Eşiniz hangi meslekten olsaydı mutlu olurdunuz?

ayy nerde boyle koca, bizimkiler anca turk erkegi yemegini onune koy, gece yaninda ol..

esımın tum işlerınden menmunum

bırden fazla ısı var sagolsun

ben su an ıcın kadın dogum uzmanı olmasını cok ısterdım ,evımızde keske onun muayenesı olsaydı

doguma gırseydı bebegımızı ılk kollarına alan o olsaydı ..

bende jinekolog olsun isterdim ne güzel olurdu :))
benimki makina mühendisi evde petek yerine radyotör demeyi , ısı yalıtımı , havalandırma hakkında ne varsa malesef öğrendimm ayrıca nasıl yapılmış adlı belgesellerden, buluş ve icat adlı belgesellerden nefret ettim

Konu içeriği nedeniyle "Eşlerimizin meslekleri ve Biz" başlığına taşınmıştır.

eşim asker,
yanımda olsaydı da ne iş yaparsa yapsaydı keşke. işiyle gurur duyuyorum ama onu çok özlüyorum

jinekolog olması pek makbul olurdu hakketten...ama albenimiz ne kadar kalırdı merak ettim gari.hani akşam tv izlerken düşünsenize muhabbetti:
o : bugün bütün gün seni düşündüm aşkım ,bak hatta eve gelmeden önce senin akıntın için eczaneden ilaç aldım...
siz: bir demet kır çiçeği de yeterdi aşkını göstermen için fehmi!:97:

Son düzenleme:
Sevgilim bir şirkette müdür yardımcısı tabii bu durumun bana pek faydası yok.

Galerici olsaydı istediğim araçları kullanma fırsatım olurdu..

Ayakkabı ve çanta mağazası olsaydı çeşit çeşit ayakkabılar çantalar benim olurdu.

Kuaför olsaydı paracıklarım kuaförlere gitmezdi ve kesin sonuçlar alırdım.Kesin sonuç almasam bile değiştirme imkanım olurdu. :81:

Tabii birde bu kocanın sooon derece anlayışlı olması lazımdı.

eşim psikolojik danışman ayyy ağız tadıyla bi kavga edmiyoruzzzz her şeye olumlu bakması vee konışarak çözmesi beni deli ediyoooo

eşim psikolojik danışman ayyy ağız tadıyla bi kavga edmiyoruzzzz her şeye olumlu bakması vee konışarak çözmesi beni deli ediyoooo
ben de aynen bööle düşünmüştüm valla....önceki yorumları okuduysan görmüşsündür...

:)) doğru diyosunn birde düşünsene günde kaç tane kadınla içli dışlı (!) :))))) bi anlamım kalmazdı anlamsız anlamsız takılırdık öyleee :))) birde bunun üroloğu var o daha beter aklıma hep cem yılmaz geliyor unutulmaz replikkk

sallama bana doğru !!!!

canım çok tatlı ama yaa ne güzel kavga edemiyosunuz :))) bak şimdi gözümde şöyle bi tablo canlandı
şimdi sürekli durum analizi falan yapar
bak aşkım şimdi böyle sinirlenmenin nedeni son günlerde yaşadığın duygusal travmanın dışa dönmüş hali içselleştirmeden önce konuşup bilgi alışverişinde bulunup durum analizi yapmak son derece doğru ve yerinde bi davranış olur kanaatimce

sussss mahmut kafanı gözünü dağıtıcammmm

yok yok,jinekoloğu da eleyelim biz,psikoloğu da iyisimi!

ama aysel sen şiddete pek bir eğilimlisin,uzan hele bana anneni anlat......

yok yok,jinekoloğu da eleyelim biz,psikoloğu da iyisimi!

kız geriye bişi kalmadı işsiz adammı desek çocuk neyin bakar evde izdivaç seyreder yemek yapar düşünsene gün falan yapar '' karıcım , gün parası bırak bana bıraktığın para markete yetmiyooooo sıkıldım ama ben bu hayattan anam beni hizmetçi ol diyemi doğurdu hep kaaaaavedesin okeydesin benle hiç ilgilenmiyosun beni sevdiğini söyleeee

ama aysel sen şiddete pek bir eğilimlisin,uzan hele bana anneni anlat......

ay koptum kız, o çocukluk değilmiydi uzanıpta anlatılannn meşhur kanepede yada uzan canım sen geliyorum ben bu arada sen sıkılma çocukluk mocukluk takıl bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…