How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

En sevdigim huyu merhametli olmasi
En sevmedigim huyu benim fikrimi sormadan is yapmasi

evliliğimiz 5. yılın içinde son bir kaç aydır eşimde yeni bir huy çıktı ...bana hakaret ediyor......her seferinde çok içim acıyor...aslında beni seviyor ve beğeniyor....çok aşıktı bana...çok koştu peşimden evlenmemiz için...son zamanlar niye böyle anlamıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum...sinirlendiği zaman kendi annesi kendi babasına bile bağıran bi tip...en son benim babama da bağırdı...ailem de çok sevmiyor artık onu...aile terapistine ikna edip götürmeyi düşünüyorum...bana bağırmasından da nefret ediyorum...iyi huyları da var tabi...ama bu huyları diğerlerini kapatıyor....normalde çok huysuz bana karışan biri değil....para harcarken de çok sıkmaz...gerçi ben de kamu görevlisiyim...gelirim iyi...bilmiyorum kafam çok karışık...

Al benden de okadar..sinirlenince gözü dönüyor,her seferinde uyarıyorum lafların canımı acitiyor diye ,sinirlenince olur öyle şeyler diyor,kaç kere konuştum uyardım ama yook..nato kafa nato mermer..bu huyu beni sinir ediyor,bir de bana sormadan plan program yapması...sevdiğim huyları ise beni hiç sıkmaması yemegi bile beraber yaparız..istediğim herşeyi alır bana süpriz yapar..gözleriyle sever..

Esim cok umursamaz bana gelince gecistirir hep.bir de bir yerde oldugu zaman telefonla aradigimda konusmayi kisa kesmeye calisir.benimle konusmak onu sikiyor yoruyormisss.bir de beni toplum icerisine girdiginde unutuyor onemsemiyor.oradaki kisileri onemsiyorr

konusurken beni dinlememesi, asiriri rahat olmasi ve tembelligi beni cok sinirlendiriyo en önemlisi bazen beni hic anlamadigini düsünüyorum. :19:

sevmediğim bir çok davranış ve huyları var.aklıma geldikçe yazarım
şakalarını sevmem.tüm şakaları beni beğenmemek ve aşşağılamak ayrılamak mevzuludur.örnek teyze der tepki verince ciddileşip sanada
bir daha şaka yaparsam la başlar cümleye .yıllar evvel yemeğe gitmiştik toplum içinde ben böyle fasülye hayatımda yemedim eşim bilmez deyip eve gittiğimizde şaka olduğunu söyler. haftada mutlak 1 kez yaptığı şakada bende nerde o şans gitsende kurtulsam senden.beni güldürecek onure edecek tek bir şakası olmadı...ya bunu yazarkende canım acıyor, bir seferinde yoksa sen dönmemisin seni bana kakaladılar..buda şaka..

sevmediğim bir çok davranış ve huyları var.aklıma geldikçe yazarım
şakalarını sevmem.tüm şakaları beni beğenmemek ve aşşağılamak ayrılamak mevzuludur.örnek teyze der tepki verince ciddileşip sanada
bir daha şaka yaparsam la başlar cümleye .yıllar evvel yemeğe gitmiştik toplum içinde ben böyle fasülye hayatımda yemedim eşim bilmez deyip eve gittiğimizde şaka olduğunu söyler. haftada mutlak 1 kez yaptığı şakada bende nerde o şans gitsende kurtulsam senden.beni güldürecek onure edecek tek bir şakası olmadı...ya bunu yazarkende canım acıyor, bir seferinde yoksa sen dönmemisin seni bana kakaladılar..buda şaka..

O ne yahu? Kendi gulup eğleniyor mu o şakalarıyla? Komik buluyor muymus? Canim kac yillik evlisiniz bide? Muhakkak konus kırıcı oldugunu istemedigini soyle.anlamazsa sen de ayni turden davran nasil oldugunu zorla kanitla..

En sevdiğim huyu ; uyumlu olması heryere herşeye uyum sağlayabilmesi, beni her yerde koruması savunması, en çok bana değer vermesi, ..... bu maddeler bitmez ki :)
En sevmediğim huyu ; çabuk sinirlenmesi , hiç bir şeyi beğenmemesi... :(

gezmeyi cok sevmemesi sevmediğim yönü :52::52:
sakin,ağır başlı olamsını çooookk seviyorum :16:
iyiki var kocişim,iyiki bana aşık olmuşşş ..:38:
iyiki evlenmişizzzzzzzzzzz :123: :123::123:

En sevdiğim yönleri,Agırbaşlı,yetinmeyi bilen,dürüst,güven veren bir yanı vardır her zaman . Bana çok konuda yardımcı olur.
Sevmediğim,, uykucu ayrıntıcı,suratı asık,dikbaşlı :)

aile bağları kuvvetli, sadık, asla yalan söylemez, boş zamanlarını beraber geçirmeyi sever, dışarı tek çıkma huyu yoktur, kazandığı parayı evi ve ailesi için seve seve harcar.
sevmediğim huyları ise, kışkanççç, dik başlı, dediğim dedik, inatçı, çok dobra konuşur karşımda ki üzülür mü üzülmez mi düşünmez iyi veya kötü pat diye söyler ve herşeye çok karşır evdeki eşyadan, gşydiğim kıyafete, ocaktaki yemeğe.... :))

Sevdiğim huyu çalışmayı sevmesi birşey istediğim zaman hemen alması

Sevmediğim huyu çabuk küsmesi hemen herşeyi bahane yapıp küsüyor küsünce bir hafta konuşmuyor. Ben öyle bir insan değilim bazen hiç uyumlu olmadığımızı düşünüyorum. Her zaman o haklı...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nişanlımın en sevdiğim yanı merhameti ve şefkati. En sevmediğim yanı da dengesizliği. Bazen durup dururken abuk subuk hareketler sergileyip beni çileden çıkartıyor. Tam bir ikizler burcu erkeği :19:

Sevmediğim huyları: Banyodaki yüz havlusuna saç havlusu muamelesi yapması, böylece her hafta bir ton havlu yıkamam. Mutfağı çok dağıtması.

Sevdiğim huyları: Uysal olması, sakin olması, bana değer vermesi

Sevmediğim huyu asosyal olması sewdigim huyu bana olan ilgisi sevgisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En sevdiğim huyu benim kararlarıma önem vermesi, beni çok sevmesi
En sevmediğim huyları; çok alıngan olması ve surat asması, öfkesini kontrol edememesi

sevmediğim huyları; bir anda parlaması, doğrucu davut olması.
sevdiğim huyları; küs kalamaması, haklı da olsa benden ılımlı olması, tartışma uzamasın diye haklıyken bile benden özür dileyebilecek kadar alçak gönüllü olması, evcimen olması, mutfağa, alışverişe benden bile düşkün olması...

say say bitmiyo anacımmmm:16::16:

en sevmediğim yönü asırı kıskanclıgı ve kılık kıyafet makyajıma sacıma karısması ve inadı bazende gıcık huysuz olması:47::84::12::113::113::113::4:

en sevdiğim huylarıda dediklerimi yapması yumusaklıgı cocuksuluğu yardımseverliği efendiliği beni yadırgamaması evde benim gibi cocuksu dısarda olgun olması cimri olmaması :38::38::16::38::48::69::73::77::77::77::98:

Son düzenleme:
Back