• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esinizden aileniz yüzünden severek bosanirmisiniz?

justjared sen her şeyini anlatıp bu sonu kendin hazırladın kendine...
Daha önceki konularını da biliyorum eşim pazarcı diye ailen onun sigortası yok diye küçümsüyorlardı yanlış hatırlamıyorsam...
Ablanın küçümsemesi falan.. Yazık ailen sonun da kazandı ve siz bittiniz desene.. Kol kırılır yel içinde kalır ailene anlatmamalıydın her şeyi...

Son düzenleme:
bir adam düzelmedimi düzelmiyor güselim aileni 1 kez daha çiğneme seven insan değer bilir kıymet bilir ;)
bir bardak defalarca tuz buz olup yapısmıs artık yapısacak yerı kalmamıs arkadasım....
ailenin değerini bil emin ol aileden daha iyi birşeyi senin için kimse düşünmez yaşadıklarının bir baska türlüsü benim basımda
2 aydır ayrıyız eşimin inadı yuzunden ızmırde ıse basladı ben istdayım... sonuç başımdan geçmeyen kalmadı ama sevgını soleyen esım ortaya cıkmadı hepsı palavra seven ınsan sevdıgıne saıp cıkan uzmeyendır:34:
Ben 2.5 senedir evliyim 2 senede konuştuk demekki evlenince hersey daha güzel olucak diyodumya erkekler gerçekten değişmiyor dimi?bende zaten ailemden baştan beri bir Yapıcılık görmedim demekki bu işe bişi var barışı yuvana döndüğümde ailemde hep bir huzursuzluk olurdu buda beni uzerdi yuvama adapte olamadım sevgide biyere kadar heralde eşime doyamadigim için belkide boyleyim

Ben 2.5 senedir evliyim 2 senede konuştuk demekki evlenince hersey daha güzel olucak diyodumya erkekler gerçekten değişmiyor dimi?bende zaten ailemden baştan beri bir Yapıcılık görmedim demekki bu işe bişi var barışı yuvana döndüğümde ailemde hep bir huzursuzluk olurdu buda beni uzerdi yuvama adapte olamadım sevgide biyere kadar heralde eşime doyamadigim için belkide boyleyim
bak cnm aileler boş konusmuyor bunu 4 yıl sonra anlaya bıldım aılenın haklı olduguda daha oncekı konularından bellı
sevgı gelıp gecıcı seyler bundan daha onemlı degerler var...Çocugun yok bak yenı bır hayat duzen kur kendıne aılenın onay vermedıgı evlılıklerde hep puruzler cıkıyo sımdıkı aklım olsa baska dusunurdum bende....
evlılıgımı 2 defada kurtarmaya calısan aılemdı allah razı olsun senden farklı bunu yasadım ama 3. keresınde cocugum varken surdurmeye katlanmaya degmeyecegını kabul ettıler kımse ıstemez yuva dagılsın ama bızler daha cok harap oluyosak aılelerımız ıyılıgımız ıcın dogru olanı bıze gosterır yapar mucadele eder dınle aılenı emın ol zararlı cıkmayacaksın o adamdan sana koca olmaz bugun olmasa 2 gun sonra yıne bıtecek...:ssz:

Son düzenleme:
bende ailenize hak verdim eger iyi biri olsaydı onaylarlardı :19:

Esim kullanmıyor du bi ara bırakmıştı alkol keyfe icerdi şiddette sanırım esrardan dolayiydi ama tedavi olmaya başlamıştı zaten bağımlı değilmiş doktor dedi bendeki patlama nedeni is olayı maddi açıdan yetememesi

asla diyecektim ki aileniz haklıymış ama alkol ve esrar kullanan adamdan hayır gelmez ki

dayak arsızı olma durumu sanırım, azcık insan muamelesi görünce boşluğa düşmüş konu sahibi bigün annen bigün baban bigün kardeşin dövsün seni yorulup yorulup bi daha dövsünler hatta ben böyle bi körlük aileye karşı böyle bi nankörlük görmedim hala eşimi seviyorum diyo iyi alda hayrını gör te Allahım yaa bazı insanlara acımamak gerek bunu bi kere daha anladım

Canim oncelikle diger konularini da okudugumu belirtmek isterim, her seyi acikca yazmissin esinin seni arabanin icinde feci sekilde dovdugunu, uyusturucu kullandigini, arkadaslariyla vakit gecirip eve gec geldigini vs
yani bunlari okuyunca ben bile esine sinir oldum kaldi ki ailen senin canin sen de onlarin kiymetlisisin, ailen butun bunlari bilmelerine ragmen git kocanin yaninda otur ne yaparsa yapsin cekmek zorundasin deseydi ailen daha mi iyi olacakti senin gozunde?
benim de evladim gelip bana esinden cektiklerini bir bir anlatsa, her gun gozumun onunde caresiz uzgun dursa ben de esine karsi cok hosgorulu olamam acikcasi
bi kere evde olan her sey ailelere analtilmaz ben bunu savunuyorum cunku o zaman senin affedebilecegin kucuk bi hareket karsisinda bile senin ailen esine karsi kinlenebilir, gereksiz gerginlikler olusabilir kaldi ki senin yasadiklarin cok ta hafif seyler degilmis
Sonuc olarak her sey sende bitiyo eger ben esimi cok seviyorum onsuz yapamam, hayatimin sonuna kadar guvenebilecegim sirtimi rahatca dayayabilecegim, hayat arkadasim olabilecek bir insan ve butun bunlari aileme de ispatlayabilirim diyosan esinden bosanma kimseyi dinleme, yuvani da yikma
Benim fikrimce uyusturucu, dayak, eve gec gelme gibi olaylar bi evlilikte olmamasi gereken seyler daha acikcasi evliligi yikabilecek seylerdir

peki esinin uyusturucu kullanmasi, ailesine karsi seni ezdirmesi, sorumsuzlugu, tembelligi, umursamazligi ne olacak?

bence sen aileni dinle? Kendin de demissin cok alismisiz birbirimize diye. Aliskanlik bu, zamanla gecer.

Yok da yani benim evliligim boyunca yaptığım Enbuyuk hata eşimin olumsuzlukların i paylasmamdi çok yansittimm aileme ailemin arkamda olması güç verdi keşke anlatmasaydim fakat kardeşlerimin söyledikleri beni eşime karşı dahada hinclandirdi sizin soylediklerinizden ve deneyimlerinizden anladigim şu eşim beni sevmemis öylede boylede ayrılık Baki diyorsunuz çünkü değişmez diyorsunuz

Yok da yani benim evliligim boyunca yaptığım Enbuyuk hata eşimin olumsuzlukların i paylasmamdi çok yansittimm aileme ailemin arkamda olması güç verdi keşke anlatmasaydim fakat kardeşlerimin söyledikleri beni eşime karşı dahada hinclandirdi sizin soylediklerinizden ve deneyimlerinizden anladigim şu eşim beni sevmemis öylede boylede ayrılık Baki diyorsunuz çünkü değişmez diyorsunuz
aileyle paylaşılacak şeyler var birde paylaşılamayacak. şiddet görüp,ölesiye dayak yiyip paylaşmamak hata.

Dayak ve uyuşturucu varsa doğru olan ayrılmanız bence de.Arkadaşların dediği gibi alışkanlığı sevgi sanıyor olabilirsiniz.
Dipnot: Nickiniz bana çok sempatik geldi.Aynı adda yabancı bir site var takip ettiğim de,ordan şey ettim :1:

Son düzenleme:
insan 7sinde neyse 70 nde o kendini kandırmaktan vazgec.
bosanmak ikiniz icinde en güzeli :19:
cok hayırlıda ailen neden istemiyor acabaa :19:

eşini seviyorsan, ne boşanmak için acele et nede yeniden ona dönmek için acele et. kendine biraz daha zaman ver. şuan sağlıklı bir karar verecek durumda değilsin bence.

eşinin içinde bulunduğu psikolojik durum biraz zor olanından, adamın doğru dürüst bir işi yok, ailen bu konuda onu hor görüyor. çevre hor görüyor, üstelik sen bu durumu durmadan kafasına vurmuşsun haliyle adam bu bunaltıdan alkole, uyuşturucuya ve kendi durumunda olan arkadaşlarına sığınmış. evde kendisi sürekli eleştiren biri varken, oda kendisi eleştirmeyen kendisi gibi olan arkadaşların yanına kaçıyor. orada kendini daha mutlu hissediyor.

sen belki eşine karşı yapıcı olsaydın. bu kadar üstüne gitmeseydin. herşeyi çevrenle paylaşmasaydın. adamın sana karşı davranışları daha farklı olurdu. ama yinede böyle bir tavrı kimsenin senden beklemeye hakkı yok. bu sadece senin ona olan sevginle alakalı,

eşinin durumunun düzelmesi kolay değil. bunun için önce iyi bir iş bulması (yani evliliğinizi sorunsuz idare edecek kadar gelir getiren bir iş) lazım. ikinci senin onu sürekli eleştirip, üstüne gitmek yerine alttan alıp, onun ruhunu okşaman lazım. eve geldiğinde kendisini mutlu hissetmeli.. üçüncüsü şuan birlikte vakit geçirdiği arkadaşları onda bağımlılık yapmış olabilir, onlardan uzak başka bir mahalleye taşınmaz gerekecek.

ama tüm bunlar için acele etme, babanlarla yaşamaya devam et, kocan iş arasın, hayatını bir düzene soksun bunları becerebilir ve ardından senle yaşamak istediğini sana söyler ve sende o zaman bu ilişkiye hala olumlu bakıyorsan oturur konuşur. yeniden başlarsınız.. durumlar farklı olursada kafan rahat şekilde ilişkiyi iyice bitirmiş olursun.

Diger konularini bilmiyorum...
Sadece bu konunu baz alarak yorum yapiyorum...
Yedi cihan dikilse karsima sevdigim insandan ayrilmam...
Zaten dogru oldugunu dusunmesem birlikte olmam...
Tamam, ailelerin sozu dinlenmeli, fikir alinmali, saygi duyulmali vs.
Fakat hayat benim, benim birebir ne yasadigimi kimse bilemez, onlar verir nasihatlarini ben dinlerim ya da dinlemem...
Hata yaparim ya da yapmam ama kararlarimi en nihayetinde kendim veririm...
Ustelik teyze kizi, teyze, eniste vs. ne alaka senin evliligin icin de...
Onlar mi toplanip kurul gibi senin ne yapacigina karar veriyor...
Basta her seyi anlatarak, her sorunda onlara kosarak hata yapmissin...
Ben ne arkadaslarima ne aileme anlatmam, bir sey varsa canimi sikan gider esimle konusurum...
Sozun ozu, eger hata ben de diyorsan, 3-5 ufak sorunum vardi cozulur diyorsa, esini seviyorsan (mahalleye baktim kimse yok diye degil geercekten seviyorsan ) evliligin arkasinda dur...
Bir birey gibi, bir kadin gibi...

Diger konularini bilmiyorum...
Sadece bu konunu baz alarak yorum yapiyorum...
Yedi cihan dikilse karsima sevdigim insandan ayrilmam...
Zaten dogru oldugunu dusunmesem birlikte olmam...
Tamam, ailelerin sozu dinlenmeli, fikir alinmali, saygi duyulmali vs.
Fakat hayat benim, benim birebir ne yasadigimi kimse bilemez, onlar verir nasihatlarini ben dinlerim ya da dinlemem...
Hata yaparim ya da yapmam ama kararlarimi en nihayetinde kendim veririm...
Ustelik teyze kizi, teyze, eniste vs. ne alaka senin evliligin icin de...
Onlar mi toplanip kurul gibi senin ne yapacigina karar veriyor...
Basta her seyi anlatarak, her sorunda onlara kosarak hata yapmissin...
Ben ne arkadaslarima ne aileme anlatmam, bir sey varsa canimi sikan gider esimle konusurum...
Sozun ozu, eger hata ben de diyorsan, 3-5 ufak sorunum vardi cozulur diyorsa, esini seviyorsan (mahalleye baktim kimse yok diye degil geercekten seviyorsan ) evliligin arkasinda dur...
Bir birey gibi, bir kadin gibi...
+1:46::46::46::46:

Dayak ve uyuşturucu varsa doğru olan ayrılmanız bence de.Arkadaşların dediği gibi alışkanlığı sevgi sanıyor olabilirsiniz.
Dipnot: Nickiniz bana çok sempatik geldi.Aynı adda yabancı bir site var takip ettiğim de,ordan şey ettim :1:

Ilk yorum onceki konulari bilmedendi...
Simdi fikrim var ve diyorum ki ayril...
Uyusturucu ve dayak, yenilir yutulur seyler degil...

Back
X