Eşiniz sizi artık istemediğini söylerse

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
Çok içtiği bir gün eşim bana beni istemediğini söyledi. Anneniin evine git dedi. Ben ne diyeceğimi ve ne yapacağımı şaşırdım nutkum tutuldu. Bu arada 14 yıllık evliyim. Yeni bir araba aldık ve ailesi bir hayırlı osun bile demedi ona çok üzülyordu. Sebebp bu mu yoksa yeni iş yerindeki bayan arkadaşı mı bilmiyorum. O kadın yüzündende beni çok aşağılayıp kırdı. Ne yapmalıyım, eşim beni sevmiyor gibime geliyor. Okadın yüzünden demediği hakaret kalmadı. Ve ben ona o kadın hakkında konuşmadığım halde işyeriyle ilgili ne konuşsak veya alakasız bir şey konuşsak her lafın sonunda hep o kadın için mi dedin, onu çekemiyorsun sen, o modern sen gerikafalısın gibi laflar ediyor. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum.

Yardım edin.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kadinla ne gibi bir iliskilri olabilir?
ve isyrindeki kadindan siz nasil haberdar oldunuz?
esiniz onu daha modern oruyorsa siz o kadindan daha ustun olmaya calisiniz:kahve:
erkekler bakimsiz kadinlari bir zaman sonra istemezler:kahve:

Bence yenilgiyi bu kadar çabuk kabul etmeyin.Bu evlilikte 14 yıllık bir emeğiniz var sonuçta. Hem ölçüsü neymiş o neye göre modern siz neye göre geri kafalıymışsın? bence çok yanlış laflar etmiş eşiniz. Uygun bir ortamda bu konuyu, kendinizi germeden konuşmaya çalışmalısınız bence. Daha iyi olmak sizin elinizde ama tabii başka biriyle mukayese edilmek hoş değil. Bence gerçekten çok güçlü olmanız gereken bir dönem yaşıyorsunuz önce kendinize inanın Allah yardımcınız olsun dilerim bu sorunu daha da büyümeden çözmeyi başarırsınız.

kadinla ne gibi bir iliskilri olabilir?
ve isyrindeki kadindan siz nasil haberdar oldunuz?
esiniz onu daha modern oruyorsa siz o kadindan daha ustun olmaya calisiniz:kahve:
erkekler bakimsiz kadinlari bir zaman sonra istemezler:kahve:

Devamlı ondan evde bahsedince ve işyerine gittiğimde kadının ona karşı davranışlarına çok sinir olmuştum. Bende bakımlıyımdır, herkes yaşıma göre çok genç göründüğümü söylerler. Öyle çirkinde sayılmam. Herkes Hülya Avşarın gençlik yıllarındaki haline benzetirler. Ben ona iki çocuk verdim. Evde bile işimi bitirince güzel güzel giyinip makyaj yapar otururum.

Bence yenilgiyi bu kadar çabuk kabul etmeyin.Bu evlilikte 14 yıllık bir emeğiniz var sonuçta. Hem ölçüsü neymiş o neye göre modern siz neye göre geri kafalıymışsın? bence çok yanlış laflar etmiş eşiniz. Uygun bir ortamda bu konuyu, kendinizi germeden konuşmaya çalışmalısınız bence. Daha iyi olmak sizin elinizde ama tabii başka biriyle mukayese edilmek hoş değil. Bence gerçekten çok güçlü olmanız gereken bir dönem yaşıyorsunuz önce kendinize inanın Allah yardımcınız olsun dilerim bu sorunu daha da büyümeden çözmeyi başarırsınız.

Konuşamıyorum ki. Çünkü ben oturup güzel güzel sakin sakin konuşalım çözüm yolu arayalım desemde o kaçıyor. Ya da bağırıp çağırıyor. Konuşulmuyor.

Sevgili çöpçü mademki bu kadar zorlaştırıyor çözümü. İstersen sende biraz sert ol ondan kısada olsa bir süre uzak kalmaya çalış. Kaçan kovalanır unutma... Anlaşılan o ki sen üstüne gittikçe o daha da kaçacak bırak kendi haline onu dikkate almaz davran bakalım o zaman nasıl tepki gösterecek. Birde merak ettim çocuğunuz varmı? Evet çok zor şeyler yaşadığınızı anladım ama dediğim gibi zorrrladıkça çıkmaza girecek gibi görünüyor durum şimdilik aklıma bunlar geliyor. Tabii insan işin içinde olunca çok daha farklı olur herşey. Ama inanın sizin adınıza çok üzüldüm....fisfisfis

Lüften sucu kabahati kendinizde aramayin sizin yapicak birseyiniz yok arti siz fazlasini yapmisinizki esiniz herhalde sizin gibi bir kadinla kendi kompleks oluyor.

Muhakkak alkolünde etkisi vardi esinizin söylediklerinde ama ne olursa olsun insan suru yerinde olmamasi gerekirki esine partnerine böyle bir laf söylesin. Kusura bakmayin ama esiniz cok utanmaz ve terbiyesiz bir insan bir kadina böyle davranan adama ben bunu yakistiririm.

Siz 14 yilinizi genclinizi verdiniz evlad verdiniz emek verdiniz güzel alimli bir hanim olmasaniz bile ki bu hic önemli bile degil bence size böyle asalayici ithamlarda bulunma hakki yoktur.

Bence kendinizden daha fazla ödün vermeyin birakin o sizi yeniden kazanmaya calissin hersey olacagina varir kaderde kismete ne varsa onu görücez.

Sevgiylea.s.

Ne kadar söylediklerini unutmaya çalışsamda unutamıyorum ve güvenim sarsıldı. Bir bardağı kırarsın ve onu tekrar yapıştırabilirsin ama hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak.

Allah Allah ilginc bi durum...CADIARZU
Senden ayrilmak istiyorum demesinde umarim ickinin de etkisi vardir.
Ama gundelik yasam da bile her lafi isyerindeki bayana dayandirmasi sen onu kiskaniyorsun vs demesi tuhaf......
Bence kabahati kesinlikle kendinde aramamalisin yanlis yapan esin, evlilik boyunca insanlar kilo da alabilirler, bakimsiz da olabilirler, daginik da olabilirler vs vs...
Misal esin hic mi kilo almadi evlendiginizden bu yana, hic mi sac sakal birine karistigi olmadi, hic mi ter kokmadi, sen bu durumda kalkip ona su adam senden daha efendi, cekici, adam gibi adam artik bana itici gelmeye basladin dedin mi??
Bu erkekleri anlamak imkansiz.tatlicadiarzu

Çok içtiği bir gün eşim bana beni istemediğini söyledi. Anneniin evine git dedi. Ben ne diyeceğimi ve ne yapacağımı şaşırdım nutkum tutuldu. Bu arada 14 yıllık evliyim. Yeni bir araba aldık ve ailesi bir hayırlı osun bile demedi ona çok üzülyordu. Sebebp bu mu yoksa yeni iş yerindeki bayan arkadaşı mı bilmiyorum. O kadın yüzündende beni çok aşağılayıp kırdı. Ne yapmalıyım, eşim beni sevmiyor gibime geliyor. Okadın yüzünden demediği hakaret kalmadı. Ve ben ona o kadın hakkında konuşmadığım halde işyeriyle ilgili ne konuşsak veya alakasız bir şey konuşsak her lafın sonunda hep o kadın için mi dedin, onu çekemiyorsun sen, o modern sen gerikafalısın gibi laflar ediyor. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum.

Yardım edin.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm canim,kendinde yazmissin icki icmis oyuzden sana demis olabilir,ailesi ona hayirli olsun demedigi icin sana oyle dedigini sanmam cunku sacma canim ya ne alaka tepkiyi sana degil ailesine gostersin,o is yerindeki kadin arkadas kim ,?buna onun kizmasi degil seninkizp hesap sorman lazim elalemin kadinini savunuyor ve sana kufur ediyor hayret ya nasil bir erkek nasil bir es,modernle kim adam olmuski o kadin olsun yahem insanin disi degil ici onemli ama bunu erkekler terkedilinceye kadar yanliz kalincaya kadar anlamazlar,sana bide utanmadan gerikafa diyor sen uzulme canimmm,14 yillik evlisin degmez bir is arkadasi icin kavga etmeye,sen kocanla arana mesafe koy ve mutlaka seni anlayip sana yaklasan o olacaktr,,,allah yardimcin olsun,

Bence moralini bozma, hele kendini hiç suçlama. O kadını da kocanı da önemseme. Süslen püslen ama eşinle hiç ilgilenme. Sordukça cevap ver, bırak o sana yaklaşmak için uğraşsın. Sen onunla konuşmaya çalıştıkça burnu kalkar ve ipin ucu iyice kaçar. Benim naçizane tavsiyelerim bunlar.

İnsanlar başka insanları küçümsemeden önce dönüp aynaya bakmalılar.
Çok sinir bozucu bir durum. Allah yardımcın olsun.

Çift taraflı olmasa da belki eşinizden giden bir ilgi vardır..Erkekler evlerindeki kadından bir süre sonra dışarı kayılım gösterebiliyor.Kimi bunu aleni yapıyor,kimi de güzel çekici bir kadın gördüğünde onunla ilgili sapıkça düşünceler içine girebiliyor.Bence eşinizde böyle bir durumda ve bunun sizin tarafınızdan anlaşılması hoşuna gitmiyor.Dolayısıyla da böyle tepkisel davranıyor.
Size önerim bir süre kendi haline bırakın,siz de bu süre zarfında kendinize zaman ayırın.Evin içinde daha farklı giyinin.Saç şeklinizi,makyaj tarzınızı değiştirip,daha fit bir görünüm için spora yazılın..Akşam geldiğiniz de de evde herşey dört dörtlük olsun.Yemekten,masaya kadar.Ortalıkta biraz dolanıp yatın..
O zaten sizin değişim içinde olduğunuzu fark edecektir diye düşünüyorum..Şimdiden kolay gelsinn..
a.s.

aptal erkek ya :mymeka:kusura bakmayın ama aptallar
14 sene 14 ne kadar uzun bir ömrü paylaşmışın
sana 2 çocuk vermiş,
belki gençliğin sonuna yaklaşırken onunla yaşlanacaksın,
belki hayat karşına ilk başta ondan daha rahat ,daha seviyesiz
ama çekici olan birilerini çıkardı karşına gözün parladı ama be saf adamÇok üzgünüm çoook
unutmaki kimse sana bu hayatta eşinden ve
çocuklarından daha fazla değer vermez :kızgın:
ben bu adamlara sinir oluyorum yaa :kızgın:
bırakın sizde dolaşmayın peşinde yemek pişirmeyin
soorduğu 3 sorudan birine cevap verin gelince hoşgeldin demeyin
niye hoşgeldin demedin derse veya niye cevap vermiyorsun derse duymamıştım
görmemiştim gibi cevap verin onun isteklerine cevap vermeyin
onu belkide hiç görmeyin salonda uyuyun niye yanıma gelmedin derse tv
izlerken uyuyakalmışım deyin erkeklerin en sinir olduğu şeylerdir bunlar
görmemezden gelinmek çok acıtır bu onları !!!!
..............................
görmemezlikten gelin işte o kurt olsun sizde kuzu bide böyle
davranın eğer buda olmassa onuda o zaman düşünürüz
ama kendinizi asla ezik, eksik hissetmeyin sakın
eğer öyle düşünürseniz sizin için bitmiş demektir bu yüzden onun elinde olan
sizin iplerinizi onun elinden alın ve kendinizinkini almakla kalmayın bu arada onunkinide ele geçirin sırnaşık şey

Ama gundelik yasam da bile her lafi isyerindeki bayana dayandirmasi sen onu kiskaniyorsun vs demesi tuhaf......
Bence kabahati kesinlikle kendinde aramamalisin yanlis yapan esin, evlilik boyunca insanlar kilo da alabilirler, bakimsiz da olabilirler, daginik da olabilirler vs vs...
Misal esin hic mi kilo almadi evlendiginizden bu yana, hic mi sac sakal birine karistigi olmadi, hic mi ter kokmadi, sen bu durumda kalkip ona su adam senden daha efendi, cekici, adam gibi adam artik bana itici gelmeye basladin dedin mi??
[/QUOTE

14 yıllık evliliğimde sadece 9 kilo aldım. Şu anda 54 kiloyum. Boyumda 1.58 cm.
Kilo sorunu olduğunu sanmıyorum.

Bence moralini bozma, hele kendini hiç suçlama. O kadını da kocanı da önemseme. Süslen püslen ama eşinle hiç ilgilenme. Sordukça cevap ver, bırak o sana yaklaşmak için uğraşsın. Sen onunla konuşmaya çalıştıkça burnu kalkar ve ipin ucu iyice kaçar. Benim naçizane tavsiyelerim bunlar.

İnsanlar başka insanları küçümsemeden önce dönüp aynaya bakmalılar.
Çok sinir bozucu bir durum. Allah yardımcın olsun.

Herbela verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Uygulayacağım.

Canım durumun zor
ama ona kırgın olduğunu belli et
gerekirse de küs konuşma
ama yemeğini falan yap ama
mümkünse siz ondan önce yeyin
o tek başına yesin yalnız
yapman gerekenlerin hepsini yap
ama ona konuşma tavrını koy
hatasını anlayacak biraz sabırlı ol
erkekler çocuk gibidir tavrını koymazsan
hiçbirşeyin farkına varamazlar
Annem hep öyle yapardı

[/QUOTE

14 yıllık evliliğimde sadece 9 kilo aldım. Şu anda 54 kiloyum. Boyumda 1.58 cm.
Kilo sorunu olduğunu sanmıyorum.

Bu ve benzeri seyler sorun olmamali zaten esler birbirleriyle bir omur paylasiyolar.
Diger kadin modernmis modernse kendine modern sanane elin kadinindan !Çok üzgünüm çoook

burada modernlik ve geri kafalılık dış görünüşle alakalı kavramlar değiller; bu konuda biraz kavram kargaşası yaşıyoruz sanki...şimdi uzun süreli ilişkilerde erkekler sadece yabancı bir kadının bedenini merak etmiyorlar, bunun dışında farklı bir diyalog arayışına da giriyorlar...belki iş yerinde ki o kadınla seninle olan iletişimden farklı bir tat bulmuştur...yanlış anlama ben kesinlikle senin tarafındayım arkadaşım, evliliğini kurtar diye daha objektif değerlendirme yapalım istiyorum, yoksa ne eşinini ne de o kadını meşru bulmuyorum.
ama istersen kocanın karşısına yeni gündemlerle çık, farklı ilgi alanları yarat kendine, şaşırt biraz onu...ne bileyim mesela kocanı dans kursuna gitmeye zorla; istemiyorsa da onu modern olmamakla suçla:)) ya da edebiyata merak sar, sevdiğin bir yazara tutkuyla bağlan sürekli yazardan alıntılar yapıp tartışmaya çalış eşinle okudukları...bırak şaşırmayı kıskanır bile...:)))))

eşinin yaptığı hiç hoş değil...allah akıl fikir versin . şöle bir silkelensinde kendine gelsin yada sen bi silkele onu...allah yardımcın olsun ve sabır versin canım.
benim de eşimle işyerindeki bir bayan yüzünden sorunum vardı bir ara.tabi bu kadar seni beğenmiyorum git falan durumları hiç olmadı.hatta seninkinden biraz farklı bi durum .çünkü onurumu hiç kırmadı.geçici bir işte çalıştığı bi dönem eşimin işyerinde muhasebeci bi bayan vardı genç evli. patron bütün yetkileri aynı zamanda bu hanıma vermiş.hanfendi de patron havalarında sürekli çalışanlara işkence vaziyetinde. eşim her akşam eve geliyo sürekli evde bu kadının muhabbeti yok şöyle yaptı yok böyle yaptı . garip bir şekilde kadına kızma durumu o kadar fazlaki hani insan şey düşünüyo aralarında bişi varda karım evde çakmasın diye sürekli kadından şikayet edeyim. yani bak kadınla işim olmaz gibilerinden. ben kadın hakkında bişi diyince bu kızıyo elin kadınına niye öle diyon falan. bir gün kahvaltı da yine bu kadın muhabbeti kadın hamileymiş falan eşim artık suratı hiç çekilmez dedi ben o arada uygunsuz bi espri yaptım. yapmaz olaydım. eşim bir açtı ağzını sen hamile kadına niye öyle diyosun ayıp değilmi falan. ama nasıl bir tepki. bak dedim bu zamana kadar içimde şüphe yoktu içime kurt düşürdün dikkat et adımlarına dedim. ama biliyorum bi halt yemediğini . olsa 10 kere haberi gelir. çanakkalede herkes birbirini tanır. yinede inanılmaz kızdım. zaten işini değiştirmesini istiyodum bi arkadaşımın eşininde yardımıyla eski mesleğine geri döndü. sorun kalmadı.

özetle anlatmak istediğim eşimin yanlış birşey yapmadığını biliyorum ama erkekler böyle anlamsız insanı üzen şeyler yapabiliyorlar. kafalarını kırmak lazım...:eek:klava:

X