- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- Konu Sahibi merveguzel
Söyleme canım ne gerek var sorarsa söylersin ki soracağını sanmam,durduk yere söylemen anlamsız olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yapmissin ben anlatilmamali diyenlerdenim anlatmam oyleGöğüs silikonu olsa söyle derdim. 10 yılda garantisi doluyor çünkü. Ama vajinal estetiği bilmesine gerek yok.
Özel derken illa cinsellik olması gerekmiyor, eski sevgilime ailemin mali sorunlarını ve babamın alkol problemlerini anlatmamıştım. Kavga anından insanın yüzüne vurulduğunu çok gördüm.
Küçükken ayağım yanmış zaten ve vajinamin üst kısmından et almışlar ayağım çünkü deri gerekmis bende bu durumu kullandım braz açıkçası dedim vajinamin dudak kısmından almışlar dedim iz kalsa bile sorun olmaz heraldeGel de bu adama dürüst ol şimdi, kendi ipini kendi çekmiş.
Dikiş izin falan yoktur umarım.
Yoksa hiç söyleme.
Evet evet vuruyor vurmazmi hemde nasıl vuruyor ben hep korkardim yarın bir gün biri çıkar kaldım etdim der diye ama bu korkuya gerek yokmuş kimse başına bela almak istemez ki keşke itiraf etmeseydim her defasinda beni hafiflikle suçluyor tam olarak hafifsin demiyor ama o manaya getiryor hayalin suclusun tarzında şeyler bizimkisi biraz geri kafalı :)
Evet birde benim Nisanlimin bir kavgada bütün yalanlarimi hatalarimi yüzüme vurma gibi bir huyu var o çok daha kötü bu senin üncü yalanin 4 üncü terk ederim seni falan moduna giriyor
Ben senin yerinde olsam bu nisanliligi gözden geçirirdim zira nişanlı karakteri pek saygısız...Mesela ben gecmis yaşamında erkek arkadaşlarımın evinde kalmıştım birkaç kere bişi yasamadik ama bunu itiraf etmiştim bana yalancı diye 3 ay yüzüme vurdu ve her kavgamizda vurmaya devam ediyor bunun gibi :)
Küçükken ayağım yanmış zaten ve vajinamin üst kısmından et almışlar ayağım çünkü deri gerekmis bende bu durumu kullandım braz açıkçası dedim vajinamin dudak kısmından almışlar dedim iz kalsa bile sorun olmaz heralde
Ben de aynı şeyden şüphelendim.2 gündür de vajinal estetik konusu moda oldu.
Bence boşuna yaptırmışsınız ,okadar zahmet çekmişsiniz , erkek hormonu tavana vurunca görüntü çok önemsiz oluyor :)
Bide dün konu açan kafasını şeyi ile bozmuş bayan mısınız yine diye şüphelenmedim değil , etiketlemeyi bilsem mune ye bi kontrol edebilcen mi dicektim :)
Anlayamadım hangi bayan2 gündür de vajinal estetik konusu moda oldu.
Bence boşuna yaptırmışsınız ,okadar zahmet çekmişsiniz , erkek hormonu tavana vurunca görüntü çok önemsiz oluyor :)
Bide dün konu açan kafasını şeyi ile bozmuş bayan mısınız yine diye şüphelenmedim değil , etiketlemeyi bilsem mune ye bi kontrol edebilcen mi dicektim :)
2 yaşında ayağım yandı ve parmaklarim bile kapalı konumdaymis yani parmak orta yokmuş ve derilerdeki sinir hücreleri ölmüş doktor bacağından yada vajinasinin üst kısmındaki etden deri nakli yapmamız gerekiyor demiş ailemde genital bölgemizde tercih etmis görünür olmaması açısından bence bilmeden yorum yapmayinayağınızdaki yanığa,vajinadan mı et alıp,düzeltmişler.iyi misiniz siz?bizimle kafa mı buluyorsunuz?vajina yanığına,bacaktan,veya koldan deri nakli yapılır ama.yanan ayağa,vajinadan deri nakli yapılmaz hanımefendi.
Hangi bayan ve ne konusu bilmiyorum ama bir soru sordum bin pişman oldum aciklayinda bileyimBen de aynı şeyden şüphelendim.
Anladım hayatım, zaten sanırım herkes anladı, konu sahibesi sizde anladınız, hepimiz anladığımıza göre perde kapanırMune bakarmısın