• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esinizden aileniz yüzünden severek bosanirmisiniz?

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Kizlar esimden suan ayriyim 2 hafta oldu telefonda arıyor beni biliyorum onu çok şikayet ettim hem aileme hemde size ama inanin eşimi çok sevdiğimi anladım onunda beni ben ona çok alismisim bosanmak 2miz inde zorunda gidiyor ama aileler kararlı aracı bile olmadılar ailem kardeşim annem babam beni çok gaza getirdi ablanın söyledikleri yeter artık bizi uzdugun demesi benim ailem eşimle sorun olduğunda hemen esyalarimi toplatir babamın evinde oturuyoruz kapının kilidini değiştirildi yine yaptılar eşimle zaten baştan beri evlenmemi istemediler ondan hemen vazgeçti ler tek ailem değil Teyzem Teyzem in kızı kocası çevre herkes ayrılmamizi istedi anlamadım Teyzem in kocası ihanet etti yinede beraberler teyze kızının kocası aldattı ve bağımlı ablanın kocası cimri yinede kimse evliliği ne elsurdurmedi benim hatam ailemin arkamda olmasina guvenmem eşimin de bende çalışıyorum benim işim babamın esimde Pazarcı işleri iyi gitmiyordu bende üstüne çok gittim hakaret küfür ettim nasıl yaptım yatan adamı tartakladim Vicdanım acıyor eşim babamın zamanında bana yaptıklarını sen yapıyorsun derdi benim için pazarı bırakıp is aradı ama bulamadi ha demekle bulunmaz ama ben hemen olsun dedim çünkü ailemden cekiniyordum baskı vardı ailemin baskısını kocamdan çıkardım babam eşimin benden bosanmak istediğini söylüyor eşim yoo ben öyle bişi demedim diyor babam israrla onları arıyor bosanma davası için babam diyorki onlar arıyor kızlar ailemi karşıma almaktan yoruldum eşimde yoruldu bende oyüzden ayril cam ayrilmakta istemiyorum çünkü eşimi görünce içim kıpır kıpır oluyor yuvami da özledim eşimi nekadar sevdiğimi anladım ama iş işten geçti çünkü aileler devrede severek evlenmistim barışma kta imkansız sizce?yolda yürürken bakıyorum doğru dürüst adam yok herkeste maddi anlamda yetersizlik var bizde de maddiyat i iyi değildi ama beni seven benimde değerini bilmediğim bir kocam vardi

siz aileleri karıştırarak baştan hata etmişiniz teyzene kızına neki senin yuvandan dayak mı yedin seni aldattımı alkol içip içip eve mi geldide herkes bu kadar severber oldu anlamadım herkeste sorun var ama karı koca arasında olan birşeyi dışarıya yansıtman olmamış zaten kendinde biliosun ailen baştan istememiş eşinle evlenmeni ki en ufak birşeyde nem kapıp boşan dicekler sana bence çok hata etmişin eğer arayı bulup eşinle barışmanın bir yolu varsa daha fazla uzatma..

neler etmişsin yazık adama .s bırak aileni git kocanın gönlünü al yazık günah yani senin ailen artık kocan maddiyat da ne ki zaten fabrikator bi adamla evlendin diyelim iflas etmiceği yada parası var diye seni ezmiyeceği ne malum? önemli olan mutluluk sen bir an önce ara kocanı konuşun barışın evinin derdini de ailenle paylaşma aranızda halledin herşeyi canım

kocamı seviyorsam ve kocam sevilecek bir adamsa kimse yüzünden boşanmam. ama sen herşeyi ailene anlatmışsın ailene de kızamazsın bu yüzden kimbilir nasıl anlattın o senin eşin sen affedersin ama ailen edemez. hatanın hepsi senin kimseye suç bulma eşini seviyorsan ailene anlatmayacaktın hata etmişsin. bundan sonra düzeltmen imkansız başından kötüymüş herşey zaten.

Aileniz yüzünden mi?
Bu adamla boşanmayı düşünüyorum diye açtığınız kaçıncı konu bu?
Benim hatırladığım evliliğinizde şiddet var, Bir dönem alkol vardı ve en önemlisi eşiniz uyuşturucu kullanıyordu.
Bu şartlar altında hangi aile kızını tekrar ateşe atar Allah aşkına?

Son düzenleme:
Sizin yeriniz ailenizin yanı mı, çok seviyorum dediğiniz eşinizin yanı mı?
Önce buna karar verin ve sonra hiçkimseye söz hakkı vermeden ne istiyorsanız onu yapın.

Eşiniz sizi afederse bu onun yüce gönüllü olduğu gösterir, ben aynı hataya yine düşerim diyorsanız bırakın adama eziyet etmeyin.

Bir evlilikte en kötü şey üçüncü kişilerin elinin evliliğin üzerinde olması.
Buna izin vermeyin.

Nasil yani :53:
Hani adamin sadece maasi azdi

Esim kullanmıyor du bi ara bırakmıştı alkol keyfe icerdi şiddette sanırım esrardan dolayiydi ama tedavi olmaya başlamıştı zaten bağımlı değilmiş doktor dedi bendeki patlama nedeni is olayı maddi açıdan yetememesi

[h=2]mücadele vererek evlendiğim kocamla boşanıyoruz:(çook üzgünüm[/h]
merhaba arkadaşlar eşimle boşanma arifesindeyiz malesef şiddetli geçimsizlik..ben çok mücadele vererek evlendim ailem sonradan kabullendi babam bize ev verdi kirada oturmamamız için altınları bozdurup arabanın peşinatını verip eşime kredi verilmediği için arabayı benim üzerime aldık.eşimle evliliğimiz boyunca yıldızımız barışmadı hep kavgalar onun ailesi benim ailem..eşimle zamanla kavgalarımız çok büyüdü ilk evlendiğimiz zaman eşimle çok siddetli kavga etmiştik arkadaş ortamı yüzünden eve geç geliyordu bende babasına arayıp söyledim söylemez olaydım kaynanam beni resmen evlilige soguttu eşimi eve geç geldiği için almamıştım hepsini ailesine abartarak anlatmış kaynanamın hakaretleri beni mahvetti aradan zaman geçti eski düzenimize döndük ama hakaretleri sineme yediremedim..eltimin davranışları,görümcemin kendimi dışlanmış hissettirdiler kurban bayramında eşimin memleketine gittik tam işkenceydi eşimin bana umarsızca davranışları ailesinin beni çok üzdü..köyden döndükten sonra yine birbirimize girdik ben aileme anlattım 1 hafta ayrı kaldık sonra tekrar denedik eşimi çok seviyordum kendisi pazarcıydı sigorta yaptıralım derdim yanasmazdı gelecek için kaygım vardı çoçuk olursa ihtiyaçlarını karşılayalım diye para biriktirelim derdim onada yanaşmazdı kira derdimiz olmadığı için rahat köşeye para koyabilirdik eşim arabanın taksitini öderdi bende kışın pazarlar zor geçtiği için birbirimize destek olurduk faturalarda herseyde bazen ödetmezdim eşimle zor evlendim sandımki evlenice rahat gezeriz ama olmadı eşim arkadaşlarından kopamdı akşam gidip geç gelirdi içkili eve geç gelince ben çıldırırdım kavga ederdik daha sonra fiziksel şiddette döndü küfürler ee o bana saldırınca bende karşılık veriyordum evi terk edip geç geliyordu yada hiç gelmiyordu sabahlara kadar onu beklerdim ağlamaktan sabaha kadar uyumazdım son tarışmamızda arabanın muyanesini 4 aydan beri yaptırmaması borçlara sorumsuz davranması beni sinir etti dukkan açma isteği vardı fakat hiç birikimi yoktu pazarlara devam edicekti dukkanda babasıyla arkadaşını koyucaktı ben arkadaşını istemedim güvenmiyordum babamla çalıştığım için moralimin bozuk olduğunu ailem anlıyordu eşimin sorumsuzca davranışları onlarıda üzdü babam konuştu benle yapamadını boşanmak istediğini söyledi babam zaman verdi ayrı kaldık eşim daha sonra beni alıp tatile götürdü arabada tatil yaptık yat turuna gittik orda eşim umursamaz davrandı teknede beni tek bırakmalar bende kızdım eşimin tepkisi sert oldu 3 tokat attı sonra midyeciye gittik ben alttan aldıkça eşim dahada sinirlendi pansiyonda kalalım dedim yok anana götürcem seni dedi ben yalvardım ama nafile arabaya bindik eşim sen beni yatta nasıl azarlarsın diye arabada kendini kaybetti bana ne öyle yattaki gençleri görünce şımardın onlaramı hava yaptın dedi bende çıldırdım nedemek istiyosun dememe kalmadı öldüresiye dövdü ben imdat kurtarın diye bağırdım arabadan kaçtım eşim zorla bindirdi ist doğru yola çıktık tabi hakaretler umursamaz davranışlar tuvalete götürmemeler neler çektim babamın evine gittik ben kızınızla yapamıyorum boşanmak istiyorum dedi olmuyomuş şuan ayrıyız eşyalarını aldı mobilyalarıda sonra alıcak arabanın bu zaman kadar ödediği parayı ve altınların yarısını istiyor avukata verdim beni istemeyeni zorla tutamam fakat eşimin neden bukadar tutarsız olduğunu öğrendim uyuşturucu yüzünden kendini kaybediyormuş çünkü bi kaçkere tuvalette yakaladım yani bu evliliği eşimin madde kullanımı yüzünden olan dengesizlikleri bitirdi duydumki tövbeye gitmiş önemli olan evlilikte bunu yapmasıydı ailemde öğrendi madde kullandığını eşim ne arıyor ne soruyor aileside memleketten gelmedi umursamazlar bizimkiler iyice çıldırdı eşimi seviyorum fakat bu evlilik çok çirkinleşti ailemi bidaha üzemem severek ayrıldım eşim benim mücadelemde onun sağlığı için uğraşlarıma destek olmadı

aieniz yüzünden boşanıyorsunuz ha..
buyrun diğer konunuz. aieniz arkanızda olduğu ve sizi koruduğu iiçinmi suçlu oldu şimdi
:ssz:

size desek olan aileniz suçlu değil mi? eşinizde melek. yazık yani ailenize insanlar her şeyi yazmış sizin için

Ben napıyım kızlar kendimi sucluyorum eşimle biraraya geldimizde beni suçluyor ağır geliyor yükü ailemde destek olmayınca kimse orta yolu bulmayinca ben belki sonradan aileme hak vericem bende keşke millet gibi evliliği mi alttan alsaydim niye yurutemedim diyorum

Kör ölünce badem gözlü olurmuş.

Bu ailelere de yazık ya. Çocuklarının arkalarında dursalar suç durmasalar suç.

Ben napıyım kızlar kendimi sucluyorum eşimle biraraya geldimizde beni suçluyor ağır geliyor yükü ailemde destek olmayınca kimse orta yolu bulmayinca ben belki sonradan aileme hak vericem bende keşke millet gibi evliliği mi alttan alsaydim niye yurutemedim diyorum
neden kendini suçluyorsun,içip içip geç vakit eve gelen senmisin,şiddet yapan senmisin,öldüresiye döven senmisin,tatile çıktığınızda tek başına bırakan senmisin,uyuşturucu kullanan senmisin.
ha birde bunları yapıpta karşındakini suçlayan yine senmisin

Son düzenleme:
Aileniz değil eşinizin davranışları ayırıyor sizi. Eşinizin uyuşturucu kullanması değil de düşük maaşının sizi rahatsız etmesi de manidar. Olaylara bakış açınızı biraz değiştirin bence.

Aileniz değil eşinizin davranışları ayırıyor sizi. Eşinizin uyuşturucu kullanması değil de düşük maaşının sizi rahatsız etmesi de manidar. Olaylara bakış açınızı biraz değiştirin bence.
Bakış açım esimin uyuşturucu olayından vazgeçtim çünkü Dr. Gidiyordu işi maaşı net bir gelirinin olmaması zorluyor eşimi halen seviyorum ve aklım hep onda zaten devir kötü doğru düzgün adam yokki

Son düzenleme:
Ailen haklı kızlarımızı adamlar dövsün, şiddet görszün, diye doğurmuyoruz , mutlu olsun ve etsin diye bu dünyaya getirlyoruz,

valla ben sizin aileniz gibi düşünüyorum. kızıma bu eziyetleri etmiş adama kızımı bırakmam. isterse doktora gitsin. birgün öldüresiye döver yine elinde kalırsa diye korkarım.
şurda yanımda uyuyan kedim var. isterse uyuşturucunun etkisi olsun ister alkolun,ona bir fiske vuranı yolarım ben. değil bunu kızıma yapacak

Son düzenleme:
Back
X