• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz hangi meslekten olsaydı mutlu olurdunuz?

canım kocacım pazarlamacı...işini seviyor ama antrenör olsun isterdim fatih terimi izlerken çok mutlu ve hayran gorunuyor :)

iş adamı :)) çok şey mi istiyorum nedir :) kendisi polis de ben de öğretmenim ama onun memur değil de iş adamı olmasını isterdim aaah ah:52:

eşim asker ben yine asker olmasını isterdim ama branşı bu kez karacı değilde havacı olmalıydı =))

yada iş adamı olmasını isterdim kendi şirketimiz falan =)) çok mu uçtumm ne =))

evli degilimde sevgilim bankada calisiyor pc programciligi okudu simdi 2+2 yapiyo kamu yonetimi okuyo bakalim ilerde ne olacak...
annem seni corapciya verecem der ama satanina degil fabrikasi olanina der :9::9::9::9::9:
renkli renkli coraplar gorunce dayanamayip aliyorum da :52: abartisiz en az bi 40 cift corabim vardi gecen sene annem saydiginda :1:

Asker olucaktı benim eşim ama yaş tan kaybetti :(( olsaydı cok mutlu olucaktık ikimizde..

Estetik cerrahı olsun, kuaför olsun bir de aşçı, bir de galerici.. :1::1:

Ne umdum mühendis buldum, gelsin saç baş bakım derken, geldi analizler saçma kuramlar, yeni çıkan bilmemneler, sayılar, falan.. :1::1:

Benim esim bilgisayar muhendisi, iste bilg basinda, evde bilg basinda. soldan soldan geliyorlar bana. Ama doktor olmasini cok isterdim, panik atak hastasiyim da :1:

gurme bir restaurantta şef aşçı :))))

gümüş servislerde her akşam sanat değerinde bir tabakla karşılasaydı beni :))
bide ülke ülke gezip dünya mutfaklarını tanırdım.
5 yıldızlı oteller. 1. sınıf yemekler :12:

Son düzenleme:
Back