Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmedigimmm,,,,,,kusmesii....sevdigimmmmmmm,,,,,,,bulamadim.
eşimin en çok merhametli olmasını seviyorum:) en sewmediğim yönüde ailesine hiç toz kondurmuyo ..ayrı kaldıgımız zamanlardada telefonda konuşmayı sewmedıgını söylüyor sinir oluyorumm
Aynen bizde ayrı kaldığımız zamanlarda telefonda sevmiyorum konuşmayı diye uzaklasiyoruz birbirimizden ama sevgisi çok hoşuma gidiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hem olumlu hem olumsuz yanları;
- Bazen hem iltifat hem de hakaret içeren "Göğüslerin, dandik patates kızartmanı bile affettiriyor" gibisinden alaylı laflar ediyor. Çoğu hoşuma gidiyor ama bazısı patavatsızca geliyor.
- Yatarken bana sarılmasını çok seviyorum ama bazen elinden kurtulup tuvalete gitmek için adamı uyandırmak gerekiyor.
- Romantizm konusunda bazen çok odun oluyor(öyyle beklentinle kalıyorsun), bazen de şaşırtabiliyor.
Sevmedigimmm,,,,,,kusmesii....sevdigimmmmmmm,,,,,,,bulamadim.
keşke telefonda konuşmayıda sewseler bende kendımı kötü hissedıyorum çünkü azcık konuşunca
benimki de anca çok uzak kaldıysak uzun konuşur..yoksa kısa keser
cok duygusal ama sevmiyorum hemen gözleri doluyor yahu:)eeee o ağlayınca bende ağlıyorum ki hiç sulugölü degilim.☺️sevdiğim huyuna gelince muhteşem bir vicdan sahibi.ben mutfakta iş yaparken illa gelıp bana yardım edecek temizlik yapılıyorsa mutlaka o da birsey yapacak.benden daha titiz devamlı arkamı toplar.tartışma ortamı hiç olmaz sakın sakın anlatır.ama bu konularda kv ile kp in elini öpmek lazım aile içleri de öyle :):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi