yanıma gelme istemiyorum diye eşim rahatsz oluyor hediye konusunda da cok rahatsz oldu diye o da ne var ki bunda ben dostane yaklaşmistim cok abartmis demis aptal kiz esim de sosyal medyadan her yerden engelledi ama ayni yerde olduklari icin icim icimi yiyor esimi sevmesem inanin dakika durmam ayrica proje ekibinde beraberlerdi yurtdisina gideceklerdi beraber ekipten de cikti gitmiycem hicbir yere dedi

Ben olsam acikcasi kizi bu sekil puskurtse daha cok rahatsiz olurum. Beni one surmeden, bu pozisyona sokmadan kendin mesafe koymayi bilmiyor musun derim. Evli barkli adam kimle nasil iletisim kuracagini bilmesi gerekir. Bi de kiz nasil esinizden yuz buluyor da sizin hakkinizda abartiyor diyebiliyor ne hadle. İki tarafi da iyi niyetli bulmadim.

Çok erken davranmışsınız, biraz sabredip gözlemleyecektiniz. Eşiniz artık çok daha fazla dikkat edecek, muhtemelen kızı da uyardı zaten. Şimdi olayı unutmuş gibi yapın hatta abarttığınızı falan söyleyin, eskisi gibi olun ve iyice gözlemleyin. İnş bir şey çıkmaz ama çıkarsa delil falan saklayın. Flörtleşmeyi seven erkekler değişmez, bu kız olmasa başkası olur zaten. Boşuna kabahati kızda bulmayın, kıza yüz veren eşiniz.

Bak arkadaşlarım bana ne almışlar dediği mesajı ve hediye fotoğrafını ekran görüntüsü alıp paylaş ve: Kocamın iş arkadaşlarına teşekkürler yaz. Kız hediyesi konusunda yalan söylendiğini anlasın

is arkadaşının hediye alması cok doğal güzel bir hareket ama gece mesajlaşmalar bence normal degil hatta gereksiz..ne gerek var ki hem ona ne çocukların videosu töbeee :KK53:

Güya kıza söylemiş bir daha yanıma gelme istemiyorum diye eşim rahatsz oluyor hediye konusunda da cok rahatsz oldu diye o da ne var ki bunda ben dostane yaklaşmistim cok abartmis demis aptal kiz esim de sosyal medyadan her yerden engelledi ama ayni yerde olduklari icin icim icimi yiyor esimi sevmesem inanin dakika durmam ayrica proje ekibinde beraberlerdi yurtdisina gideceklerdi beraber ekipten de cikti gitmiycem hicbir yere dedi
Aptal kız ? Kız neden aptal eşinize hediye aldığı için mi ? Şu an tezgaha düşmüşsünüz bile eşinize inanarak, iş artık bir sonraki seviyeye geldi. Bundan sonra herşey daha da meşru olarak yaşayanacak.Kim aptal sizce bu konuda ?

Hayır onun dışında kimseye teşekkür mesaji atmamis.Neden benden sakladin dedim senin böyle kiskanip gereksz arıza cikaracagini biliyordum dedi .
Bu gereksiz çıkarılan bir arıza değil ki🙂 gayet yerinde davranmissiniz gözünüz üstünde olsun. Esinizin tavrı hoş değil, bizim burda bir söz vardır da yazmayayım banlanmamak için.
Kıza gelince ben evli bir adamla bu denli samimi olmazdım, iş arkadaşlığı bir yere kadardır..

Eşiniz kıza yanıma gelme demiş, her yerden engellemiş, karım hoşlanmadı demiş... Bunlar çok ergence hareketler ama. Kendi açısından yanlış olan bir şey yoksa, size durumu izah eder, kızın tavırlarını laçka buluyorsa da arasına mesafe koyardı. Bu yaptığı mesafe koymak değil, paniklemek. Bence açık açık olmasa da ilişkilerinin bir flört barındırdığını biliyordu, şimdi siz üstüne gidince tutuştu. O hediyenin birçok kişinin toplanıp alacağı bir hediye olmadığı da ortada. Ne yani herkes 5 lira mı verdi? Kız almış belli. Eee yalan söylemek yerine en baştan doğrusunu söyleseydi, yine hoşunuza gitmezdi ama yalan kadar da mide bulandırmazdı ya da kendini savunması kolay olurdu. Şimdiyse delilleri yok etmeye çalışan acemi suçlu gibi her şeyi eline yüzüne bulaştırma moduna girmiş.

Herkese merhabalar...8 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim güzel giden bir evliliğim var ama eşimle yaşadığım bazı tatsz durumlar yüzünden kafam allakbullak oldu.Geçen ay eşimin doğum günüydü eşime iş yerinden bir kız arkadaşı hediye göndermiş eşim de bana fotografini yolladı bak arkadaslar bana ne almışlar diye ben de onun adına cok sevindim tabi ama geçen gün telefonunda tesadüfen hediye gönderen kıza attıği resmi gördum tesekkur ederim diye yani hediyeyi arkadaslari toplanip dgl ordan bekar bi kiz almis.Neyse zaten bu kizi takip ediyordum ben en az haftada iki kez esimin odasindan kahve storyleri atiyordu ve telefonla da görusuyorlar.Ayrica esim bir keresinde gecenin 11 bucugunda bzm çocuklarimzin videolarini atms ona ve mesajlasmislar.Ben de acikcasi gereksz buldum o saatte neden kiza mesaj atiyorsun baska saat kalmadi mi diye.Ayrica hediyenin hesabini da sordum cunku bana arkadaslarm toplanip aldilar dedi ama hediyedeki notta kizin ismi yaziyor.Eşim de hala o siparis vermis arkadaslar para vermis ona diyor...ama bu o kizin dusunup aldigi gercegini degistrmez dedim...ciddi anlamda kavga ettik..özur diledi hediyeyi çöpe atacağim dedi ama hala ben bu gerksz samimiyetlerini anlamis degilm ben mi cok abartiorum ?
Eşiniz hediye kartı konusunda net yalan söylüyor. Hediyeyi o kız aldı. Gecenin bir yarısı muhabbet etmesi çok mu elzemmiş? Siz yapsanız ne hissederdi?Abarttığınız ve yanlış yaptığınız birşey yok. Aynen devam.

Siz rahatsız oluyorsanız eşiniz samimi olmamalı. Ama iş arkadaşı oldukları için arkadaşça bi samimiyet de olabilir bu. Bana da evli is arkadaşım ufak çocuğunun videosunu atmıştı gülmüştüm. Karısı da tanır beni. Evlerine yemege de gittim bekar olduğum halde davet ettiler beni. Aramızda da hiçbir şey yok olamaz da. Yani belki benimki istisnai bi durumdur. Ama demek istediğim ille flört ediyorlar diye bisey yok. Olabilir de olmayabilir de. Kesin aldatiliyorsun diyenlerin gazına gelme derim. Eger o kadar samimi arkadaşıysa soyle seni de tanışırsın. Sen de evine davet et bakalım gör kızı. Kadınlar nasıl birisi olduğunu hisseder.

Siz rahatsız oluyorsanız eşiniz samimi olmamalı. Ama iş arkadaşı oldukları için arkadaşça bi samimiyet de olabilir bu. Bana da evli is arkadaşım ufak çocuğunun videosunu atmıştı gülmüştüm. Karısı da tanır beni. Evlerine yemege de gittim bekar olduğum halde davet ettiler beni.
Bekar olunca ne oluyor? Vebalı falan mısınız? Yapmayın lütfen, sanki evli olup da bekar birini davet ettikleri için lütfetmişler diye düşünmeyin.

Bekar olunca ne oluyor? Vebalı falan mısınız? Yapmayın lütfen, sanki evli olup da davet ettikleri için lütfetmişler diye düşünmeyin.
Genelde evliler evlilerle görüşmek istiyorlar o yüzden. Eşi mesela beni evine yemege davet etti tanışmaya. Ben de cok memnun oldum eşiyle de samimi oldum. Kotu niyetim olmadığını anladi kadin da rahatladı. Yani konu sahibi de tanışabilir diye düşündüm. Ama tabi herkes benim kadar iyiniyetli olmayabilir. Karşı taraftaki kadının düşüncelerini de bilemiyoruz.

Aptal kız ? Kız neden aptal eşinize hediye aldığı için mi ? Şu an tezgaha düşmüşsünüz bile eşinize inanarak, iş artık bir sonraki seviyeye geldi. Bundan sonra herşey daha da meşru olarak yaşayanacak.Kim aptal sizce bu konuda ?

Kadınla konuştuğuna bile inanasım gelmedi 🤔

X