Eşiniz sizden ayrı gezi programı yapıyor mu

çocuklarla dinlenmeli tatil yapıyoruz onda diretemem maalesef
ben istiyorum ki ufaklık büyüyene kadar o da bi yere gitmesin bana haksızlık
biraz büyüyünce beraber gezeriz

aynen oyle işte demek istediğim bu
37.haftaya kadar çalıştım hamileyken
sonrasında da sürekli evdeydim bunaldim
çocuğu ben daha çok istedim diye cefasını ben çekmek zorunda mıyım
Valla ben esime niye bu kadarini ben ustleniyorum dedigimde.. sen anasin diyo:)) sanki biz bilmiyoruz:) ben cogu seyi yaparim dogru.. hani yemekbyedirmek camasirlari banyolari vs. Ama firsat buldugumdada kendimi disari atarim. Hani bu illa tatil olmasi gerekmezde.. ne bilim yanliz disari cikabilirsin sende bebegi ona birakip vs. O kadarinida yapabilir sanirim

Ben eşime git arkadaslarinla playstation oyna diyorum çocukla seni evde yalnız bırakmam zaten huysuz yazık sana diyor. He yapmaz mı belki yapar benim kocam asla yapmaz bal börektir demem ama ilkine ses çıkarmam ikincisine çıkarmam üçüncüsüne çıkarmam adet haline getirirse cirkefe baglarim.

Sana da yazık canım insan biraz düşünceli olur, esekten düşenin halini esekten düşen anlarmis. 2 aylık bebeğim var balkona ciksam bile bana bi gezmeye gitmiş gibi oluyor. Öyle bunaliyor ki insan. O bebeği yalnız başina yapmadın ananin evinden de getirmedin. Sen çocuktan dolayı cikamiyorsan kusura bakmasın o da şehir dislarina gezmeye gidemez. Uyumlu olmaya çalışma bu defa. Sen de insansin.

Sizin kadar abartılı düşünmüyorum. Kendinizi üzmeyin. Evli olmak arkadaşlar ile tatile gidememek değil. Belki onların da buna ihtiyacı vardır. Güveniyorsanız sorun etmeyin. Siz de gezin dediğim gibi. Evde oturup onu beklemeyin.

Biz nerdeyse herşeyi beraber yaparız tatil gezme dışarıda yürüyüş... 5 aylıkta kızımız var. Ben açıkcası bebeğimizin işlerini en başından beri tek başıma kendim üstlenmedim. Gece uyandığında kızım emzirdikten sonra eşimi uyandırırdım ben gazını çıkaramıyorum sen yapıver diye. Öyle öyle alıştı artık bebeğe bakmaya. Emzirmek dışında herşeyi yapar. Dün hatta emzirip ben kuaföre gittim sonra eve alışveriş yaptım 3 saat takıldım. O baktı evde. Oynaştırır uyutur vs.
Bebek bakımı işini anneler genelde tek başına karşıladığı için babalar kendilerine ihtiyaç duyulabileceğini düşünmüyor. O yüzden sizi rahatça bırakıp gidebiliyor gezmeye.
Şimdilik bekleyin derim ben.Yavaş yavaş bebeğe bakmasını sağlamanızı tavsiye ederim. Sonrasında sağıp verin sütü eline bir gün baksın bebeğe siz de gezin arkadaşlarınızla. Ama bunları tatlı tatlı yapın. Ben öyle yapıyorum

çok teşekkür ederim yorumunuz için.
güven konusunda kesinlikle bir sorun yok kendimden çok ona güvenirim
off işte minnacık bebekle nereye gidicem
en fazla farklı bir şehirde yaşayan anneme gidebilirim ama o da cok yorucu
bilemiyorum bi daha düşünücem

yapar ya onu yapar konuşuyoruz bazen yaparmisin diyorum tabiki diyor
ama bu ikisi aynı şey değil ki
farklı bi yere gezmeye gitti mi bi havası değişiyor insanın. çok ii geliyor
anayız evet ve yükün çoğu bizim omuzlarınızda
hem evde hem işte çalış sonra tatile o gitsin oh ne ala

Havalar sıcak yolda perişan olmayın. Gidemiyorsanız evde bebeğinizle ilgilenin, kafa dinleyin. Beraber tatile de gidecekmişsiniz nasil olsa acısını çıkartırsınız :)

Benimki gitmiyor keske gitse.
Yani samimi arkadaslariyla, erkek erkege, sirayla her birinin memleketinde bulusurken zaten sizin ne isiniz var? Siz de ayri bir sekilde baska zaman gidersiniz.

Ben eşimle bu konuda sıkıntı yaşamıyorum beraber de tatile gezmeye gideriz ayrı ayrı gittiğimizde olur. Şehir dışı ya da şehir içi ayrı takildigimiz zamanlar var yani. Bence siz eşinizin arkadaşlarıyla tatile gitmesine değil sizinle herhangi bir plan yapmamasına kiziyorsunuz. Eğer sizinle de tatil ve gezi planları yapsa bu kadar sorun etmezsiniz bence. Eşinizle konuşurken özellikle bunu vurgulayin kendinizi iyi ifade edin ki yanlış anlaşılma olmasın.

aynen oyle, alışkanlık haline geliyor ki hiç istemediğim bişey
erkekler bizim yaşadıklarımızı anlamıyor, fena bunaldim
sana da Allah kolaylık versin canim

Sessiz kaldığın sürece aynı şeyler olacak.
Söyle içinden geleni. Uyumlu yapıcı olmak güzel birşey ama bu iyi niyet suistimal edilince çirkefe bağlamazsan üzülen sen olursun sadece.
Peki simdi alttan almayip tavrini koyarsa konu sahibi esi degisir mi sizce? Merak ettigim icin soruyorum :) gec mi kaldi yoksa biseyler yapilabilir mi bu huyu konusunda

eşim bebekle ilgilenir akşamları
ama bu dediginizi ben hala yapamadım
kuaföre gidemedim aylardır, biraz da benim tembelliğim
kesinlikle tatlı dille yapmak lazim çünkü aksi türlü ters tepiyor
ben herşeyi yapmak la övünüyorum ama bu doğru bişey değil

Benimki gitmiyor keske gitse.
Yani samimi arkadaslariyla, erkek erkege, sirayla her birinin memleketinde bulusurken zaten sizin ne isiniz var? Siz de ayri bir sekilde baska zaman gidersiniz.
benim tabiki işim yok onların arasında
istediğim eşimle tek beraber gitmemiz
yada eşli gidilebilir
başka zaman beraber gideriz lafı da yapmıyor ki

Peki simdi alttan almayip tavrini koyarsa konu sahibi esi degisir mi sizce? Merak ettigim icin soruyorum :) gec mi kaldi yoksa biseyler yapilabilir mi bu huyu konusunda
Bence hiçbir şey için geç değil.
İster 2 yıllık evli olsun ister 20 yıllık.
Kararlı bir şekilde tavrını koyarsa bunu devam ettirirse olabilir.
Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın modunda olursa hep üzülen kendi olur.
Şimdiye kadar sesimi çıkarmadım ama artık sabrım taşmak üzere ile başlayan cümleler kurup gerekirse ayrılırım şeklinde dile getirmeden gözdağı verilmeli karşıdakine. Aksi takdirde amaan nasıl olsa barışıyoruz nasıl olsa kabul ediyor diyerek davranışından vazgeçmeyebilir.

sevgiliyken böyle değildi işte, takıntı derecesinde. bırakmazdı başka ayrı planlar yapmazdık
ve lafa gelince çocuk gezmeye engel değil der arkadaş ortamlarında
beraber de tatil yapıyoruz ama böyle gezi gibi yapmadık çok uzun zamandır
böyle bisey e ihtiyacım var
şehir ici plan yapıyor bi yerler e götürüyor
oyuzden konuyu açınca nankör lukle de suclanicam biliyorum
yanlış anlasilmamak için nasil söyleyeceğimi bilemiyorum

Haklisin. Benim esimde bazi konularda benden daha kadindir ve inattir ve istedigi olsun ister. Ondan sordum. Bana bikac taktik verebilirmisin acaba

Sizde evde oturmayin mafem o gelince dr siz kendi arkadaslarinizla plan yapin kendi evde takilsin. Boyle zeytin yagi gibi uste cikanlara yasattiklarini yasatmazsan ogrenemiyolar. Bence sesini cikarma gitsin gelsin onun evde oldugu vakitte sen tatile git 2 3 gunluk. Bakalim uste cikacak mi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…