How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşinizde en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz huylar, davranışlar

Hadi Kizlar Döktürün Bakalim.eşimde Sevmediğim Yönler Gezmeyi Sevmiyor Beni Cok Kiskaniyor Ve Pek Güzel Sözler Edemez Utanir Sevdiğim Özelliklerde Bana Iş Konusunda Yardim Eder Temizlik Yemek Falan Yapar Yani Ama Israr Yok Israrsiz Yapar Kisacasi Sevmedim Huylari Hariç Diğer Huylar Şimdilik Seviyorum.......iiiyii Iyiiii Yani Kocami Seviyorum

Eşimin sevdiğim yönleri: Evine bağlıdır. Yardımını istediğimde yardımcı olur. Bazen istememe bile gerek olmaz. Az da olsa süprizler yapar.
Eşimin sevmediğim yönleri: Annesine çok düşkün. Bazen kıyafetlerime karışır. Bazen çok bilmiş olur. Bazen çok miskin olur. Evden çıkmak istemez

SEVMEDİĞİM HUYLARI..

her tartışmamızdan sonra özür diler ama asla suçunu kabul etmez sırf konu kapansın diye yapar bunu,bazen çok patavatsız olur içinde kötülük olmadığı için belkide bilemiyorum ..hiç kıskanmaz bu beni bazen çok üzüyor,annesinin yanında bazen farklı davranıyor,

SEVDİĞİM HUYLARI

beni çok seviyor bunu biliyorum :1: çocuklarına ve evine çok düşkün iş çıkışı bi programı olsa dahi önce eve gelir bizi görür çocuklarını öper öyle gider ...bizim için para harcamaktan hiç hayıflanmaz hayatı keyifli yaşamayı ister sonuna kadarda yaşatır imkanlar dahilinde ...fedakardır merhametlidir...biyerde bi hata yapsam bilirimki o bunu düzeltir, ve en önemlisi bi sorun yaşasam emimin çıkış yolunu o bana gösterir .. onu çok seviyorum :34::nazar::nazar:

Sevmediğim yönleri: Asosyal olması, gezmeyi sevmemesi, giyimine dikkat etmemesi (ki bu benim için baya kötü bir şey çünkü ben iyi giyinen erkekleri severim ve kendimde giyimimime dikkat ederim.)

Sevdiğim yönleri: Bana değer vermesi, bir şey alırken (dondurma,cips vs.) hep benim sevdiklerimi alması :) , aileme iyi davranması, kardeşlerimle iyi geçinmesi, gezmeyi sevmemesine rağmen ben isteyince beni dışarı çıkarması ve en sevdiğim yönü de sadık ve dürüst bir insan olması. :)

Genel olarak baktığımda baya iyi bir kocam var. :) :) Birde giyimine dikkat etse. :(

çok şükür sevmediğim tek bir huyu bile yok.eşim bana Allah tarafından verilen büyük bi mükafat.Rabbim kimseyi sevdiğinden etmesin.onu çok çooookkk seviyorum.ah bi de bi çocuğumuz olsa:emir_bebek:

Televizyonun karsısında ışıkları acık bırakıp uyuyakalmasına,terliksiz dolaşmasına,asırı rahat olmasına,kendi ailesine cok düşkün olmasına uyuzum.Ama bana yardım etmesi,bana para harcaması,cocuklaına düşkün olması,emir vermemesi,k,bar olmasına bayılıyorum

ben balık burcuyum o ise ikizler;
çok ters kişiliğimiz var çatışmamız hat safhada ama yinede 30 yılı devirdik
anlaşabildiğimiz bir konu bile çıkmamıştır henüz hayatta.
iki çocuk büyüttük
yalnız hep mutsuz geçmiştir hayatım kader deyip çektik
tek iyi yönü vardır dürüst , temiz bir insandır
bence bu meziyeti toplum için gerekli daha çok.Benim için gerekli olanlar ise;
bana şefkatlı olmalıydı,
benim gibi atik insan, ihmalkar olmayan,çalışkan olmalıydı hayatta tembel değil(bir musluğa beni verem etmemeliydi vs.)
eğlence hobi asla yok ben ise çok yönlüyüm.
çok sıcakkanlı biriyim o ise odun
ilgi alaka sıfır derece gün boyu hiç aramaz eve gelincede selam bile vermez
ayrı tek odada kafa dinlemeyi sever
eften püften evde tartışma çıkarır huzuru bozar
vs.vs vs vs
arkadaşlar
yinede yola devam diyoruz ne hikmetse
benim eşim böle işte sordunuz yazdım arkadaşlar sabır dileyim olurmu byyyyyy

sevmediğim özellikleri: çok dağınık, ketum, çok konuşmaz ama tartıştığımızda öyle laflar eder ki :(

sevdiğim özellikleri: temiz kalplidir yani en azından eskiden öyleydi, eskiden sevdiğim o temiz kalpli adamı çok özlüyorum.

Benimkinin sevmediğim huyları;
Aşırı sosyal olması, kız arkadaslarının cok olması ve samimiyetleri, maçları ve arkdaslarıyla zaman geçirmeyi sevmesi, inatçılığı, kısıtlanmak istememesi, onun işlerine burnumu sokmamamı istememesi, beni değiştirmeye çalışmasıı..
Sevdiğim huyları;
Bana karışmaması, güvenmesi, mutlu etmek için çabalaması, romantikliği, korumacılığı, yemek yaparken, temizlik yaparken vs. yardımdan çekinmemesi, :)

Son düzenleme:
sevmediğim özellikleri: çok dağınık, ketum, çok konuşmaz ama tartıştığımızda öyle laflar eder ki :(

sevdiğim özellikleri: temiz kalplidir yani en azından eskiden öyleydi, eskiden sevdiğim o temiz kalpli adamı çok özlüyorum.

Benimki de öyledir, sinirlendiğinde çok kırıcı oluyor..
Bazı davranışlar zamanla değişiyor, bu da bizim gücüme gidiyor maalesef...

aslında iyi yönü beni sevmesi kötü yönü güveç , sac, et dşnda bsey asla yememesi... ve hertürlü bencllkkkkkkkkk... yatakta evde dşarda heryerde....... çok kıskanç... eskden tam istedgm gbiydi şimdi ne ibadet edio ne cnsel yönden beni tatmin edio. ne bnmle zaman geçirio ve çok tartışır oldk yaaaaaaaaaaaaaaaaa bn dalıp gder oldum yeni doğm yaptm 2 ay olmadı. szce neden kızlar değiştiiiiiiiiiiiiiiiiii:(

Ani parlamasindan nefret ediyorum Allahtan saman alevi gibidir de sorun cikmaz en sevdigim yonu beni herkesin herseyin onunde tutmasi canim kocam benim cok sever beni tabi bende onu

aslında iyi yönü beni sevmesi kötü yönü güveç , sac, et dşnda bsey asla yememesi... ve hertürlü bencllkkkkkkkkk... yatakta evde dşarda heryerde....... çok kıskanç... eskden tam istedgm gbiydi şimdi ne ibadet edio ne cnsel yönden beni tatmin edio. ne bnmle zaman geçirio ve çok tartışır oldk yaaaaaaaaaaaaaaaaa bn dalıp gder oldum yeni doğm yaptm 2 ay olmadı. szce neden kızlar değiştiiiiiiiiiiiiiiiiii:(

Bizdede kıskanc olan, bencil olan taraf benim, ve bunlar yüzünden hergün tartısıyoruz. Ama faydası yok, ben yine aynı ben.
Ama su da var ki sevmesem asla kıskanmam, seven kıskanır, kıskanmassa sorun vardır.
Cinsel yön deyince belkide işten gücten streslidir,belkide bir derdi vardır,odaklanamıyordur.
Hiç konusmayı denedin mi? Yeni dogum yapmıssın kuzum bebeğine Allah uzun ömürler versin.

Sevmediğim huyu: ailesinin duygu sömürüsüne her seferinde kanması, HAYIR demeyi bilmemesi, yüzünün çok yumuşak olması , romantik olmaması, ince fikirli olmaması,

sevdiğim huyu: beni çok çok sevmesi, mutluluğum için herşeyi yapması, benden sakin olması , ve yüreğini çok seviyorum biricik aşkım benim :16::16:

Benim eşim değil de 2 senelik sevgilim ..
Öyle yazayım sevip sevmediğim huylarını ..
Sevmediğim huyu : Ailesine sürekli kölelik yapıyo olması varını yoğunu hep vermesi sinirime dokunuyo hiç kendine bişey almıyo kendine harcamıyo insan biraz çalıştığını kendine harcar , çok aşırı derecede sinirli olması ve bianda sinirlenmesi ve sinirlenince gözünün hiçbirşeyi görmemesi ..

Sevdiğim huyu : gerçekten dürüst olması , beni çok sevmesi , ve kişilik özelliği olarak da aldatmayacak cinsten bir erkek olması ( öyle şeylere mailli olmaması ) , biryere gittiği zaman utangaç olması , cömertliği , misafirperverliği , yardım severliği :)

Eşimin en sevdiğim huyları;merhametli oluşu,cömert oluşu,ailesiyle benim arama çok güzel bir mesafe koyması,sinirli olmaması,sadık olması vs..
Eşimin en sevmediğim huyları;kıskanç olmaması(ya bi lokma kıskan be adam),birde KEÇİ İNADI..:ssz:

en sevdiğim huyları iyi ve merhametli olması, ben sinirlendiğimde hep alttan alması, kin gütmemesi, sakin yapısı, ayarında kıskançlığı, beni ailesiyle arada bırakmaması, bana her işte yardımcı olması, eli açık olması, ara sıra yaptığı güzel sürprizler vs vs yeter bu kadar :1:

en sevmediğim huyları ise sigara içmesi, para tutmayı bilmemesi. ben elinden almazsam tamamını harcayabilir :1:

benim kocam asırı dediğim dedik inatçı aşırı kıskanç sinirlendiğinde gözü hiçbirsey görmez cok rahat kafasına göre biraz yani ama ben oyle olamam tabi bu huylarını hiç sevmiyorm he tabi bende inatcıyım biraz oda bundan cok rahatsız
sevdiğim yönleride bana cok yardmcı olur her işte evde benle yemek yapar temzlik yapar bana ismimle hitab etmez genellikle aşkkım canım hayatım bitanem vs. beni sevdiğini belli eder bazen küçük sürprizler yapar beni mutlu eder temiz bir kalbi var bana karsı cok acık benden birşey saklamaz cimri değil sıkıcı bir insan değil benim iş ile ilgili ticari planlarımda beni desteklemesi cok hosuma gidiyor en azından hiç birşey yapmasakta benm düşüncelerime bu yönde saygı duyup beni desteklemesi benm için yeter gelecegmzle ilgili planlar yapabiliyorz en azından :))

bencilliği,çevredeki insanlara daha çok değer vermesi,kendi başına kararlar vermesi,benim için hiçbir özel şey yapmaması,anlayışsızlığı,hakaretleri,sinirlenince gözü dönmüşlüğü,benim gibi sakin bir insana bile dırdırcı etiketi yapıştırması sevmiyorum bu özelliklerini.
iyi bir baba ve iyi yemek yapıyor.Başka aklıma gelmedi iyi bir şeyi

şuan için gözüme batan kötü bi huyu yok belkide aşk gözümü kör etmiştir :D :D :D

Back