- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Bu konuyu okuyunca acaba esim benden gizli birikim yapiyor mudur die dusundum. Bircok ailenin tersine bizde esim cimridir, ben savurganim
Evet aslında bu yönden de hareket etmek gerekiyo inşallah ilerde o kadar para kalırsa elimde yapmak isterim. Yani illa bi boşanma için değilde ilerde cocukların eğitimi için bile olabilir bu para
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim düğünüme az kaldı, ben de eşimden gizli birikim düşünmüyorum, hatta bi arkadasm düğündeki çeyreklerden gizlice annene ver dediçalmış gibi hissederim kendimi asla düşünmüyorum büyük konusmak olmasn yine de..
canım bir gün eşin bütün altınlarını bozdurur harcar o zaman pişman olursun. yaşayanlardan örnek alın lütfen. ben altın para ne varsa eşime verdim. işe gittim geldim altınların hepsini satmış kendisine ailesine eşya almış bana bile sormadı yanibizim borcumuzu ödese ona yanmıyacam yani
Ana bende bakmadim tarihlere yeni konu diye okuyorumKonuyu hortlatmis gibi oldum ama :) bende eskiden cok karsiydim ama simdi yapilmasi tarafyariyim. Ozellikle esimin son zamanlarda yaptiklarindan sonra. Yeniden ise baslayacagim kismetse hesap acip biriktirmeyi dusunuyorum.
Eşimden gizli gizli birikim yapmam paramız bizim sonuçta. Birikim yapıcaksamda bişey demez sonuçta hoşuna gider destek olur aynı şekilde oda birikim konusu açsa benimde hoşuma gider. Gizli saklı para biriktirsem ne yapacağım diye düşündüm konunuzu okuyunca. Bence anlaşıldığı zaman hoş olmaz.bi arkadaş toplantısında bu konuyu tartıştık...sizinn fikriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?