- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
En büyük sorun zaten içki abartarak içmesiİcki disinda ne sorun var? Ha sarhossa surekli o da sorun tabi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En büyük sorun zaten içki abartarak içmesiİcki disinda ne sorun var? Ha sarhossa surekli o da sorun tabi![]()
Offf benim ex’e cok benziyormus, ben dayanamadim. İnsallah seninki duzelir de ayrilmazsin ne diyimKarşısında 8 yaşında çocuk varmış gibi davranıyor. Ev işleri benim sorumluluğummul gibi hareket ediyor. “Bugün diyor ki, benim boxerım kalmamış. Yıkamadın mı” Ben mecbur muyum senin boxerını takip etmeye. Geçen yazdım. Çamaşır makinasına polarını attım. “Fermuarını çekseydin, makinaya vuruyor” diyor. Hep alttan al, hep alttan al. Ama Çıldırma aşamasına geldim Woman.
Evet artemis. Bende bu sebeple boşanacağım. Ben daha iyi bir hayat hak ediyorum.
Yooo niye rahatsız olayımMerak ettim benim gibi aynı durumu yaşayanlar var mı diye bi nevi dertleşmek gibi. Rahatsız olduysan konuya cevap verme zorla değil
Onu diger arkadasa yazmistim, sizinkini anladim zatenEn büyük sorun zaten içki abartarak içmesi
Çok şaşırdım be arkadaşım
Güzel huzurlu bir evliliğiniz var intibası uyanmış bende, nedense….
Çok üzüldüm gerçekten
Allah yardımcın olsun
İçine atma
Aileden kimse yok mu yanında kalacak ya da gidip yanında kalabileceğin? Doğum süreci baslarsa diye diyorum. En azından yardımcı olabilecek ayık birileri olsun yanında sancin başladığında.Bırakmıyorlar. Bende çok umut ettim. Onlar o şarhoşken ki kafayı seviyor.
Evet minarecim. Dokunsan ağlayacağım. Önceden idare edebiliyordum ama hamileliğin sonlarında çok zorlanmaya başladım. Doktor her an hazırlıklı ol dedi. Rica ettim, içme diyorum. Yine içiyor. Sabi sübyan çocuk dünyaya gelecek bu adamın ağzı leş gibi içki kokuyor.
Çoğu zaman 15i geçerdi, alkolikti, benim damarlarımda kan değil alkol var derdi
Aynen ben de öyleBen de niyeyse @Nihal Shibuya nın ilk evliliginde cok keyifsiz oldugunu, cok ihmal edildigini, ama ikinci evliliginde rüya gibi bir döneme adım attığını düşünüyordum.
Cok sasirdim. Hakkinda hayirlisi olsun Nihal ❤
Canımız isterse ikimiz beraber hergün içeriz, canımız isterse küfelik oluruz, ertesi gün hangover (= şu aralar bebiş çalışmaları sebebiyle ben pas geçiyorum, kendisini içmeye bıraktım birkaç saat önce belki birazdan gider alırım arabayla (= tabii bizde çocuk yok o yüzden bizim bir sorumluluğumuz yok. Siz kullanmıyorsanız ve sizi rahatsız ediyorsa bu durum bilemem ama sarhoş idare etmek o kadar kafaya takılacak birşey değildir, tabii dövme, sövme, kavga vb durum yoksa. İki gılı gılı, aç gelirse bir makarna sonra hop yatak, ertesi gün dalga geçip gülmek de bonus (=
Çünkü aptalım ben. Bir kırıntı gördüm mü sarılıyorum ona. Artık mutlu olacağım sandım. Tamam içiyor ama beni dövmüyor, aldatmıyor diyordum. Çocuğum olacaktı, yuva olacaktık. Aptal ben.Çok şaşırdım be arkadaşım
Güzel huzurlu bir evliliğiniz var intibası uyanmış bende, nedense….
Çok üzüldüm gerçekten
Allah yardımcın olsun
İçine atma
Sürekli gönlünü eğlemek demek istemedim ki eğer kırk yılın başı sarhoş oluyorsa idare etmek lazım diye düşünüyorum.Kullanıyorum ama sarhoş kocamın gönlünü eğleyemem. Alakası yok bence. Ağzınla edebinle içmeyi bileceksin. Kırk yılda bir elbet sapıtırsın. Ama haftada 3-4 gün sarhoş olunmaz.
Başkalarının eşi her gün içiyor diye kendi eşinizin alkol alışkanlığını tolere edemezsiniz ki.Kızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
bebek sağlıkla bir doğsunnn gerisine sonra sağ sağlim kafayla bakarsınn nihal.içen adamlar da sorunlu içmeyenler de.benim babam ağzına içki sigara sürmeyen şiddeti de olmayan bir adamdı.ama adamın a lığı yoktu .her kadın en iyi hayatı hakediyor.hayat o kadar kısa ki bunun farkına varamıyoruz.anca önemli hastalıklara düşünce anlıyoruz.oysa önceden anlayıp kimse için üzülmeye değmeyeceğini bilsek erkekleri de hayatımızın en baş köşesine koymasak daha mutlu olacağız benceKarşısında 8 yaşında çocuk varmış gibi davranıyor. Ev işleri benim sorumluluğummul gibi hareket ediyor. “Bugün diyor ki, benim boxerım kalmamış. Yıkamadın mı” Ben mecbur muyum senin boxerını takip etmeye. Geçen yazdım. Çamaşır makinasına polarını attım. “Fermuarını çekseydin, makinaya vuruyor” diyor. Hep alttan al, hep alttan al. Ama Çıldırma aşamasına geldim Woman.
Evet artemis. Bende bu sebeple boşanacağım. Ben daha iyi bir hayat hak ediyorum.
Estağfirullah, rica ediyorum kendine böyle deme, ben hep sana güzel şeyler yakıştırmışım gayri ihtiyari demekki senin güzelliğin yansımış banaÇünkü aptalım ben. Bir kırıntı gördüm mü sarılıyorum ona. Artık mutlu olacağım sandım. Tamam içiyor ama beni dövmüyor, aldatmıyor diyordum. Çocuğum olacaktı, yuva olacaktık. Aptal ben.
Hayatım boyunca vermeye alıştım. İstemek nasıl bir şey bilmiyorum. Evleneliden beri de ilk kez bir şey istedim. “Ben doğurana kadar içme” Yapamıyor. Aynı evin içinde 2 farklı dünyalar yaşıyoruz. Ben bebek için hazırlık yapıyorum. Nevresimlerini yıkıyorum, ütü yapıyorum. O içerde kendine çilingir sofrası kurup, şarkı söylüyor. Kanepede uyuyor. Benim hayal ettiğim hayat bu değil.