o da kötü ama be....süt alsan bile analiz edecektir bu sefer.ben eşimin diyeetisyen olmasını isterdim
-şahika dur,sakın o son yudumu içme!
-noldu ki canım?
-içtiğin o son yudum süt var ya,işte o sana 85.000kalori olarak geri dönecektir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da kötü ama be....süt alsan bile analiz edecektir bu sefer.ben eşimin diyeetisyen olmasını isterdim
bittim ben remzi!ben kebap yemek istiyorum!o da kötü ama be....süt alsan bile analiz edecektir bu sefer.
-noldu ki canım?
-içtiğin o son yudum süt var ya,işte o sana 85.000kalori olarak geri dönecektir...
o da kötü ama be....süt alsan bile analiz edecektir bu sefer.
-noldu ki canım?
bu da güzel...konuşmaya ihtiyacınız olduğunda anında maçı bırakıp,hatta tv'yi kapatıp:'dinliyorum hayatım anlat!'diyen bi koca???çok mu ütopik oldu ne?
:):) her yaptığımm davranışın yada sözün açıklaması ve ona göre bi gözlemii varr yazdıklarına benzer cümleler çok duyuyorummm.... korkarsınn açıklarr susarsın açıklarrr soru üzerine sorular sorarr ayyy ......canım çok tatlı ama yaa ne güzel kavga edemiyosunuz :))) bak şimdi gözümde şöyle bi tablo canlandı
şimdi sürekli durum analizi falan yapar
bak aşkım şimdi böyle sinirlenmenin nedeni son günlerde yaşadığın duygusal travmanın dışa dönmüş hali içselleştirmeden önce konuşup bilgi alışverişinde bulunup durum analizi yapmak son derece doğru ve yerinde bi davranış olur kanaatimce
sussss mahmut kafanı gözünü dağıtıcammmm
allah korusun,kötü düşünmeyin ki kötüyü çekmeyin....benim eşim polis belinde silah ile dolaşmasını değilde öğretmen olmasını isterdim
geceleri hafta sonları ve resmi tatillerde hep yanımızda olurdu hemde kızlarımın dersleriyle daha fazla ilgilenirdi
her ambulans sirenini duyduğumda bu kadar korkmazdım:18: acaba geçen ambulans da eşim varmıdır diye
benim eşim polis belinde silah ile dolaşmasını değilde öğretmen olmasını isterdim
geceleri hafta sonları ve resmi tatillerde hep yanımızda olurdu hemde kızlarımın dersleriyle daha fazla ilgilenirdi
her ambulans sirenini duyduğumda bu kadar korkmazdım:18: acaba geçen ambulans da eşim varmıdır diye
allah korusun,kötü düşünmeyin ki kötüyü çekmeyin....
çok sağolun kızlarkötü şeyler getirme aklın allah eşini ve bütün polis arkadaşlarını korusunnn
Benimki de polis ama ben psikolog olsun isterdim:)bana sempatik değil empatik yaklaşsin beni içine soktuğu hipnozdan kurtarsın:)beni her zaman dinlesin anlasın kişisel gelişimime rehber olsun yalnızlık korkumdan kurtarsın:)
kötü şeyler getirme aklın allah eşini ve bütün polis arkadaşlarını korusunnn
canım onun da bi sürü falsosu çıktı yaaa,önceki sayfalara bakarsan eğer....yumurta kırmak bilem dert olur o vakit...mrb benım esımde polis memuru.bende aşçı olsun isterdim her gün yemekleri o yapsaydı :)))) bende afiyetle yeseydım :)
aşçı ile evli olmak nası bişey olurdu acep?düşünsenize,her akşam restoran vari menülerin önünüze servis edildiği???
adama gına geliyodur bütün gün mutfakta durmaktan,ondandır....eşinin yemeklerini eleştirmiyosa ne mutlu kadına o vakit...tanıdığım biri var eşi 5yıldızlı otelde aşçı ama evde yumurta bile yapmazmış:):):)
tanıdığım biri var eşi 5yıldızlı otelde aşçı ama evde yumurta bile yapmazmış:):):)
canım onun da bi sürü falsosu çıktı yaaa,önceki sayfalara bakarsan eğer....yumurta kırmak bilem dert olur o vakit...
sanırım en iyi mesleği sen buldun.....keşke ev erkeği olsaydı kızlar, eve geldiğimde yemek hazır, çocuklara bakılmış, temizlik yapılmış, ütüler yapılmış, ev mis gibi...
aynı zamanda yakışıklı ve bakımlı olacak tabiEki Görüntüle 195891