How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

bazen merhametliliğini sevmiyorum ..
Bazen dik kafalılığını..
Bazen herşeyi oluşuna bırakışını..

Ama yinede herşeye rahmen onu seviyorum ..
:17::17::38::17:

Sevmediğim huyları:İnatçı olması ve zaman zaman için için bana kırılması(eski sevgilimi kıskanıyor),telefonuyla çok oynuyor(bi futbol maçı bulmuşbırakmıyor)
Sevdiğim huyları:Cömert,giyimime kuşamıma karışmaz,beni sever :),yemeyi,yedirmeyi,almayı satmayı pek sever,lüks yaşar ve yaşatır,istediğim zaman,istediğim yere götürür getirir ya da kendim dilediğim gibi gidebilirim,tv de ne izlediğime filan fazla karışmaz :)iş arkadaşlarımla filan arası iyidir,benim de erkek arkadaşlarla dahi görüşmeme danışmama karışmaz :)Yemek yoksa,dışarıda yedirir ya da evde yapar,ev işlerini her zaman birlikte yaparız :)Düşündüm de benim kociş de pek iyi :)aman nazar değmesinnn:) Tabii bunda canım kayınvalidemin de payı var.Oğluşunu pek ssıkıştırır :)Aman kıza yardım et yoruluyor filan diye.

Tüm arkadaşlar eşinizin kıymetini bilin.Çoğu yazıda gördüm ki çok iyi erkeklerde demek ki varmış.Ben kaderime küseyim. Çok zor biriyle evliyim.Allah kimseye vermesin.
Eşimin pek sevilecek bir huyu yok. Zaten ayrılsam mı diye düşünmüyor değilim.

Sevmediğim temel huyları

1.Önce kendi anne-baba-kardeşleri gelir,onlar için ölür biter.
2.Sürekli gece kalk çocuğa bak,terlediyse üstünü değiştir diye her gün yatmadan önce söyler.
3.Sabahları sinirlidir,bir şeyi mutlaka eleştirir,kızar.
4.Bir hafta uzak kalalım bizi günde bir kere arar ya da hiç aramaz.
5.Akşam eve gelir fazla konuşmaz,bazen hiç konuşmaz.
6.Akşama kadar bizi hiç aramaz.
7.Sürekli eleştirir.
8.Kinci biridir.Zor barışır.
9.Çok güzel bir bayanım ama beğenmez.
10.Her sabah duş alır bize de duş alın der.
11.Her yemeği beğenmez. Çok yemek seçer.
12.Sürekli elini yıkadın mı,temiz mi der.
13.Asla ev işlerine yardımcı olmaz.
14.Asla mutfağa girmez.
15.Erkek arkadaşlarıyla çok uzun konuşur.
16.Anneme,babama karşı samimiyetsiz ve ablamla yiğenimi hiç sevmez.
17.Arkamda hiç durmaz.
18.Çok dengesiz harcama yapar,eline para geçince hepsini bir günde harcar...:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Ve daha saymadığım nice huyları. Bir yerde patlayacağım.Yoluma tek devam edeceğe benziyorum.Yapamayacağım.Sabrım bir noktaya kadar.Hepinize mutluluklar. Sevenler ayrılmayın.....

Sevdigim huylari:
Temiz kalpli, saygili, duzenli, dikkatli.

Sevmedigim huylari:
Arkadaslarina benden cok zaman harcamasi, annesine aramizda sorun yaranacak kadar coook fazla duskunlugu, kirilgan ve kinci olmasi, asla barisan taraf olmamasi, asla iltifat etmemesi..

Tüm arkadaşlar eşinizin kıymetini bilin.Çoğu yazıda gördüm ki çok iyi erkeklerde demek ki varmış.Ben kaderime küseyim. Çok zor biriyle evliyim.Allah kimseye vermesin.

Sevmediğim temel huyları

2.Sürekli gece kalk çocuğa bak,terlediyse üstünü değiştir diye her gün yatmadan önce söyler.
7.Sürekli eleştirir.
14.Asla mutfağa girmez.
17.Arkamda hiç durmaz.
18.Çok dengesiz harcama yapar,eline para geçince hepsini bir günde harcar...:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Ve daha saymadığım nice huyları. Bir yerde patlayacağım.Yoluma tek devam edeceğe benziyorum.Yapamayacağım.Sabrım bir noktaya kadar.Hepinize mutluluklar. Sevenler ayrılmayın.....

çok zormuş yahu.. Allah kolaylık versin sana..Ayrıl diyemem tabi ama dene, konuşmayı anlatmayı dene ve yılma bundan, çocuğunda varmış...

Uzaydan Değil Vallahi Dünya'dan

Sevmediğim temel huyları

7.Sürekli eleştirir.
14.Asla mutfağa girmez.
17.Arkamda hiç durmaz.

çok zormuş yahu.. Allah kolaylık versin sana..Ayrıl diyemem tabi ama dene, konuşmayı anlatmayı dene ve yılma bundan, çocuğunda varmış...

Uzaydan Değil Vallahi Dünya'dan

Sevmediğim huyları :Sinirlendiği zaman hiç çekilmez oluyor,benim kızdığım bir konu olunca hemen ört bas etmeye çalışması beni dinlememesi ,pek ekonomı yapamaması,yemek seçmesi , sakar oluşu bir de kıskançlığı ...

Sevdiğim huyları ise çooooook : Çok sevgi dolu oluşu,bana sürekli iltifat etmesi ,beni beğenmesi,güzel sözler söylemesi,temiz oluşu,ev işlerinde çok yardımcı olması ve çok da iyi yapması ,güzel yemek yapması,çocukları alıp dışarı çıkarması,ben hastaysam onlara yemek yapıp hazırlaması,başkalarının yanında da bana çok iyi davranması ,gezmeyi sevmesi,her boş vaktini benimle geçirmesi,sorumluluk sahibi olması ,işinde başarılı olması ,çalışkan olması ,güçlü olması,küsmemesi,bir şey istediğim zaman onu mutlaka yapması ya da alması,cimri olmaması,esprili olması,kaliteli zevkleri oluşu ,hem doğu hem batı kültüründen anlaması kısacası kocam iyi adammış ve ben onu çok seviyorum bazen beni deli etse :1:de
:nazar::nazar::nazar:

ayyyy bazen beni sinir etsede seviyorum yinede :) :21: :54:

sevmediğim huyları; çok çabuk sinirlenmesi, aşırı kıskanç olması, kıyafetlerime karışması, azıcık tutumlu (cimri) olması, kızdığımda sözde kızgınlığımı geçirmeye çalışırken dahada sinir etmesi, oyun oynaması, dışarı çıkmak istememesi, gıcık olduğum espriler yapması :4:

evliliğimiz 5. yılın içinde son bir kaç aydır eşimde yeni bir huy çıktı ...bana hakaret ediyor......her seferinde çok içim acıyor...aslında beni seviyor ve beğeniyor....çok aşıktı bana...çok koştu peşimden evlenmemiz için...son zamanlar niye böyle anlamıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum...sinirlendiği zaman kendi annesi kendi babasına bile bağıran bi tip...en son benim babama da bağırdı...ailem de çok sevmiyor artık onu...aile terapistine ikna edip götürmeyi düşünüyorum...bana bağırmasından da nefret ediyorum...iyi huyları da var tabi...ama bu huyları diğerlerini kapatıyor....normalde çok huysuz bana karışan biri değil....para harcarken de çok sıkmaz...gerçi ben de kamu görevlisiyim...gelirim iyi...bilmiyorum kafam çok karışık...

evliliğimiz 5. yılın içinde son bir kaç aydır eşimde yeni bir huy çıktı ...bana hakaret ediyor......her seferinde çok içim acıyor...aslında beni seviyor ve beğeniyor....çok aşıktı bana...çok koştu peşimden evlenmemiz için...son zamanlar niye böyle anlamıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum...sinirlendiği zaman kendi annesi kendi babasına bile bağıran bi tip...en son benim babama da bağırdı...ailem de çok sevmiyor artık onu...aile terapistine ikna edip götürmeyi düşünüyorum...bana bağırmasından da nefret ediyorum...iyi huyları da var tabi...ama bu huyları diğerlerini kapatıyor....normalde çok huysuz bana karışan biri değil....para harcarken de çok sıkmaz...gerçi ben de kamu görevlisiyim...gelirim iyi...bilmiyorum kafam çok karışık...

esımde sevdıgım davranıslar ve huylar

1 gülümsemesi
2 gezmeyı ve eglenmeyı sevmesı
3 harıka yemek yapar
sevmedıgım huyları
telefonuyla cok ugrasıyor bu benı cıleden cıkarıyor delırıyorum
2cok ıyı nıyetlı herkesı kendı gıbı zannedıyor zararlı cıkıyor
3 arkadaslarına karsı fzla cömert
hiç romantık degıl
4 benı sınırlendırmek ıcın elınden gelenı yapar dahası varda aklıma gelmıyoor

Back