• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz hangi meslekten olsaydı mutlu olurdunuz?

Şu tv'de değişik ülkeleri gezenler varya program yapıyorlar hep farklı bir ülkedeler öyle bir işi olabilirdi gezerdik ne güzel beraber bütün ülkeleri gezmediğim yer kalmazdı en güzeliiii:52::52:
hmm çitten hoş olur evet....bugün paris'tesin yarın londra'da...:97:

keşke ev erkeği olsaydı kızlar, eve geldiğimde yemek hazır, çocuklara bakılmış, temizlik yapılmış, ütüler yapılmış, ev mis gibi...
aynı zamanda yakışıklı ve bakımlı olacak tabiEki Görüntüle 195891
ben eşimin ev erkeği olmasını istemezdim beni cezbetmezdi ev erkeği bulaşık çamaşr yıkasın gizemli hiç bir yönü yok erkek olsam evlenmezdim herhalde:52::52::52:

aşçı ile evli olmak nası bişey olurdu acep?düşünsenize,her akşam restoran vari menülerin önünüze servis edildiği???:56:

İğrenç Flocke Tavsiye etmezdim sana Yemek kokulu geliyo su içmeye bile mutfaga adım atmıyo mutfak fobisi var nerdenmi biliyorum benim kocam aşçı çok ısrar edince ben öyle girdi birkere mutfagı tanımadım tavandan marul topladım öyle yani sebzelerle savaş etmiiş...

Ben tüp bebek uzmanı olmasını isterdim..Beni hiç uğraştırmadan bebek yapardık böylelikle :60: Bide cinsellikten sogumuş olurdu belki ohh ozaman değmeyin keyfime...

ben onun mutlu olduğu meslekte mutlu olurdum inanın.çok panik ve insanları çok takan bir eşe sahibim.sürekli kariyer yapmaya uğraşan bir eşim var.çalıştığı yerdeki kişilerle yarışıyor.ama onun en çok mutlu olacağı meslek bilgisayar başında tık tık tek tuşla para kazanmak olduğunu biliyorum.kişiler yoksa paniklikte yok streste yok ve çok rahat olurdum valla.

kadın doğum doktoru olmasını şuan okadar isterdimki :1: devamlı neden belirtim yok nedne mide bulantısı yaşamıyorum bak kasığım ağrımıyo senin yaptığın çocuk bukadar olur derdim:1: ahh çok güzel olurdu valla

eşimin hangi meslekte olduğunun bir önemi yok ama ben kendim öğretmen olmayı çok isterdim niçin bankacı oldum yaaaww:59:

ideal mesleği buldum arkadaşlar!eş kuyumcu olsa pek hoş olurdu....:9:beğendiğini tak ertesi gün yerine koy!

ideal mesleği buldum arkadaşlar!eş kuyumcu olsa pek hoş olurdu....:9:beğendiğini tak ertesi gün yerine koy!

canım o iş pek öyle olmuyor.bir arkadaşımdan biliyorum bende aynısını ona demiştim ''kendi malım olmazsa takmam demişti'' allahtan 6 tane filan seti vardı yinede abuk sabuk boncuklar takıyordu.

şuan kadın doğum dr. olmasını çok isterdim ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş sanırım bi faydası olmazdı :61:

ben eşimin diyeetisyen olmasını isterdim:D

ay aç bırakırdı diyetisyende ot çöp nereye kadar bacım :1:

o da kötü ama be....süt alsan bile analiz edecektir bu sefer.
-şahika dur,sakın o son yudumu içme!
-noldu ki canım?
-içtiğin o son yudum süt var ya,işte o sana 85.000kalori olarak geri dönecektir...:9:

bittim ben remzi!ben kebap yemek istiyorum!
olmaz şahika,hala belin lömbür lömbür!
allah cezanı versin remzi!

teneşirlere gelesice mamuttt bi süt içirmedin kaloriler kovalasın seni mamutt vücut indeksi yüksek çıkasıca mamutt obez olasıca mamuttt :1::1:

:60::60::60: çok güldüm kızlar...

evet ama benim istediğim bu yedirmesin bana :19:
yılardır 63-64 çık hadiiiii diyet 58 in senesi geçmedenn hooppp62-63 tekrar diyettt ...diyetisyenlere harcadığım paraya ve zamana acıyorum bazen:D
yaktın beniii mahmuttt :27:
iç ses: mahmut kimdi bu arada :1:

şuan evli falan değilim ama eşimin subay yada polis olmasını isterdim :) çok karizmatik geliyolar bana bu tarz meslekler hele erkeklere çok yakışıyor :72: :37:

Çocukken hep "pişmaniye fabrikası olan biriyle evlenicem" derdim :27: Çok severim pişmaniyeyi :56: Umarım çocuk yaşlardaki bu duam kabul görmez de asker sevgilimle evlenirim :26:

Bende hep ticaretle uğraşan bir erkek isterdim. Daha zeki oluyorlarmış :) Açıkcası eşimin bir baskasının yanında çalışmasını emır almasını ıstemezdım. Tamda istediğim gb oldu :)

Back