Anket Esiniz, sevgiliniz titiz mi?

Esiniz Sevgiliniz titizmi ?

• Ankete Katılan
    30
Evet titizdir kendisi..Fena halde..Ama öyle rahatsızlık veren cınsten degıldır..
Temızlık konusunda;prensıplerımız yasam tarzımız ıdeallerımız kısacası hayatımızı bıcımlendıren konularda oldukca dıkkatlı ve tıtız davranır...Ozen gosterır herseye...
En çok bardaklara takılır bır bardagı yuz kere yıkar mı bır ınsan ya bırsey ıcmeden once..(gercı ben 200 kere yıkıyorum da;*) oluyor 300..;P

Sevıyorum boyle olmasını;cok hosuma gıdıyor..

Titizdir...
Sürekli eller yıkanır...
Diş fırçasıyla gezer....
Hergün çamaşır, kıyafet, çorap değişir....
15 günde bir saç kestirilir...
Kendi içse bile biraz beklemiş bardaktan asla bir şey içmez...
Tabağına biri dokunamaz...
Aslında obsesiftir şaka maka...
Kayınvalidem bu iyi hali der, çocukken çok cins olduğunu söyler...
Bende öyle olduğumdan hiç ses etmem...

hemde coook titizdir...
simetri hastaligida cabasi,herseyi renk sirasina göre katlanmis,coraplar hemen sepete atilmis,cikardiklari düzgünce katlanmis..mutfaktada kullandigi bardagi 1 sn tezgaha koymaz,yemek yapar ortalikta hicbisey olmaz.banyodada banyo yapar cikar bir damla su göremezsiniz,ellerini yikadiginda lavobayi kurular...
ama ama ama seviyorum yaaaaaa,bana hic bir zorlugu yok bu konuda :)) canim kocisim

ah ah nerdeee titiz deildir. üstelikte cok dağınıktır koydugu bi eşyasının yerinide bulamaz..özeniyorum şöle titiz kocalara masallah nazar değmesinnn..

hihoyyytay benım askımda cok titizdir tıpık başak burcu iştesaolsun benım dagınıklıgmıda toplar cok hamarattırr kendısııı

Ne öyle çok titizdir, nede çok pis ortasını buluyoruz her zaman. Zamanı geliyor ben onun poposunu topluyorum zamanı geliyor o benimkini geçinip gidiyoruz

çok titiz benimki, çok da hoşuma gidiyor düzenliliği, temizliği. :asigim:
elini günde 10 kere yıkıyordur en az.
her sabah okula gitmeden önce duş alır.
giydikleri vs tertemizdir herzaman.
diş bakımına vs çok önem verir.
migrosa falan girdiğimizde en çok durduğumuz reyon sabun&diş macunları bölümü.
ikimiz de koku hastasıyız zaten. sabun doldu ev. :sm_cool:

keşke azıcık titiz olsa... pasaklı ve de saçaklı benim adam

neyse iki dürttüm mü yapıyor en azından, buna da şükür

valla ansıl olduğunu ben anlamadım evi resmen b...k götürür temizleyince de benden güzel temizler kıyafetler çıakrıldığı yerde kalır ben gittiğimde temzlerdimm şimdide kendi temziliyoo haftada bir en azından titizmi değilmi bilmyrm ama yemek yapma konusunda oldukça titizzz ayy düşünmek istemyrm sinirlerim bozuluyoo çünkü

pisliği sevmez ama öle aşırı titiz de deildir mesela temiz dolaşır herzaman günde 2-3 defa üstünü deişiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…