bizde teyzemin kiziyla beraber tesi yaptik.sonuc pozitif cikti.kuzende gidip görümceme söyledi.görümcemde gidip esime demis hadi baba oluyosunkarin hamile demis.oda inanmamis saka yapiyo sanmis.valla yalan söylemiyom demis.sonra yatana kadar hic bisey demedi esim gelip bana misafirlerde vardi o gün.niyse yattik yataga esim dedi gercekten hamilemisin bende dedim evet hamileyim.böyleydi benimkide iste
ayy bu arada beraber testi yaptigim kuzenim 2 ay önce vefat etti.aklima geldi simdi canim kuzen daha 23 yasindaydi ve ayrica 15 günlük bebegi kaldi öksüz.kusura bakmayin konuyla alakasi yok ama aklima gelince yazdim iste
ay canim basin sagolsun allahim geride kalanlara uzun ömür versin dogumla alakalimi kuzenin ölmesi merak ettim ??
ama hikayende güzeldi görümcen aceleciymis sabirsiz :))[/QUOT
sagol canim dostlar sagolsun
kalp krizi ölüm nedeni
aa grçkten güzel bi konu ben sverm hamlelern müjdeli haberi vrme hkayelrni:)
güzel hkayeler varmş grçktn:)
bizde teyzemin kiziyla beraber tesi yaptik.sonuc pozitif cikti.kuzende gidip görümceme söyledi.görümcemde gidip esime demis hadi baba oluyosunkarin hamile demis.oda inanmamis saka yapiyo sanmis.valla yalan söylemiyom demis.sonra yatana kadar hic bisey demedi esim gelip bana misafirlerde vardi o gün.niyse yattik yataga esim dedi gercekten hamilemisin bende dedim evet hamileyim.böyleydi benimkide iste
ayy bu arada beraber testi yaptigim kuzenim 2 ay önce vefat etti.aklima geldi simdi canim kuzen daha 23 yasindaydi ve ayrica 15 günlük bebegi kaldi öksüz.kusura bakmayin konuyla alakasi yok ama aklima gelince yazdim iste
valla didem ne demeye yada ne yapmaya calisiyorsun bilmiyorum
ama insallah evlenirsin ve senin yasadigin hikayeleride okuruz
insallah yüre rabbim seni bizim gibi bekletmez ve bu hikayelerede gerek kalmaz dilerim
valla ben evli dilim ama bi keresinde gelmişti aklıma acaba böle bi durum olsa nası sölenir die aklıma gelen ilk fikri sizinle paylaşım 2. bebeeende yapmak isteyenlere de bi örnek olabilir
ben olsam göbeğime baba beni sev yada baba ben geliyorum tarzında bişe yazardım ama göbeğimi kendim açmazdım bi şekilde onun açıp görmesini sağlardım. birden dumura uğrardı heralde adamcaaz..
valla ben evli dilim ama bi keresinde gelmişti aklıma acaba böle bi durum olsa nası sölenir die aklıma gelen ilk fikri sizinle paylaşım 2. bebeeende yapmak isteyenlere de bi örnek olabilir
ben olsam göbeğime baba beni sev yada baba ben geliyorum tarzında bişe yazardım ama göbeğimi kendim açmazdım bi şekilde onun açıp görmesini sağlardım. birden dumura uğrardı heralde adamcaaz..
bişey dmeye çalşmk deil de ilgnç gelir bna böyle hikayeler hem bn dha bunn içn çok küçüğüm ama ilerde inş hr şey norml olur şmdi sizn hikayeleri dnlemek dha güzel
ay canim basin sagolsun allahim geride kalanlara uzun ömür versin dogumla alakalimi kuzenin ölmesi merak ettim ??
ama hikayende güzeldi görümcen aceleciymis sabirsiz :))[/QUOT
sagol canim dostlar sagolsun
kalp krizi ölüm nedeni
valla cok üzüldüm canim demek kalp kirizi bu yasa kadar düsmüs senağlama
allahim tekrardan sabir versin
yavrusuna iyi bakin eminim onu size emanet etmistirsenağlama
bende bi dünya hayal kurdum yıllarca ama hamile oldugumu öğrenince sürpriz falan düşünemedim walla. öğrendiğim gün iş yemeği wardı çok kalabalık bi yemek olucaktı eşim hazırlıklarla ilgileniyordu amacım akşam orada söylemekti ama deli olurdu çığlık falan atar aptal olur diye(hoşlanmam ben öyle şeylerden ondan) şimdiden dedim söylüyeyim akşama kadar azıcık sakinleşir.tel.açtım bende akşamüzeri nasılsın muhabbetinden sonra yemeğe tek geliceksin karım kusura bakma almaya gelemiyorum çok yoğunum dediğinde merak etme tek değilim geliriz biz dedim kimle dedi orda söyledim işte bebeğimizle dedim ama anlamadı tekrar ettim tek değilim iki kişi gelicez diye ondan sonra algılamaya başladı ne ne ne nasıl wallamı şakamı gibi tepkilerle ikna ettim sonunda. yemekte ağzı kulaklarındaydı tabi bikaç kişiye söylemesi yetiyo zaten duyulması için. özel bişi olmasada buda güzeldi bee:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?