hmm çitten hoş olur evet....bugün paris'tesin yarın londra'da...:97:Şu tv'de değişik ülkeleri gezenler varya program yapıyorlar hep farklı bir ülkedeler öyle bir işi olabilirdi gezerdik ne güzel beraber bütün ülkeleri gezmediğim yer kalmazdı en güzeliiii
hmm çitten hoş olur evet....bugün paris'tesin yarın londra'da...:97:
keşke ev erkeği olsaydı kızlar, eve geldiğimde yemek hazır, çocuklara bakılmış, temizlik yapılmış, ütüler yapılmış, ev mis gibi...
aynı zamanda yakışıklı ve bakımlı olacak tabiEki Görüntüle 195891
canım bizimki ısmarlama koca oluyo burada şimdi,böylene olunca seninki kahveyi yapar üstüne de fal bakabilir durumda oluyo.Benimm hiççç umudum yokk bu konudakahve istesem onuda beceremezz
-yedek taytlarımı ütüledin mi hanım?süperman olsa süper birşey olurdu yahu
niye üzgün baktın ki?:26:
ben eşimin ev erkeği olmasını istemezdim beni cezbetmezdi ev erkeği bulaşık çamaşr yıkasın gizemli hiç bir yönü yok erkek olsam evlenmezdim herhaldekeşke ev erkeği olsaydı kızlar, eve geldiğimde yemek hazır, çocuklara bakılmış, temizlik yapılmış, ütüler yapılmış, ev mis gibi...
aynı zamanda yakışıklı ve bakımlı olacak tabiEki Görüntüle 195891
aşçı ile evli olmak nası bişey olurdu acep?düşünsenize,her akşam restoran vari menülerin önünüze servis edildiği???
ideal mesleği buldum arkadaşlar!eş kuyumcu olsa pek hoş olurdu....beğendiğini tak ertesi gün yerine koy!
ben eşimin diyeetisyen olmasını isterdim
ay aç bırakırdı diyetisyende ot çöp nereye kadar bacım
o da kötü ama be....süt alsan bile analiz edecektir bu sefer.
-şahika dur,sakın o son yudumu içme!
-noldu ki canım?
-içtiğin o son yudum süt var ya,işte o sana 85.000kalori olarak geri dönecektir...
bittim ben remzi!ben kebap yemek istiyorum!
olmaz şahika,hala belin lömbür lömbür!
allah cezanı versin remzi!
teneşirlere gelesice mamuttt bi süt içirmedin kaloriler kovalasın seni mamutt vücut indeksi yüksek çıkasıca mamutt obez olasıca mamuttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?