Eşiniz ne sıklıkla içki içiyor?

Karşısında 8 yaşında çocuk varmış gibi davranıyor. Ev işleri benim sorumluluğummul gibi hareket ediyor. “Bugün diyor ki, benim boxerım kalmamış. Yıkamadın mı” Ben mecbur muyum senin boxerını takip etmeye. Geçen yazdım. Çamaşır makinasına polarını attım. “Fermuarını çekseydin, makinaya vuruyor” diyor. Hep alttan al, hep alttan al. Ama Çıldırma aşamasına geldim Woman.

Evet artemis. Bende bu sebeple boşanacağım. Ben daha iyi bir hayat hak ediyorum.
Offf benim ex’e cok benziyormus, ben dayanamadim. İnsallah seninki duzelir de ayrilmazsin ne diyim 😔

Merak ettim benim gibi aynı durumu yaşayanlar var mı diye bi nevi dertleşmek gibi. Rahatsız olduysan konuya cevap verme zorla değil
Yooo niye rahatsız olayım
Mantığı yok, benim kocam da öyle-benim kocam hiç öyle değil dediğimizde size bir faydası var mı yok, mantığı yok hepsi bu

Çok şaşırdım be arkadaşım
Güzel huzurlu bir evliliğiniz var intibası uyanmış bende, nedense….
Çok üzüldüm gerçekten
Allah yardımcın olsun
İçine atma

Ben de niyeyse @Nihal Shibuya nın ilk evliliginde cok keyifsiz oldugunu, cok ihmal edildigini, ama ikinci evliliginde rüya gibi bir döneme adım attığını düşünüyordum.

Cok sasirdim. Hakkinda hayirlisi olsun Nihal ❤

Bırakmıyorlar. Bende çok umut ettim. Onlar o şarhoşken ki kafayı seviyor.

Evet minarecim. Dokunsan ağlayacağım. Önceden idare edebiliyordum ama hamileliğin sonlarında çok zorlanmaya başladım. Doktor her an hazırlıklı ol dedi. Rica ettim, içme diyorum. Yine içiyor. Sabi sübyan çocuk dünyaya gelecek bu adamın ağzı leş gibi içki kokuyor.
Aileden kimse yok mu yanında kalacak ya da gidip yanında kalabileceğin? Doğum süreci baslarsa diye diyorum. En azından yardımcı olabilecek ayık birileri olsun yanında sancin başladığında.

Canımız isterse ikimiz beraber hergün içeriz, canımız isterse küfelik oluruz, ertesi gün hangover (= şu aralar bebiş çalışmaları sebebiyle ben pas geçiyorum, kendisini içmeye bıraktım birkaç saat önce belki birazdan gider alırım arabayla (= tabii bizde çocuk yok o yüzden bizim bir sorumluluğumuz yok. Siz kullanmıyorsanız ve sizi rahatsız ediyorsa bu durum bilemem ama sarhoş idare etmek o kadar kafaya takılacak birşey değildir, tabii dövme, sövme, kavga vb durum yoksa. İki gılı gılı, aç gelirse bir makarna sonra hop yatak, ertesi gün dalga geçip gülmek de bonus (=

Tedaviye tam olmasada yine cevap verdim. Eskiye göre çok içmiyorum. Yani her gün içsemde öyle bayılacak kadar değil. Çok az kadeh. Bazende aramıyorum hiç.

Tedavi çok önemli, yönlendirin.

Abim iciyordu.
Ben asla icmedim icmemde, ki alkollu ortamda cok bulundum. Is yemekleri, is partileri vs vs. Arkadaslarimdanda icen var... Ama ben kullanmiyorum.
Esimide ona gore sectim.
Oda hic icmez, icmemiste.

Siz biliyomuydunuz onceden ictigini, gerci onceden iciyomuydu oda var

Her gün güzel yemek yapsam sofra kursam her gün içer. Masada 2 yancı gördü mü dayanamıyor. Ama bi duble rakı içer ve biter konu. Sarhoş olma noktasına geliyorsa çok sıkıntı.

Ben de niyeyse @Nihal Shibuya nın ilk evliliginde cok keyifsiz oldugunu, cok ihmal edildigini, ama ikinci evliliginde rüya gibi bir döneme adım attığını düşünüyordum.

Cok sasirdim. Hakkinda hayirlisi olsun Nihal ❤
Aynen ben de öyle
Okadar şaşırdım ki
Niye bizde öyle bir intiba uyanmış acaba

Canımız isterse ikimiz beraber hergün içeriz, canımız isterse küfelik oluruz, ertesi gün hangover (= şu aralar bebiş çalışmaları sebebiyle ben pas geçiyorum, kendisini içmeye bıraktım birkaç saat önce belki birazdan gider alırım arabayla (= tabii bizde çocuk yok o yüzden bizim bir sorumluluğumuz yok. Siz kullanmıyorsanız ve sizi rahatsız ediyorsa bu durum bilemem ama sarhoş idare etmek o kadar kafaya takılacak birşey değildir, tabii dövme, sövme, kavga vb durum yoksa. İki gılı gılı, aç gelirse bir makarna sonra hop yatak, ertesi gün dalga geçip gülmek de bonus (=

Kullanıyorum ama sarhoş kocamın gönlünü eğleyemem. Alakası yok bence. Ağzınla edebinle içmeyi bileceksin. Kırk yılda bir elbet sapıtırsın. Ama haftada 3-4 gün sarhoş olunmaz.

Çok şaşırdım be arkadaşım
Güzel huzurlu bir evliliğiniz var intibası uyanmış bende, nedense….
Çok üzüldüm gerçekten
Allah yardımcın olsun
İçine atma
Çünkü aptalım ben. Bir kırıntı gördüm mü sarılıyorum ona. Artık mutlu olacağım sandım. Tamam içiyor ama beni dövmüyor, aldatmıyor diyordum. Çocuğum olacaktı, yuva olacaktık. Aptal ben.
Hayatım boyunca vermeye alıştım. İstemek nasıl bir şey bilmiyorum. Evleneliden beri de ilk kez bir şey istedim. “Ben doğurana kadar içme” Yapamıyor. Aynı evin içinde 2 farklı dünyalar yaşıyoruz. Ben bebek için hazırlık yapıyorum. Nevresimlerini yıkıyorum, ütü yapıyorum. O içerde kendine çilingir sofrası kurup, şarkı söylüyor. Kanepede uyuyor. Benim hayal ettiğim hayat bu değil.

Kullanıyorum ama sarhoş kocamın gönlünü eğleyemem. Alakası yok bence. Ağzınla edebinle içmeyi bileceksin. Kırk yılda bir elbet sapıtırsın. Ama haftada 3-4 gün sarhoş olunmaz.
Sürekli gönlünü eğlemek demek istemedim ki eğer kırk yılın başı sarhoş oluyorsa idare etmek lazım diye düşünüyorum.

Kızlar eşiniz kaç günde bir içki içiyor ya da içti mi ne kadar içiyor mesela sarhoş olucak kadar içiyor mu? Benimki çok içiyor çünkü geçen de konu açmıştım artık dayanamıyorum diye ayrılıcam galiba çocuğum da var ona da kıyamıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmiyorum.
Başkalarının eşi her gün içiyor diye kendi eşinizin alkol alışkanlığını tolere edemezsiniz ki.

Eşi alkolik olduğu halde hiç rahatsız olmayan insanlar tanıyorum
Eşi bir düğünde alkol almış diye küsüp babasının evine gideni duydum

Kendim kutlama, yemek, tören vs durumlarında alkol aldığım halde bir ilişkimi adamın ciddi alkol bağımlısı olduğunu anlayarak 20. gününde bitirmiştim mesela. Çünkü bağımlı olduğunu kabul ediyordu ve durumundan hoşnuttu. Bense yanımda sürekli sarhoş birini istemiyordum

Yani diyorum ki konu sadece sizin eşinizin hangi alışkanlığını neden ve ne ölçüde kabullenebileceğinize kalmış.

Katlanamıyor ve kabullenemiyprsanız bariz iki seçenek var sadece. Ya vazgeçecek ve gerekiyorsa yardım alarak bırakacak. Buna yoğunlaşıp iknaya uğraşacak, yaptırımlara bulunacaksınız. Ya da bırakmayacağını kabullenip miktarda anlaşmayı teklif edip sözünde durmuyorsa siz adamı bırakacaksınız

Karşısında 8 yaşında çocuk varmış gibi davranıyor. Ev işleri benim sorumluluğummul gibi hareket ediyor. “Bugün diyor ki, benim boxerım kalmamış. Yıkamadın mı” Ben mecbur muyum senin boxerını takip etmeye. Geçen yazdım. Çamaşır makinasına polarını attım. “Fermuarını çekseydin, makinaya vuruyor” diyor. Hep alttan al, hep alttan al. Ama Çıldırma aşamasına geldim Woman.

Evet artemis. Bende bu sebeple boşanacağım. Ben daha iyi bir hayat hak ediyorum.
bebek sağlıkla bir doğsunnn gerisine sonra sağ sağlim kafayla bakarsınn nihal.içen adamlar da sorunlu içmeyenler de.benim babam ağzına içki sigara sürmeyen şiddeti de olmayan bir adamdı.ama adamın a lığı yoktu .her kadın en iyi hayatı hakediyor.hayat o kadar kısa ki bunun farkına varamıyoruz.anca önemli hastalıklara düşünce anlıyoruz.oysa önceden anlayıp kimse için üzülmeye değmeyeceğini bilsek erkekleri de hayatımızın en baş köşesine koymasak daha mutlu olacağız bence

Çünkü aptalım ben. Bir kırıntı gördüm mü sarılıyorum ona. Artık mutlu olacağım sandım. Tamam içiyor ama beni dövmüyor, aldatmıyor diyordum. Çocuğum olacaktı, yuva olacaktık. Aptal ben.
Hayatım boyunca vermeye alıştım. İstemek nasıl bir şey bilmiyorum. Evleneliden beri de ilk kez bir şey istedim. “Ben doğurana kadar içme” Yapamıyor. Aynı evin içinde 2 farklı dünyalar yaşıyoruz. Ben bebek için hazırlık yapıyorum. Nevresimlerini yıkıyorum, ütü yapıyorum. O içerde kendine çilingir sofrası kurup, şarkı söylüyor. Kanepede uyuyor. Benim hayal ettiğim hayat bu değil.
Estağfirullah, rica ediyorum kendine böyle deme, ben hep sana güzel şeyler yakıştırmışım gayri ihtiyari demekki senin güzelliğin yansımış bana
Çok da akıllı bir kadınsın, kendini farkedeceksin bir gün….
Kavga ediyor musunuz?
Ya tamam içsin, yoksunluk krizine girmesin, ne içiyor bilmiyorum ama bir kadeh içsin bir duble içsin bir şişe içsin mesela, o da mı olmuyor, illa sarhoş mu olacak? Bağımlı mı?

Back
X