Kizlar esimden suan ayriyim 2 hafta oldu telefonda arıyor beni biliyorum onu çok şikayet ettim hem aileme hemde size ama inanin eşimi çok sevdiğimi anladım onunda beni ben ona çok alismisim bosanmak 2miz inde zorunda gidiyor ama aileler kararlı aracı bile olmadılar ailem kardeşim annem babam beni çok gaza getirdi ablanın söyledikleri yeter artık bizi uzdugun demesi benim ailem eşimle sorun olduğunda hemen esyalarimi toplatir babamın evinde oturuyoruz kapının kilidini değiştirildi yine yaptılar eşimle zaten baştan beri evlenmemi istemediler ondan hemen vazgeçti ler tek ailem değil Teyzem Teyzem in kızı kocası çevre herkes ayrılmamizi istedi anlamadım Teyzem in kocası ihanet etti yinede beraberler teyze kızının kocası aldattı ve bağımlı ablanın kocası cimri yinede kimse evliliği ne elsurdurmedi benim hatam ailemin arkamda olmasina guvenmem eşimin de bende çalışıyorum benim işim babamın esimde Pazarcı işleri iyi gitmiyordu bende üstüne çok gittim hakaret küfür ettim nasıl yaptım yatan adamı tartakladim Vicdanım acıyor eşim babamın zamanında bana yaptıklarını sen yapıyorsun derdi benim için pazarı bırakıp is aradı ama bulamadi ha demekle bulunmaz ama ben hemen olsun dedim çünkü ailemden cekiniyordum baskı vardı ailemin baskısını kocamdan çıkardım babam eşimin benden bosanmak istediğini söylüyor eşim yoo ben öyle bişi demedim diyor babam israrla onları arıyor bosanma davası için babam diyorki onlar arıyor kızlar ailemi karşıma almaktan yoruldum eşimde yoruldu bende oyüzden ayril cam ayrilmakta istemiyorum çünkü eşimi görünce içim kıpır kıpır oluyor yuvami da özledim eşimi nekadar sevdiğimi anladım ama iş işten geçti çünkü aileler devrede severek evlenmistim barışma kta imkansız sizce?yolda yürürken bakıyorum doğru dürüst adam yok herkeste maddi anlamda yetersizlik var bizde de maddiyat i iyi değildi ama beni seven benimde değerini bilmediğim bir kocam vardi
Şu ikili ilişkilere, karı kocanın arasındaki ilişkilere burnunu sokan şahıslardan hiç mi hiç hoşlanmamışımdır..
Ben bu durumda olsam "kızınızın mutluluğunu istemiyorsunuz " galiba diye sorgularım..
Evli değilim ama evlendiğimde ne aramızdaki yaşananlardan eşimin ailesinin haberi olur,ne de benimkilerin..
Kavga ettiğimde evi terketmem gerekecekse eğer anamın babamın yanına gitmem. Otele ya da arkadaşıma giderim.
Bence bir an önce ailenizin baskısından sıyrılmaya bakın, sevdiğiniz adamdan vazgeçmeyin . Yazık olur.
En kısa sürede pılınızı pırtınızı toplayıp eşinizin yanına, yuvanıza dönün.
Bırakın, aileniz küsecekse küssün. Elbet barışacaklar, küsmeye de hakları yok orası ayrı... Yazılanlardan bir sorun gözükmüyor eşinize neden bu kadar taktılar anlayamadım...