bahar ve yaz aylarında hoş olur da,kışın adam illa ağrı dağına tırmancam ben dese,nası engel olunur acep?gitsen ayrı bi dert,kalsın ayrı bi dert....
Giderim giderim, kocam nerde ben orda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahar ve yaz aylarında hoş olur da,kışın adam illa ağrı dağına tırmancam ben dese,nası engel olunur acep?gitsen ayrı bi dert,kalsın ayrı bi dert....
aşçı ile evli olmak nası bişey olurdu acep?düşünsenize,her akşam restoran vari menülerin önünüze servis edildiği???
aşçı ile evli olmak nası bişey olurdu acep?düşünsenize,her akşam restoran vari menülerin önünüze servis edildiği???
ii de sana hayatında hiç görmediğin bi bitkinin kökünü getirip:'aşkım bunu temizle rendele,iki odunu birbirine sürterek ateş yak,kar suyunu erit tencerede bunu haşla,akşama bunu yiyeces.' gibi şeylerle de gelecek...hani iç cebine zula ettiğin gofretler seni ne kadar götürebilir ki???bu dağcılar biraz garip oluyolar hani....Giderim giderim, kocam nerde ben orda.
aaa evet,aynı o programdaki gibi...soğanı neden eşit kesmediğin bilem dert olur o vakit...:44:flocke canım, benim amcam aşçı, yemekleri hep o yapıyor valla, yengem de güzel yemek yapar ama, amcamlara yemeğe gittiğimizde döktürmüş oluyor adam
yalnız herşeyi çok bildiğinden dır dır eder biraz
kuaförlüğe yatkın mobilyacılıktan anlayan doktor olsa ne iyi olurdu be kelebeğim.hayırlı olsun konun flockem hade bakalım buradan ne inciler çıkacakkk..
benim eşim radyocu gerçi artık spikerlik yapmıyor,
eğlenceli kısmından sıkıcı kısmına transfer oldu sizin anlayacağınız...
eşimin ne olmasını isterdim diye düşündüğümde dr ve bana özel kuaför olması tercihlerim arasında aslında mobilyacı olmasıda fena olmazdı hani geçenlerde mobilyacı birinden duydum hanımı sıkılmış üç sene olmuş değiştireceklermiş ii olurdu demii her sıkıldığında değiştir gitsin
aaa evet,aynı o programdaki gibi...soğanı neden eşit kesmediğin bilem dert olur o vakit...:44:
ama bu sefer de 'eve iş getirme nolur!'der miydi acaba?veteriner olsa çok mutlu olurdum
imanım gevredi sokakta bulduğum her hasta pisiyi vete götürmek
sermayeyi kediye yüklemekten
makarna haşlamak bilem devlet meselesine dönüşebilir yaaa,aman yok kalsın boşver...bu böyle mi yapılır kaç defa dedim bezelyeyi haşladıktan sonra buzlu suya atacaksın diye. amaaaaaaaan hiçbirşeyi bilmiyor bu kadınlar ondan en iyi aşçılar erkek ....... uzayıp gider
ama bu sefer de 'eve iş getirme nolur!'der miydi acaba?
şaka bi yana,güsel bi seçim olurdu evet...
kuaförlüğe yatkın mobilyacılıktan anlayan doktor olsa ne iyi olurdu be kelebeğim.
kelebeğim sen de insan üstü bi varlığın prototipini çiziyon yavaş yavaş...kuaförlüğe yatkın mobilyacılıktan anlayan doktor ne vakit kitap yazacak,bunların hepsini yapabilen adam sana ne zaman vakit ayıracak?ii olur tatlım eli değmişken kitapçı da olsun en azından her kitabı çıktığı gibi alabilirim...
keyfimize göre meslek değiştirebilseler keşke....3GÜNDÜR MEMURSUN YETER,ARTIK GİT DOKTOR OL!merhabalar flockem.yeni konun hayirli olsunnerden buluyon bu basliklari anlamiyorum .sana hayranligim kat kat artti anlican:94::82:
ben de esimin öncelerden söyle bir memur olup sabah benimle sekizde cikip aksam eve sekizde gelen bir isi olsun isterdim.
hamile iken de dr. olmasini istiyordum söyle benim halimden anlasim ben rahatsiz oldum ca o bisey yok
bisey yok sen iyisin senden kötüleri var demesi yerine beni nazlatsaydi fena olmazdi yani:78:
simdi ise bir ögretmen olmasini isterdim su almancayi ögrendigim zamanlarda ben bisey sordugum da ben bilmiyorum niye böyle söleniyo
e hali i hali bilmem ama böyle konusuluyo
demesine gicik oluyorum.ama ögretmen olsa ne gzl anlatrdi bana
bakalim sonra ne olmasini isterim
keyfimize göre meslek değiştirebilseler keşke....3GÜNDÜR MEMURSUN YETER,ARTIK GİT DOKTOR OL!
bu adam kimlik bunalımı yaşamazsa noliim!yada anlık değişmeler kedim hastalandı veteriner olsun,:94:
saçlarım boyanıp dalga yapılacak kuaför olsun,
yeni yeni kitaplar çıktı sahaf olsun,
midem ağrıyor dr olsun:94:
canım gezmek istiyor rehber olsun,
evin mobilyalarından sıkıldım mobilyacı olsun,:119:
bugün yemek yapamadım aşçı olsun,
yeni kıyafetler almam lazım modacı olsun...
oooo benim isteklerimde say say bitmez...
ama asıl neyi unuttum biliyomusun çiçekçi olsun çiçekçi her istediğim çiçeği eve getiririm evi çiçek bahçesine çevirirdim ne güzel...
keyfimize göre meslek değiştirebilseler keşke....3GÜNDÜR MEMURSUN YETER,ARTIK GİT DOKTOR OL!