Ben 2.5 senedir evliyim 2 senede konuştuk demekki evlenince hersey daha güzel olucak diyodumya erkekler gerçekten değişmiyor dimi?bende zaten ailemden baştan beri bir Yapıcılık görmedim demekki bu işe bişi var barışı yuvana döndüğümde ailemde hep bir huzursuzluk olurdu buda beni uzerdi yuvama adapte olamadım sevgide biyere kadar heralde eşime doyamadigim için belkide boyleyimbir adam düzelmedimi düzelmiyor güselim aileni 1 kez daha çiğneme seven insan değer bilir kıymet bilir
bir bardak defalarca tuz buz olup yapısmıs artık yapısacak yerı kalmamıs arkadasım....
ailenin değerini bil emin ol aileden daha iyi birşeyi senin için kimse düşünmez yaşadıklarının bir baska türlüsü benim basımda
2 aydır ayrıyız eşimin inadı yuzunden ızmırde ıse basladı ben istdayım... sonuç başımdan geçmeyen kalmadı ama sevgını soleyen esım ortaya cıkmadı hepsı palavra seven ınsan sevdıgıne saıp cıkan uzmeyendır
bak cnm aileler boş konusmuyor bunu 4 yıl sonra anlaya bıldım aılenın haklı olduguda daha oncekı konularından bellıBen 2.5 senedir evliyim 2 senede konuştuk demekki evlenince hersey daha güzel olucak diyodumya erkekler gerçekten değişmiyor dimi?bende zaten ailemden baştan beri bir Yapıcılık görmedim demekki bu işe bişi var barışı yuvana döndüğümde ailemde hep bir huzursuzluk olurdu buda beni uzerdi yuvama adapte olamadım sevgide biyere kadar heralde eşime doyamadigim için belkide boyleyim
Esim kullanmıyor du bi ara bırakmıştı alkol keyfe icerdi şiddette sanırım esrardan dolayiydi ama tedavi olmaya başlamıştı zaten bağımlı değilmiş doktor dedi bendeki patlama nedeni is olayı maddi açıdan yetememesi
Doğru diyorsun ne biliyim ne yapmaya calistigimi anlamadım kendimi kandiriyorum benim eşime böyle davranmamin bir nedeni vardı o suçu hep bana attı uyuşturucu ha demekle bırakılamaz dimi?
aileyle paylaşılacak şeyler var birde paylaşılamayacak. şiddet görüp,ölesiye dayak yiyip paylaşmamak hata.Yok da yani benim evliligim boyunca yaptığım Enbuyuk hata eşimin olumsuzlukların i paylasmamdi çok yansittimm aileme ailemin arkamda olması güç verdi keşke anlatmasaydim fakat kardeşlerimin söyledikleri beni eşime karşı dahada hinclandirdi sizin soylediklerinizden ve deneyimlerinizden anladigim şu eşim beni sevmemis öylede boylede ayrılık Baki diyorsunuz çünkü değişmez diyorsunuz
+1Diger konularini bilmiyorum...
Sadece bu konunu baz alarak yorum yapiyorum...
Yedi cihan dikilse karsima sevdigim insandan ayrilmam...
Zaten dogru oldugunu dusunmesem birlikte olmam...
Tamam, ailelerin sozu dinlenmeli, fikir alinmali, saygi duyulmali vs.
Fakat hayat benim, benim birebir ne yasadigimi kimse bilemez, onlar verir nasihatlarini ben dinlerim ya da dinlemem...
Hata yaparim ya da yapmam ama kararlarimi en nihayetinde kendim veririm...
Ustelik teyze kizi, teyze, eniste vs. ne alaka senin evliligin icin de...
Onlar mi toplanip kurul gibi senin ne yapacigina karar veriyor...
Basta her seyi anlatarak, her sorunda onlara kosarak hata yapmissin...
Ben ne arkadaslarima ne aileme anlatmam, bir sey varsa canimi sikan gider esimle konusurum...
Sozun ozu, eger hata ben de diyorsan, 3-5 ufak sorunum vardi cozulur diyorsa, esini seviyorsan (mahalleye baktim kimse yok diye degil geercekten seviyorsan ) evliligin arkasinda dur...
Bir birey gibi, bir kadin gibi...
Dayak ve uyuşturucu varsa doğru olan ayrılmanız bence de.Arkadaşların dediği gibi alışkanlığı sevgi sanıyor olabilirsiniz.
Dipnot: Nickiniz bana çok sempatik geldi.Aynı adda yabancı bir site var takip ettiğim de,ordan şey ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?