• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

Sevmediğim huyları: Son zamanlarda eve gelmemesi, sinirli olması
Sevdiğim huyları: Eskiden sürekli beni sevdiğini söylemesi, kızıma çok düşkün olması, beni çok iyi tanıması

Aniden sinirlenir ve aşırı kıskanç bu yönlerini hiç sevmiyorum.
Ama eşim diye demiyorum ( :D ) çok iyi niyetli, yardımsever. Yolda yaşlı bir amca görse gerekirse elinden tutup karşıya geçirir, karnı açsa karnını doyurur.

Sevdigim yönleri:Guleryuzlu,anlayisli,yardimsever evde yemek yoksa disaridan soyleyelim der ki bu huyuna her defasinda sukrederim,tutumlu
Sevmedigim yönleri coraplarini inatla kapi ve koltuk koselerine birakmasi,mutfaga asla ben yardima cagirmasam ugramamasi,bazen fazla gelen takilma ve dalga gecme halleri☺
Her hali ile de cok seviyorum

Eşimin en sevmediğim yönü evden işe işten eve zorla dışarıya çıkarıyorum agzindan seni seviyorum kelimesi zorla cikar romantik olmaması dağınık olması sevdiğim yönleri bana ve çocuklarına çok düşkün annesi ve ablalarına karşı beni savunması ezdirmemesi ben iş yaparken çocuklara bakması bize karşı cimri olmaması beni üzmemeye özen gösterir

Sevdiğim Yönleri

Çok dürüsttür.
İyi niyetlidir.
Sadıktır.
Ve bana çok düşkündür.

Sevmediğim Yönleri

Kıskançlığı.
Tartışırken Susmaması.

En sevmediğim özelliği, ne zaman bir şeye çok kızsam ve biraz bağırıp, çağırıp rahatlamak istesem, o kadar sevgi dolu ve sakin yaklaşır ki, 30 saniye sonra kendimi boynuna atlarken bulurum.
En sevdiğim özelliği, ne zaman bir şeye çok kızsam ve biraz bağırıp, çağırıp rahatlamak istesem, o kadar sevgi dolu ve sakin yaklaşır ki, 30 saniye sonra kendimi boynuna atlarken bulurum.
(evet bu işte bir terslik var :confused:)

en sevdiğim huyu sabırlı olması bebeğimle ilgilenmesi bizi çok sevmesi, en sevmediğim huyları ise ani ve kısa süren öfkeleri,anneci olmasından nefret ediyorum

Önyargılı ve bencil. Bısey onum kafasında dogruysa ımkanı yok yanlış oldugunu anlatamazsınız. Asırı asırı kıskanc.
Ama sahıplenıcı. Hıc değişmedi ve evlılıgı nasıl ayakta tutacağını ıyı bılıyor

Sevdiğim huyu. korumacı olmasi kıskanç olmasi aşırı olarak değil tabi cimri olmaması beni mutsuzken güldürebilmesi sevmediğim huyu. Dağınık olması sigarasini tuvalette içip klozete atması gitmiyor ya sifonu çek çek gitmiyor:KK53: herseyini kaybedip bana sormasi olduğu yerden doğru uzanıp kumandayi almayip mutfaktan beni çağırmasi ve sofrayi Donatsamda ne eksik ise onu bulup istemesi:KK70:

adama yarım saat olay anlatıyorum verdiği cevaplar bir cümleyi geçmiyor ayrıca bu kadar ani değişen bir insan daha tanımadım tanıyamam ama deli seviyorummm:KK16:

İyi huyları; fedakar,merhametli,beni koruyup kollar,esprili,benimle çocuklaşan,sevgi dolu,samimi - dürüst,yardım etmekten asla kaçınmaz bana da aileme de (Allah razı olsun),parayı kendine değil bana harcar önce,gözü tok, ezdirmez.

Kötü huyları; Bana göre kötü bir huyu yok ,bazen birbirimizi yanlış anlıyoruz ama heralde nazımız birbirimize geçtiğinden.
Benim kötü huyum daha çoktur :)))

Hayatımda tanıdığım en merhametli ve bonkör insan. Yurt dışı yurt içi ne kadar Beşiktaş maçı varsa işi gücü bırakıp gitmesi. Ahhhh bir de her gittiği yerden getirdiği mükemmel hediyeler olmasa hiç çekilmezdi bu maçlar:KK15: seviyorum seni kocacım...

Hadi Kizlar Döktürün Bakalim.eşimde Sevmediğim Yönler Gezmeyi Sevmiyor Beni Cok Kiskaniyor Ve Pek Güzel Sözler Edemez Utanir Sevdiğim Özelliklerde Bana Iş Konusunda Yardim Eder Temizlik Yemek Falan Yapar Yani Ama Israr Yok Israrsiz Yapar Kisacasi Sevmedim Huylari Hariç Diğer Huylar Şimdilik Seviyorum.......iiiyii Iyiiii Yani Kocami Seviyorum
İş konusunda asla beni cekenez

Sevdiğim huyları : Aslında tam olarak istemediğim şeyleri bile iç geçirsem dahi hemen hadi yapalım deyip beni mutlu etmesi , bana yeterince ilgi göstermesi , dürüst olması , beni anlaması , benimle aynı kafada olması , beni hiç üzmemesi , güvenilir olması
Sevmediğim huyları : Çabuk sinirlenmesi , sucuğu çiy çiy ısırması :D

pek kötü huyuda yoktur :-)
Benim daha cok olsa gerek

Bir kere bana sabir ediyor ben olsam bana sabir etmezdim galiba

Sabir küpü maşallah subhanallah :-)
Ben ne istersem yapmaya calisir beni mutlu etmek icin cabalar..oyle supris hediye falan filan pek beceremez ama..istediklerimi yapar almaya calisir
Beni kiramaz elinden geleni yapar..
Dürüsttür yalani dolani yoktur.
Sadece kendi ailevi parasal konularini bana belli etmemeye calisir gizliden hallederler o işlerini..
Anlayislidir
Kavgada etsek konu hakkinda bir cozum bulana kadar konusuruz bir cikar yol bulmaya calisiriz

Gereksiz bir kavgamiza bir suru tepki verirken..
Onemli bir konuda ruhsuz Olabiliyorr
Tirnaklarini yiyoo sinir oluyorum..
Birazda

Himm durun ben de yazayım eksik kalmışım olmaz şimdi

Sevdiğim huylari (güzel olandan başlamak makbul)

-beni sevdigini hissettirir her zaman
-fedakarliklari çoktur
-romantiktir (bu gidici bi özellik değildir umarim)
-parayi önemsemez
-ilgilidir saolsun ilgilenir hep
-değişime açıktır yani bir konuda yeterince israr edersem bir daha yapmaz
-bir şeyi açık açık demesem belli etsem de yapar

Sevmediklerim (durun içimi dökeceğim)
-kıskançtir (bunu eskiden bende süper bisey sanardim ama hiç bireysel erkek arkadaşınız kalmadığında dediğimi anlarsiniz)
-giysi begenmez beyefendi dar der kısa der deroğluder..
-bazen kısa kısa cevaplar yazar (işte o an çarp ağzına)
-bazı konularda kafasına koyar o şeyi yapar (misal saçlarını kestirmek istedi bir kere, aşkım istemiyorum boyle daha cok beğeniyorum dedim akşam kestirip geldi gercekten başını ağrıtıyormuş bahane de bu)
-mıç mıç davranışlar sergiler ve Hayır diyemem hiç çünkü Hayır desem kusecegine adım kadar eminim (çoğu hoşuma gider zaten ama aynı sakızı çiğnemek.. neyse demiyorum)
-zaten yapacağım şeyleri sanki bilmiyormuşum gibi baştan söyler (misal bir arkadaşıyla görüşeceğiz (aşkım bilmemkimin elini sıkma olur mu, bak hele bak bana öğretiyor)
Neyse yine de seviyorum öyle aman aman katlanamadigim kötü özellikleri yok saolsun

Back