Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden değiştireyim ki takımımı babadan galatasaraylıyım ben hihoyyyt
Kendileri fenerli olurlarda :mymeka: çok uğraştı ama kabul ettiremedi maalesef sengözlerimebaksanab
çok fanatik değilim ama değiştirmem
ki değiştirmedim de
eşim Gs li ben Bjk liyim.
Başkası içinde takım değiştirmek,din değiştirmek,arkadaş çevresini vs. değiştirmek bana çok saçma geliyor.
Sanki ondan önce gerizekalıydım,Onla beraber olduğumdan beri doğruları fark edebiliyorum. kaydirigubbakcemile
haha bizde de tam tersi o galatasaraylı ben fenerbahçeliyim....hala değiştiremedi neden değiştireyim ayrıca ne gerek var....bunun aşkla ne ilgisi var...ben istesem o değiştirirmi ki üstelik neden isteyeyim böyle bişeyi anlamsız bence...
hatta sıksık geyik yapar "duyduğuma göre sen koyu bi cimbomluymuşsun" diye...eğleniriz sadece çoook bekler daha...
hem fenerbahçe bana rahmetli amcamdan yadigar ben kesinlikle değiştirmem...
Aynen demi neden değiştirecezki takımlarımızı bizler istesek onlar kabul edermi ki sanki herkes kendi takımında kalsın en güzeli hemde rekabet oluyor aramızda ... :lepi:
Böylesi daha güzel bence hemde keyifli oluyor![]()
çeşitlilik herzaman güzeldir hoşgörü varsa...çok keyifli oluyor hele fenerbahçe-galatasaray maçları...(gerçi hala ödenmemiş bir iddia borcum var, neyse en azından inkar etmiyorum borcum borç)