Anket Eşiniz mi ? Çocuğunuz mu ?

Eşiniz mi ? Çocuğunuz mu?

• OY: 12 46,2%
  • Çocuk

OY: 14 53,8%

• Ankete Katılan
    26

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.566
298
Az önce bir haber gördüm ve ona istinaden bu konuyu açmak istedim. Haber konusunu aşağı bırakıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum :)

Eşi Frederick Connie evde karısını bulduğu zaman her yer kan içerisindeydi, hemen hastaneye yetiştirdi. Doktorlar acilen müdahale edilmesi gerektiğini ama bebeklerini kaybedebileceklerini söylediler.

Eşi ile bebeği arasında bir seçim yapması gerekiyordu. Connie bebeğini seçti çünkü eşinin bunu isteyeceğini düşündü. Connie bu konuda "Yapılacak olan ameliyat karımın hayatını kurtarabilirdi ama bu durumda kızımız yaşamını kaybedebilirdi ya da kızımızı kurtarabilirdim ama o zaman da eşimi kaybetme ihtimalim vardı. Verdiğim karardan mutluyum çünkü günün sonunda karım kurtulabilirdi ama benden geri kalan hayatı boyunca nefret ederdi."

Connie sezaryenden çıktığı zaman hayattaydı ve bebeğinin fotoğraflarını gördükten birkaç dakika sonra yaşama veda etti.

anne seçim yapacaksa evladı olur tabiki hem çalışır hem çabalar evladına bakar ama baba yapacak olursa eş olmalı bence çünki annesi olmayanın babası olmaz baba para kazanır gerisini ya babanneye ya anneanneye devreder hayatına bakar

ben sanırım her halükarda eşimi seçerdim bilemiyorum ama eşi işaretledim

Yani bilemedim anne karnında sonucta ikisi ayrı ayrı hayatta değil eşiyle birlikte baska cocuklarda yapabilir hem

Bu soruyu eşime sormuştum zamanında ve beni seçeceğini söylemişti.
Ama ben çocugumu seçerdim,

Konuya göre eş tabiki çünkü o masum annesiz ne yapar

Adamin yaptigi mantikli zaten annenin sagligi on planda dir hamilelikte ama cocuk dunyaya geldikden sonra tabiki oncelik cocuktur anne icinde baba icinde olmasi gereken budur

Bir akım vardı geçenler de hatirlarsaniz. Anne beni mi daha çok seviyorsun yoksa babamı mi? diye. Tabi ki seni diyor annesi. Neden ? diye soruyor cocuk. Annenin cevabı net "çünkü sen benim oglumsun baban elin oglu" aynı video baba ile de çekiliyor ve oda " Annen elin kızı sen benim kızımsin diyor".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…