Eşiniz sizin annenize anne dermi?

eşim anneme anne babamada baba der tanıştıklarından beri bu konuda ben bıraz zorlandım anne dıyemedım hiç tuaf geldi ama ewlenmeme yakın alışmıştım 6 ayda anca yanı .....hala da zorlanmadıkca demem ben kayınwalıdeme anne tuaf gelıyor belkıde aradakı samımıyetın azlıgından olsa gerek -tatlicadiarzu-

anne der ama söylemeseydi bozulmazdım açıkcası.çünkü annesi olmuyoki aslında niye öyle derizki insanın 1 tane annesi olur.:1closedeyes::sm_confused:

benimki anne der hatta bazen annecim der ki ben anneme bir gün olsun annecim dememişimdir , benimki biliyor işi kaydirigubbakcemile3

eet der ve kesinlikle çok içten :kedi: bense onun annesine demek için ağzımdan çıkıyo çıkmıyo yani öyle söyleyeyim kaydirigubbakcemile2

Anneme anne der,Babama hacı der bizde evdekilerde öyle diyordu onlardan öğrendi.Önceleri baba derdi.Biraz zorlanıyorfarkediyorum ama alışır.Çok sık görüşemeyişimizdende kaynaklanıyor.Ben çabuk alıştım:lepi:

eşim anne der fakat ben görüşmediğimiz için ne annesine ne babasına hiçbirşey demiyorum demeyeceğim de tüylerim ürperiyor anınca bile kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…