• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esinizden aileniz yüzünden severek bosanirmisiniz?

arkadasim sen hala maddiyati sorun ettim diyorsun sanirim sana deger vermeyen dovup dovup aldatip aldatip pahali hediyelerlr gelen kocan olsa demek basina tac edecektin.

kimse için kimseden olmam :ssz: herkes yerını bılecek.
ve asla ailemin sözü geçmez bana, aklım var sonucta benım.

Son düzenleme:
Ben napıyım kızlar kendimi sucluyorum eşimle biraraya geldimizde beni suçluyor ağır geliyor yükü ailemde destek olmayınca kimse orta yolu bulmayinca ben belki sonradan aileme hak vericem bende keşke millet gibi evliliği mi alttan alsaydim niye yurutemedim diyorum

Bu adam uyuşturucuyu, alkolü her zora düştüğünde kullanacak farkında mısın ?
Gene dayak yiyeceksin, onun hep bir bahanesi olur sende " psikolojisi bozuk ondan dövdü" der oturursun.
Sen bilirsin tabii de , ben senin ailene üzüldüm .herşeye rağmen arkandalar ve sen hala onları suçluyorsun.

Ben napıyım kızlar kendimi sucluyorum eşimle biraraya geldimizde beni suçluyor ağır geliyor yükü ailemde destek olmayınca kimse orta yolu bulmayinca ben belki sonradan aileme hak vericem bende keşke millet gibi evliliği mi alttan alsaydim niye yurutemedim diyorum

bence sen kendıne '' ben kendımle derdım ne? ' dıye sor :ssz:

aılen arkanda, daha ne istiyorsun?
adam yok dıye mı düşünüyorsun? senın yanındakı öçok mu adam allasen yaa:ssz:

Canim senin konuşmalarından belli bosanmak istemiyosun kendine ve esine guveniyosan tekrar dene ama hala annenlerle oturursan yine ayni sorunlarla karsilasacaksin

Bence de bosanma. Etrafta duzgun adam yokmus zaten oyle diyorsun. Mazallah kocasiz kalirsin. Tencere kapaksiniz,herkes layik oldugu hayati yasar..

Bir musibet bin nasihatten iyidir derler
Ben konu sahibinin buradaki yorumları önemseyeceğini sanmıyorum yani zaten kararını vermiş
Yaşayıp görmesi lazım.

Kizlar evet seviyorum fakat aynı şeyleri yaşamaktan ve yaşamaktan korkuyorum bida bu adama donersem ailem beni silecek çünkü onlarda yoruldu düzelir diye daha beter oluruz bu sefer rezil oluruz kızlar bu evlilik duzelmez dimi?

Kizlar evet seviyorum fakat aynı şeyleri yaşamaktan ve yaşamaktan korkuyorum bida bu adama donersem ailem beni silecek çünkü onlarda yoruldu düzelir diye daha beter oluruz bu sefer rezil oluruz kızlar bu evlilik duzelmez dimi?

ailenin yerınde olsaydım silerdim seni
böyle arkanda duran aileyi bulmuşsun resmen bunuyorsun...

yere bardağı at kır, tekrar eski halini alırsa gel ben burdayım :ssz:

katılıyorum.:51: başlıkta da aile yüzünden yazıyo bide...:31: :31:

Son düzenleme:

katılıyorum.:51: başlıkta da aile yüzünden yazıyo bide...:31: :31:

Kusura bakmada bi atasözü vardı deveyle ilgili neyse yazmim banlanmıyayım boşa bence sen normal olamazsın eski konuna baktımda hala bu adamı nasıl seviyorum diyorsun bide ailem yüzünden boşanıyorum diyor :19: ailenin yerinde olsam seni kapıya atar ne halin varsa gör derdim

Bdv'de baska bir konu var, "ezilmeyi seven bayanlar" diye. Sanirim konu sahibi o bayanlardan biri. Biraz drami seven bir bayan gibi geldi bana. Onun kafasinda esi ile olmuyacak ask yasiyorlar, tipki dizilerdeki, filmlerdeki gibi. Ondan dolayi aileyi suçluyor, o olmuyacak aska engel olduklari için. Ayrica bana öyle geliyorki konu sahibi huzurlu bir evliligin ne oldugunu bilmiyor. Deger bilmek, deger vermek ne oldugunu bilmiyor. Ondan dolayi simdiki yasadigi evlilik ve iliski ona çok normal gelebilir. Esinin hatalarin, karakter bozukluklarini görme yerine, herseyi "evliligine engel" olarak görüyor.

Konu sahibine sesleniyorum, bu yasadigin evlilik normal degildir. Siddet normal degildir, usturucu almak normal degildir, sorumsuzluk normal degildir. Ben biraz insan 7sinde neyse,70'inde o'dur diye savunan insanlardanim. Uyusturucu, siddet,.. çok kolay birakilcak seyler degildir. Nasil oluyorda daha bunca sey sana çektiren adama karsi kendini kipir kipir hisediyorsun? Kendini hiçmi sevmiyorsun? Senin ailende haksiz degil, kaç defa onlarin yanina gittin. Sanirim senin çoçugun yok, benimde yok fakat az çok tahmin edebilirim insan çoçugun mutsuzlugunu, çaresizligini gördügünde ne hiseder diye. Onlar bile bile çoçugunu yangina vermek istemiyorlar. Ki sen tam anlamiyla onu yapmaya çalisiyorsun, kendini yangina atmak. Yapma, artik kendine huzur ara.

Bdv'de baska bir konu var, "ezilmeyi seven bayanlar" diye. Sanirim konu sahibi o bayanlardan biri. Biraz drami seven bir bayan gibi geldi bana. Onun kafasinda esi ile olmuyacak ask yasiyorlar, tipki dizilerdeki, filmlerdeki gibi. Ondan dolayi aileyi suçluyor, o olmuyacak aska engel olduklari için. Ayrica bana öyle geliyorki konu sahibi huzurlu bir evliligin ne oldugunu bilmiyor. Deger bilmek, deger vermek ne oldugunu bilmiyor. Ondan dolayi simdiki yasadigi evlilik ve iliski ona çok normal gelebilir. Esinin hatalarin, karakter bozukluklarini görme yerine, herseyi "evliligine engel" olarak görüyor.

Konu sahibine sesleniyorum, bu yasadigin evlilik normal degildir. Siddet normal degildir, usturucu almak normal degildir, sorumsuzluk normal degildir. Ben biraz insan 7sinde neyse,70'inde o'dur diye savunan insanlardanim. Uyusturucu, siddet,.. çok kolay birakilcak seyler degildir. Nasil oluyorda daha bunca sey sana çektiren adama karsi kendini kipir kipir hisediyorsun? Kendini hiçmi sevmiyorsun? Senin ailende haksiz degil, kaç defa onlarin yanina gittin. Sanirim senin çoçugun yok, benimde yok fakat az çok tahmin edebilirim insan çoçugun mutsuzlugunu, çaresizligini gördügünde ne hiseder diye. Onlar bile bile çoçugunu yangina vermek istemiyorlar. Ki sen tam anlamiyla onu yapmaya çalisiyorsun, kendini yangina atmak. Yapma, artik kendine huzur ara.
Doğru diyorsun ne biliyim ne yapmaya calistigimi anlamadım kendimi kandiriyorum benim eşime böyle davranmamin bir nedeni vardı o suçu hep bana attı uyuşturucu ha demekle bırakılamaz dimi?

bir adam düzelmedimi düzelmiyor güselim aileni 1 kez daha çiğneme seven insan değer bilir kıymet bilir ;)
bir bardak defalarca tuz buz olup yapısmıs artık yapısacak yerı kalmamıs arkadasım....
ailenin değerini bil emin ol aileden daha iyi birşeyi senin için kimse düşünmez yaşadıklarının bir baska türlüsü benim basımda
2 aydır ayrıyız eşimin inadı yuzunden ızmırde ıse basladı ben istdayım... sonuç başımdan geçmeyen kalmadı ama sevgını soleyen esım ortaya cıkmadı hepsı palavra seven ınsan sevdıgıne saıp cıkan uzmeyendır:34:

Adamı masum göstermeye çalışmışsın ama alkol, uyuşturucu ne ararsan varmış. Sence herkes mutluluğunu kıskandığı içinmi ayrılman derdinde? Duygularını bir kenara bırak öyle düşün. Şükret ki ailen destek.

Back