• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz hangi meslekten olsaydı mutlu olurdunuz?

çoğunluk doktor demiş, özellikle de çocuk doktoru! Babası doktor olan biri olarak söylüyoru, ben doktor eş istemezdim... Ama eşim de beers'de üst bir yetkili olsa, eve iş getirse ne güzel olurdu yaaaa :D

Mühendisler odun olur odun olur dedimmmm, sevgilim mühendis:1:
Bu işler siparişle olmuyor ama seçme şansım olsaydı besteci ya da
şair olsun isterdim:16 Aç gezsek bilem sorun olmazdı valla, o bana
şiirler yazsın da ben onu beslerim:52::52::52:

hep asker ,polis,hukukçu ve doktor olmasını istemedim ve hepsinden birer talibim vardı asla kabul etmedim ..
istediğim elimin altında olacak ,aşır ıyoğun olmayacak ,eve gidiş geliş saati belli olan bi eş olsun istedim ,ÇOk şükür ALLAH da gönlüme göre verdi..
dönem dönem çok yoğun zamanları oluyor akşamları geç gelebiliyor ama genel anlamda geliş gidiş saatleri belli ..
yok vardiyadır yok sabah çıkıp gece gelmedir hiç istemem öyle koca ..
sabah 8 akşam 5 olacak ,haftasonu da tatil ..
ohh mis miss :)))

galeri sahibi olsun isterdim, ayda bir arabamı yenilesin, istediğim her arabayı sürebiliyim isterdim:31:

tatlıcı olsun isterdim,, tatlı krizlerimde market yerine mutfağa gitsin, mutfakta harikalar yaratsın benim için, sonra da oturup afiyetle yiyebilelim:9:

espiri bir yana en çok doktor olmasını isterdim, jinekolog hariç her branş makbuldür :27:

bu hayatta en son istediğim mesleği seçti sevgilim: avukat.. öyle bi savunma mekanizması var ki, dışı seni içi beni :19:

ya benimki kral olsun isterdim :1: :60: :1:
tabi bende kraliçe olcam ya :1: ozman zaten tüm meslek te kim varsa sarayımızda olurdu :1:
tabi işin şakası .bende dr yada öğretmen olsun isterdim açıkçası,oh ödevleri yaptırır dersleri çalıştırıdı ,hasta olsa bakar hemencik ilaç veriridi :::)))))

bende pilot olsun isterdim ..şöyle yakışıklısından uzun boylu...uçursun beni göklerde.ülke ülke gezelim..yiyelim içelim...ahhhh hayali bile güzel ..

Evli değilim ama öğretmen olmasını isterdim. Ben de ögretmen olcam inş. birlikte bol bol vakit geçirirdik.

oktay usta ya da 'ardanın mutfağı' gibi biri olsaydı, en nefret ettiğim yemek derdim hiç olmasaydı

kuaför olsaydı, evden saçlarım yapılı çıkmış olsaydım. kuaföre gitmekle uğraşmazdım.

gebeliğimde kadın dogum doktoru olması işime yaradı ancak 9 ay sonra işim bitti kendisiyle ve bebeğim olduktan sonra keşke çocuk doktoru olsaydın demeye başladım

dermatolog...... gelsin kremler gelsin bakım ürünleri yaşasın lazer epilasyon.:37:
ya da aşçı...... güzel güzel değişik yemekler yapsın ben de yiyim.:1:

tümüyle eğlencesine açılmıştır bu konu arkadaşlar.üzerinde fazla durmadan,kariyer ya da kazanca bakmaksızın cevaplamanız,bu topiği daha ilginç kılacaktır.
geçenlerde eşimle oturup tv izlerken,kuaföre gitmek istediğimi söyledim.saçlarımdan sıkıldığımı bir değişikliğin zamanı geldiğini anlattım. 'iyi git.'dedi sadece...:44:ikinci denemeyi yaparak fikrini almak istedim:'sence nası bi kesim daha iyi gider?ya da hangi renk daha hoş olur?' bayık balık gibi bi bakış atarak:'sen bilirsin!'dedi. o vakit stress hormonumun faaliyete geçtiğini damarlarımda hissederek derin bir nefes alıp metanetimi korumaya çalışarak:'bilseydim,sana fikir sormazdım!'dedim.yine aynı bakışı atarak,standart konu kapatma cevabını verdi tebessümle:'Sen ne yapsan sana yakışır zaten.':84::84::84::84:o an onun bir kuaför olsaydı bu sıkıntıyı hiç bi zaman çekmemiş olacağımı düşündüm.:1:
saçlarınızın kırıklarınla her zaman ilgilenen,dilediğiniz vakit size fön çeken,saç renginizde profesyonel fikir yürüten ve uygulayan bir eşle evli olmak pek bi hoş olurdu herhal.:9::9::9:
benim seçimim kuaförden yana,ya siz???

guzelım terzı kendı sokugunu dıkemezmıs derler ya dogru benım dayım bayan kuaforu yengem her hafta gıder kuafore dayım yapmaz saclarını yani:)

Yorumlar harika gece gece güldürdünüz beni bence dünya çapında tanınan çok zengin bir iş adamı olsun kökten çözüm :1::1: versin parasını yaptırsın her istediğini:))

100 kadına sormuşlar eşiniz hangi meslekten olsaydı mutlu olurdunuz diye
en popüler cevap: ORTAYA KARIŞIK

Süper bir konu olmuş çok eğlendim hepsini beğendim sonunda da hiç birini beğenmedim hepsinden ortaya karışık istedim.
Ben eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Özel bir okulda o müdür ben müdür yardımcısıyım. (Tabii evde kimin müdür olduğunu sık sık hatırlatıyorum :1::1::1:)
En güzel yanı uzun sohbetler edebiliyoruz ve birbirimizi anlıyoruz bu hoş bişi.
:16:

kendisine de hep dedigim gibi estetik cerrahi olmasini isterdim !!!
ne guzel bi yerim bozulsa ya da kirissa hoppp yapardi :9::9::9:
muhendisler odun oluyor diyen arkadasa da katiliyorum benimkide muhendis oldugu kadar odun ama ona çok asigimm yine de :16::16::16:

"içimi isitan odunum ile evleneli 4 yil ve 15 gun oldu" diye takvim yapasim geldi...

Son düzenleme:
Back