Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da güzel...konuşmaya ihtiyacınız olduğunda anında maçı bırakıp,hatta tv'yi kapatıp:'dinliyorum hayatım anlat!'diyen bi koca???çok mu ütopik oldu ne?
tümüyle eğlencesine açılmıştır bu konu arkadaşlar.üzerinde fazla durmadan,kariyer ya da kazanca bakmaksızın cevaplamanız,bu topiği daha ilginç kılacaktır.
geçenlerde eşimle oturup tv izlerken,kuaföre gitmek istediğimi söyledim.saçlarımdan sıkıldığımı bir değişikliğin zamanı geldiğini anlattım. 'iyi git.'dedi sadece...:44:ikinci denemeyi yaparak fikrini almak istedim:'sence nası bi kesim daha iyi gider?ya da hangi renk daha hoş olur?' bayık balık gibi bi bakış atarak:'sen bilirsin!'dedi. o vakit stress hormonumun faaliyete geçtiğini damarlarımda hissederek derin bir nefes alıp metanetimi korumaya çalışarak:'bilseydim,sana fikir sormazdım!'dedim.yine aynı bakışı atarak,standart konu kapatma cevabını verdi tebessümle:'Sen ne yapsan sana yakışır zaten.':84::84::84::84 an onun bir kuaför olsaydı bu sıkıntıyı hiç bi zaman çekmemiş olacağımı düşündüm.
saçlarınızın kırıklarınla her zaman ilgilenen,dilediğiniz vakit size fön çeken,saç renginizde profesyonel fikir yürüten ve uygulayan bir eşle evli olmak pek bi hoş olurdu herhal.
benim seçimim kuaförden yana,ya siz???