• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esinizden aileniz yüzünden severek bosanirmisiniz?

net cevap boşanmam evlendikten sonra aile ben ve eşim oluyor ana baba evine geri dönünce insan o hayata artık kendini ait hissetmiyor bile..kendi düzenin kuraların olan bi evden başkasının düzenine dönmek kolay olmaz ben tatile gidince bile kendimi yabancı evde misafir gibi hissediyorum

konu açmışsın özledim falan filan diye bize niye soruyosunki herkes boşan diyor ama sen seviyorumda seviyorum diye tutturmuşsun gitmek istiyosan git kocana ye dayağını otur ayrıca kocan çalışmaz tabi senin babanı keriz bellemiş ev vermiş yardımcı oluyor bende böyle eşi bırakmazdım hem canım istediğinde dövim ohh ne güzel uyuşturucu parasınıda babanızmı veriyor :ssz::ssz:

Size gerçekten hayret ediyorum. 'kocam beni öldüresiye dövüyor ama ayy kıyamam özünde çok iyi bi insan, hem ben hakettim ya dayağı, oh çok da güzel dövdü.' Siz aynen bu düşüncedesiniz ve bence eşinizden önce sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var.

Bir kadın yediği dayak için nasıl hakettim diyebilir, aklım almıyor.

Kusura bakmayın, sizin gibi kadınlara çok kızıyorum artık ve ne sizin ne de eşlerinizin düzeleceğine inanıyorum. Nasıl kabullenebiliyorsunuz dayak yemeyi, bana bi tokat atsalar kıyameti koparırım. O kim oluyor da bana dokunabiliyor. Benim bi kişiliğim var, kimse benden üstün değil, kimse beni dövme hakkına sahip değil. Yalnız adım gibi eminim siz döneceksiniz bu adama, ama umarım 3. sayfalarda okuduğumuz kadın cinayetlerinden birinde geçmezsiniz!

Kizlar esimden suan ayriyim 2 hafta oldu telefonda arıyor beni biliyorum onu çok şikayet ettim hem aileme hemde size ama inanin eşimi çok sevdiğimi anladım onunda beni ben ona çok alismisim bosanmak 2miz inde zorunda gidiyor ama aileler kararlı aracı bile olmadılar ailem kardeşim annem babam beni çok gaza getirdi ablanın söyledikleri yeter artık bizi uzdugun demesi benim ailem eşimle sorun olduğunda hemen esyalarimi toplatir babamın evinde oturuyoruz kapının kilidini değiştirildi yine yaptılar eşimle zaten baştan beri evlenmemi istemediler ondan hemen vazgeçti ler tek ailem değil Teyzem Teyzem in kızı kocası çevre herkes ayrılmamizi istedi anlamadım Teyzem in kocası ihanet etti yinede beraberler teyze kızının kocası aldattı ve bağımlı ablanın kocası cimri yinede kimse evliliği ne elsurdurmedi benim hatam ailemin arkamda olmasina guvenmem eşimin de bende çalışıyorum benim işim babamın esimde Pazarcı işleri iyi gitmiyordu bende üstüne çok gittim hakaret küfür ettim nasıl yaptım yatan adamı tartakladim Vicdanım acıyor eşim babamın zamanında bana yaptıklarını sen yapıyorsun derdi benim için pazarı bırakıp is aradı ama bulamadi ha demekle bulunmaz ama ben hemen olsun dedim çünkü ailemden cekiniyordum baskı vardı ailemin baskısını kocamdan çıkardım babam eşimin benden bosanmak istediğini söylüyor eşim yoo ben öyle bişi demedim diyor babam israrla onları arıyor bosanma davası için babam diyorki onlar arıyor kızlar ailemi karşıma almaktan yoruldum eşimde yoruldu bende oyüzden ayril cam ayrilmakta istemiyorum çünkü eşimi görünce içim kıpır kıpır oluyor yuvami da özledim eşimi nekadar sevdiğimi anladım ama iş işten geçti çünkü aileler devrede severek evlenmistim barışma kta imkansız sizce?yolda yürürken bakıyorum doğru dürüst adam yok herkeste maddi anlamda yetersizlik var bizde de maddiyat i iyi değildi ama beni seven benimde değerini bilmediğim bir kocam vardi

maddi anlaamda ayakta durabilmek için seninde çalışman gerekiyor canım . Gördüğün gibi sonra aileler söz sahibi oluolar eli mahkumsunuz ya o yüzden her sözünü dinletmeye çalışıolar bence eşinden özür dile, ona maddi ve manevi anlmda yardım ediceğini söyle. Bence sen kocanın arkasında duramıyorsun sahip çıkmıyorsun ezdiriosun ailene karşı. kimseye söz hakkı verme kendi işini kendin hallet dik dur sağlam dur bence imkansız diye bişey yok ama gördüğüm kadaryla senin eşin için bi katkın yok :19:

arkadaşım bak zaten herkes seni destekleyenler bile madde kullanımı ve şiddeti görünce vaz geçmiş
var sayalım eşin şu an temiz
peki bu sırada senin için ne yaptı
mesela en büyük derdin onun sabit işi olmaması
tamam bir araya gelelim ben iş arayacağım iş arıyorum dedi mi
yazdığın kadarıyla hayır işportacılık yapıyor şu an
kira vermediği bir evi ve kredi ödemediği bir araba varken 6 günden 3 güne düşürmüş çalışmayı farkında mısın
üstüne bir de seni dövmüş
herşey düzelecek diyorsun da bunun emaresini gördün mü
yeni iş bulma gerekiyorsa temiz raporu alıp ailenin önüne fırlatma gibi
babanı ikna etmek gibi
kayınvalideni sana ettiği hakaretler nedeniyle senden özür diletme gibi
valla bu böyle uzar gider
her konuna baktım
nereden tutacağım evliliğini bilemedim

şahsi fikrimi e yazayım biliyorum önemli değil ama
büyük sözüme tövbe kınamayayım şu an hamileyim çünkü
ama benim yavruma birisi bir fiske vuracak
ben önce o adamı döverim
sonra ben onu seviyorum diyen kızımı iki kere döverim
ama elin adamı dövünce ben suçluyum ondan dövdü olur
ben anası olarak döversem beni, sevmiyor eşimden ayırmak istiyor olur o ayrı

Kizlar eşim araması n diye yalan soyledim ingiltere gidicegimi,babaların birini bulduğunu falan yoksa beni devamli arıyor kafamı karıştırıyor neden böyle illa ayrilinca mı bukadar seviyorsun madem elinden geleni yap aileme karşı kendini temiz ve yuvasina sahip çıkan adam gibi adam ol iyi yaptım sizce?

hala seviyosun yani sen bu oğlan çocuğunu, afferim kızıma :46:
Allah aşkına dön kocanada bizi daha fazla yorma nasılsa döneceksin bazı insanlar arabesktir dayak yer şikayet eder sonra başa döner gene dayak yer vs böyledir yani hayatları sende böylesin

justrajed daha boşanmamışsın etmemişsin, ergen kızlar gibi böyle yalan söylenir mi?
Ne demek babamlar birini buldu, adamı psikopat gibi anlattın ya babanlara zarar verirse,
hadi vermedi boşanırken ya eşim başkasını buldu derse??
Arkadaşım toparlan bir an önce lütfen,

Evet seviyorum mücadelemi verdim ama eşim anlamadı kendi bilir babasi aradi eşyalarını alicakmis Boşanma davasini actilar onlar içinde bitmiş bu evlilik ne yapsam bos

ayyy bide davayı onlar mı açtı onca dayak boşa gitti öyle mi darp raporun falan var mı tazminat isterdin, uyuşturucuyu falanda anlat mahkemede sinik durma bundan sonrası için eline 2 kuruş para geçsin bari

Arkadaşın boşanmaya niyeti yok ki gitsin dava açsın. :) Adamın attığı dayaklar da yanına kar kaldı.

Konu sahibi, siz bu gidişle daha çok dayak yersiniz mücadele etmek adına, sonra da seviyorum diye gezinirsiniz.

Yoo dönmuyorum dönecek bir mevzuat kalmadı artık ailesi babamı arıyor eşyaları alicaz diye onlarda baya niyetli adamların özgüveni tavan yapmış valla eşim olucak herif bizim gibi bir aile bulsun bakalım onun babasının düşünmediğini benim babam düşündü sigorta olsun iş olsun adam ev verdi neler neler adamın derdi arabaydi arabayida ona verdik

Bugün eşim olucak herif babama boşanma kâğıtlarını getirmiş imzalamam için şimdi daha iyi anliyorum hersey yalanmis hakkımı helal etmiyorum inş karşısına öyle bir kadın cikarki sürüm sürüm surunur

Bugün eşim olucak herif babama boşanma kâğıtlarını getirmiş imzalamam için şimdi daha iyi anliyorum hersey yalanmis hakkımı helal etmiyorum inş karşısına öyle bir kadın cikarki sürüm sürüm surunur

Sizin yapmaniz gerekeni esiniz yapmis. Hayirlisi olsun.

Kizlar eşim evden eşyalarını almış mobilyalarini beyaz eşyalarını almış bosanmaya baya kararliymis kızlar alıştım artık inanın ailenizin yanına alisiyosunuz yuzumun rengi değişti diyor anacim ah kızlar gecte olsa aklım başıma geliyor adam esrar bagimliligindan vazgecmemis hatta sattığını öğrendim adam ondan pazarlardan kopamamis şimdi Tahtakale de Isportacilik yapıyor arabayi ona verdim kalan borcu için tefeciden para almış banada düğünde takılan takilar in 10.000 tuttu onun 5 i senin 5i benim dedi 5 bin liralık çek verdi buzamana kadar odedidigim paraları vermedi helal etmiyorum arabayida arabanın cezasını sorgulattim bir sürü gecikmeli faizli borç çıktı kızlar adamın dini imanı arabaymis Allaha havale ediyorum haram olsun insan hakkını yemek bukadar kolaymi?

Back
X