• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz hangi meslekten olsaydı mutlu olurdunuz?

ben eşimin diyeetisyen olmasını isterdim:D
o da kötü ama be....süt alsan bile analiz edecektir bu sefer.
-şahika dur,sakın o son yudumu içme!
-noldu ki canım?
-içtiğin o son yudum süt var ya,işte o sana 85.000kalori olarak geri dönecektir...:9:

-noldu ki canım?
-içtiğin o son yudum süt var ya,işte o sana 85.000kalori olarak geri dönecektir...:9:
bittim ben remzi!ben kebap yemek istiyorum!
olmaz şahika,hala belin lömbür lömbür!
allah cezanı versin remzi!

-noldu ki canım?

teneşirlere gelesice mamuttt bi süt içirmedin kaloriler kovalasın seni mamutt vücut indeksi yüksek çıkasıca mamutt obez olasıca mamuttt :1::1:

canım çok tatlı ama yaa ne güzel kavga edemiyosunuz :))) bak şimdi gözümde şöyle bi tablo canlandı
şimdi sürekli durum analizi falan yapar
bak aşkım şimdi böyle sinirlenmenin nedeni son günlerde yaşadığın duygusal travmanın dışa dönmüş hali içselleştirmeden önce konuşup bilgi alışverişinde bulunup durum analizi yapmak son derece doğru ve yerinde bi davranış olur kanaatimce

sussss mahmut kafanı gözünü dağıtıcammmm :1::1::1:
:):) her yaptığımm davranışın yada sözün açıklaması ve ona göre bi gözlemii varr yazdıklarına benzer cümleler çok duyuyorummm.... korkarsınn açıklarr susarsın açıklarrr soru üzerine sorular sorarr ayyy ......

benim eşim polis belinde silah ile dolaşmasını değilde öğretmen olmasını isterdim
geceleri hafta sonları ve resmi tatillerde hep yanımızda olurdu hemde kızlarımın dersleriyle daha fazla ilgilenirdi
her ambulans sirenini duyduğumda bu kadar korkmazdım:18: acaba geçen ambulans da eşim varmıdır diye :50:

benim eşim polis belinde silah ile dolaşmasını değilde öğretmen olmasını isterdim
geceleri hafta sonları ve resmi tatillerde hep yanımızda olurdu hemde kızlarımın dersleriyle daha fazla ilgilenirdi
her ambulans sirenini duyduğumda bu kadar korkmazdım:18: acaba geçen ambulans da eşim varmıdır diye :50:
allah korusun,kötü düşünmeyin ki kötüyü çekmeyin....

kötü şeyler getirme aklın allah eşini ve bütün polis arkadaşlarını korusunnn:34:

allah korusun,kötü düşünmeyin ki kötüyü çekmeyin....

kötü şeyler getirme aklın allah eşini ve bütün polis arkadaşlarını korusunnn:34:
çok sağolun kızlar :16:
elinde olmadan düşünüyosun işte sonuçta polis ve askerler hep açık hedef malesef
rızkı peşinde koşanların cümlesini Allah korusun

Benimki de polis ama ben psikolog olsun isterdim:)bana sempatik değil empatik yaklaşsin beni içine soktuğu hipnozdan kurtarsın:)beni her zaman dinlesin anlasın kişisel gelişimime rehber olsun yalnızlık korkumdan kurtarsın:)

mrb benım esımde polis memuru.bende aşçı olsun isterdim her gün yemekleri o yapsaydı :)))) bende afiyetle yeseydım :)

mrb benım esımde polis memuru.bende aşçı olsun isterdim her gün yemekleri o yapsaydı :)))) bende afiyetle yeseydım :)
canım onun da bi sürü falsosu çıktı yaaa,önceki sayfalara bakarsan eğer....yumurta kırmak bilem dert olur o vakit...:1:

tanıdığım biri var eşi 5yıldızlı otelde aşçı ama evde yumurta bile yapmazmış:):):)
adama gına geliyodur bütün gün mutfakta durmaktan,ondandır....eşinin yemeklerini eleştirmiyosa ne mutlu kadına o vakit...:9:

canım onun da bi sürü falsosu çıktı yaaa,önceki sayfalara bakarsan eğer....yumurta kırmak bilem dert olur o vakit...:1:

kuzenim de şef yemekleri çok beğenilir değişik dünya mutfaklarının yemeklerini yapıyor çalıştığı yerde hakikaten bilinen biri ama evdee hiç bir şeyyy yapmıyor canı isterse belki :)

keşke ev erkeği olsaydı kızlar, eve geldiğimde yemek hazır, çocuklara bakılmış, temizlik yapılmış, ütüler yapılmış, ev mis gibi...
aynı zamanda yakışıklı ve bakımlı olacak tabi $65089.jpg

Şu tv'de değişik ülkeleri gezenler varya program yapıyorlar hep farklı bir ülkedeler öyle bir işi olabilirdi gezerdik ne güzel beraber bütün ülkeleri gezmediğim yer kalmazdı en güzeliiii:52::52:

Back