Eşiniz/ sevgilinizle tanışma hikayeleriniz :)

cevapveriyorum

Sınavsız Hava Sahası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
3.055
8
88
Aydın
Eşinizle veya sevgilinizle tanışma hikayelerinizi anlatmaya ne dersiniz ? Benim şuan bir sevgilim olmadığı için anlatamayacağım ama siz anlatmaya başlayın ben de sevgilim olursa olduğu zaman anlatırım :9: hadi merakla bekliyorum :9:

Son düzenleme:
aslında facemde ekliydi ama aynı okuldaydık birbirimizi hiç görmedik facemde ekli olmasına rağmen hiçte konusmuyorduk. 1 seneden sonra bana yazmaya başladı 1 hafta konustuk sonra çıkmaya başladık öyle basit bi tanışmaydı :) ama 3. senemizdeyiz :nazar:

Son düzenleme:
aslında facemde ekliydi ama aynı okuldaydık birbirimizi hiç görmedik facemde ekli olmasına rağmen hiçte konusmuyorduk. 1 seneden sonra bana yazmaya başladı 1 hafta konustuk sonra çıkmaya başladık öyle basit bi tanışmaydı :) ama 3. senemizdeyiz :nazar:

Biliyorum canım resimlerinizi görmüştüm çok tatlısınız nazar değmesin inşallah. :))

Bi arkadaşım sayesinde oldu yaşadığı şehirden doğduğum şehire bi nedenden dolayı gelmişti 1 dakikalığına beni gördü ve aşık oldu sonra 5 ay benimle tanışmak için uğraştı sonunda tanıştık bende ondan hoşlanmaya başladım böylece başladı tam 4 sene 7 aydırda devam ediyo çok şükür :)

2 sene önce okullar başlamıştı ve okulun ilk günleri kız arkadaşlarımla dışarı çıkar dolaşırdık hep.
Oda okula yeni gelmiş ama ben farkında değildim.
Onların sınıfındaki bi arkadaşım benden hoşlandığını oturup konuşmak tanışmak istediğini söyledi ama ben kabul etmedim o arkadaşım bi kaç kere daha geldi bunları söyledi bana.
Kendiside numaramı almış mesaj falan attı konuşmaya başladık ama ben kesin kararlıydım hayatıma birini almamaya.
Biz konuşmaya görüşmeye başladık dershanemden almaya geliyordu eve bırakıyordu sohbet ediyorduk...
Okulun kazağını daha almamıştım ve havalar soğumaya başlamıştı o kendi kazağını verdi bana sen giy diye 3-4 gün bende kaldı birden kokusundan çok etkilenmiştim :)
1 ay boyunca bu şekilde devam etti 9 ekim cumartesi günü saat 2dede güzel bi mesaj yazıp göndermiştim...

Şimdi her gün iyiki hayatımda diye şükrediyorum :16:

Daha önce başka bi konuya da bahsetmiştim biraz.ama şimdi tam olarak anlatayım.Biz eşimle birbirimizi hiç sevmezdik eskiden.aynı okuldaydık ortak arkadaşlarımız vardı.bi arkadaşım onunla oda arkadaşımı (en sevdiğim arkadaşımı üstelik) ayarlamaya çalışıyormuş meğer.bizim 5-6kişilik bi grubumuz vardı.işte ben memlekete gittim.döndüğümde grubumuzdaki herkes tanışmış ve hepsi ondan bahsediyo.sonra tesadüfen ben de tanıştım bi gün.ama o kadar asık suratlı ve kendini beğenmiş davranıyordu ki kendi kendime ayy ne gıcık bi çocuk allah bunun sevgilisine sabır versin demiştim :)) neyse bikaç gün sonra tekrar karşılaştık yine aynı.bi kere daha bi kere daha derken bi baktım ki en iyi anlaştığım arkadaşım olmuş.öyle ki onu görmeden bi gün geçmiyo.kızlarla sürekli gittiğimiz yerlerde bile gözlerim onu arar oldu yanımda arkadaşlarım olmasına rağmen.o da dahil herkes benle dalga geçmeye başladı aşıksın diye.bi gün yine bana takıldı ''ben biliyorum sen bana aşıksın '' dedi.''yok canım ne alakası var.aşık olsam heyecanlanırım falan.ama ben hiç öyle bişey hissetmiyorum'' dedim geçiştirdim.bikaç gün sonra bi baktım gerçekten yanında kalbim deli gibi atıyo heyecanlanıyorum.sonra döndüm ona dedim ki ''hni sana öyle söylemiştim ya nedense şuanda çok heyecanlıyım'' dedim.güldük ikimiz de.sonra dudaklarıma minik bir öpücük kondurdu ve o gün çıkmaya başladık.

Daha önce başka bi konuya da bahsetmiştim biraz.ama şimdi tam olarak anlatayım.Biz eşimle birbirimizi hiç sevmezdik eskiden.aynı okuldaydık ortak arkadaşlarımız vardı.bi arkadaşım onunla oda arkadaşımı (en sevdiğim arkadaşımı üstelik) ayarlamaya çalışıyormuş meğer.bizim 5-6kişilik bi grubumuz vardı.işte ben memlekete gittim.döndüğümde grubumuzdaki herkes tanışmış ve hepsi ondan bahsediyo.sonra tesadüfen ben de tanıştım bi gün.ama o kadar asık suratlı ve kendini beğenmiş davranıyordu ki kendi kendime ayy ne gıcık bi çocuk allah bunun sevgilisine sabır versin demiştim :)) neyse bikaç gün sonra tekrar karşılaştık yine aynı.bi kere daha bi kere daha derken bi baktım ki en iyi anlaştığım arkadaşım olmuş.öyle ki onu görmeden bi gün geçmiyo.kızlarla sürekli gittiğimiz yerlerde bile gözlerim onu arar oldu yanımda arkadaşlarım olmasına rağmen.o da dahil herkes benle dalga geçmeye başladı aşıksın diye.bi gün yine bana takıldı ''ben biliyorum sen bana aşıksın '' dedi.''yok canım ne alakası var.aşık olsam heyecanlanırım falan.ama ben hiç öyle bişey hissetmiyorum'' dedim geçiştirdim.bikaç gün sonra bi baktım gerçekten yanında kalbim deli gibi atıyo heyecanlanıyorum.sonra döndüm ona dedim ki ''hni sana öyle söylemiştim ya nedense şuanda çok heyecanlıyım'' dedim.güldük ikimiz de.sonra dudaklarıma minik bir öpücük kondurdu ve o gün çıkmaya başladık.

Ayy çok güzelmiş : )

Eşimle biz 8 sene sevgili kaldık ve 1 haftadır da evliyiz:nazar:
Biz lisede tanıştık. Daha doğrusu aynı sınıfa düştük, ilk benden nefret ediyordu kendisi. Bende pek hoşlanmamıştım. Birbirimizle uğraşır laf atar dururduk. Sonra aşık oldum, kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyordu onun yanındayken. Bi gün bana cesaret geldi gittim açıldım:1:
ilk önce dalga geçti,olmaz dedi.
Tabi bende de gurur var:1:
2 ay suratına dahi bakmadım aynı sınıfta olmamıza rağmen.
2 ayın sonunda o benim peşimden koştu, beni görmek için bir sürü şey yaptı.
Seviyordum tabi dayanamadım en sonunda çıkma teklifini kabul ettim
Ah o lise yıllarımız:69:
Daha sonra görüldüğü üzere evlendik:16:
Bizimde liseye dayalı bir tanışmamız oldu kısacası.
iyi ki onu seviyorum,iyi ki vazgeçmemişim :)

Biz lisede tanıştık. Daha doğrusu aynı sınıfa düştük, ilk benden nefret ediyordu kendisi. Bende pek hoşlanmamıştım. Birbirimizle uğraşır laf atar dururduk. Sonra aşık oldum, kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyordu onun yanındayken. Bi gün bana cesaret geldi gittim açıldım:1:

pembemaviii harika yaaa 8 yıldan sonra evlendiniz :nazar:

darısı başıma :69:

ben de senin gibi ilk aıdmı attım sevgilime ben açıldım

o da 11 gün boyunca bana cevap vermedi sağolsun

sonunda ısrar ederek kabul ettirmiştim ben de :69:

Oyy kuzum ben senin hikayeni yerimmm yaa..

Bizim tanışmamız herkesinkinden farklıdır eminim :) Bizde MySpace de tanıştık :1:

Aslında hayatta herşeyin bi neden üzerine kurulduğunu ve zamanı gelmeden ortaya çıkmayacağına örnek bizim hikayemiz :1:

internette bi kızçeyle tanıştım 5-6 yıl önce... konuşurken bana aynı kafadan olduğumuzu söylediği bi arkadaşıyla daha tanıştık... sonra tanıştırdığı kızçeyle daha yakın olduk daha muhabbetliydik.. 1 yıl kadar yalnızca netten sohbet ettik dertleştik ve sonunda reele dökmeye kadar gittik.. yanımda ablam ve erkek arkadaşımla birlikte internet arkadaşım hatta kardeşimle buluştuk...dopdolu bir gün sonunda annesi bizi evlerine davet etti ve gittik..ablam ve erkek arkadaşımla birlikte... :1:
annesi ve iki erkek kardeşiyle birlikte bizi misafir ettiler ...
candostumun kardeşi vardı karizmatikti baya :1: ama ablaydık biz :1: hesapta :1:
arkadaşlığımız hiç kopmadı candostumla ... herşeyimi bilir ... herşeyini bilirim... evlendi... yine kopmadık... kardeşi askere gitti... ne alaka diyeceksiniz :1:
işte şuan hala askerde olan candostumun kardeşi şuan benim herşeyim :1:
hava değişimine gelmişhaziranda ... öyle ki aklıma gelmez, biri söylese güler geçerdim böyle birşey olamaz diye... Ama oluyormuş işte.. :1:
geldiğinde düzene sokması gereken birşeyler varmış ve değişikliklerin içinde en büyüğü de hayatındaki insanı çıkarmakmış.. bana mesaj attı nasılsın vs diye yine aklıma gelmeyen birşeydi ki ... bi baktım biz can olmuşuz birbirimize ... 75 gün sonra teskeremiz... ve önümüzdeki hafta ailelerimiz biraraya gelecek bizim için :1:
onu bana yazan Rabbime sonsuz kere şükürler :1: :nazar:

Aslında hayatta herşeyin bi neden üzerine kurulduğunu ve zamanı gelmeden ortaya çıkmayacağına örnek bizim hikayemiz :1:

internette bi kızçeyle tanıştım 5-6 yıl önce... konuşurken bana aynı kafadan olduğumuzu söylediği bi arkadaşıyla daha tanıştık... sonra tanıştırdığı kızçeyle daha yakın olduk daha muhabbetliydik.. 1 yıl kadar yalnızca netten sohbet ettik dertleştik ve sonunda reele dökmeye kadar gittik.. yanımda ablam ve erkek arkadaşımla birlikte internet arkadaşım hatta kardeşimle buluştuk...dopdolu bir gün sonunda annesi bizi evlerine davet etti ve gittik..ablam ve erkek arkadaşımla birlikte... :1:
candostumun kardeşi vardı karizmatikti baya :1: ama ablaydık biz :1: hesapta :1:
arkadaşlığımız hiç kopmadı candostumla ... herşeyimi bilir ... herşeyini bilirim... evlendi... yine kopmadık... kardeşi askere gitti... ne alaka diyeceksiniz :1:
hava değişimine gelmişhaziranda ... öyle ki aklıma gelmez, biri söylese güler geçerdim böyle birşey olamaz diye... Ama oluyormuş işte.. :1:
geldiğinde düzene sokması gereken birşeyler varmış ve değişikliklerin içinde en büyüğü de hayatındaki insanı çıkarmakmış.. bana mesaj attı nasılsın vs diye yine aklıma gelmeyen birşeydi ki ... bi baktım biz can olmuşuz birbirimize ... 75 gün sonra teskeremiz... ve önümüzdeki hafta ailelerimiz biraraya gelecek bizim için :1:

Allah mesut etsin :) inşallah hakkınızda hayırlısı olur.Rabbim sevenleri ayırmasın.

Hep mutlu olun inşallahh. :nazar:

Yaklaşık 4 ay önce ist.la giderken işle ilgili, İDO ile, masada karşımda oturan beyefendinin bakışlarına uyuz olup dergisinin kıyı köşesinden beni süzüyo olmasına sinirlenip boş gördüğüm başka bi koltuğa geçtim.. neyse gün içinde halletmem gerekn işleri hallettim kuzenime yemeğe geçtim. eşinin çok sevdiği eski bi üniversite arkadaşıda gelicekmiş yemeğe.. şaka gibi gelicek okuyanlara ama yemek sofrasında yarım saat gelmesini bekleyipte yemekler soğudu die içimden gıcık olduğum kişi, feribotta karşımda beni izlediği için yer değiştirdiğim kişi çıktı.. hiçbirşey çaktırmamaya niyetliydim ne onu tanıdığıma dair ona, nede böyle bi durum yaşadık bugün beyefendiyle die kuzenime ve kocasına:) aslında oda hiç çaktırmadığı için bişey tanımadı sanıp rahatlamıştım.. çorbaları içerken göz göze geldik.. pis pis sırıtıp ta ' sanırım gündüzdeki kadar şanslı değilsiniz kaçabileceğiniz başka bi masa yok burda' demez mi... o an içimden alev falan çıkıcanı sandım öfkeden.. dikip gözlerinizi bakmadığınız sürece buna gerek yok dedim.. tabi bi yandan kuzen falan dürtüyo beni noluyo nerden tanışıyonuz mevzu ne diye.. anlattı açığa çıkardığı gibi kendisi.. neyse ben o gece otobüs yolculuğuyla döndüm.. kuzenimden tlf. numaramı rica etmiş ısrar edince vermiş bizimkide.. aslında evvelinde, boşanmış ve kızıyla yaşayan bi bayan olduğumuda eni-konu anlatmış. çünkü kendisi bekar. ısrarla isteyince vermiş.. defalarca msj.arama vs. aynı şeyleri bende söylesemde ben çöpsüz üzüm değilim die defalarca anlatsamda anlamadı.. günde rekoru 274 msj.dı.. bunu nasıl hesapladım, tlf.numun msj. kutusu dolup yer yok die sinyal verdiğinde.. beni tanımıosun die sinirle en son söyleyip kapadım tlf.nu.. tekrara aradı tam alo dicektimki.. adım soyadım tc.numaram anne-baba ismim iş adresim, annemin kızlık soyadına kadar arka arkaya öyle bi hızla saydıki.. tabi aynı şeyleri kızım içinde saydı.. nutkum tutldu.. mit ajanımısın nesin diyebildim. güldü ama deilmiş tabi.. o günden beri birlikteyiz.. evvelimde görücü usulü evlendiğim için küçük yaşta ve öncesinde hiç sevgilim olmadığı için evliliğimin.. ilk sevgilim:) farklı illerdeyiz. 3 aydır birliktelikte ilk buluşmamız çok keyifliydi.. ikinci buluşmamızda da... omuzundan ameliyat olucaktı ve refakatçi olarak ben kaldım hast.de 3 gün başında :) babası vefat etmiş.. annesi almanyada yaşayan biriydi ben baktım bebek gibi:) 15 gün önceydi hast.çıkışımız.. direk almanyaya uğurladım annesinde kalıcaktı 1 ay raporu doluncada dönücekti.. bu arada anne bilmiyodu bile ameliyatını tansiyonu çıkar uzakta üzülmesin die.. gidince öğrendi.. 15 gün uzaklık heleki hast.odasında geçen 3 günden sonra onada çok zor geldi banada :( öyle çılgın ki.. 3 gün önce duyduğumda şaka yapıyo zannedip gülüp ciddiye almamıştım ama dün rezervasyon bilgi mailini bana gönderince şokk oldum.. cumartesi sabah uçağıyla bana geliyo ve pzrts dönücek yine almanyaya :) gidiş dönüş uçak bilet rezerve mailini görene kadar inanmıyodum şaka gibi çünkü.. hemde kızımla tanışıcak geldiğinde.. benden 2 yaş küçük olmasına rağmen minyon olmamdan sebep ben daha küçük duruyorum.. kızım fikren havalara uçtu öyle sevindiki.. ben ıkına sıkına anlatmaya çalışırken tepkisinden çekinip, kızım havalara uçtu. bakalım haftasonu tanışmaları nasıl geçicek.. hakkımda hayırlısı ne ise o olsun inş.. benim hikayemde çok yeni bir birliktelik olmasına rağmen budur kızlar.

Back