ayy benimkide sayklayanlar arasında valla.bi ara teknelere takmıştı şu kadar metre bize yeter şöle olsun böle olsun diye,sonra o geçti yemek tarifleri bi gece taze fasülye diye sayıkladı durdu :) :roflol: ondan sonra bi gece dövüşüyomuş ama sanki yatakta birini dövüyo gibi hareketler yaparken zoraki uyandırdım ve bana dediği du bi dakka hemen uykuya dalmalıyım yoksa dayak yicem dedi heheheheheh meğer tekrar uykuya dalmışta admları dövmüş ayy benimkinin çok vakası var bu konuda.bayılıyorum uyuyunca eşimle uğraşmaya......sırnaşık şeysırnaşık şey:smiley-cool:
Ayy Valla Bizde De Var Benzer Durumlar Ilk Evlendiğimiz Zamanlarda çok Sayiklardi şimdi Bi Kaç Aydir Yok Oda çok Yorulunca Sayikliyor Aşkim Benim Yaa ölüyorum Gülmektenn:roflol: Bi Gece Yastiği Almiş Kolunun Altina Bu Ne Bu Diye Soruyor Bende Saf Saf Cevapliyom Yastiiik Diye Kiziyor Ampul Bu Ampul Diyee Ya Ne Ampulu Görmüyon Mu O Yastik Diyomm O Halaa Ampul Diyoo Ama Koptum Gülmektenn Yapiyor Arada Böyle şeylerr Canim Benimm:roflol::roflol:
BENİM EŞİM İŞ NEDENİYLE ÇOK YOĞUN İNSANDIR,İŞİ KAPI,PENCERE,EV İÇİ MOBİLYALAR YAPAR..Bİ SABAH UYANDIM EŞİMİ DİNLİYORUM"PENCERELERİN ÖLÇÜSÜNÜ ALDINMI?"NE DİYOSUN YA DEDİM,AMAN NE BİLEYİM AKLIM İŞE GİTTİ DEDİ,ARADAN Bİ KAÇGÜN GEÇTİ YİNE "BİLGİSAYAR MASASININ RENGİNİ NASIL YAPSAM".....YİNE BÖYLE Bİ KAÇGÜN GEÇTİ SABAH YORGANI ÖRTÜYORUM "KALDIR DEDİ NEYİ DEDİM KALDIR DEDİ YİNE NEYİ CANIM DEDİM ŞEREFE DEDİ:sm_cool::sm_cool:ALLAHIM SABAH SABAH Bİ GÜLME KRİZİ GELDİ BANA....GEÇENNLERDE UYANDIRIYORUM "TAMAM ANNECİM"..YA BENİM EŞİM ALEM İNSAN:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?