• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esinizden aileniz yüzünden severek bosanirmisiniz?

Kizlar esimden suan ayriyim 2 hafta oldu telefonda arıyor beni biliyorum onu çok şikayet ettim hem aileme hemde size ama inanin eşimi çok sevdiğimi anladım onunda beni ben ona çok alismisim bosanmak 2miz inde zorunda gidiyor ama aileler kararlı aracı bile olmadılar ailem kardeşim annem babam beni çok gaza getirdi ablanın söyledikleri yeter artık bizi uzdugun demesi benim ailem eşimle sorun olduğunda hemen esyalarimi toplatir babamın evinde oturuyoruz kapının kilidini değiştirildi yine yaptılar eşimle zaten baştan beri evlenmemi istemediler ondan hemen vazgeçti ler tek ailem değil Teyzem Teyzem in kızı kocası çevre herkes ayrılmamizi istedi anlamadım Teyzem in kocası ihanet etti yinede beraberler teyze kızının kocası aldattı ve bağımlı ablanın kocası cimri yinede kimse evliliği ne elsurdurmedi benim hatam ailemin arkamda olmasina guvenmem eşimin de bende çalışıyorum benim işim babamın esimde Pazarcı işleri iyi gitmiyordu bende üstüne çok gittim hakaret küfür ettim nasıl yaptım yatan adamı tartakladim Vicdanım acıyor eşim babamın zamanında bana yaptıklarını sen yapıyorsun derdi benim için pazarı bırakıp is aradı ama bulamadi ha demekle bulunmaz ama ben hemen olsun dedim çünkü ailemden cekiniyordum baskı vardı ailemin baskısını kocamdan çıkardım babam eşimin benden bosanmak istediğini söylüyor eşim yoo ben öyle bişi demedim diyor babam israrla onları arıyor bosanma davası için babam diyorki onlar arıyor kızlar ailemi karşıma almaktan yoruldum eşimde yoruldu bende oyüzden ayril cam ayrilmakta istemiyorum çünkü eşimi görünce içim kıpır kıpır oluyor yuvami da özledim eşimi nekadar sevdiğimi anladım ama iş işten geçti çünkü aileler devrede severek evlenmistim barışma kta imkansız sizce?yolda yürürken bakıyorum doğru dürüst adam yok herkeste maddi anlamda yetersizlik var bizde de maddiyat i iyi değildi ama beni seven benimde değerini bilmediğim bir kocam vardi

Şu ikili ilişkilere, karı kocanın arasındaki ilişkilere burnunu sokan şahıslardan hiç mi hiç hoşlanmamışımdır..

Ben bu durumda olsam "kızınızın mutluluğunu istemiyorsunuz " galiba diye sorgularım..

Evli değilim ama evlendiğimde ne aramızdaki yaşananlardan eşimin ailesinin haberi olur,ne de benimkilerin..

Kavga ettiğimde evi terketmem gerekecekse eğer anamın babamın yanına gitmem. Otele ya da arkadaşıma giderim.

Bence bir an önce ailenizin baskısından sıyrılmaya bakın, sevdiğiniz adamdan vazgeçmeyin . Yazık olur.

En kısa sürede pılınızı pırtınızı toplayıp eşinizin yanına, yuvanıza dönün.

Bırakın, aileniz küsecekse küssün. Elbet barışacaklar, küsmeye de hakları yok orası ayrı... Yazılanlardan bir sorun gözükmüyor eşinize neden bu kadar taktılar anlayamadım...

Bu konuya dayanarak yorum yaptım geçmiş konuları bilmiyorum ve yazılan yorumları da okumamıştım , biraz göz attım sanırım işin içinde şiddet ve uyuşturucu var..
Öyleyse işler değişir, bir an önce kurtulmaya bak. Seviyorsan da vazgeç..

Bence esinle baris . Herkesin kendi ailesi . Seninde ailen yuvan esin . Tamam annen baban at demiyorum ama esinle ol bence barisin yani yazik etmeyin kendinize

Ben eşimin temizlendigine inanıyorum ve o son kavgadan buyana şiddetli kavgamiz olmadı sadece sıkıntı eşimin düzenli bi isi olmamasıydı sigortali eşim Dr gidiyordu inanin ailenin yanına dönmek çok zor kardeşlerimin tavırları offf ama dönüşü yok çünkü yarın eşimin ailesi gelip mobilyaları alicaklar dönüşü yok

Son düzenleme:
Ve ben diyorum ki bu devirde doğru düzgün erkek kalmamış oturup bakiyorum cevreme..yine eşim çalışmasından yana sorun olsada gezmeyi güzel yerlere götürmeyi severdi şimdi sap gibi kaldım inanin arıyorum Evimi ve eşimi keşke sakin olsaydım

Evlilik iki kisi arasinda oluyor , ama masallah sen butun sulaleni araya koymussun..

Esin seni aldatimi , hakaretmi etti , kumarmi oynadi ..
bukadar dusmanlar adama ailen , ayrica suc sendede var sanirim ucuncu sahislari kesinlikle evliligine ortak etme.

Kocani seviyosan, bence ozur dile ve evliligini kurtar.
ayrica yarin birgun yalniz kalsan teyzenin kizi kosmayacak yardimina .

Evliligin madem kurtulucak durumda , hic dusunmeden kos kurtar.

Bence siz esinizin kotu ozelliklerini guzel bahanelerin ardina gizlemissiniz. Bizden de bunun icin destek beekliyorsunuz. Ama benden dayaga ve uyuşturucuya onay , güzel tepki gelmez. Ailem için sevdigim adamdan bosanmam. Ama bir adam onu sevdigim halde uyuşturucu kullanip beni dovmeye devam ediyorsa birakir giderim.

Gezmekse , oraya buraya gitmekse gel birlikte gezelim konu sahibi. Isi kotuydu ondan dovdu, boslukta kaldi ondan uyusturucu icti. Biz de boslukta cok kaldik. Uyuşturucuya sarilmadik. Tebrik ederim çok pozitifsiniz. Ama pozitiflik bazen o kadar da yararli olmayabiliyor.

Evliligim kurtarilicak durumda değil son şansımızdi aynen öyle kimse kosmicak eşim telden arıyor fakat ben aramiyim diyince ara lütfen merak ederim diyor artık aileler kararlı birlessekte ailelerden dolayi ve is dolayisiyla sorun çıkar eşime is buldunmu diyorum esimde inan biyandan arayip biyandandanda Isportacilik yapıyorum diyor herkes bizden yoruldu

Gezmekse , oraya buraya gitmekse gel birlikte gezelim konu sahibi. Isi kotuydu ondan dovdu, boslukta kaldi ondan uyusturucu icti. Biz de boslukta cok kaldik. Uyuşturucuya sarilmadik. Tebrik ederim çok pozitifsiniz. Ama pozitiflik bazen o kadar da yararli olmayabiliyor.
Olur gezelim valla hiç arkadaşım yok kardeslerde tuhaf yanlizim

Benim sizinki gibi bir evliligi olan kizim olsa ben de araci olmam. Manyak miyim ben boyle bir damat icin adim aticam. Aileniz fazl bile iyi davranmis. Kiymetini bilin de... Sonradan bahane bulamadiginizda ailebiz de olmaz artik arkanizda...

1. en büyük hatan herşeyi herkese anlatman olmuş. 2.si istediğin kadar eşini sev yaptıkları hiç insanlığa, sevgiye, evliliğe sığan şeyler değil. eşin düzelir ama bu 1 ay 2 ay gider sonra yine bir arkadaşı bunun aklına girer yine içer yine sinirlenir yine seni döver. çünkü ne yazıkki bunu kullanan insanlarda özgüven eksikliği var ve hayır diyemiyolar. o yüzden kendi yoluna bak. ayrıca ailenle birlikte yaşamak zorunda değilsin çalışıyosan kendi ayakların üstünde durabiliyosan ayrı eve çıkabilirsin. hem dışarda hiç düzgün erkek kalmamış diye bişey yok gayette var Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. ve son olarak eşiniz bulunmaz hint kumaşı değil.

Sana yuh diyorum başka bişey demiyorum nankör evlat dedikleri bu olsa gerek sen bu toplumda elalem lafı umursamadan kızının arkasında dimdik duran boşanmış kızını evine alan aileyi kötüle, içki içen eve gelmeyen küfreden döven ailesi ondan beter bi adamın peşine düş. Yüz kere ayrılmış yüz kere dönmüşsün. Ailen hep arkanda durmuş sen de şımarmışsın.

Sana müstehak o koca da ailesi de. Dön kocana, dilerim banan bidahaki sefere gitmek istediğinde arkanda durmaz sen de sahipsiz kalınca anlarsın kıymetlerini.

Ben 2.5 senedir evliyim 2 senede konuştuk demekki evlenince hersey daha güzel olucak diyodumya erkekler gerçekten değişmiyor dimi?bende zaten ailemden baştan beri bir Yapıcılık görmedim demekki bu işe bişi var barışı yuvana döndüğümde ailemde hep bir huzursuzluk olurdu buda beni uzerdi yuvama adapte olamadım sevgide biyere kadar heralde eşime doyamadigim için belkide boyleyim

Yas kac merak ettim??

Ve ben diyorum ki bu devirde doğru düzgün erkek kalmamış oturup bakiyorum cevreme..yine eşim çalışmasından yana sorun olsada gezmeyi güzel yerlere götürmeyi severdi şimdi sap gibi kaldım inanin arıyorum Evimi ve eşimi keşke sakin olsaydım

İçkici, dayakçı, geçimsiz kocan mı erkek peki? Kimse kızı evlendiği adamı bıraksın bana gelsin demez durup dururken. Bu devirde adam da çok bulmayı bilmek yeterli, seçici olmadan anlaşmadan imza atınca adam olunmuyor.

Kızlara sinirleniyorum, etrafımda öyle halim selim öyle aklı başında adamlar var.işi gücü ailesi düzgün bekarlar. Nerde serseri var güzelim kızlar evlenip sonra dayak hakaret ayrılıyolar.

Ailem "yüzünden" diyorsunuz ya, ailenize yaptığınız o kadar büyük haksızlık, o kadar büyük ayıp ki anlatamam.
Kızlarını uyuşturucu kullanan, ölesiye döven bir adamdan korumaya çalışmaları muhteşem(!) evliliğinizi bozmak değil mi? Umarım bunları o insanların yüzüne söylememişsinizdir, o kadar kırmamışsınızdır.

Bazı insanlar bazı şeyleri gerçekten hak ediyor. Bana kimse "hiçbir kadın dövülmeyi hak etmez" demesin şimdi şunun üzerine. Güzel yerlere götürmeyi severmiş, vay, gerçekten doğru düzgün erkekmiş.

Sana yuh diyorum başka bişey demiyorum nankör evlat dedikleri bu olsa gerek sen bu toplumda elalem lafı umursamadan kızının arkasında dimdik duran boşanmış kızını evine alan aileyi kötüle, içki içen eve gelmeyen küfreden döven ailesi ondan beter bi adamın peşine düş. Yüz kere ayrılmış yüz kere dönmüşsün. Ailen hep arkanda durmuş sen de şımarmışsın.

Sana müstehak o koca da ailesi de. Dön kocana, dilerim banan bidahaki sefere gitmek istediğinde arkanda durmaz sen de sahipsiz kalınca anlarsın kıymetlerini.
Daha fazla katılamazdım, elinize sağlık.

Ailem "yüzünden" diyorsunuz ya, ailenize yaptığınız o kadar büyük haksızlık, o kadar büyük ayıp ki anlatamam.
Kızlarını uyuşturucu kullanan, ölesiye döven bir adamdan korumaya çalışmaları muhteşem(!) evliliğinizi bozmak değil mi? Umarım bunları o insanların yüzüne söylememişsinizdir, o kadar kırmamışsınızdır.

Bazı insanlar bazı şeyleri gerçekten hak ediyor. Bana kimse "hiçbir kadın dövülmeyi hak etmez" demesin şimdi şunun üzerine. Güzel yerlere götürmeyi severmiş, vay, gerçekten doğru düzgün erkekmiş.

Daha fazla katılamazdım, elinize sağlık.

Bazı insanlar bu güzellikleri haketmiyor, annemlerin kiracısı bi kadın var. Gelinine başka odada ışık yakıyor diye bağıran, bulaşıkları makineye attı elinde yıkamadı diye tokat atan bi kadın. Kocası hem döver hem aldatır. Kız okumamış, ailesi istemiyor iki çocuğu var ne eziyetler çekiyor. Ailesi alsa bir dakika durmayacak. Konu sahibi de aile kıymeti bilmiyor.

Aileniz yüzünden mi?
Bu adamla boşanmayı düşünüyorum diye açtığınız kaçıncı konu bu?
Benim hatırladığım evliliğinizde şiddet var, Bir dönem alkol vardı ve en önemlisi eşiniz uyuşturucu kullanıyordu.
Bu şartlar altında hangi aile kızını tekrar ateşe atar Allah aşkına?

bunlar varsa boşanın tabiki.ama yoksa sadece aıleler yüzünden boşanılmaz ayrıca yaptığınız cok acımasızca parası yok diye yüzüne vurmak cok yanlış teselli etmeliydiniz olur zamanla gibisinden.bu bir erkek için çok onur kırıcıdır.erkegi gec bana birisi paran yok vb gibi bi imada bulunsa kız halimle o kişiden soğurdum ve görüşmek istmezdim bi daha kaldıki bir eş bunu söylüyor ne acı.bu lafa rağmen eşin sna iyi davrandıysa kıymetini bilememişsin.seviyorsan ayrılma özür dile hatalarını yapma bence bi daha.ama sevmiyorsan yeter adamıda üzme seviyo diye.tekrar diyorum alkol ve şiddet varsa seviyosanda ayrıl.canını sokaktamı buldun.bunlara katlanılmaması lazım.

ben cok acele yorum yapmışım ılk sayfaya göre yazdım megersem son sayfada durum başkaymış.ailenizi destekliyorum ben siz bu kafayla daha cook çekersiniz.aile size sahip çıktıkça ben dayak yemeden duramam ille yemem lazım bağımlısı oldum gibi bir tavır sergiliyosunuz resmen.ayrılmak için çok sebep var hemde öyle küçük değil ciddi sebepler.hayat sizin karar sizin tabide tavsiyem ailenizi üzmeyin artık inanın üzmezseniz daha mutlu olursunuz.

Back
X