• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

Bende yazcam:)
Eşim çok ama çok düzenlidir temiz ve titizdir işten gelir gelmez kıyaftleri yerli yerine koyar çoraplarını çkarırır kirliye atar.çok ilgilenir benle asla of demez.onun bna çay getirmişlgi benim ona getirdgmden daha fazladır ben resmen onun çocugum ne eksgm var bilir haksızlga gelemez annesi dahi olsa .
Sevmdgm yanları çok sinirlidir ama aslnda benden bşka herkese sinirlidir bu yanınıda seviyorum ya:)ben cok seviyorum herüfümü

okuyunca moralim düzeldi,benimkide çok dağınık ,ama sıkışınca kendi işini kendi yapar helede küssek kendi yapar,ailesine çok düşkün toz kondurmaz,annesinn aklıyla hareket eder,gıcık olurum oyuzden çok kavga ederiz,üşengeçtir,monotondur,oysaki nişanlılık dönemimizde öyle romantiktiki;(gezmeyi sevmiyor,iş kolik,bunlar gıcık olduğum huylar,sevdiğim huylar,hatasını anlaması özür dilemesi,isteğimi almaya çalışır.aklıma bukadar geldi;)

Nlgm kesinlikle benim eşimi anlatmışsin sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah benim bal kocam, ben ne dersem yapar. Eve geldigi gibi kiyafetlerini asar kirliyse sepete atar, dusunu alir yemek hazir degilse bana yardim eder yorgun olsa bile. Ben onunla konustugumda hakliysam herkesin karsisinda beni korur. Cok seviyorum allahim cok seviyorum. Gurbet elde yalnizligima tek ilacim canim kocam. Yoksa cekilmez, kotu huyu da var elbet canim yok degil. Mesela aylardir tuvaletin lambasinda temazsizlik var hala daha yapmadi kirk kere soyledim nedense tamir islerinde ben daha cok on plandayim. Birsey istedigimde zamaninda yapilmazsa hemen kendim yapiyorum. Esim konularda eccük uyusuk 😄 rabbim bozmasin ben raziyim kocamdan binlerce kez.

LG G2 D802

Sevmedigim huylarini degistirebiliyorum Allahtan AMA tek degisteremedigim ani siniri ve tam dogrucu davut.mesela corap konusuna cozumu buldum kociskom gelince eve elini ayagini yikamak icin banyoya girer tabi bunuda soyleye soyleye alistirdim neyse corabini banyo kapisinin disina cikarir kendi banyoya girer resmen isgence birlikte girin iceri sepet orda ustune koysa raziyim artik dedim bu seni son uyarisim birdaha o coraplari atmazsan yikamiycam biriksin kapida dokunmayacagim ister pis giy ister giyme simdi col guzel atiyor brazen bekliyor ertesigun atiyo:) bunun disinda mukemmel kocam hic Beni uzmez kirmaz bir dedigim iki olmaz merhametli hayir demeyi bilmez bu huyu disariya karsida oyle o sorun olabiliyor bazen tabi maasi bile elime verir ( kayinvaldecim saolsun ) iyi alistirmis iyiiki evlenmisim kocamla..Cook seviyorum onu.

Merhaba kızlar bende yazayım kocamın sevmediğim yönlerini çok iyi çok hoş ama surat asması yokmu beni deli ediyor kendi ailesine karşı gayet iyi ama benimaileme karşı mutlaka surat asacak bişey buluyor hele bu ara o kadar sinirliyim ki ona bi kaç gün kafamı dinlesem diye düşünüyorum azıcık tenefüs yapsak oda rahatlasa bende çok bunaldım bunları yazarken ağlıyorum ama artık beni sevmediğini düşünüyorum rabbim sen yardım et dışarıya karşı çok saygılı ama bana karşı olan sevgisi bitmiş gibi gözüküyor hakkımızda hayırlısı artık :50::43::43::43:

Canım eşim benim ailemi benden daha çok düşünür.onlara çok şevkatli davranır buda bana huzur verio.Allahtan korkar ki en önemlisi bu bu varsa bi erkekte çok şanslısınız ki ben öyleyim Allaha binlerce şükürler olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sözlümde en nefret ettiğim huyu sürekli uyumak istemesi tamam işi aşırı derecede yorucu fakat bir insan akşama doğru kestirmişken saat. 21:00 da hiç uyumamış gibi nasıl kesintisiz uyuyabilir aklım almıyor :47: birde iyi geceler demeden uyuyakalmasına varya sinir oluyorummmmm siniiiirrrr:47: 10 ay oldu 10 ayda bir türlü öğretemedim....:47:

Son düzenleme:
En sevmediğim huyu eve gelip yemek yer yemez TV başına kurulması ve sorduğum sorulara başından savarcasina cevap vermesi.En sevdiğim huyuysa evine bağlı olması..

en sevmedigim huylari;evden ise isten eve olmasi (disari cikmamasi)..kiskancligi,sevgisini asiri belli etmesi,,ve benden de asiri ilgi beklemesi..
en sevdigim huylari;cimri olamasi ve sakaci olmasi...
ASKUMMMM BENUMMMMM

Canım benim eşimde aynı biz beraber çalışıyoruz iş-ev ev-iş başka bişey yok işte bazen ben çok ısrar edersem bi sinemaya gideriz.Çok kızkanç ya evlenmeden önce hiç bişeye karışmayan adam evlenince donuma kadar herşeye karışıyor :), devamlı canım cicim aşkım böyle olalım istiyo :)

sevdiğim huyu da güler yüzlü , neşeli , her istediğimi yapmaya çalışıyor :) İyi adam galiba benim ki :)

Ah kocaaaammmm sayaym mi konusmayi sevmez antisosyal tvye odaklanir beni unutur ana kizusudur hicbir zmn beni desteklemez ayda ylda bir aldgm.kiyafete ne gerek vardi der herseymi elestirir dsarickarmaz ailemi sevmez benide uzak titmya calsr kizimi sevmlerini istemez somurtuktur gulmez kizim olmasa...

fazla yardımsever ve iş kolik.....en sevdiğim yanı beni hiç kırmaz hep hallederiz der ama erteler.....

Hiç bir yönünü sevmiyorum. :)
Bir tek iyi bir insan :) gerçi o yönünde sevmiyorum : D

Hiç bir yönünü sevmiyorum. :)
Bir tek iyi bir insan :) gerçi o yönünüde sevmiyorum :D

gamsız sokuk kanlı hep kendını mukkemel olarak gorup hatalarının farkına varmıyor ona gosterdıgım anlayısın farkında degıl herseyı kendı bılıyor herseyın mukkemelını kendı bılır kendı dusunur elbıselerını cıkarır yatak odasına kucuk odaya koyar corba gıbı olur heryer hangısı kırlı yıkancak anlayamıyrum coraplarını cıkarır ortaya atar mutfaga gırdıgınde ıkdakkada berbat eder savas alanına doner mutfak gezmeyı cok sevmesı sureklı banada ısrar etmesı offfffffffff cok kızgınım ona en sevdıgım huyu bana sesını yukseltmemesı kufur ve hakaret etmemesı baskada hatırlamıyorum sınırden aklıma gelmıyor ıyı huyları

Allah nazarlardan korusun, henüz 5 aylık evliyim ama iyi ki evlenmişim ve bir daha dünyaya gelsem yine aynı kişiyle evlenirim dediğim bir eşe sahibim. Kusuru hiç mi yok, elbette var. Sinirlendiğinde dünyayı gözü görmez. Ama o her konuda beni öyle mutlu ediyor ki, bende o kadar çatlak su kaçırmaz deyip o anları görmezden geliyorum..

Çok çabuk sinirlenen , parlayan öfke kontrolu zayıf biri
Bide çok bencil rahatına düşkün

her tartışmamızda haksız olduğunu bile bile "tamam yaa tamam hep sen haklısın tamam" tavrına girmesine,
ısrar etmedikçe bir kez olsun bi salata yapayım, bi masayı bari hazırlayım dememesine,
annen beni sevmiyor triplerine girmesine (ki annem gayet sever ama soğuktur biraz),
amaan çalışma boşver 5-10 tane çocuk yapalım demesine
sinir oluyorumm :110::110:

en sevmediğim yönleri çabuk sinirlenmesi bazen kabalaşması birden parlaması
en sevdiğim yönleri tertemiz olması çok iyi niyetli olması değer vermesi bana yardım etmesi paragöz olmaması :)

Back