- 6 Nisan 2010
- 1.622
- 164
- 163
yada anlık değişmeler kedim hastalandı veteriner olsun,:94:
saçlarım boyanıp dalga yapılacak kuaför olsun,
yeni yeni kitaplar çıktı sahaf olsun,
midem ağrıyor dr olsun:94:
canım gezmek istiyor rehber olsun,
evin mobilyalarından sıkıldım mobilyacı olsun,:119:
bugün yemek yapamadım aşçı olsun,
yeni kıyafetler almam lazım modacı olsun...
oooo benim isteklerimde say say bitmez...
ama asıl neyi unuttum biliyomusun çiçekçi olsun çiçekçi her istediğim çiçeği eve getiririm evi çiçek bahçesine çevirirdim ne güzel...
jinekolog olması pek makbul olurdu hakketten...ama albenimiz ne kadar kalırdı merak ettim gari.hani akşam tv izlerken düşünsenize muhabbetti:bende jinekolog olsun isterdim ne güzel olurdu :))
benimki makina mühendisi evde petek yerine radyotör demeyi , ısı yalıtımı , havalandırma hakkında ne varsa malesef öğrendimm ayrıca nasıl yapılmış adlı belgesellerden, buluş ve icat adlı belgesellerden nefret ettim
ben de aynen bööle düşünmüştüm valla....önceki yorumları okuduysan görmüşsündür...eşim psikolojik danışman ayyy ağız tadıyla bi kavga edmiyoruzzzz her şeye olumlu bakması vee konışarak çözmesi beni deli ediyoooo
jinekolog olması pek makbul olurdu hakketten...ama albenimiz ne kadar kalırdı merak ettim gari.hani akşam tv izlerken düşünsenize muhabbetti:
o : bugün bütün gün seni düşündüm aşkım,bak hatta eve gelmeden önce senin akıntın için eczaneden ilaç aldım...
siz: bir demet kır çiçeği de yeterdi aşkını göstermen için fehmi!:97:
eşim psikolojik danışman ayyy ağız tadıyla bi kavga edmiyoruzzzz her şeye olumlu bakması vee konışarak çözmesi beni deli ediyoooo
yok yok,jinekoloğu da eleyelim biz,psikoloğu da iyisimi!:)) doğru diyosunn birde düşünsene günde kaç tane kadınla içli dışlı (!) :))))) bi anlamım kalmazdı anlamsız anlamsız takılırdık öyleee :))) birde bunun üroloğu var o daha beter aklıma hep cem yılmaz geliyor unutulmaz replikkk
sallama bana doğru !!!!
ama aysel sen şiddete pek bir eğilimlisin,uzan hele bana anneni anlat......canım çok tatlı ama yaa ne güzel kavga edemiyosunuz :))) bak şimdi gözümde şöyle bi tablo canlandı
şimdi sürekli durum analizi falan yapar
bak aşkım şimdi böyle sinirlenmenin nedeni son günlerde yaşadığın duygusal travmanın dışa dönmüş hali içselleştirmeden önce konuşup bilgi alışverişinde bulunup durum analizi yapmak son derece doğru ve yerinde bi davranış olur kanaatimce
sussss mahmut kafanı gözünü dağıtıcammmm
yok yok,jinekoloğu da eleyelim biz,psikoloğu da iyisimi!
niye üzgün baktın ki?:26:yazar olsun isterdim(
ama aysel sen şiddete pek bir eğilimlisin,uzan hele bana anneni anlat......
ben eşimin diyeetisyen olmasını isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?