Eşiniz sizin annenize anne dermi?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Eşiniz annenize anne dermi?Yoksa başka türlü mü
hitap eder?....................................................................

anne der tabiykü de, hatta gıyabında bile anne der, olması gereken de o zaten, ne dicek hatice hanım mı :uhm:

benim eşim anne demez.hatta bazen kendi annesine bile demez.başta ben çok üzülüyordum bu durumdan bende onun annesine anne dememeye başladım.baktım buda fayda etmedi kendi haline bıraktım.

benim eşim anne der opuyorumnanaktan
hatta sadece ikimiz konuşurken bile annem aradı annem söyledi falan der
annen bile demez
ben ona soruyorum
hangi annenn diye kaydirigubbakcemile3

anneciğimmm der..ben daha anneme anneciğim demedim..yani anne dedim.)) ama ciğim hiç eklememiştim

anne der ama çok nadiren, zaten siz diye konuşur annemle babamla

bende onun annesine anne demem

Ay tabi ki anne der her görüşünde elini öper eşimin babası küçükken rahmetli olmasına rağmen babama o kadar güzel baba der ki hasret tabi ki aşkım ama başlarda onlar benim annem babam diye kıskanmadım değil tabi ama alıştım.

benimki demiyooo:gitme: mafoldumben annemle arasında 9 yaş fark var eşimin..annen abimle yaşıt nasıl anne diyeyim diyoo..çok ilginç bi şekilde hitap etmesi durumunda ortamı birden başka yöne çekiyo..başlarda kızdım ama annen çok genç kalabalıkta anne dersem kırılır ayıp olur dedii...yawwww beni acayip kandırıyo bu adamm..bende onun annesine ayla anne diyorumm...kaynana acayip bozuluyo tek anne demediğim içinn..:lepi:

anneme hacıannne derdi

bende onunannesine hiçbirşey demiyorum ortaya atıyorum lafı kapan kapsın

anne der tabi.. başka ne desinki..

babamada baba der..

daha nişanlıyken başladı demeye..çok hevesliymiş demek:))

Ne anneme anne der ne de babama babazemuszemus
Annem ablasıyla yaşıt, genç olduğu için baştan söyleyemedi öyle devam ediyor hiç de takmam:umursamaz:
Babası da eşim küçükken vefat etmiş yıllar sonra bir başkasına baba demeyi yadırgadığı için söyleyemedi :gitme:ama saygıda kusur etmez bence sorun yok yani :1hug:

Benim annem öldüğünden bunu bilemedim ben.Yaşasaydı
anne demesini iserdim doğrusu.......................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…