Anket Eşiniz/sevgiliniz için tuttuğunuz takımı değiştirir misiniz?

Sevdiğiniz adam için takımınızı değiştirir misiniz?

• Evet,bir takım ondan önemli olamaz değiştiririm tabi

OY: 14 11,5%
  • Hayır,ne münasebet takımımdan vazgeçmem asla

OY: 84 68,9%
  • Benim için fark etmez fazla önemsemiyorum olabilir de olmayabilir de

OY: 21 17,2%
  • Bu konuda cidden çok kararsızım

OY: 3 2,5%

• Ankete Katılan
    122

aLLeGRia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
9.565
14
0
Tekirdağ
Eşinizle/sevgilinizle tuttuğunuz takımlar farklı ve o sizden kendi tuttuğu takımı tutmanızı istiyor.Ne yaparsınız?Aşk mı takım mı?

tuttuğum takım'gs' annemden yadigar bana ölürümde değiştirmem aşkta neymiş:umursamaz:

Galatasaraylıydım fakat bugün kü maçtan sonra Fenerli olmaya karar verdim :) Eşimde Fenerli. Gerçi maçları izlerken eğlenceli oluyor ama şartımı kabul etti bana bir tane apple laptop.bir yeni pembe I phone,ve FB nin formasını alacak :))))

Aşkımdan kıymetli değil..Aşkım koynumda takım değil..
Kazandıklarını benimlede paylaşmadıklarına göre Aşkımı kırmam..

Ben aşkımla aynı takımı tutuyorum sorun yokta futbol izlemeyi yasaklıyo bi tek bana gamyoncuiremsu Farklı takımı tutsaydı da değiştirmezdim benlülülülülülü

Benim için fark etmez fazla önemsemiyorum olabilir de olmayabilir de

Takım bile tutmuyorum ki.........

Neden değiştireyim ki takımımı babadan galatasaraylıyım ben hihoyyyt

Kendileri fenerli olurlarda :mymeka: çok uğraştı ama kabul ettiremedi maalesef sengözlerimebaksanab

abovvvvvvvvv dün ne yaptınız arkadaşım? rakiptiniz maçta.Ama fener yendi........:1hug:

çok uğraştı ama yemedi :lepi: ama onun takımının maçı olduğu zaman destekliyorum.

evet değiştiririm, hatta değiştirdim bile
eski fenerli yeni bjk lı :))
sempatim olmasaydı yada gs li olsaydı asla değiştirmezdim
ama bi yanım hala fenerbahçeli :)))

Takım değiştirmeyince beni sevmeyecekse eksik kalsın sevgisi kesinlikle değiştirmem tabiki. kötükedihüso

Tam değişmiyor ya istesende,bende dedim senden kıymetlimi nolcak değiştiririm,sonra anlaşma yaptık %50-50 diye,yarı Beşiktaşlı yarı Galatasaray lı oldum,ama Beşiktaşın yerini tutmuyor tabi,şimdi o diyor %51 in benim,çoğunluk hissen bende,eş kontenjanından GS'lısın:roflol:,ben tersini diyorum.Hala ne olduğum tam belli değil yanikafamçokkarıştı:uhm:

Oyle bi durum olsa o da degistirebilir yane, ama zaten baska takimdan olan biriyle evli degilim, yani ayni takimi tutuyoz..

bencede tam olarak değişmiyor
sevgisi böyle artacaksa hiç artmasın tabi sevmesinde
ben kocacımı mutlu etmek istedim
sempatimde vardı bide herkes bjk lı sanıyodu artık bjk lıyım :)

bunu bugun daha soledı fb lı ol dıe ama kabul etmedım oda cok ısrar etmedı zaten.
ısrar etse deıstırırım nıe olmasın cokta onemlı bıse deıl.takım ıcın kırmam ama yınede o gs lı olsun daha mantıklı:)

fanatik olarak takım tutmuyorum hem tutmuş olupta değiştirsem ne olucak ki çok saçmakaydirigubbakcemile3
beni daha mı çok sevicek:hulya:

Ben galayasaraylıyım ama çok önemsemiyorum :1closedeyes:
ama inat yaparsaam sırf ona inat olsun diye yaygara koparır yine değiştirmem lülülülülülü

Back